amo na server
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
s obzirom da sad ima novih igrača punih volje za igrom ajmo se dogovorit za vikend da se nađemo i vratimo serveru staru slavu
i dajte svoje nickove postajte u temu za nickove pa da vas ubacim na listu
Ajmo večeras oko 23h neki masakr!!!
Kada ističe server?
Mogli bi se dogovoriti da platimo zajedno....
Kada ističe server?
Server ističe 8.9.2010.
Ne znam o kakvom padu popularnosti vi pricate ali serveri su puni.Ja igram svaki dan.Nije cudo da je server prazan kada ima tisuće servera,a nitko ne ulazi u prazne servere(bar ja ne) a osim toga ljude mozda jos dodatno odbija sto je hard core (meni ne smeta).Najteze je skupiti ljude na prazan server,jer se nikome neda cekati rundu dvije da se malo napuni nego bi ljudi odmah igrali.Zato ja predlazem da se dogovori tocno vrijeme negdje navece pa da se skupi ljudi.
U slučaju da nema puno ljudi moze se igrati squad rush ili squad deathmatch.Ja cu danas oko 9 doc na server i cekat 15-20 min.Stvarno bi mi bilo zao da se server ugasi jer je na njemu neka dobra domaca atmosfera a i dobro je zasticen od cheatera.
Istina. I ja dolazim veceras. Vec sad je par ljudi gore.

s obzirom da sad ima novih igrača punih volje za igrom ajmo se dogovorit za vikend da se nađemo i vratimo serveru staru slavu
server je trenutno pun pa navratite

evo ovu:
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bad-company-2-nickovi-se-lakse-ekipa-skupi/45751.aspx
Evo, dragi prijatelji, upravo sam produljio najam servera za još mjesec dana.
Ajmo mu vratiti onu staru "slavu" i učiniti ga ponovno punim kako bi imali razloga produljiti najam i za mjesec dana.
Uživajte.
More danas u 7 da se nademo...??'?
Nigdje nikoga...
sutra kad dođem doma bolje da mi se ne nađete ispred nišana :)
vidimo se sutra ekipo
Oce ikad vise bit ikoga na tom serveru.Uvijek bude 3 max. 4 čovjeka koji cekaju 15-20 min. i onda se raziđu
Ja bi vam se radi pridruzio ali pre slab mi procesor :-/
ljudi ajde na server, za sad nas je 4, polako se puni
server nest zafrkava,ne mijenjaju se mape..
Evo ljudi ja sam novi na forumu i novi battlefiled fan, narucio sam igricu i stize iduci tjedan, pa me malo zanima; kolko se brzo prelaze rankovi? (kolko treba igranja da se pređe jedan rank), kako ce moj pc vrtit tu igricu (hoce li moci na max uz solidan fps, (17"monitor))Dosad sam bio fan cod serijala, igro sam cod 2 oko 800h cod4 nes malo i cod6 i svaki mi je vec dosadio... tako da sam odlucio prec na bc2... gledo sam video malo na youtube-u, oduševio me!
Hvala unaprijed na odgovoru !
xf: shapina
Ja sam isto puno igro cod (sve dijelove od prvog) al mislim da je BC2 najbolji MP FPS do sad.
Da se pređe jedan rank treba ~ 3 partije ako ownas i igraš ko lud i mozda ako se ne varam 5-6 parija ako igraš normalno.
Ali nemoj me držat za riječ to je otprilike koliko se meni cini...Najbolje bi bilo ako imas quad i dobru grafu moze sve na najjace..
Ja sam isto puno igro cod (sve dijelove od prvog) al mislim da je BC2 najbolji MP FPS do sad.
Da se pređe jedan rank treba ~ 3 partije ako ownas i igraš ko lud i mozda ako se ne varam 5-6 parija ako igraš normalno.
Ali nemoj me držat za riječ to je otprilike koliko se meni cini...Najbolje bi bilo ako imas quad i dobru grafu moze sve na najjace..
Na malo većim levelima treba više od 3-4 partije jer treba puno xp bodova, onda bi trebao po partiji imati 60 killova.
hvala na odgovoru... potpuno se slazem da je bc2 bolji, zkn mi je sto mogu sve unistit, supp su uređene klase... ma preludo
nazalost nemam quada. imam duo, al probat cu sta mogu s ovim dualcem (reko mi frend ima amd athlona x2 i 220 gt sve na high i 100 fps, zato pitam) - malo mi to cudno
ok je to s rankovima, glavno da se ne prelaze brzo ko u cod4 (50h igre vec si max level)
lol?
frend te malo ser*
nema sanse da ima 100 fpsa s athlonom x2 i 220gt na high da je na neznam kojoj rezoluciji
ja sa svojim qvadom i 5770 imam oko 60 fps-a avg. na 1400x900 rezi a jedino kaj mi je na medium su teksture tak da ono...
lol?
frend te malo ser*
nema sanse da ima 100 fpsa s athlonom x2 i 220gt na high da je na neznam kojoj rezoluciji
ja sa svojim qvadom i 5770 imam oko 60 fps-a avg. na 1400x900 rezi a jedino kaj mi je na medium su teksture tak da ono...
ok, i meni se cini da se malo isr* al voti lik sve nove igre bez frke mw2 bc2 kuit ce i cod7 tak da.... nezz kak mu to komp moze sve gurat (nije nis OC) al neama to veze , mene zanima kolko cu ja imat fps na high i directx 10 jedva cekam da mi dođe igra
lol?
frend te malo ser*
ok, i meni se cini da se malo isr* al voti lik sve nove igre bez frke mw2 bc2 kuit ce i cod7 tak da.... nezz kak mu to komp moze sve gurat (nije nis OC) al neama to veze , mene zanima kolko cu ja imat fps na high i directx 10 jedva cekam da mi dođe igra
a neznam koja rezolucija
ali ajmo rec odokativno oko 30-ak max
ok, onda smanjim rezu ili stavim na dx9 i to je to
a reza mi je max 1240x1024 17"
Sjene stavi na Low i na konju si, onda si možeš i teksture dignuti na high
Sjene stavi na Low i na konju si, onda si možeš i teksture dignuti na high
ok
Ovoga puta donešena je i finalna odluka. Sa 7.10.2010. server prestaje sa radom.
Bilo je jako dobrih i zabavnih 6+ mjeseci i nadam se da će se jednog dana, sa nekom novom igrom ponoviti, ja sam uvijek spreman na unajmljivanje servera pod uvjetom da interes bude dovoljno visok.
Kako sada stvari stoje, zbog svega nekoliko dana mjesečno kada je server pun ne isplati se produljivati najam.
Hvala svima koji su sudjelovali u troškovima servera, hvala svima koji su se trudili napuniti server i na kraju, hvala svima koji su igrali na serveru.
Do idućeg puta... :)