Bug u igri - screenshoot

poruka: 15
|
čitano: 2.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Bug u igri - screenshoot

Svi ste, vjerujem, imali nekakav bug u igri dok ste se igrali koji je bio smijesan, cudan itd... Slicnih tema ima na forumu, ali ovdje dodajte sliku iz vaseg iskustva. Uz sliku mozete i nekakav kratak opis.

Evo mog primjera dok sam igrao Half-Life 2. Pojavile se dvije Alyx.

Meda
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug u igri - screenshoot

A di ti je neka slika  da pokažeš bug u igrici???

Intel Core 2 Quad Q9450(2,67) -OC 3,59, Zalman CNPS9700 LED ,2x 2gb ocz reaper - 5 5 5 15, 1066 Mhz, Gigabyte GA-X48-DS5, Chieftec 650 watt, Gigabyte GTX280 , 1x WD 1TB Green ,2x Seagate 500 Gb, X-Fi Gamer Edition, Logitech Z-5500
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Bug u igri - screenshoot

Sorry, mislio sam da ima. Evo sad ce.

Meda
16 godina
Bug u igri - screenshoot

Half-Life 2 sam ja igrao jako davno i stalno su mi se pojavljivali neki bugovi, tako da je ta igrica jedan veliki BUG. Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Half-Life 2 sam ja igrao jako davno i stalno su mi se pojavljivali neki bugovi, tako da je ta igrica jedan veliki BUG. Neodlučan

Ja imam original i nije bilo bugova. To ti je jedna od prednosti kada igru platiš.
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
16 godina
Horagio kaže...
Ja imam original i nije bilo bugova. To ti je jedna od prednosti kada igru platiš.
 Znam to. Al onda kad sam ja igrao igrice, to se razmjenjivalo samo piratsko. Cool
16 godina
Bug u igri - screenshoot

Dobro, ovo bas i nije bug, ali u obzir dolazi i nekakva smijesna scena. Evo takve, opet iz HL 2.

HL 2 fun HL 2 fun
Meda
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meda kaže...

Dobro, ovo bas i nije bug, ali u obzir dolazi i nekakva smijesna scena. Evo takve, opet iz HL 2.

Ti bi umirao od smijeha da igraš FEAR s nailgunom ;D Inače, sad nemam vremena, ako nađem jednu sliku od mrtvog scouta (hvala na poziranju iznogud!) onda ćeš se čuditi. To ne mogu niti najbolji gimnastičari. A da vidite scoutove noge pri double jumpu LOL Ko tetkica. Isto Valveova igra. Ali TF2 bi i trebao biti smiješan. Budem ja našel ;D
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
16 godina

Samo trazi nesto, znam da ima ludosti i u F.E.A.R.-u, evo malo iz Far Cry-a.

Meda
16 godina
neaktivan
Bug u igri - screenshoot

Hmm imao sam i ja tih screenshotova mnogo, ali moram naci gdje su!!

Ali i ove tvoje su prejake, pogotovo spaga!!!! hahahaha

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 19:38 (crossfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Potpisujem. Nema ništa ljepše nego kad pukne skripta i onda NPC model ostane "smrznut", a tekst nivo i priča sve teče dalje. Aaaaaaa Valve, tako ušminkane i ispolirane igre ...
Why so serious???
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug u igri - screenshoot

Evo i od mene nesto.... nije nesto najbolje ali dobro!

Sry zbog loseg kvaliteta slikano mobom! Sry zbog loseg kvaliteta slikano mobom!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 21:25 (crossfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
 hehe i ja sam vidio maloprije! ali nema veze
16 godina

Da, jeste citao sam, ali ovo se odnosi bas na slike iz igara, bugovi i smijesne situacije slikovito prikazane, i naravno komentar uz sliku. A evo jedne situacije iz RTC Wolfensteina. Bug ili ne, ali mora se priznati , jako dobra ravnoteza.Osmijeh

Meda
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice