Uđem u igru i i kad uzmem snajper i stisnem desni klik na mišu i shift da mi se smiri i onda baci iz igrice i pojavi se ono send i dont send. Koji je problem? Sve u vezi s igrom sam zbrisal i ponovo instaliral i kad probam u meniju to stisnut ne izađe. Ajde pls recite ak ima ko kakve ideje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj ka udes u igru napisi ovo /bind MOUSE2 +speed; +holdbreath običnan key binding
Ugl. o čem se radi kad zoomas s snipom kliknes desnu tipku misa i on odma smiri nisan.
Ili probaj promijenit sa šifta na neku drugu tipku
Jeli mogu ikako namistit u CoD-u 2 da pucam iz pištolja na onu okruglicu od miša.
E braco imam jedan veliki problem i zelim da mi pomognete kad igram call of duty 2 onu prvu tablu kada bacate krompire kroz one prozore ja bacim tacno kroz onaj prozor i nista stalno ono zuti i desava mi se da kada me rane pa ono moram da se sakrijem negdje citavo vrijeme on dise nako i samo jedan metak i ja sam mrtav nikako da prestane da uzdise a trebalo bi da prestane i da samo nastavim igru dok me opet dobro ne rane,,,, zato molim vas da mi brzo odgovorite.... pozzzz
Možda je problem u tipkovnici.
To se može dogoditi ako imaš Windows 7.