Burnout Paradise za PC vani!!!

poruka: 89
|
čitano: 15.176
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ljudi jel zna neko kako igrat ono kad se moras zaletit u neki autobus,auto bilo sta da napravis sto vecu stetu ja do toga nisam doso ili bar recite kako se taj mod igre zove

ko sto laus igra http://maxzona.com/Burnout-Paradise-The-Ultimate-Box-Video_4422_0.aspx na 4:14

Moja konfa: :Amd 3x 2.10GHz :2 gb ram :HD4650
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 10:33 (Jebasu123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Burnout Paradise za PC vani!!!
Jebasu123 kaže...

ljudi jel zna neko kako igrat ono kad se moras zaletit u neki autobus,auto bilo sta da napravis sto vecu stetu ja do toga nisam doso ili bar recite kako se taj mod igre zove

Misliš na showdown? Ima jedna posebna tipka koju kad klikneš uđeš u taj mod i razvaljuješ sve oko sebe.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
neaktivan

e taj showdown kako to igram?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo upravo je počeo igrat,moram priznat da je igra divljačka,stvarno.

Ali bolje mutavi meni nisam vidio.

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shai Hulud kaže...
Vulgaris kaže...
Burnout 3 i 4 su puno bolji, no i ovaj može proći. Igra postane nakon nekog vremena zamorna (što nije bio slučaj sa prethodnim dijelovima), no još nisam isprobao multiplayer koji bi trebao spasiti stvar.
Čekam da osposobe Burnout Network.
 potpis na kvadrat! 3 i 4 prelegendarne igre! dobar je i ovaj al ko da nekaj fali...

Još jedan nostalgičar Smijeh Fali mi stari Crash mod, koji bi uvijek prvi riješio (uz Road Rage). Fali mi težina jer Paradise je prelak. Gotovo izgubljene utrke je moguće osvojiti (možda je razlog taj što sam na c-klasi, no iritantno je). U 3. dijelu gotovo nemoguće je bilo završiti Burning Lap sa zlatnom medaljom (sa Formulom ili sa Hot Rodom (na slikama)), a nije ni pomagalo što nisi mogao udarati u ne-protivničke automobile. Fali mi mogućnost upravljanja vlastitim automobilom nakon što te drugi sudare kako bi mogao udariti u ostale automobile (te mi smeta što nije moguće udariti više auta odjednom). Fali mi nemogućnost kreiranja vlastitog soundtracka (baš je kul kad nakon Alice in Chains dođe Avril Lavigne Viče).

Nadam se da će se sa sljedećim Burnoutom vratiti "korijenima" jer mislim da su sa tim otvorenim gradom više promašili nego pogodili.
You only got one finger left And its pointing at the door
16 godina
neaktivan

meni isto fali crash mod mislim da za to trebas bit registriran na EA games i malo mi to smeta sto nemos vise auta od jednom skrljat jednom sam vozio i pribijo dovjicu uza zid u isto vrijeme i dobio samo jedan takedown al dobro sve u svemu super je igra samo mi fali crash modNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim da u proslim burnoutima nije bio free roaming ko sada

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

meni isto fali crash mod mislim da za to trebas bit registriran na EA games i malo mi to smeta sto nemos vise auta od jednom skrljat jednom sam vozio i pribijo dovjicu uza zid u isto vrijeme i dobio samo jedan takedown al dobro sve u svemu super je igra samo mi fali crash modNamigiva

Ne moraš biti registriran, samo pritisneš jednu tipku (igram na gamepadu pa se ne sjećam koja je tipka na tipkovnici) i promet će postati sve gušći. Podsjeća na fliper.

I da, stariji Burnoutovi nisu bili "free roaming", što je bilo bolje
17 godina
neaktivan

Igra je odlična, jedino me živcira što mi neprepoznaje gamepad,a nisam naučio voziti na tipkovnici. Da li igra uopće podržava gamepad?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 20:37 (mainkic).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mainkic kaže...

Igra je odlična, jedino me živcira što mi neprepoznaje gamepad,a nisam naučio voziti na tipkovnici. Da li igra uopće podržava gamepad?

Podržava ja igram s gamepadom. Da li si postavio tipke u control optionsu?
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
17 godina
neaktivan

Evo skidam burnout paradise  s  pirate baya, torent od reloadeda, jel mi moze neko rec jel s reloadedovom verzijom sve valja, moze se pokrenut,  izbacuje li errore tijekom instalacije?

Aj molim vas, ili ako neko zna kvalitetniji rip neka napise.

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ohhh...gameru....nespominji piratsko nista....aaufff...
17 godina
gamer2 kaže...

Evo skidam burnout paradise  s  pirate baya, torent od reloadeda, jel mi moze neko rec jel s reloadedovom verzijom sve valja, moze se pokrenut,  izbacuje li errore tijekom instalacije?

Aj molim vas, ili ako neko zna kvalitetniji rip neka napise.

Sve valja, nema nikakvih problema, može čak ići online.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan

hahaha, nek prvo snize cijene originala, banda lopovska

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hvala crystal

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vulgaris kaže...
Shai Hulud kaže...
Vulgaris kaže...
Burnout 3 i 4 su puno bolji, no i ovaj može proći. Igra postane nakon nekog vremena zamorna (što nije bio slučaj sa prethodnim dijelovima), no još nisam isprobao multiplayer koji bi trebao spasiti stvar.
Čekam da osposobe Burnout Network.
 potpis na kvadrat! 3 i 4 prelegendarne igre! dobar je i ovaj al ko da nekaj fali...

Još jedan nostalgičar Smijeh Fali mi stari Crash mod, koji bi uvijek prvi riješio (uz Road Rage). Fali mi težina jer Paradise je prelak. Gotovo izgubljene utrke je moguće osvojiti (možda je razlog taj što sam na c-klasi, no iritantno je). U 3. dijelu gotovo nemoguće je bilo završiti Burning Lap sa zlatnom medaljom (sa Formulom ili sa Hot Rodom (na slikama)), a nije ni pomagalo što nisi mogao udarati u ne-protivničke automobile. Fali mi mogućnost upravljanja vlastitim automobilom nakon što te drugi sudare kako bi mogao udariti u ostale automobile (te mi smeta što nije moguće udariti više auta odjednom). Fali mi nemogućnost kreiranja vlastitog soundtracka (baš je kul kad nakon Alice in Chains dođe Avril Lavigne Viče).

Nadam se da će se sa sljedećim Burnoutom vratiti "korijenima" jer mislim da su sa tim otvorenim gradom više promašili nego pogodili.
 Potpuno se slažem s svim navedenim! Brijem da je igra prelagana kad komp ne koristi prečace, bar do sad nisam primjetil da bi koristil (a na 45% igre sam). Upravljanje autom nakon sudara jaaako fali, dok se samo sjetim split screena i onda dok bi se razbil kak bi se frendu namještal na stazi da me pogodi, ili bi r2 (ak se ne varam) pritisnul i sve u zrak dignul. Smijeh

Jednostavno open world koncept ne paše baš za burnout. Mislim, super je igra i sve, al naspram 3. i 4. je dosta lošija (baš su morali izbaciti r2 Smijeh).

Malo mi je glupo kaj su sve utrke ko sprint neki, šteta da nema na krugove, malo bi razbilo monotoniju, jel ovak djeluje ko da po jednoj dugoj ravnini se naganjate.
16 godina
neaktivan

kad skineš igru jel imaju motori

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je ova igra preglupa...neznam jednostavno mi nije sjela

16 godina
neaktivan

ja sam skinio tu igru box i ima sve , pa i motore, mislim da je neko pitao i za to, ali dobra je dok igram na tipkovnici, dok na joypadu ima slab odaziv na upravljanju čak i uza sve postavke za steereng, tako da je to jedna od rijetkih koje igram na tipke.ali igra je odlična!

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 5200+; vga:nvidia 8800gt; power:ocz extreem 500w;
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dadododo kaže...

ja sam skinio tu igru box i ima sve , pa i motore, mislim da je neko pitao i za to, ali dobra je dok igram na tipkovnici, dok na joypadu ima slab odaziv na upravljanju čak i uza sve postavke za steereng, tako da je to jedna od rijetkih koje igram na tipke.ali igra je odlična!

Ja ju igram sa G25 iako imam i Rumblepad 2 i super je upravljanje.
Naravno da ima motore-ima ukupno mislim 76 vozila i još neke bonus.

To meni jako sliči na TDU
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

Ako vam još uvijek ne prikazuje vijesti, morat ćete omogućiti sljedeću opciju:

"Allow status bar updates via script"

Tools - Internet Options - Security - gumb "Custom Level" te pronađete opciju iznad. Odaberete allow, kliknete na Ok i voila :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo recenzije s yougamers.com.

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2

0 0 hvala 0
16 godina

nije mi baš nešto, burnout revenge mi je puno bolji...

16 godina
neaktivan

Meni je igra fenomenalna i grafika ja odlična

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dali se može stavit glazba u igru

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 8:46 (Lrnted).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam jedan problem,kad igram igru nakon 10-15 min mi stane ne mogu davat gas ni niš

ako mi netko može pomoć

0 0 hvala 0
17 godina

Evo ja dosao do kraja i sad mi nekaj nije jasno...

Dobio sam poruku da sam otkljucao sve aute, odvozio sam sve burning rute i dobio poruku da sam ih odradio, ali mi i dalje fale, mislim, 4 auta. Kaj trebam napraviti da i njih dobijem?

Failure is allways an option...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Scorpyo kaže...

Dobio sam poruku da sam otkljucao sve aute, odvozio sam sve burning rute i dobio poruku da sam ih odradio, ali mi i dalje fale, mislim, 4 auta. Kaj trebam napraviti da i njih dobijem?

Mislim da moraš odvoziti sve utrke, sve burning route, sve showdown timeove i sve street timeove pobijediti.
92% tinejđera sluša turbo folk.Ako si ti među onih 8% koji slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax 800MHz | Chieftec 550 W (\__/) (='.'=) (")_(") Copy & paste Bunny into your sig to help him gain world domination
17 godina
crystal6 kaže...
Scorpyo kaže...

Mislim da moraš odvoziti sve utrke, sve burning route, sve showdown timeove i sve street timeove pobijediti.

Znaci ostalo mi je "pocistiti" ove zadnje 2 stavke. E to mi se ipak ne da...
P.S. Hvala za odgovor
Failure is always an option...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice