Bioshock Infinite

poruka: 809
|
čitano: 162.470
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
14 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Zasto dajete covjeku tolike minuse botare jedne, u pravu je kada kaze da igra nije optimizirana kako bi trebala biti. Svi dodatni editi cfg-ova su dokaz da nije odradjeno kako treba, ali sama igra po sebi je divna ako izostavimo ovaj minus.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Bioshock Infinite

Sry, ali ja igram na 5 godina starom kompu i ovo je najljepša igra koju sam ikad pokrenuo na njoj i s tim da radi svugdje konstantno na oko 50 FPSa na high settingsima

Očito je da modeli nisu toliko detaljni no teksturama (koje su odlične) i particlima igra izgleda fenomenalno, stvorili su odlični imerzivni svijet

4 1 hvala 0
12 godina
Re: Bioshock Infinite
Danyel kaže...

Oprosti, ali ne gledam pod povećalom objekte - nažalost, nezgrapnost, mali broj poligona i loše teksture SVEGA se vide iz aviona!!

Priča je ok, mada je zapravo samo prežvakana priča prvog Bioshocka - dakle ništa novo. I umjesto onih malih curica sada imamo jednu, malo veću... Ali grafika je definitivno lošija, barem meni. Gle, prvi Bioshock je nastao prije čak 6 godina i meni izgleda bolje nego ovo danas - koje kao da je rađeno za Wii ili neku konzolu slabijeg hardvera. Što se tiče onih "moći" u lijevoj ruci, ni to ništa nije novo - već mnogo puta prežvakano u mnogim igrama. Pucanje je riješeno loše (nema zuma, osim na tipku Z, dakle na na klik mišem kao u svim normalnim pucačinama), i prelagano je, a ktome i neprijatelji su izrazito glupi.

Utjecaj nadogradnji i novog komada "odjeće" nije ništa posebno (nije izraženo) i sve se svodi tek na linearno kretanje mračnim hodničcima i napucavanje s izrazito glupim AI-em (u mom prethodnom postu napisao sam što im još zamjeram). Igra je stoga prelagana, i iskusnijim igračima bit će možda i dosadna. Stariji ljubitelji Bioshocka, poput mene, bit će i pomalo razočarani. 

Osobno sam očekivao puno više od ove igre, počev od priče (da ne bude samo prežvakani original), grafike (ipak je 2013. godina, zaboga!) i same igrivosti (ni na hardu nije zanimljivo)... Šteta, nadao sam se puno boljem. Sva sreća pa je nisam platio (dobio sam je). 

Svejedno, odigrat ću je do kraja - čisto da je dovršim. Nadam se da će idući nastavak biti zanimljiviji, inteligentniji, inovativniji i barem malo grafički bolji.

PS I da - igra NIJE optimizirana. S obzirom na lošu grafiku, čudi da ima toliko naglih dropova i lagova. Plus problemi s mišem...

Svatko ima svoj ukus.Ono sto se meni svidjalo u svakom Bishocku,to je atmosfera.

Mali brij igara imamo danas koje pruzaju dobru atmosferu.Jedino koju mogu izdvojiti

to je SH serial.(Oni stari naslovi).A sto se tice grafike i tih bugova sa FPS dropom.

I ja imam tu i tamo da se desi nekakva blokada,ali to nije neki sada FPS drop da nije igrivo.

Grafika nije losa,nego su ubacili malo drugaciju grafiku od kojih smo navikli danas.A vidim da

ti ocekujes grafiku sa Frostbite ili CryEngine.Po meni,da su takvu grafiku napravili to bi bilo

super,ali puno manji broj ljudi bi je igralo,radi stroja kojeg bis trebao imati za full detalje.

Ovdje je grafika super i komp star kao moj je sasvim dobar za full detalje i to ljude veseli kada

vide igru koju su zeljno iscekivali,a imaju stariji komp,mogu vrtiti na MAX.Takav pristup igracima i i gri

cu uvijek postivati.

13 godina
odjavljen
Danyel kaže...

Oprosti, ali ne gledam pod povećalom objekte - nažalost, nezgrapnost, mali broj poligona i loše teksture SVEGA se vide iz aviona!!

Priča je ok, mada je zapravo samo prežvakana priča prvog Bioshocka - dakle ništa novo. I umjesto onih malih curica sada imamo jednu, malo veću... Ali grafika je definitivno lošija, barem meni. Gle, prvi Bioshock je nastao prije čak 6 godina i meni izgleda bolje nego ovo danas - koje kao da je rađeno za Wii ili neku konzolu slabijeg hardvera. Što se tiče onih "moći" u lijevoj ruci, ni to ništa nije novo - već mnogo puta prežvakano u mnogim igrama. Pucanje je riješeno loše (nema zuma, osim na tipku Z, dakle na na klik mišem kao u svim normalnim pucačinama), i prelagano je, a ktome i neprijatelji su izrazito glupi.

Utjecaj nadogradnji i novog komada "odjeće" nije ništa posebno (nije izraženo) i sve se svodi tek na linearno kretanje mračnim hodničcima i napucavanje s izrazito glupim AI-em (u mom prethodnom postu napisao sam što im još zamjeram). Igra je stoga prelagana, i iskusnijim igračima bit će možda i dosadna. Stariji ljubitelji Bioshocka, poput mene, bit će i pomalo razočarani. 

Osobno sam očekivao puno više od ove igre, počev od priče (da ne bude samo prežvakani original), grafike (ipak je 2013. godina, zaboga!) i same igrivosti (ni na hardu nije zanimljivo)... Šteta, nadao sam se puno boljem. Sva sreća pa je nisam platio (dobio sam je). 

Svejedno, odigrat ću je do kraja - čisto da je dovršim. Nadam se da će idući nastavak biti zanimljiviji, inteligentniji, inovativniji i barem malo grafički bolji.

PS I da - igra NIJE optimizirana. S obzirom na lošu grafiku, čudi da ima toliko naglih dropova i lagova. Plus problemi s mišem...

Ti sebe smatraš iskusnim igračem, a ne znaš promijeniti raspored tipki u meniju igre i podesiti ih kako tebi pašu. To sve govori o tvojem mišljenju.

17 godina
protjeran
Bioshock Infinite

E pazi ovo 'mega igra godine' nema quick save. Zapravo ne postoji save opcija i kad se slučajno sj*beš na pol levela ideš ... naravno od početka.

{#} božanstveno {#}

AWESOME .. AMAZING .... PREDOOBROO
Moj PC  
1 12 hvala 1
12 godina
Bioshock Infinite

LOL,cini se da si tek poceo igrat igru.Kada crknes vrati te u prostoriju

gdje si bio.Samo je raspored neprijatelja drugaciji.Znaci neces znati

odmah gdje su nakon ozivljavanja.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Danyel kaže...

.......

Oprosti, ali mali broj polygona?! Da, možda na nekim objektima... ali ti uopće gledaš koliko objekata ima u sceni?! I normalno da neki veliki odmak u kvaliteti objakata nije moguću u usporedbi sa Bioshock 1, kad su RAĐENI ZA ISTI HARDWARE i sa ISTIM ENGINE-om! Jer je igra, kao i sve danas, PRVENSTVENO RAĐENA ZA KONZOLE! (bioshock 1, 2 i infinite koriste Unreal engine, koji je danas već zastario).

Što se tiće textura, evo link na screenshotove u 2560x1440 rezoluciji i nađi mi te "loše texture SVEGA" koje se "vide iz aviona".

http://dejankober.com/2013/03/bioshock-infinite-2560x1440-px-screenshots/ 

P.S. Ako ti je ova igra grafički loša, navedi primjer igre koja ti nije; tj. koja je po tebi iznad ove po kvaliteti grafike (dakle, texture, detalji objekata i sl.)

P.P.S. Jedna stvar koju rijetko tko uzima u obzir; ova igra je sporijeg karaktera; di dosta vremena provodite u hodanju i razgledavanju, te se neki "nedostaci" lakše uoče od "nabrijanih, hiperaktivnih" igri tipa BF3 ili MV serijal, di ni jedne sekunde ne stojite na mjestu i "divite" se okolišu... Velika većina stvari tamo je napravljena tako da izgleda dobro ako gledate onako kako su develperi zamislili... ali maknite se malo sa zacrtanog puta i stvari se brzo raspadaju...

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 1:16 (Berko).
14 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

grafika nijie losa ali nije niti bogzna sto. nekim stvarima (u globalu) je posveceno mnogo detalja posebno kada gledas sveukupni svijet, zbilja ima brdo cickarija i svakakvih sitnica, ali kada se priblizis primjerice cvijecu izgleda nekako kockasto i plosnato za razliku recimo od cryisis 1 gje se svaki list vijori u svom smjeru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
sushii kaže...

grafika nijie losa ali nije niti bogzna sto. nekim stvarima (u globalu) je posveceno mnogo detalja posebno kada gledas sveukupni svijet, zbilja ima brdo cickarija i svakakvih sitnica, ali kada se priblizis primjerice cvijecu izgleda nekako kockasto i plosnato za razliku recimo od cryisis 1 gje se svaki list vijori u svom smjeru.

CryEngine/Unreal???

To sve govori.

16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Eh, kako ste neki zapravo slijepi, i kako igrinu ljepotu gledate, mjerite, i pojmite u poligonima. Eh, kako ja patetično i kršćanski zbog patetičara zvučati moram.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 1:26 (4ucker).
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Endymon kaže...
sushii kaže...

CryEngine/Unreal???

To sve govori.

pricaj ti sta 'oces ali mogu reci da ZA SVOJE VRIJEME, crysis 1 je ponudio najvecu revoluciju u grafickom dijelu i dan-danas mnogo igra izgleda puno jadnije od igre stare toliko godina. cak postoji jedan frajer koji je stari gamer i zna zalaziti u kafanu gdje se i ja nadjem usputno - on recimo tvrdi da crysis 1 ima najbolju grafiku u povijesti igara i da tu igru na maximalnim detaljima nisu nadmasili niti novi naslovi.

16 godina
neaktivan

Ja bez problema mogu zamisliti Bioshock s detaljima i grafikom boljom od ove smiješne cartoon - očito ti nisi igrao original i njegov nastavak. Ovdje je puno više otišlo u smjeru Dishonoreda (koji je daleko bolja igra) i Borderlandsa (2K također).

Ne trebam igrati do kraja da bih donio zaključak koji je očit već na samom startu. Od mene 2K za ovaj poluproizvod dobiva 75% i palac dolje.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
16 godina
neaktivan
sushii kaže...
Endymon kaže...
sushii

CryEngine/Unreal???

To sve govori.

pricaj ti sta 'oces ali mogu reci da ZA SVOJE VRIJEME, crysis 1 je ponudio najvecu revoluciju u grafickom dijelu i dan-danas mnogo igra izgleda puno jadnije od igre stare toliko godina. cak postoji jedan frajer koji je stari gamer i zna zalaziti u kafanu gdje se i ja nadjem usputno - on recimo tvrdi da crysis 1 ima najbolju grafiku u povijesti igara i da tu igru na maximalnim detaljima nisu nadmasili niti novi naslovi.

Posve si u pravu, Crysis 1 (i Warhead) mnogim igrama su i dan-danas nedostižni grafički uzori. Pa se onda neznanje i loš engine maskiraju "crtić"-grafikom.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
15 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Kako ste zastranili ali žešće. Ova igra ima jedinstven stil, znači to je ključna riječ - stil, nešto što većina igara danas više na žalost nema jer se vole klonirati. Uopće nije upitno kakvu grafiku ima jer pogled na environment šalje poruku, a prepoznatljiv je za Bioshock. Nemojte previše cjepidlačiti, dizajn ove igre je čisti art i to vrhunski.

I possess a skill to google.
Moj PC  
9 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Berko kaže...
Danyel kaže...

.......

Oprosti, ali mali broj polygona?! Da, možda na nekim objektima... ali ti uopće gledaš koliko objekata ima u sceni?! I normalno da neki veliki odmak u kvaliteti objakata nije moguću u usporedbi sa Bioshock 1, kad su RAĐENI ZA ISTI HARDWARE i sa ISTIM ENGINE-om! Jer je igra, kao i sve danas, PRVENSTVENO RAĐENA ZA KONZOLE! (bioshock 1, 2 i infinite koriste Unreal engine, koji je danas već zastario).

Što se tiće textura, evo link na screenshotove u 2560x1440 rezoluciji i nađi mi te "loše texture SVEGA" koje se "vide iz aviona".

http://dejankober.com/2013/03/bioshock-infinite-2560x1440-px-screenshots/ 

P.S. Ako ti je ova igra grafički loša, navedi primjer igre koja ti nije; tj. koja je po tebi iznad ove po kvaliteti grafike (dakle, texture, detalji objekata i sl.)

P.P.S. Jedna stvar koju rijetko tko uzima u obzir; ova igra je sporijeg karaktera; di dosta vremena provodite u hodanju i razgledavanju, te se neki "nedostaci" lakše uoče od "nabrijanih, hiperaktivnih" igri tipa BF3 ili MV serijal, di ni jedne sekunde ne stojite na mjestu i "divite" se okolišu... Velika većina stvari tamo je napravljena tako da izgleda dobro ako gledate onako kako su develperi zamislili... ali maknite se malo sa zacrtanog puta i stvari se brzo raspadaju...

Nema problema, dat ću ti i link gdje je čovjek sve lijepo objasnio i poslikao u svezi katastrofalnih tekstura. To što je tebi dobro, meni ne mora biti. Uglavnom, ja volim kada su teksture odrađene do najmanjih detalja, ipak sam PC-aš a ne konzolaš :-))

16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Kako ste zastranili ali žešće. Ova igra ima jedinstven stil, znači to je ključna riječ - stil, nešto što većina igara danas više na žalost nema jer se vole klonirati. Uopće nije upitno kakvu grafiku ima jer pogled na environment šalje poruku, a prepoznatljiv je za Bioshock. Nemojte previše cjepidlačiti, dizajn ove igre je čisti art i to vrhunski.

"Art" je bio prvi dio (daleko više od ovoga!), pa i njegov nastavak, ali ovo je - čisto ponavaljanje i prežvakavanje (recikliranje) starog, tj. mučenje stare rage. 

A gdje je tek Dishonored... miljama u prašini ostavio za sobom svoj uzor Bioshock... učenici obično prešišaju svoje profesore :-))

15 godina
neaktivan
Danyel kaže...

"Art" je bio prvi dio (daleko više od ovoga!), pa i njegov nastavak, ali ovo je - čisto ponavaljanje i prežvakavanje (recikliranje) starog, tj. mučenje stare rage. 

A gdje je tek Dishonored... miljama u prašini ostavio za sobom svoj uzor Bioshock... učenici obično prešišaju svoje profesore :-))

Čekaj, pa Dishonored je skup mrljavih tekstura, kako to da te tamo to ne smeta onda?

16 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Danyel kaže...

Ti sebe smatraš iskusnim igračem, a ne znaš promijeniti raspored tipki u meniju igre i podesiti ih kako tebi pašu. To sve govori o tvojem mišljenju.

LOL, ne ne znam - eto me ti poduči. Govorio sam o načinu razmišljanja autora ove igre - što se najbolje vidi po debilnim neprijateljima, a ovo s mišem je očita potvrda visoke inteligencije dotičnih. Osim toga, očito je da su je doradili... ma namučili se jadni - uzeli priču i engine prvog nastavka, i umjesto pod more metnuli ga na nebo. A da ne bi ispalo da su 6 godina od prvog dijela samo sjedili na ušima, sve su upakirali u jeftini šareni "cartoon" omot. 

Mene koji imam moderan komp nervira kada vidim ovako nešto - pa čovječe, da sam htio igrati ovakvo nešto jadno, kupio bih stari PS3 ili XBOX za 1000kn a ne grafičku od 2000kn plus procesor od 1500... Kužiš?

15 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

^^Ti se ne igraš prijatelju, ti se opterećuješ igrom.

Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Danyel kaže...

Čekaj, pa Dishonored je skup mrljavih tekstura, kako to da te tamo to ne smeta onda?

Da, ali govorimo o "ART"-u, zar ne?

A kad je u pitanju atmosfera i neobični vizualni detalji te očita originalnost i umjetnička duša crtača, tu je Dishonored daleko ispred ovog Bioshocka.

Bioshock Infinite NEMA više tu originalnost koju je ponudio prvi dio. Ponovit ću - priča je reciklirana, i sve ostalo zapravo je upakirano u šareni engine star gotovo 10 godina, da bi ga i konzole mogle gutati...

Ja sam osobno ostao škoiran kada sam vidio na što sliči ovaj nastavak - u najavama sam mislio - ok, možda je za konzole pa tako očajno izgleda, ali sada vidim što je...  

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 3:30 (Danyel).
16 godina
neaktivan

Ne, ne opterećujem se. Razočaran sam, ali je igram i odigrat ću je do kraja (poklonjenom konu se ne gleda u zube :-))

14 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Porediš art BioShocka i Dishonoreda, bravo ti. 

Nisam pročitao više sranj* na jednom mjestu odavno, prije svega od Danyela.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Ja ne vjerujem što ovdje čitam (pogotovo od ovog danijela)... Uplitat COD, BF, Crysis u istu rečenicu s Bioshockom je blasphemy. A tek nazvati ekipu koja ga je napravila neinteligentnom???!!!! Zbilja nemam riječi na ovo. Mislim da to samo nešto govori o tvojoj inteligenciji. A priča da je reciklirana??? LOL, originalniju i maštovitiju priču dugo nisam vidio.

Osim toga Dishonored me nije ni približno uvukao u priču i svijet kao Bioshock (ok, bili su ispiti, nisam ni imao previše vremena, al vjerujem da Bioshocku to nebi bila prepreka).

let's put a smile on that face
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

PS: sad tek vidim sranje kaj si napisao za svoj novi moderni komp s gpu od 2kkn i cpu od 1.5kkn........ a je li, trebalo se napraviti igru tolko zahtjevnom da ju samo ti i ovi slični tebi koji se kupaju u parama mogu pokrenuti. zapravo, već vidim da bi se i onda bunili jer ju na ultra nemrete vrtit na 50 već samo na 35fps-a i opet nebi valjalo

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 3:10 (whysoserious).
17 godina
Bioshock Infinite

Danyel

Što se tehničke strane tiče igra je multiplatformska kao i 90% današnjih igara, zašto si ovu uzeo na zub stvarno neznam. Iscjedili su što se iz UE3 iscjediti dalo (broj poligona je taj koji je, ali ako ti na ultra izgleda toliko loše smatram da nisi ni malo objektivan). Za priču, pa ovo pomete pod s 99% igara koje nam danas serviraju. Dobro ima poveznica s Bioshockom, al to je njihova neka filozofija. Ako ćemo tako Bioshock 1 je teški rip-off System Shocka 2.

Igra nudi jedan prekrasan svijet posvečen detaljima uz emocionalnu povezanost s likovima. Nije savršena, gameplay zna ponekad otići previše na akciju, ali je opet veoma, veoma dobra. Već si dovoljno popljuvao što si mislio da ne valja, pa te molim, ne siluj temu, pogledaj kuda ode... {#}

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

skoro sam pustio suzu kad je tlak zdrobio songbirda :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
whysoserious kaže...

Ja ne vjerujem što ovdje čitam (pogotovo od ovog danijela)... Uplitat COD, BF, Crysis u istu rečenicu s Bioshockom je blasphemy. A tek nazvati ekipu koja ga je napravila neinteligentnom???!!!! Zbilja nemam riječi na ovo. Mislim da to samo nešto govori o tvojoj inteligenciji. A priča da je reciklirana??? LOL, originalniju i maštovitiju priču dugo nisam vidio.

Osim toga Dishonored me nije ni približno uvukao u priču i svijet kao Bioshock (ok, bili su ispiti, nisam ni imao previše vremena, al vjerujem da Bioshocku to nebi bila prepreka).

Ne, ja nisam uplitao u priču Crysis, to su uradili drugi a ja sam se samo nadovezao. No, nije li tebi neobično da igra iz 2013. izgleda kao da je rađena 2005.?

I da, smatram one koji ovo napraviše glupima jer je puno toga ovdje jako traljavo odrađeno. A vrhunac mi je "inteligencija" neprijatelja (npr. prolaze kraj mene plus šablonsko kretanje) i one pratilje (često zaglavi ili nekamo nestane pa ju nađem dva levela nazad kako tapka u mjestu)...

Ok, tebe Dishonored nije uvukao u priču - možda nije po tvom guštu, ali je ipak malčice kompleksnija od ove (ako je se sjećaš?).. Ovaj Bisoshock je doslovno PRVI DIO IZVRNUT NAOPAKO, tj. premješten na nebo. Uz dodatak odrasle curice koja može vidjeti i stvarati predmete iz drugih dimenzija... 

A što se tiče moje konfiguracije, pa normalno je da ću tražiti bolju optimizaciju a ne da mi se svako malo sa npr. 60 fpsa sruši na 10... Karikiram, ali česti su i primjetni lagovi i usporovanje čak i na jačim konfama od moje. Što je apsurd, s obzirom da je grafika jadna. A da ne govorimo da su mogli ubaciti i malo bolje teksture, za nas koji imamo više od 1GB rama, ipak je 2013... 

Za one koji nemaju takve konfe, uvijek se da sve to fino podesiti u postavkama, samo da je bilo malo volje i više vremena (imam dojam da su zbrljali ovu igru)...

Skuzi, ali meni se ovaj Bioshock nije previše svidio. Razočarao me. Valjda smijem to napisati a da ne bude "blasphemy"??? :-)))

16 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Danyel

Što se tehničke strane tiče igra je multiplatformska kao i 90% današnjih igara, zašto si ovu uzeo na zub stvarno neznam. Iscjedili su što se iz UE3 iscjediti dalo (broj poligona je taj koji je, ali ako ti na ultra izgleda toliko loše smatram da nisi ni malo objektivan). Za priču, pa ovo pomete pod s 99% igara koje nam danas serviraju. Dobro ima poveznica s Bioshockom, al to je njihova neka filozofija. Ako ćemo tako Bioshock 1 je teški rip-off System Shocka 2.

Igra nudi jedan prekrasan svijet posvečen detaljima uz emocionalnu povezanost s likovima. Nije savršena, gameplay zna ponekad otići previše na akciju, ali je opet veoma, veoma dobra. Već si dovoljno popljuvao što si mislio da ne valja, pa te molim, ne siluj temu, pogledaj kuda ode... {#}

To da, emocionalna komponenta je dobro odrađena (dobra mi je ona cura, ne mislim samo na izgled, i vrlo "stvarna")... Gameplay je otišao ISUVIŠE na akciju (u stilu Borderlandsa), s masu glupih neprijatelja i par statičnih bossova.

Priča je ok, i bila bi SUPER, da nije zapravo reciklaža prvog dijela! Za one koji prvi put igraju Bio, ne sumnjam da će biti impresionirani. 

Ali što jest jest - fino se temica zakuhala :-))

15 godina
Evo ovo je meni prva bioshock igra i brutica mi je, a sto se grafike tice, slazem se sa danyelom, texture nisu bog zna kaj, izdaleka ok, al kad npr gledam u pod, ili u zid, vrata, tek onda vidim kolko su lose, ali to je mozda samo zbog toga sto je "crtic"
Autoclimb kills more people than AIDS
17 godina
Danyel kaže...

Ja bez problema mogu zamisliti Bioshock s detaljima i grafikom boljom od ove smiješne cartoon - očito ti nisi igrao original i njegov nastavak. Ovdje je puno više otišlo u smjeru Dishonoreda (koji je daleko bolja igra) i Borderlandsa (2K također).

Ne trebam igrati do kraja da bih donio zaključak koji je očit već na samom startu. Od mene 2K za ovaj poluproizvod dobiva 75% i palac dolje.

Spominješ Dishonored koji si isto tak popljuvao da ima šugavu grafiku (a kolko vidim po tvojim postovima, to ti je glavna prekokupacija).

Uostalom, nema smisla se tu prepucavat sa takvim stučnjakom za kojeg ni jedna igra nije dovoljno dobra i sve što se napravi je sranje i ko takvo nije vrijedno ni kune (dobar izgovor zlata vrijedi)... 

P.S. Danas sam po drugi put odigrao Infinite, ali ovaj put sa ženom, koju je igra oduševila! I dok smo čekali zadnju scenu poslje credits-a, nešto mi je na credits zapelo za oko; slika u attachemntu :)

P.P.S. Evo još jedan clip:

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 4:44 (Berko).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice