Pozdrav.Imam pitanje u vezi multiplayera kad god pokušavam ući na neki server piše da trebam ukljućiti punkbuster,onda odem pod opcije ukljućim ga i izađem i probam ponovo i opet piše da trebam ukljućiti punkbuster...Ako neko zna neka odgovori...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Promijeni cd key.
Jesam i opet isto...Ajde valjda zna neko kako taj problem riješiti...
Napravi manual update punkbustera...
E da ne otvaram novu temu, instalirao sam win 7 i nemogu pokrenuti multiplayer za cod2, cod4 i wolfenstein dok je na xp-u radilo savršeno. Napominjem da mi dotične igre rade savršeno u singleplayeru ali kad pokrenem multiplayer odmah se dogodi neka pogreška i gotovo. Što mi je činiti?
P.S. već sam isprobao ono da postavim compatibility mode za xp sp2 i pokreni kao administrator i tako to i nije upalilo...
jel zna neko,ajde pliz...
Da nemaš kakav wallhack?
Haxor ! Ili mozda ima r*i*p pa nece
Pitanje: kad smo več kod multiplayera zna li mi netko reč kolko se troši mb na cod MW2 multiplayeru jer bi htio igrat a flat mi je skup jer nemam izvor novca!!! :( :( ): ):
Plese odg npr 1 mb u 30 min malo nerealno ali ko primjer
Želio bih znati iz vašeg iskustva vašu potrošnju
problem sa instalacijom..zamjeni taj fajl sa nekim koji skineš sa neta..i eto..
Moze mi netko objasnit sljedeće, igram CoD 4 MP već neko vrijeme i neki dan uđem i piše kao da me Punkbuster izbacio sa servera, tako mi piše kad uđem u bilo koji server?
Da to je meni bilo na 7 za cod 4 pisalo mi je stop working .....
Rješenje ti je da ukopčaš mikrofon vjeruj mi znam da zvuci glupo ali istina to ima neke veze sa human interfirience.Ukopcas mikrofon na mjesto di je predviđen iza u kucitu ali možda i slušalice mom prijatelju je radilio kad smo ukoppčali slusšlice u mjesto za mikrofon
Ljudi,,imam hdd seagate-maxtor 320gb 7200 o/min, graficku nvidia gtx 295 i proc intel core 2 quad q6600 2.4GHz. Problem je sljedeci........
Igram cod4 mp i u pucnjavi se dogada pad fps-a sa 250 na 190fps-a. Zna li itko u cemu je problem s obzirom da graficka i procesor ne mogu biti uzork tome.
Moze li mozda moj hdd biti uzorkom pada fps-a??? Bi li mozda pomogao novi hdd recimo wd black caviar??
Unaprijed Hvala!!!
Ljudi,,imam hdd seagate-maxtor 320gb 7200 o/min, graficku nvidia gtx 295 i proc intel core 2 quad q6600 2.4GHz. Problem je sljedeci........
Igram cod4 mp i u pucnjavi se dogada pad fps-a sa 250 na 190fps-a. Zna li itko u cemu je problem s obzirom da graficka i procesor ne mogu biti uzork tome.
Moze li mozda moj hdd biti uzorkom pada fps-a??? Bi li mozda pomogao novi hdd recimo wd black caviar??
Unaprijed Hvala!!!
Daj kaj ti je, razliku između 250 i 190 FPS nemožeš okom vidjeti, a i osim toga normalno je da za vrijeme pucnjave i nakrcanih scena fps padne, a HDD stim nema veze nego proc i grafa
Ja ne znam kako graficka od 3500kn i cetverojezgreni procesor mogu imat veze s padom fps-a i to u igri kao sto je call of duty 4.....xD
I nije istina da nije bitno ako fps padne, to odmah znaci 50% vise sanse da ce te netko drugi ubit...
grafa ti je ok, al mislim da te proc tu najviše zeza... probaj ga ocat bar na 3GHz jer mislim da ti je ovako proc mali bottleneck za gtx 295, plus COD 4 ne podržava 4 jezgre, nego ti koristi samo dvije
EDIT: razliku između 250 i 190 FPS jednostavno ne možeš vidjeti ljudskim okom
Oko procesora si mozda u pravu....to sam si i ja razmisljao, stovise vec je i clockan bio jednom na 3.4 ali nije bio stabilan jer call of duty 4 je igra koja je valjda najosjetljivija na clock,,, odmah blue screen iskace i radi mi probleme s clockom visim od 2.9 GHz. Probat cu ga opet clockat pa cemo vidjet iako bas nemam prevelikog iskustva s tim al vrijedi probat.
U igri on meni pokaze pad na 190 fps-a i to kratkotrajan pad ali se dosta osjeti (kao da je pao na 50 fps-a) sto se ne bi smjelo dogadat.
Probat cemo s overclockanjem...
Zdravo svima imam problem sa codom 4 mp.
Kada stisnem na ikonu multiplayera izbaci mi neš " iw3mp.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." da li neko zna kak to popravit?
Zdravo svima imam problem sa codom 4 mp.
Kada stisnem na ikonu multiplayera izbaci mi neš " iw3mp.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." da li neko zna kak to popravit?
Jel na xp-u ili 7
na xp-u ak iko zna problem nek pomogne
hvala