Black Ops problem zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.109
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Black Ops problem
Igram normalno,bez lagga i odjednom se ekran zamrzne pa moram preko task managera gasit igricu ili mi se sad upravo dogodilo da mi samo kaze Black Ops.exe has stopped working.Znate u čemu je problem??
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Black Ops problem
CoKsA kaže...
Igram normalno,bez lagga i odjednom se ekran zamrzne pa moram preko task managera gasit igricu ili mi se sad upravo dogodilo da mi samo kaze Black Ops.exe has stopped working.Znate u čemu je problem??

da možda nemaš problem s driverima od grafičke kartice probaj to instalirati  {#}

17 godina
protjeran
Black Ops problem

Meni se to javlja, ali bez poruke, i to u multiplayeru (ne znam jel misliš na multiplayer) - jednom sam se uspio vratiti na desktop i nazad u igru i odjednom je nastavila normalno. Nisam još otkrio u čemu je problem, stavio sam 10.11 i novi driver za zvučnu, ništa nije pomoglo. Sve mi se to javlja nakon zadnjeg patcha, mislio sam da je možda neki memory leak no nije stvar u tome, nema pravila kada će se javiti.

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Black Ops problem
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice