Buduci Altair

poruka: 45
|
čitano: 5.934
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Evo slika kako ce(barem mislim)izgledat Altair u Assassin's Creed 2.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Nema slike

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 21:07 (nedIm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Samo tren.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Ne znam zasto nece, pa cu zakljucati temu. :(((

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 21:08 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Probaj očistiti cache...

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Uspijelo je!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Dajte, recite nesto, bas je imba slika.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

pa dobar je. ima puno detalja. ali možda i malo kičast

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Dizajnirao

modni pasanac

AkA

Cigan Nevenović

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Znam, ali tako se prije slicno nosilo, mora izgledat kao svaki drugi da ga ne prepoznaju.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Buduci Altair
Living.Dead kaže...

Dajte, recite nesto, bas je imba slika.

Već tisuću puta holivud style prežvakana tema od poze. Ono na svakoj ruci po jedan nož/mač/pištolj i ukočena kulerska poza sa faraonski ukrštenim rukama ili kao ovaj Altair.
Prince of Persia Prince of Persia
Prince of Persia Prince of Persia
Riddickulous Riddickulous
Blade Blade
Lara Soft Lara Soft
BloodRayne BloodRayne
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Pa naravno, moraju pokazati maksimalno da se ljudima to svidi. BTW Altairu to dobro izgleda.Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Buduci Altair

I ko normalan ne bi shvatil da tak upečatljivo obučena osoba nosi neku opasnost...

Istina, lijepo izgleda ali nije to baš stealth izgled.

Ak su baš morali mijenjati izgled, onda su ga mogli "obući" u prosjačku odjeću, baš kao što je bil odjeven i Isus kad je hodal sa svoja dva apostola koji ga nisu uspjeli prepoznati...

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Rofl, pa oni u 18-19. stoljeću su se tako oblacili, tako je izgledao i onaj Henrik VIII, samo sta nije imao bodeze u rukavu. Isto u assassin's creed 1, onako su se skoro svi oblacili.

0 0 hvala 0
17 godina
Armor kaže...

I ko normalan ne bi shvatil da tak upečatljivo obučena osoba nosi neku opasnost...

Istina, lijepo izgleda ali nije to baš stealth izgled.

Ak su baš morali mijenjati izgled, onda su ga mogli "obući" u prosjačku odjeću, baš kao što je bil odjeven i Isus kad je hodal sa svoja dva apostola koji ga nisu uspjeli prepoznati...

Pa kako će bit tako upečatljiv ako su tada svi plemići nosili takvu odjeću kao i on a i sam je plamić. Meni lik izgleda pre hebeno.
Btw ovaj bar ima svih deset prstiju na ruci xD
Intel Q6600 @ 3,2 GHz + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB @ 800 MHz Kingston Asus EN9600GT @ 750/1900/1000 WD 320GB Antec Sonata III Antec EarthWatts 500W
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Da, to sa prstima sam i ja primjetio.Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Kao prvo, novi glavni lik Assassins Creeda nece biti Altair, nego neki drugi predak Desmonda Milesa, a radnja ce se opet vjerojatno dogadjati u Abstergu (mislim na radnju u sadasnjosti). Drugo, nemoze imati 10 prstiju i 2 noza, posto Altair ima jedan noz kao zamjenu za odsjeceni prst pa nema smisla da ovaj ima sve prste i jos 2 "dodatka". Svidja mi se ova ideja o upletanju Da Vincija u cijelu pricu, ali mi nije jasno zasto su u teaseru Vitruvijskom covjeku obrisali muskost.

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassin kaže...

Kao prvo, novi glavni lik Assassins Creeda nece biti Altair, nego neki drugi predak Desmonda Milesa, a radnja ce se opet vjerojatno dogadjati u Abstergu (mislim na radnju u sadasnjosti). Drugo, nemoze imati 10 prstiju i 2 noza, posto Altair ima jedan noz kao zamjenu za odsjeceni prst pa nema smisla da ovaj ima sve prste i jos 2 "dodatka". Svidja mi se ova ideja o upletanju Da Vincija u cijelu pricu, ali mi nije jasno zasto su u teaseru Vitruvijskom covjeku obrisali muskost.

1. lik ce se zvati Ezio
2. imat ce sve prste na mjestu
3. obrisali su mu pišulin*c zbog mlađe publike xd
Danas je teško biti glup. Previše je Slovenaca. Xfire: inferno2912
17 godina
protjeran
Buduci Altair

Bijela svilena košuljica, idealna stealth odjeća za ubojicu i/ili lopova u noćnim uvjetima, NOT.

Ovako treba biti kao na ovoj slici:

Garrett Garrett
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 14:01 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

E tako ga sigurno nece biti sumljiv.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

altair nema hidden blade kao zamjenu za prst nego zato da ubija ljude hehe
prsti su rezani kao obred inicijacije u Hashashine, a usput i olakšavaju korištenje oštrice...
ovaj novi lik mi izgleda sasvim ok, mora bit mal kičast jer se tada tako nosilo, možda bi bilo bolje da nosi crno, tako bi se mogo uklopit i po danu, a bit kamufliran po noći, al vjerojatno zbog tog što svi assassini nose bijelo-crveno (boje na zastavi) pa su zbog tog stavili 
potpisujem se
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Nisam znao da vas ima ovdje iz 18.-19. stoljeća pa da znate kako su se oblačili tada! Tko garantira da su se tako oblačili? To su samo priče i po slikama što se vidi nešto ali to su samo puka nagadjanja! To je barem moje mišljenje ( nemojte me odmah rastrgat s konjima ). A što se tiče Ezia izgleda dobro i nebi mu trebala crna odjeća jer se tako i onako igra odvija po danu a ne po noći kao Thief ( garett je u crnom radi noći ). I samo se nadam da će dodat još koje oružje dodatno!

P.s. a u vezi hidden blade-a nije im ništa olakšavalo to što nemaju prstenjak jer za tiha ubojstva bi prislonili dlan na osobu i "izbacili" oštricu u osobu a za "bučna" ubojstva bi jednostavno izbacio ošticu i pokušao ubost ciljanu osobu ili bi koristio neko drugo oružje ako ga je imao!

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 15:45 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

pa olakšalo bi jer u borbi i pri ubojstvima nisi moro razmišljat o tom da moraš pazit da si ne bi prst odrezo

kad smo već kod ubojstava, rijetko su baš ubijali ljude,   prvo bi onome tko im se suprotstavlja ili im smeta po noći se ušuljali i ostavili bodež na jastuku kao upozorenje.

Ako bi neko bio dovoljno glup ili tvrdoglav da im se nakon toga ne makne s puta, slijedio je atentat.

Radnja se u Assassin's Creedu odvijala samo po danu, ali u nastavku su najavili izmjenu dana i noći.

što se tiče odjeće, pa pogledaj malo knjige iz povijesti, slike iz tog doba, itd.

Naravno da se nisu svi tako odijevali, samo aristokracija, al kolko znam, glavni lik će i bit neki plemić.

potpisujem se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Buduci Altair

tako sam i ja cuo...ali to su samo nagadjanja oko igre jer izlazi tek iduce godine do tada Ezio moze pridobit sasvimd rugaciji izgled iako mi se ovaj "ezio" pomalo svidja jer izgleda profesionalnije od altair-a.no ipak pri spomenu same igrice Assassin's Creed svi ljubitelji ce se sjetit Altaira jer je on utemeljio lik assassina.volio bih da igra ima nastavak jer je jedinici zavrsila ispisom smaka svijeta na svim jezicima na onom zidu u sobi.nema bas puno smisla al eto nema druge nego igrat prvi dio dok ne izadje drugi.samo se nadam da ce to malo bolje optimizirat jer uvijek kad igrica izadje prvo za konzolu pa tek potom za Pc bude lose optimizirana.

Im But the blade in the Crowd
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 11:56 (Ner0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Jos se nadam da piratska verzija assassin's creeda 2 nece imati neki bug kao onaj prvi. Ali jedva cekam da vise izadje ta vrhunska igra.Viče

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

sta lik ima samo 8 pristiju xD kakav lik joj ja uopce nisam ni primjetio da altair nema jedan prst (ili ima)

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard Goodbye cruel world
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Buduci Altair

ima 9 altair

ondašnji assasini su rezali samo JEDAN prst (srednjak) radi izvlačenja bodeža

ak ezio će imat 2 bodeđa odmah je igra na pola upropaštena

nema vjerodostojnosti ni ničeg radi čeg bi igro tu igru

prvi dio ak nikaj barem je bio vjerodostojan

ovo je klasično amerikanizirano*ranje postalo čini mi se

u trećem dijelu će držat i minigun jbt

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

ima 9 altair

ondašnji assasini su rezali samo JEDAN prst (srednjak) radi izvlačenja bodeža

ak ezio će imat 2 bodeđa odmah je igra na pola upropaštena

nema vjerodostojnosti ni ničeg radi čeg bi igro tu igru

prvi dio ak nikaj barem je bio vjerodostojan

ovo je klasično amerikanizirano*ranje postalo čini mi se

u trećem dijelu će držat i minigun jbt

Ispravak netacnog navoda sto bi se reklo.
Nije srednji prst, nego prst do malog, tj. gdje se nosi prsten...
Pogledaj sliku...
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
Buduci Altair

Pa da, prestenjak je. Btw, ne mora znacit da ce imat 2 bodeza, ovo je samo onako, da izgleda cool.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Jos se nadam da piratska verzija assassin's creeda 2 nece imati neki bug kao onaj prvi. Ali jedva cekam da vise izadje ta vrhunska igra.Viče

Piratska verzija nema bug, ima ga samo ona verzija koja je izasla prije pravog izlaska igre (i to je vise bio "feature" nego "bug", posto je tamo bio namjerno). Mogli su se svi lijepo strpit jos koji mjesec i igrat bez bugova!
Nothing is true, everything is permitted...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice