ovak:
imam 10 gb interneta, kupio sam BFBC2 i zanima me koliko iznose dosadasnji update-i (patchevi il kak se vec zovu)... ne smijem stavit auto update jer ne znam oce mi skinit 1,2 il 5 gb... pls precizno...
ovaj sad zadnji je imo oko 800 mb
Pitanjce kada smo vec na temi:
uzeo sam BFBC2 preko Steama kada je bila ona akcija prije 2 tjedna.
Nisam vidio da mi nikakav update skida ili slicno (Steam automatski updatea igru).
Treba li nesto posebno skidati ili sta?
To bi mi bilo cudno full jer sve ostale igre Steam sam automatski update-a, ali za BFBC2 nisam vidio da je ikakav update pokretao.
Nisam vidio da mi nikakav update skida ili slicno (Steam automatski updatea igru).
To bi mi bilo cudno full jer sve ostale igre Steam sam automatski update-a, ali za BFBC2 nisam vidio da je ikakav update pokretao.
Moguće je da si kupio već updejtanu igru pa steam nije imao što skidati.
Ako si kupovao na Steamu, mislim da ti je Steam automatski dok je downloadao igru da je instalira skinuo i patcheve.
ako imas bfbc2 updater probaj sa njime ali trebo bi automatskito steam cim izade inst i uopdate