Polovici ljudi se sviđa, polovica vajna, nekoliko ih vajna o ljudima koji vajnaju, i umjesto Maxa, tu je Evil.
Sve je OK. Možemo dalje!
Zaboravio si sebe,koji pise samo da nesto napise...nikad nista pametno i koristi od tebe
Polovici ljudi se sviđa, polovica vajna, nekoliko ih vajna o ljudima koji vajnaju, i umjesto Maxa, tu je Evil.
Sve je OK. Možemo dalje!
Zaboravio si sebe,koji pise samo da nesto napise...nikad nista pametno i koristi od tebe
Sve je OK. Možemo dalje!
FU!
P.S. Nism zaboravio, samo nisam napisao
Jeste skužili koliko je DICE-ovcima trebalo da skuže da igrači ipak nisu totalni idioti.
Hrpa stvari koja izgledaju random su zapravo mehanike iz PUBG/fortnite i još nekih igara.
Municija i health se više ne pokupljaju automatski nego ih pokupiš sam (valjda s E) - pokupljanje stvari na podu u nabrojanim igrama
Kad si na podu možeš zvati pomoć - knock down mehanika iz nabrojanih igara
Micanje (ili nekakva promjena) 3D spottinga, moraš gledati i slušati gdje su neprijatelji - uočavanje neprijatelja u battle royale igrama
Netko ili sam se moraš liječiti, nema više automatske regeneracije healtha (do neke razine) - upotreba zavoja u battle royale igrama
Mislim da je bilo još dvije-tri stvari koje se ne mogu sjetiti.
Moja razmišljanja 1) zašto je trailer takav kakav je 2), što su ovi iz DICE-a pokušali i 3) zašto ima dosta ljudi kojima se ne sviđa:
1) Trenutno najpopularnija igra - Fortnite, je namjenjena mlađoj populaciji, boje nisu monotone, brza akcija i u žaru borbe se puno toga događa oko tebe
2) Pošto igrača i gledatelja Fortnite igre ima doslovno nekoliko desetaka milijuna, ako naprave istu stvar, ali grafički i fizikalno napredniju, velikoj večini se MORA sviđati
3) Ali, nije im na pamet palo da Fortnite igraju većinom klinci koji nemaju baš 60USD za igru i većina njih vjerojatno nije ni gledala trailer, nego će ga vidjeti kasnije, ako uopće i hoće. A većina gledatelja trailera su bili prijašnji igrači Battlefield serijala koji se definitivno nisu nadali da će vidjeti nešto ovakvo i dosta njih je razočarano, makar ovo uopće nije multiplayer i igra uopće neće ovako izgledati.
EDIT: Isprike na tripple postu. Bilo je namjerno.
Jeste skužili koliko je DICE-ovcima trebalo da skuže da igrači ipak nisu totalni idioti.
Hrpa stvari koja izgledaju random su zapravo mehanike iz PUBG/fortnite i još nekih igara.
Municija i health se više ne pokupljaju automatski nego ih pokupiš sam (valjda s E) - pokupljanje stvari na podu u nabrojanim igrama
Micanje (ili nekakva promjena) 3D spottinga, moraš gledati i slušati gdje su neprijatelji - uočavanje neprijatelja u battle royale igrama
Netko ili sam se moraš liječiti, nema više automatske regeneracije healtha (do neke razine) - upotreba zavoja u battle royale igrama
Sve je to postojalo puno prije BR igara.
Operation Flashpoint, BF2, L4D 1 i 2 - imale su sve to navedeno pa i kompleksnije.
Da ne bi ispalo da prije BR igara nije bilo nicega, samo tama.
Sve je to postojalo puno prije BR igara.
Operation Flashpoint, BF2, L4D 1 i 2 - imale su sve to navedeno pa i kompleksnije.
Da ne bi ispalo da prije BR igara nije bilo nicega, samo tama.
Da, da, to sam i htio reći.
Kao sve pojednostavljuju, iz jedne igre u drugu (vjerojatno jer misle da će tako privući više igrača), i onda kad im drugi pokažu da se "kompliciranije" mehanike ne samo prodaju, nego su i hitovi, tek onda se vrate na to...
Ja mislim da oni apsolutno ne pokušavaju ni na koji način kopirati Fortnite. Zašto bi?
Sad kad sam odgledao Fragsov video zapravo sam skužio neke detalje i sviđa mi se dosta stvari. Za ove oblekice me tak živo boli kita i žemske. Ali gameplay zvuči dobro i dosta toga dinamično.
Ono u videu znači kao u Squadu rade barikadu oko field guna, koje uz to možeš trasportirati i postaviti na druge lokacije. Isto sa anti air gunom. Gradnja ipak nije baš kao fortnite, nego je rečeno samo na određenim lokacijama. Al dobar squad ima V1 raketu ili sturmtigera za pozvati koji to razvali.
Povezanos squad mateova isto dosta dobro zvuči.
Poboljšanja destrukcija i bullet penetration.
Health koji se regenerira u razinama, zavisi kolko si damagea primio.
Squad spawn promjenjen i sličan onim bodovanju iz BF4
Operacije će se mjenjati ovisno o prošloj mapi, dakle nema da nikad ne prođete na drugu mapu. Ono što ste osvojili u prošloj mapi u biti ima utjecaj na sljedeću u smislu ticketa ili više vozila i sl.
Ragdoli su server side pa nema da svaki nešto drugo vidi, a i možeš vući ranjene u zaklon.
Minimalan hud i smanjeno/promjenjeno spottanje.
Trailer i prezentacija je i dalje đubre totalno u kojem ne kužiš ništa. Plus ne znaš što je cutscena, a što ne. Kao da pokušava prikazati sve na stotinku i to iz lošeg ulga, a na kraju ne prikaže ništa. Trebali su pustiti prvo trailer pa kasnije objasniti stvari, a ne da youtuberi to moraju raditi za njih.
ako ste preorderali bfv, tad bi trebali dobiti u bf1 sljedece:
Fedorov-Degtyarev
M1911A1
BAR M1918A2
Mosin-Nagant M38 Carbine
M1919 SMG
Ako niste skužiti ubacili su nam Danny_HR u igru
to sam ja, pirat je ovaj skroz desni
Mene samo zanima mogu li biti crni zidov nacista u ovoj igri?
A transvestit? Da i Kuky ima za odabrat nešto.
Ja mislim da oni apsolutno ne pokušavaju ni na koji način kopirati Fortnite. Zašto bi?
Vizualnu prezentaciju, da bi pridobili milijune igrača?
A transvestit? Da i Kuky ima za odabrat nešto.
ja bi rađe bio Vulkanac
Vizualnu prezentaciju, da bi pridobili milijune igrača?
Kako? Fortnite je besplatan, a BF V 60ak€...
Ne vjerujem da su se ti igrači na Fortnite privukli živim bojama i gradnjom zaklona.
Jbt uspoređujete bf i fortnajt lol.
Jbt uspoređujete bf i fortnajt lol.
Nitko ih ne uspoređuje. Samo sam ja napisao da mi trailer izgleda ko da bi privukao fortnite publiku.
ŠTO TI TU NIJE JASNO????
Kako? Fortnite je besplatan, a BF V 60ak€...
Ne vjerujem da su se ti igrači na Fortnite privukli živim bojama i gradnjom zaklona.
Pa izgleda da se nisu.
Možda je to DICE-u bila želja?
Ne znam drugi razlog zašto su radili takav trailer poslije svih onih starijih. Nego da privuku mlađu publiku.
ako ste preorderali bfv, tad bi trebali dobiti u bf1 sljedece:
Fedorov-Degtyarev
M1911A1
BAR M1918A2
Mosin-Nagant M38 Carbine
M1919 SMG
PSA:
Nemojte još ništa preoderati zaboga! Sigurno će do izlaska biti fora za dobit popust za preorder/kupovinu. Ja sam sa BF1 izveo neku foru prije izlaska gdje sam uzeo 1 mjesec onaj Origin Access i dobio nekakv kupon koji je spustio cijenu preordera za nekih 10-15% IIRC. Na kraju je trošak bio nešto sitno manji, otprilike kao BF1 koji se tada kupovao jeftinije u "inozemstvu". Napominjem, nije to bilo ništa spektakularno jeftinije, ali zašto ne bi platio 5-10€ manje ako mogu?
A zašto ova tema već nije gore??
I ko mi to ljuti Cybera
I ko mi to ljuti Cybera
Evo sad je gore
I ko mi to ljuti Cybera
Išo sam vidjeti dal će prijetiti s kartonom, ali je izgleda previše cool za to
Pirat, ti si igral BF1??
PSA:
Nemojte još ništa preoderati zaboga! Sigurno će do izlaska biti fora za dobit popust za preorder/kupovinu. Ja sam sa BF1 izveo neku foru prije izlaska gdje sam uzeo 1 mjesec onaj Origin Access i dobio nekakv kupon koji je spustio cijenu preordera za nekih 10-15% IIRC. Na kraju je trošak bio nešto sitno manji, otprilike kao BF1 koji se tada kupovao jeftinije u "inozemstvu". Napominjem, nije to bilo ništa spektakularno jeftinije, ali zašto ne bi platio 5-10€ manje ako mogu?
Tako je!
Uzmeš Origin Access i dobiješ:
1) tjedan dana prije pristup samoj igri!
2) popust na sve kupovine
3) kupiš BFV preko koreje i još ti uračunaju popust!
Squad reinforcements (callings) podsjeća na killstreakove iz coda, samo jelte, na razini squada i ponešto elaborirano.
Ovaj final stand iz četvrtog dana operacija (koji može a i ne mora biti odigran) je čisti battle royal, samo bez skupljanja pyzdarija uokolo. Ako se ljudima svidi, lako to prebace u zaseban mod.
Pirat, ti si igral BF1??
Malo (43h)
Squad reinforcements (callings) podsjeća na killstreakove iz coda, samo jelte, na razini squada i ponešto elaborirano.
Ovaj final stand iz četvrtog dana operacija (koji može a i ne mora biti odigran) je čisti battle royal, samo bez skupljanja pyzdarija uokolo. Ako se ljudima svidi, lako to prebace u zaseban mod.
Pokupe stvari iz drugih igara...
Ali dobre. Za sad zvuči odlično.
Jedva čekam multiplayer.
Ili još bolje, Betu
Pirat, ti si igral BF1??
Malo (43h)
Haha, odličan si :D
Kaj veliš na V? Vraćaš se opet u BF?
Trejler je fejl, slažem se, pa ćemo se strpit do gameplaya. (za koliko, dva tjedna? nisam polovila)
Jedino što me zanima jest što se podrazumijeva pod live eventovima. To mi je okej fičr u mmo rpg open world igrama, ovdje mi djeluje kao da su zbunjeni kam bi dalje sa franšizom pa čačkaju bezveze. I ovi odbijanci od većih eksplozija, sve su to super đinđe za SP-ove, tu bi mogle radit nepotrebni dernek ali živi bili pa vidjeli.
I ove dramice oko rodova lol, ne budu vam pimpeki otpali kad vas najfa ženski lik, kaj ste se uzvrpoljili :D
Meni će jedino biti žao kad će tebe najfati.
Nego, ako ću i BFV igrati ko 3 i 4, nekoliko tisuća sati (a ne ko BF1 - stotinjak) onda mi se kustomizacija lika jako dopada! Da izgleda kak ja složim ak ću ga već gledati 1-2000 sati :D