Blizzardov April Fool's

poruka: 6
|
čitano: 1.213
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Blizzardov April Fool's

Hehe, stvarno su se potrudili... Tauren Marine u SC2, Nova klasa u lich kingu-bard, WoW na konzolama.... svaka im čast... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Blizzardov April Fool's

Tauren marine WTF

Kak to spada u starcraft lore?

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blizzardov April Fool's

Molten core

- 10 bosses

- move in any of 8 unique directions

- lush 2D enviroments

- glorious 192i resolution

- has sound

- revolutionary AI that reacts to your every move

hihihihi

jesti i spavati
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Blizzardov April Fool's

Prisjetih se prošle godine zezancije na novu rasu 'will'o'the wisp' sa special ability-em pretvaranja u drvo Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Blizzardov April Fool's

Prosle godine su objavili dosta dugacak popis za attunament za SSC oko kojeg su se ljudi zgrazali, i ja sam pao na stos jer smo bas tada bili spremni uc u SSC i TK al evo bilo je fora. Godinu prije su murloce predstavili kao rasu hehe fora ; ) Al kolko sam ih u 2 godine ubio bio bi Hated s njima ;)

Sto se onog tauerna tice... Nije to April's fool nego je to tauren iz LVL 70 Elite tauern chieftain ( blizzardov bend ) taj tauren marinac je vec pol godine na sajtu  ;) al i ti je fora, da ;)

I can't change the past little bunny, but I can change the future!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2008 22:35 (treehug).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Blizzardov April Fool's
Dado_ZG78 kaže...

Prisjetih se prošle godine zezancije na novu rasu 'will'o'the wisp' sa special ability-em pretvaranja u drvo Smijeh

To su druidi dobili hahahah :D 

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice