Bioshock Infinite

poruka: 809
|
čitano: 162.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
13 godina
Bioshock Infinite

Hm, jel još kome na trenutke fps jako padne ili freeza na kratko? 

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Bioshock Infinite

Dns sam poceo igrat nako 3 sata mogu rec da je igra fantastichna i fenomenalno se osjecam uz nju ! igra godine po meni... doso sam do djela di bejzim sa elizabet negdje :D..to je to idem dalje igrat {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 21:56 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Bioshock Infinite

Fink:

Be the Bee{#}

@4mal

Jesi na 1999 Modu? {#}

Sviđa mi se šta se mogu vratit na posjećena mjesta; recimo vidio sam sef i treba mi jedan lockpick za otvorit ga.. Nakon pta sam ubrzo našao lockpick ušao sam u lift i vratio se nazad pokupit šta ima. Neznam kako je na ostalim težinama ali na 1999 nemam više od 3 locpicka kod sebe, nerijetko niti jedan, a 1300 para sam imao samo jednom napočetku i tada sam odlučio dva upgradea napravit...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 22:00 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock Infinite

nisam preushicen sam bio za to ukucavanje bla bla nego sam istu miliseknudu morao zaigrat pa sam zaigrao ..budem kad zavrsim :)

igram na medium pa bum iza na 1999.mode 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 22:01 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

LoL nisam ocekivao KKK.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Bioshock Infinite
ElektričnaOvca kaže...

Hm, jel još kome na trenutke fps jako padne ili freeza na kratko? 

meni i to na nekim mjestima na kojim nebi trebalo...valjda sejva

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
4mal kaže...

nisam preushicen sam bio za to ukucavanje bla bla nego sam istu miliseknudu morao zaigrat pa sam zaigrao ..budem kad zavrsim :)

igram na medium pa bum iza na 1999.mode 

Trebao si 1999... Sto puta izazovnije i zanimljivije...

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Ljudovi, što se dobije kad Elizabeth dešifrira Vox Populi poruku na zidu?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Bioshock Infinite

Objasnjenje kraja ako nekog zanima

Edit : jbte uvijek sam se streso kad onaj Songbird zakresti

-kad zavrsite igru pricekajte da creditsi zavrse ima kratki igrivi dio iza

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 15:56 (lmutak).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Bioshock Infinite

Poskidao sam danas ponešto screenshotova na Ultra postavkama i u 2560x1440 px rezoluciji... Pa tko voli, nek izvoli:

http://dejankober.com/2013/03/bioshock-infinite-2560x1440-px-screenshots/

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Zanimljiva cinjenica br.2

Kraj Bioshock Infinite-ja su Ken i ekipa radili 4 mjeseca. Tacnije 4 mjeseca se vodila rasprava oko toga kakav bi kraj trebao biti :D

Nisam jos presao igru pa ne mogu komentarisati kraj XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Bioshock Infinite

Neznam dal je netko primjetio, na mapi Battleship Bay, da svira pjesma Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have Fun? :D 

Kasnije je u prići i objašnjeno zašto....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bioshock Infinite

Moje misljenje je da Bioshock nije vrhunska tehnologija igre.Ali je majstorski

odradjena tematika igre.Za sada sam odigrao nesto chaptera i igra mi je super.

Ocijena 9/10.Evo par slikica {#}

4 i 13 slika su nesto u banani nemam pojma zasto.

slika 1 slika 1
slika 2 slika 2
slika 3 slika 3
slika 5 slika 5
slika 6 slika 6
slika 7 slika 7
slika 8 slika 8
slika 9 slika 9
slika 10 slika 10
slika 11 slika 11
slika 12 slika 12
slika 14 slika 14
slika 15 slika 15
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 15:38 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Endymon kaže...

Moje misljenje je da Bioshock nije vrhunska tehnologija igre.Ali je majstorski

odradjena tematika igre.Za sada sam odigrao nesto chaptera i igra mi je super.

Ocijena 9/10.Evo par slikica {#}

4 i 13 slika su nesto u banani nemam pojma zasto.

Ja mislim da su narpavili kolko su max. mogli sa trenutnom tehnologijom; tj. kolko su trenutne konzole mogle progutat...  A za PC su unutar gabarita igre napravljene za konzole, podigli što su mogli (texture, neke efekte i sl.; tj. texture su radili za PC, pa ih reducirali za konzole). Sve više bi zahtjevalo remodeliranje i retexturiranje. Npr. zamislte detalje koji bi bili u Infinite-u da su koristili teselaciju na svakom objektu, koju konzole ne podržavaju, a zahtjeva posebnu displace mapu za svaki objekt; tj. extra posla...
Npr. ovo:

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 15:54 (Berko).
14 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

nisam ranije igrao bioshock tako da mi je i prica pomalo nejasna ali je igra u globalu korektna. malo me smeta sto ima premalo 'vrsta' ljudi da se tako izrazim, svaki drugi prolaznik i vojnik izgleda identicno. teze se privikavam na koristenje 'magije' obzirom da sam vise igrac tipa bf i cod ali neprijatelji su dosta dobro izbalansirani, mogu reci da je jedan od boljih AI sto sam imao prilike vidjeti u novijim igrama slicnoga tipa(barem na hard levelu). malo mi je bezveze ono 'pridobivanje' strojnica, nesto tipa 'hacking' u crysisu samo sto redovito ostajem bez 'soli' pa moram 30 metaka spiciti da bih prosao par metara a i strojnice se brzo 'razbude' kada ih vec uspijem pridobiti. koliko igra otprilike traje ? taman sam dosao na onaj otok gdje bi trebala biti elizabeth ako sam dobro shvatio (nakon jumpanja i voznje po onim sinama ... ) , dakle skoro sam na pocetku igre.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
sushii kaže...

nisam ranije igrao bioshock tako da mi je i prica pomalo nejasna ali je igra u globalu korektna. malo me smeta sto ima premalo 'vrsta' ljudi da se tako izrazim, svaki drugi prolaznik i vojnik izgleda identicno. teze se privikavam na koristenje 'magije' obzirom da sam vise igrac tipa bf i cod ali neprijatelji su dosta dobro izbalansirani, mogu reci da je jedan od boljih AI sto sam imao prilike vidjeti u novijim igrama slicnoga tipa(barem na hard levelu). malo mi je bezveze ono 'pridobivanje' strojnica, nesto tipa 'hacking' u crysisu samo sto redovito ostajem bez 'soli' pa moram 30 metaka spiciti da bih prosao par metara a i strojnice se brzo 'razbude' kada ih vec uspijem pridobiti. koliko igra otprilike traje ? taman sam dosao na onaj otok gdje bi trebala biti elizabeth ako sam dobro shvatio (nakon jumpanja i voznje po onim sinama ... ) , dakle skoro sam na pocetku igre.

ovaj dio nema veze s prethodnima tako da što se tiče priče nisi ništa propustio.

neki kažu za igru da je kratka, ali ako se igra onako kako se bioshock treba igrati (puno istraživanja i divljenja columbiji) onda može i dugo trajati. mislim da sam sada pri kraju i pretpostavljam da sam ju igrao cca 15h do sada. 

eh, usporedba possession vigora s hakiranjem u crysisu ti baš i ne drži vodu... općenito usporedba bioshocka s cod/bf/crysis nema smisla

btw kad dobiš struju, streseš top i onda je dovoljno par metaka da se razleti

let's put a smile on that face
12 godina
sushii kaže...

A gle,sto se tice price,Bioshock Infinite je sasvim druga prica i nema veze sa 1 i 2 djelom.

Tako da bis trebao od igrati 1 i 2 dio,da bi ti bilo lakse shvatiti kako hacking,svi ti plazmidi

djeluju.Ali brzo se i ovako nauci.

17 godina
Deus ex machina kaže...

68$!!!!!!

Seriously.... ako igra ne valja nista, izflejmat cu vas ko beba zvecku!!!

Deus nam se nešto ne javlja, sad ili ga je igra uzela ili je na putu do svakog posebno da ga sredi {#}

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
16 godina
neaktivan
Lovac kaže...
Deus ex machina kaže...

68$!!!!!!

Seriously.... ako igra ne valja nista, izflejmat cu vas ko beba zvecku!!!

Deus nam se nešto ne javlja, sad ili ga je igra uzela ili je na putu do svakog posebno da ga sredi {#}

Bio je kod mene... Krv, modrice... Plazmidi su mi kuću pretvorili u ratno područje. Ubio mi je sestru, psu jednim metkom prosuo lubanju po podu...

Pazite se, spominje korištenje oružja za masovno uništenje.

16 godina
Bioshock Infinite

Vjerojatno najbolje optimizirana igra današnjice i remek djelo {#} 

Sad idem i jedinicu odigrat kad sam ju propustil

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
acca kaže...

Ako ti se Infinite svidio, pa ne znam šta će biti sa kecom tek.

16 godina
neaktivan
acca kaže...

Ha ha ha 

Najluđa, daleko najluđa izjava koju sam ikada pročitao na ofrumu o igrama.

Kao prvo - igra je neoptimizirana do bola, a kao drugo - uspjeli su poružniti grafiku u odnosu na prvu verziju. Ovo je nepojmljivo - da igra danas u 2013. izgleda kao da je rađena 2005... Ružnu grafiku pokušali su zakamuflirati ''cartoon'' izgledom (ala Dishonored) - ali avaj - sve je uzalud kad ti obični balon izgleda kao romb. 

I još nešto - ova igra obiluje izrazito glupim neprijateljima, koji su toliko glupi da su u stanju bukvalno proći kroz vas i nastaviti svojim putem kao da vas nema (a traže vas!!)... Nedorađena, neoptimizirana i sve skupa prosječna igra koja je izgledom i radnjom trebala prethoditi prvom dijelu igre. Ovo nije dostojan nastavak Bioshocka!

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
12 godina
Bioshock Infinite

Kada pogledas,ovo niti nije nastavak

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock Infinite

Je li itko ima problem da mu Elizabeth jednostavno nece da otvara "tearove"? Znaci stisnes tipku f i jednostavno se nista ne dogada i to samo kod tear-ova, ne kod lockpick-a i dodavanja municije i salt-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 21:39 (Sint1).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Je li itko ima problem da mu Elizabeth jednostavno nece da otvara "tearove"? Znaci stisnes tipku f i jednostavno se nista ne dogada i to samo kod tear-ova, ne kod lockpick-a i dodavanja municije i salt-a.

Pošalji ju u kuhinju onda, žena je na kraju krajeva.

17 godina
Bioshock Infinite

Samo jedno pitanje; čitam tu dosta da se ljudi bune na performanse igre i  rušenja... Da li je itko imao takvih problema sa orginalnom igrom? Znam 7 ljudi koji igraju original i nitko nema nikakvih problema, a od trojice koji igraju crack-anu igru, sva trojica imaju nekih problema... I sad sam prolistao jedno 15 stranica Steam foruma i jedini tehnički problemi koje je netko imao su vezane za instalaciju ili za pokušavanje pokretanja igre na laptopima starim 10 godina...
Osobno sam ju pokrenuo i igrao na 3 različita kompa i na svima je radila bez problema; na najslabijem sa dual core procesorom i GTX 8800 karticom sam morao srezat postavke, ali je i dalje fluidno radila. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bioshock Infinite

Zašto toliko ljudi rage-a na igru... ne kužim? Ste religiozni i rasisti pa vam smeta kako igra prikazuje te lošije ljudske fenomene?

Meni je priča fakat odlična... ajde combat sistem je solidan, možda pre mali penalty za smrti, grafiki nemam nikakve primjedbe jer ajde jako je low poly ali odlične teksture i atmosfera

edit: i smješno mi je kako veli lik da balon izgleda ko romb, što povečalom gledaš rubove objekata? 

Ja sam završio igru i nisam ništa tako primjetio(nisam niti gledao za to) ali grafika je čisto dovoljna da igra bude imerzivna i da stvori odličnu atmosferu

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 22:49 (acca).

5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Evo završio ju i samo mogu reći WOW i WTF :D

Ranije sam napisao da je jedinica možda bolje obradila neke dijelove gameplaya, ali priča... jedinica nas baci u već unaprijed postavljenu predstavu te mi ondje nemamo veliku ulogu (prošo sam ju 3-4 puta, ali ne mogu reći da se u potpunosti sjećam priče), ali Infinite... WOW

Praktički igramo s 2 glavna lika (Elizabeth i Booker) te se cijeli svijet prilagođava njima (suprotnost u odnosu na jedinicu), a naizgled nadolazeći raspleti samo postaju još veći zapleti. A kraj... kraj Inceptiona je mala beba za ovo. Definitivno treba još koji put proći da se obrati pozornost na detalje koji su mi vjerojatno promakli ili se činili nebitnim. Osim toga, kao i prvi dijelovi, nudi replayability i zbog mehanike gameplaya - oružja, vigori i taktike su toliko raznovrsni da nije moguće u jednom prolasku isprobati sve (a za razliku od jedinice, ovdje smo i poprilično ograničeni resursima pa se ne može sve upgrejdati do kraja). Ne sjećam se da sam na pc-u igrao nešto s ovoliko maštovitom pričom i nevjerojatnom atmosferom (naravno, osim prvih bioshocka).

zanima me što će yahtzee reći na ovo :P

a povratak u Rapture me šokirao više od boy of silence-a koji mi se stvorio iza leđa :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 23:19 (whysoserious).
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oprosti, ali ne gledam pod povećalom objekte - nažalost, nezgrapnost, mali broj poligona i loše teksture SVEGA se vide iz aviona!!

Priča je ok, mada je zapravo samo prežvakana priča prvog Bioshocka - dakle ništa novo. I umjesto onih malih curica sada imamo jednu, malo veću... Ali grafika je definitivno lošija, barem meni. Gle, prvi Bioshock je nastao prije čak 6 godina i meni izgleda bolje nego ovo danas - koje kao da je rađeno za Wii ili neku konzolu slabijeg hardvera. Što se tiče onih "moći" u lijevoj ruci, ni to ništa nije novo - već mnogo puta prežvakano u mnogim igrama. Pucanje je riješeno loše (nema zuma, osim na tipku Z, dakle na na klik mišem kao u svim normalnim pucačinama), i prelagano je, a ktome i neprijatelji su izrazito glupi.

Utjecaj nadogradnji i novog komada "odjeće" nije ništa posebno (nije izraženo) i sve se svodi tek na linearno kretanje mračnim hodničcima i napucavanje s izrazito glupim AI-em (u mom prethodnom postu napisao sam što im još zamjeram). Igra je stoga prelagana, i iskusnijim igračima bit će možda i dosadna. Stariji ljubitelji Bioshocka, poput mene, bit će i pomalo razočarani. 

Osobno sam očekivao puno više od ove igre, počev od priče (da ne bude samo prežvakani original), grafike (ipak je 2013. godina, zaboga!) i same igrivosti (ni na hardu nije zanimljivo)... Šteta, nadao sam se puno boljem. Sva sreća pa je nisam platio (dobio sam je). 

Svejedno, odigrat ću je do kraja - čisto da je dovršim. Nadam se da će idući nastavak biti zanimljiviji, inteligentniji, inovativniji i barem malo grafički bolji.

PS I da - igra NIJE optimizirana. S obzirom na lošu grafiku, čudi da ima toliko naglih dropova i lagova. Plus problemi s mišem...

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 23:30 (Danyel).
13 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Oprosti, ali ne gledam pod povećalom objekte - nažalost, nezgrapnost, mali broj poligona i loše teksture SVEGA se vide iz aviona!!

Priča je ok, mada je zapravo samo prežvakana priča prvog Bioshocka - dakle ništa novo. I umjesto onih malih curica sada imamo jednu, malo veću... Ali grafika je definitivno lošija, barem meni. Gle, prvi Bioshock je nastao prije čak 6 godina i meni izgleda bolje nego ovo danas - koje kao da je rađeno za Wii ili neku konzolu slabijeg hardvera. Što se tiče onih "moći" u lijevoj ruci, ni to ništa nije novo - već mnogo puta prežvakano u mnogim igrama. Pucanje je riješeno loše (nema zuma, osim na tipku Z, dakle na na klik mišem kao u svim normalnim pucačinama), i prelagano je, a ktome i neprijatelji su izrazito glupi.

Utjecaj nadogradnji i novog komada "odjeće" nije ništa posebno (nije izraženo) i sve se svodi tek na linearno kretanje mračnim hodničcima i napucavanje s izrazito glupim AI-em (u mom prethodnom postu napisao sam što im još zamjeram). Igra je stoga prelagana, i iskusnijim igračima bit će možda i dosadna. Stariji ljubitelji Bioshocka, poput mene, bit će i pomalo razočarani. 

Osobno sam očekivao puno više od ove igre, počev od priče (da ne bude samo prežvakani original), grafike (ipak je 2013. godina, zaboga!) i same igrivosti (ni na hardu nije zanimljivo)... Šteta, nadao sam se puno boljem. Sva sreća pa je nisam platio (dobio sam je). 

Svejedno, odigrat ću je do kraja - čisto da je dovršim. Nadam se da će idući nastavak biti zanimljiviji, inteligentniji, inovativniji i barem malo grafički bolji.

Aj odigraj do kraja pa onda donosi ovakve zaključke.

Zoom... si probao možda middle click? Ako nisi skužio većina normalnih pucačina nema vigor/plazmid u lijevoj ruci te ne zahtijeva 2 tipke za pucanje.

Slažem se da grafika nije na razini crysisa, ali polu-cartoon grafika upravo i čini bioshock takvim kakav jest. Bioshock s grafikom crysisa jednostavno ne mogu zamisliti.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice