Evo slika kako ce(barem mislim)izgledat Altair u Assassin's Creed 2.
Nema slike
Samo tren.
Probaj očistiti cache...
Uspijelo je!
Dajte, recite nesto, bas je imba slika.
pa dobar je. ima puno detalja. ali možda i malo kičast
Dizajnirao
modni pasanac
AkA
Cigan Nevenović
Znam, ali tako se prije slicno nosilo, mora izgledat kao svaki drugi da ga ne prepoznaju.
Dajte, recite nesto, bas je imba slika.
Pa naravno, moraju pokazati maksimalno da se ljudima to svidi. BTW Altairu to dobro izgleda.
I ko normalan ne bi shvatil da tak upečatljivo obučena osoba nosi neku opasnost...
Istina, lijepo izgleda ali nije to baš stealth izgled.
Ak su baš morali mijenjati izgled, onda su ga mogli "obući" u prosjačku odjeću, baš kao što je bil odjeven i Isus kad je hodal sa svoja dva apostola koji ga nisu uspjeli prepoznati...
Rofl, pa oni u 18-19. stoljeću su se tako oblacili, tako je izgledao i onaj Henrik VIII, samo sta nije imao bodeze u rukavu. Isto u assassin's creed 1, onako su se skoro svi oblacili.
I ko normalan ne bi shvatil da tak upečatljivo obučena osoba nosi neku opasnost...
Istina, lijepo izgleda ali nije to baš stealth izgled.
Ak su baš morali mijenjati izgled, onda su ga mogli "obući" u prosjačku odjeću, baš kao što je bil odjeven i Isus kad je hodal sa svoja dva apostola koji ga nisu uspjeli prepoznati...
Da, to sa prstima sam i ja primjetio.
Kao prvo, novi glavni lik Assassins Creeda nece biti Altair, nego neki drugi predak Desmonda Milesa, a radnja ce se opet vjerojatno dogadjati u Abstergu (mislim na radnju u sadasnjosti). Drugo, nemoze imati 10 prstiju i 2 noza, posto Altair ima jedan noz kao zamjenu za odsjeceni prst pa nema smisla da ovaj ima sve prste i jos 2 "dodatka". Svidja mi se ova ideja o upletanju Da Vincija u cijelu pricu, ali mi nije jasno zasto su u teaseru Vitruvijskom covjeku obrisali muskost.
Kao prvo, novi glavni lik Assassins Creeda nece biti Altair, nego neki drugi predak Desmonda Milesa, a radnja ce se opet vjerojatno dogadjati u Abstergu (mislim na radnju u sadasnjosti). Drugo, nemoze imati 10 prstiju i 2 noza, posto Altair ima jedan noz kao zamjenu za odsjeceni prst pa nema smisla da ovaj ima sve prste i jos 2 "dodatka". Svidja mi se ova ideja o upletanju Da Vincija u cijelu pricu, ali mi nije jasno zasto su u teaseru Vitruvijskom covjeku obrisali muskost.
E tako ga sigurno nece biti sumljiv.
Nisam znao da vas ima ovdje iz 18.-19. stoljeća pa da znate kako su se oblačili tada! Tko garantira da su se tako oblačili? To su samo priče i po slikama što se vidi nešto ali to su samo puka nagadjanja! To je barem moje mišljenje ( nemojte me odmah rastrgat s konjima ). A što se tiče Ezia izgleda dobro i nebi mu trebala crna odjeća jer se tako i onako igra odvija po danu a ne po noći kao Thief ( garett je u crnom radi noći ). I samo se nadam da će dodat još koje oružje dodatno!
P.s. a u vezi hidden blade-a nije im ništa olakšavalo to što nemaju prstenjak jer za tiha ubojstva bi prislonili dlan na osobu i "izbacili" oštricu u osobu a za "bučna" ubojstva bi jednostavno izbacio ošticu i pokušao ubost ciljanu osobu ili bi koristio neko drugo oružje ako ga je imao!
pa olakšalo bi jer u borbi i pri ubojstvima nisi moro razmišljat o tom da moraš pazit da si ne bi prst odrezo
kad smo već kod ubojstava, rijetko su baš ubijali ljude, prvo bi onome tko im se suprotstavlja ili im smeta po noći se ušuljali i ostavili bodež na jastuku kao upozorenje.
Ako bi neko bio dovoljno glup ili tvrdoglav da im se nakon toga ne makne s puta, slijedio je atentat.
Radnja se u Assassin's Creedu odvijala samo po danu, ali u nastavku su najavili izmjenu dana i noći.
što se tiče odjeće, pa pogledaj malo knjige iz povijesti, slike iz tog doba, itd.
Naravno da se nisu svi tako odijevali, samo aristokracija, al kolko znam, glavni lik će i bit neki plemić.
tako sam i ja cuo...ali to su samo nagadjanja oko igre jer izlazi tek iduce godine do tada Ezio moze pridobit sasvimd rugaciji izgled iako mi se ovaj "ezio" pomalo svidja jer izgleda profesionalnije od altair-a.no ipak pri spomenu same igrice Assassin's Creed svi ljubitelji ce se sjetit Altaira jer je on utemeljio lik assassina.volio bih da igra ima nastavak jer je jedinici zavrsila ispisom smaka svijeta na svim jezicima na onom zidu u sobi.nema bas puno smisla al eto nema druge nego igrat prvi dio dok ne izadje drugi.samo se nadam da ce to malo bolje optimizirat jer uvijek kad igrica izadje prvo za konzolu pa tek potom za Pc bude lose optimizirana.
Jos se nadam da piratska verzija assassin's creeda 2 nece imati neki bug kao onaj prvi. Ali jedva cekam da vise izadje ta vrhunska igra.
sta lik ima samo 8 pristiju xD kakav lik joj ja uopce nisam ni primjetio da altair nema jedan prst (ili ima)
ima 9 altair
ondašnji assasini su rezali samo JEDAN prst (srednjak) radi izvlačenja bodeža
ak ezio će imat 2 bodeđa odmah je igra na pola upropaštena
nema vjerodostojnosti ni ničeg radi čeg bi igro tu igru
prvi dio ak nikaj barem je bio vjerodostojan
ovo je klasično amerikanizirano*ranje postalo čini mi se
u trećem dijelu će držat i minigun jbt
ima 9 altair
ondašnji assasini su rezali samo JEDAN prst (srednjak) radi izvlačenja bodeža
ak ezio će imat 2 bodeđa odmah je igra na pola upropaštena
nema vjerodostojnosti ni ničeg radi čeg bi igro tu igru
prvi dio ak nikaj barem je bio vjerodostojan
ovo je klasično amerikanizirano*ranje postalo čini mi se
u trećem dijelu će držat i minigun jbt
Pa da, prestenjak je. Btw, ne mora znacit da ce imat 2 bodeza, ovo je samo onako, da izgleda cool.
Jos se nadam da piratska verzija assassin's creeda 2 nece imati neki bug kao onaj prvi. Ali jedva cekam da vise izadje ta vrhunska igra.