Call of Duty 4 multiplayer-problem

poruka: 22
|
čitano: 7.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav.Imam pitanje u vezi multiplayera kad god pokušavam ući na neki server piše da trebam ukljućiti punkbuster,onda odem pod opcije ukljućim ga i izađem i probam ponovo i opet piše da trebam ukljućiti punkbuster...Ako neko zna neka odgovori...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Promijeni cd key.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesam i opet isto...Ajde valjda zna neko kako taj problem riješiti...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Napravi manual update punkbustera...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

E da ne otvaram novu temu, instalirao sam win 7 i nemogu pokrenuti multiplayer za cod2, cod4 i wolfenstein dok je na xp-u radilo savršeno. Napominjem da mi dotične igre rade savršeno u singleplayeru ali kad pokrenem multiplayer odmah se dogodi neka pogreška i gotovo. Što mi je činiti?

P.S. već sam isprobao ono da postavim compatibility mode za xp sp2 i pokreni kao administrator i tako to i nije upalilo...

Ako red bull daje krila, onda rakija daje WARP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uspio sam složiti punkbuster ali sad se javlja druga greška evo slika...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 23:40 (mArKo17).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel zna neko,ajde pliz...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Call of Duty 4 multiplayer-problem

Da nemaš kakav wallhack?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

Haxor ! Ili mozda ima r*i*p pa nece

Kako se zove najpoznatiji albanski metereolog ?-Azimi Aljeti

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pitanje:  kad smo več kod multiplayera zna li mi netko reč kolko se troši mb na  cod   MW2 multiplayeru jer bi htio igrat a flat mi je skup jer nemam izvor novca!!! :( :( Bogataš ): ):

Philip-stp
15 godina
neaktivan

Plese odg npr 1 mb u 30 min malo nerealno ali ko primjer

Želio bih znati iz vašeg iskustva vašu potrošnju

Philip-stp
16 godina
neaktivan

problem sa instalacijom..zamjeni taj fajl sa nekim koji skineš sa neta..i eto..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze mi netko objasnit sljedeće, igram CoD 4 MP već neko vrijeme i neki dan uđem i piše kao da me Punkbuster izbacio sa servera, tako mi piše kad uđem u bilo koji server?

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da to je meni bilo na 7 za cod 4  pisalo mi je stop working ..... 

Rješenje ti je da ukopčaš mikrofon vjeruj mi znam da zvuci glupo ali istina to ima neke veze sa human interfirience.Ukopcas mikrofon na mjesto di je predviđen iza u kucitu ali možda i slušalice mom prijatelju je radilio kad smo ukoppčali slusšlice u mjesto za mikrofon

Wolf
15 godina
protjeran

Ljudi,,imam hdd seagate-maxtor 320gb 7200 o/min, graficku nvidia gtx 295 i proc intel core 2 quad q6600 2.4GHz. Problem je sljedeci........

Igram cod4 mp i u pucnjavi se dogada pad fps-a sa 250 na 190fps-a. Zna li itko u cemu je problem s obzirom da graficka i procesor ne mogu biti uzork tome.

Moze li mozda moj hdd biti uzorkom pada fps-a??? Bi li mozda pomogao novi hdd recimo wd black caviar??

Unaprijed Hvala!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
=XFX=PlayHard kaže...

Ljudi,,imam hdd seagate-maxtor 320gb 7200 o/min, graficku nvidia gtx 295 i proc intel core 2 quad q6600 2.4GHz. Problem je sljedeci........

Igram cod4 mp i u pucnjavi se dogada pad fps-a sa 250 na 190fps-a. Zna li itko u cemu je problem s obzirom da graficka i procesor ne mogu biti uzork tome.

Moze li mozda moj hdd biti uzorkom pada fps-a??? Bi li mozda pomogao novi hdd recimo wd black caviar??

Unaprijed Hvala!!!

Daj kaj ti je, razliku između 250 i 190 FPS nemožeš okom vidjeti, a i osim toga normalno je da za vrijeme pucnjave i nakrcanih scena fps padne, a HDD stim nema veze nego proc i grafa

Mrog
15 godina
protjeran

Ja ne znam kako graficka od 3500kn i cetverojezgreni procesor mogu imat veze s padom fps-a i to u igri kao sto je call of duty 4.....xD

I nije istina da nije bitno ako fps padne, to odmah znaci 50% vise sanse da ce te netko drugi ubit...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

grafa ti je ok, al mislim da te proc tu najviše zeza... probaj ga ocat bar na 3GHz jer mislim da ti je ovako proc mali bottleneck za gtx 295, plus COD 4 ne podržava 4 jezgre, nego ti koristi samo dvije

EDIT: razliku između 250 i 190 FPS jednostavno ne možeš vidjeti ljudskim okom

Mrog
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 14:33 (mrog 33).
15 godina
protjeran

Oko procesora si mozda u pravu....to sam si i ja razmisljao, stovise vec je i clockan bio jednom na 3.4 ali nije bio stabilan jer call of duty 4 je igra koja je valjda najosjetljivija na clock,,, odmah blue screen iskace i radi mi probleme s clockom visim od 2.9 GHz. Probat cu ga opet clockat pa cemo vidjet iako bas nemam prevelikog iskustva s tim al vrijedi probat. 

U igri on meni pokaze pad na 190 fps-a i to kratkotrajan pad ali se dosta osjeti (kao da je pao na 50 fps-a) sto se ne bi smjelo dogadat. 

Probat cemo s overclockanjem...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zdravo svima imam problem sa codom 4 mp.

Kada stisnem na ikonu multiplayera izbaci mi neš  " iw3mp.exe has encountered a problem and needs to close.  We are sorry for the inconvenience." da li neko zna kak to popravit?Plač

Tomislav

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Toommaa kaže...

Zdravo svima imam problem sa codom 4 mp.

Kada stisnem na ikonu multiplayera izbaci mi neš  " iw3mp.exe has encountered a problem and needs to close.  We are sorry for the inconvenience." da li neko zna kak to popravit?Plač

Jel na xp-u ili 7

Mrog
15 godina
neaktivan

na xp-u ak iko zna problem nek pomogne

hvala

Tomislav
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 9:16 (Toommaa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice