BUG Online Game Server - BF:BC2 zaključana tema

poruka: 1.338
|
čitano: 319.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
15 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF:BC2

amo na server

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: BUG Online Game Server - BF:BC2

s obzirom da sad ima novih igrača punih volje za igrom ajmo se dogovorit za vikend da se nađemo i vratimo serveru staru slavu

i dajte svoje nickove postajte u temu za nickove pa da vas ubacim na listu

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 18:39 (maxsisac_cro).
17 godina

Ajmo večeras oko 23h neki masakr!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kada ističe server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mogli bi se dogovoriti da platimo zajedno....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spyware kaže...

Kada ističe server?

Server ističe 8.9.2010.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan

Ne znam o kakvom padu popularnosti vi pricate ali serveri su puni.Ja igram svaki dan.Nije cudo da je server prazan kada ima tisuće servera,a nitko ne ulazi u prazne servere(bar ja ne) a osim toga ljude mozda jos dodatno odbija sto je hard core (meni ne smeta).Najteze je skupiti ljude na prazan server,jer se nikome neda cekati rundu dvije da se malo napuni nego bi ljudi odmah igrali.Zato ja predlazem da se dogovori tocno vrijeme negdje navece pa da se skupi ljudi.

U slučaju da nema puno ljudi moze se igrati squad rush ili squad deathmatch.Ja cu danas oko 9 doc na server i cekat 15-20 min.Stvarno bi mi bilo zao da se server ugasi jer je na njemu neka dobra domaca atmosfera a i dobro je zasticen od cheatera.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 19:15 (NFSPredator0010).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Istina. I ja dolazim veceras. Vec sad je par ljudi gore.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
  Koju temu za nickove?Cool
maxsisac_cro kaže...

s obzirom da sad ima novih igrača punih volje za igrom ajmo se dogovorit za vikend da se nađemo i vratimo serveru staru slavu

15 godina

server je trenutno pun pa navratite

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
  Koju temu za nickove?Cool
maxsisac_cro kaže...

evo ovu:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bad-company-2-nickovi-se-lakse-ekipa-skupi/45751.aspx

17 godina
neaktivan

Evo, dragi prijatelji, upravo sam produljio najam servera za još mjesec dana.

Ajmo mu vratiti onu staru "slavu" i učiniti ga ponovno punim kako bi imali razloga produljiti najam i za mjesec dana.

Uživajte.

6 0 hvala 5
16 godina
neaktivan

More danas u 7 da se nademo...??'?

vorpen

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nigdje nikoga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sutra kad dođem doma bolje da mi se ne nađete ispred nišana :)

vidimo se sutra ekipo

15 godina
neaktivan

Oce ikad vise bit ikoga na tom serveru.Uvijek bude 3 max. 4 čovjeka koji cekaju 15-20 min. i onda se raziđu

15 godina

Ja bi vam se radi pridruzio ali pre slab mi procesor :-/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ljudi ajde na server, za sad nas je 4, polako se puni

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

server nest zafrkava,ne mijenjaju se mape..

(=XII=)SandMan_CRO....
14 godina

Evo ljudi ja sam novi na forumu i novi battlefiled fan, narucio sam igricu i stize iduci tjedan, pa me malo zanima; kolko se brzo prelaze rankovi? (kolko treba igranja da se pređe jedan rank), kako ce moj pc vrtit tu igricu (hoce li moci na max uz solidan fps, (17"monitor))Dosad sam bio fan cod serijala, igro sam cod 2 oko 800h cod4 nes malo i cod6 i svaki mi je vec dosadio... tako da sam odlucio prec na bc2... gledo sam video malo na youtube-u, oduševio me! Smijeh

Hvala unaprijed na odgovoru !

xf: shapina

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 22:12 (Gunner11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam isto puno igro cod (sve dijelove od prvog) al mislim da je BC2 najbolji MP FPS do sad.

Da se pređe jedan rank treba ~ 3 partije ako   ownas i igraš ko lud i mozda ako se ne varam 5-6 parija ako igraš normalno.

Ali nemoj me držat za riječ to je otprilike koliko se meni cini...Najbolje bi bilo ako imas quad i dobru grafu moze sve na najjace..

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 23:41 (NFSPredator0010).
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Ja sam isto puno igro cod (sve dijelove od prvog) al mislim da je BC2 najbolji MP FPS do sad.

Da se pređe jedan rank treba ~ 3 partije ako   ownas i igraš ko lud i mozda ako se ne varam 5-6 parija ako igraš normalno.

Ali nemoj me držat za riječ to je otprilike koliko se meni cini...Najbolje bi bilo ako imas quad i dobru grafu moze sve na najjace..

Na malo većim levelima treba više od 3-4 partije jer treba puno xp bodova, onda bi trebao po partiji imati 60 killova.

BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
14 godina
NFSPredator0010 kaže...

hvala na odgovoru... potpuno se slazem da je bc2 bolji, zkn mi je sto mogu sve unistit, supp su uređene klase... ma preludo

nazalost nemam quada. imam duo, al probat cu sta mogu s ovim dualcem (reko mi frend ima amd athlona x2 i 220 gt sve na high i 100 fps, zato pitam) - malo mi to cudno

ok je to s rankovima, glavno da se  ne prelaze brzo ko u cod4 (50h igre vec si max level)

15 godina
Gunner11 kaže...
 (reko mi frend ima amd athlona x2 i 220 gt sve na high i 100 fps, zato pitam)

lol?

frend te malo ser*

nema sanse da ima 100 fpsa s athlonom x2 i 220gt na high da je na neznam kojoj rezoluciji

ja sa svojim qvadom i 5770 imam oko 60 fps-a avg. na 1400x900 rezi a jedino kaj mi je na medium su teksture tak da ono...

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
14 godina
lollik91 kaže...
Gunner11 kaže...

lol?

frend te malo ser*

nema sanse da ima 100 fpsa s athlonom x2 i 220gt na high da je na neznam kojoj rezoluciji

ja sa svojim qvadom i 5770 imam oko 60 fps-a avg. na 1400x900 rezi a jedino kaj mi je na medium su teksture tak da ono...

ok, i meni se cini da se malo isr* al voti lik sve nove igre bez frke mw2 bc2 kuit ce i cod7 tak da.... nezz kak mu to komp moze sve gurat (nije nis OC) al neama to veze , mene zanima kolko cu ja imat fps na high i directx 10Osmijeh jedva cekam da mi dođe igra

15 godina
Gunner11 kaže...
lollik91 kaže...
Gunner11 kaže...

lol?

frend te malo ser*

ok, i meni se cini da se malo isr* al voti lik sve nove igre bez frke mw2 bc2 kuit ce i cod7 tak da.... nezz kak mu to komp moze sve gurat (nije nis OC) al neama to veze , mene zanima kolko cu ja imat fps na high i directx 10Osmijeh jedva cekam da mi dođe igra

a neznam koja rezolucija

ali ajmo rec odokativno oko 30-ak max

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
14 godina

ok, onda smanjim rezu ili stavim na dx9 i to je toSmijeh

a reza mi je max 1240x1024 17"

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 19:25 (Gunner11).
17 godina
Gunner11 kaže...

Sjene stavi na Low i na konju si, onda si možeš i teksture dignuti na highNamigiva

BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
14 godina
Dodinho kaže...
Gunner11 kaže...

Sjene stavi na Low i na konju si, onda si možeš i teksture dignuti na highNamigiva

ok Cool

17 godina
neaktivan

Ovoga puta donešena je i finalna odluka. Sa 7.10.2010. server prestaje sa radom.

Bilo je jako dobrih i zabavnih 6+ mjeseci i nadam se da će se jednog dana, sa nekom novom igrom ponoviti, ja sam uvijek spreman na unajmljivanje servera pod uvjetom da interes bude dovoljno visok.

Kako sada stvari stoje, zbog svega nekoliko dana mjesečno kada je server pun ne isplati se produljivati najam.

Hvala svima koji su sudjelovali u troškovima servera, hvala svima koji su se trudili napuniti server i na kraju, hvala svima koji su igrali na serveru.

Do idućeg puta... :)

22 0 hvala 21
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice