Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 183.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield Hardline
Sum_of_all_fears kaže...

Ja sam dao samo svoje mišljenje... Ako je vama dobra - slobodno kupite. Ja neću sigurno.

I da, dovoljno je 4 puta da odigram po sat-dva da zaključim kako je igra smeće u odnosu na BF3/4. Podsjeća na CoD kojeg sam dosta dugo igrao...

To je dobro ili lose!?

I ja sam COD dosta dugo igrao, i samo me lijepe uspomene vezu uz COD. Zadnjih par naslova sam preskocio, ne svidja mi se matchmaking. Obecavaju dedicatet servere ali nista od toga.

13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ja sam dao samo svoje mišljenje... Ako je vama dobra - slobodno kupite. Ja neću sigurno.

Ma nisam ja ništa kupio, nego me zanima zašto kažeš da je zvuk loš?

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield Hardline

Promjene poslije Bete:

Sva početna oružja rade da budu više noob friendly....

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield Hardline

Dolce, All the bad stuff!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Mrak igra. Ma da ja čekam Battlefield wild west. Indijanci protiv kajboja. 

Nekad se sa BF2 nisam skidao, sa trojkom sam vidio da franšiza ide u krasni kuki,

a sad ne bi dao 10 kn zajedno za bf4 i ovaj cops vs criminals. EA ftw!

0 0 hvala 0
16 godina
Mlitavi kaže...

Mrak igra. Ma da ja čekam Battlefield wild west. Indijanci protiv kajboja. 

Nekad se sa BF2 nisam skidao, sa trojkom sam vidio da franšiza ide u krasni kuki,

a sad ne bi dao 10 kn zajedno za bf4 i ovaj cops vs criminals. EA ftw!

Vidiš ja čekam Battlefield Unicorn Edition

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
16 godina
Battlefield Hardline

Pa ja ne vidim tu uopce problem. Treba malo razbiti monotoniju. Neka malo za promjenu policije i lopova....

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
acarnoje kaže...

Pa ja ne vidim tu uopce problem. Treba malo razbiti monotoniju. Neka malo za promjenu policije i lopova....

Ma samo da nije uvijek moderno ratovanje. Još bolje da su napravili drugi svjetski rat ili vietnam, ali i ovo je ok. Hardline nije ozbiljan, ima određenu dozu humora i meni je to super, mogao bi biti zabavan. Nekome smeta što su malo toga promijenili iz četvorke dok drugima ne liči uopče na battlefield. A mislim da su napravili dobar balans, dodali su nešto novo, one stvari koje su dobre su ostavili i malo usavršili i uz to promijenili izgled i način igranja. 

16 godina
Battlefield Hardline

Ja igram bf serijal jos od bf2. Sto se tice zabave ovaj mi se cini dosta zabavan. U usporedbi s 3 i 4 u startu bi mogao biti odlicno optimiziran. Jedino moraju par sitnica rijesiti. Kao npr magnum metci za snajpere. Pre jaki su. Helica skinu s par hitaca. A i ti helikopteri su mi zabavni opet napokon.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
acarnoje kaže...

Ja igram bf serijal jos od bf2. Sto se tice zabave ovaj mi se cini dosta zabavan. U usporedbi s 3 i 4 u startu bi mogao biti odlicno optimiziran. Jedino moraju par sitnica rijesiti. Kao npr magnum metci za snajpere. Pre jaki su. Helica skinu s par hitaca. A i ti helikopteri su mi zabavni opet napokon.

Beta je produžena jedan dan na PC-u, jer je isti dan prije kraja dobio patch za betu koji smanjuje DMG Magnum metaka na vozilima što su dalje od tebe (i infantry isto nije više bilo tako lako skidat).

14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

ali alje je bilo prelako rusiti helice i vozila. Metak snajpera je jednaostavno prebrz i preprecizan da bude protuoklopno oruzje. DMG iz BF 4 za 50. cal je postena.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield Hardline

Pa magnum ammo na vozila radi 25 damagea. Dovoljan je jedan squad sniperista i više nema ni jednog vozila na mapi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

zato je onaj u BF posten na helica i vozila radi do max 12% zavisno od daljine. Tako da ovaj koji prima stetu moze pobjeci ako treba i zna sta ga gadja. Dok mi se svidja opcija da te ne moze svako oruzje ubiti kroz staklo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield Hardline
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

radit će od prvog dana i bit će najbolji na pc-u,kud ćeš više

13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Gledajte to s pozitivne strane.Da nije promjenjeno zalili biste se kako je igra monotona i kako EA samo stanca igre kao Activision i COD.Mozda uspiju popraviti sve sto igraci zele kao ispriku za bf4,a ionako je igra bila tek u drugpj beti.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Oče biti tenkova ili IFV-ova? Ili recimo kakav JCB, pa mu onako sa kopačicom odalamiš kroše?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
xyan kaže...

Oče biti tenkova ili IFV-ova? Ili recimo kakav JCB, pa mu onako sa kopačicom odalamiš kroše?

Ne.Možda kasnije u nekom dlcu.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

imas IFV.. Tj vozilo koje mu je slicno.. Zove se armored attack nesto.. Uglavnom ima ulogu Bradley ili LAV-a. Dok jcb imas ali je samo dio mape.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator
Battlefield Hardline
سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
pirat kaže...

Srce mi je zastalo od iznenađenja.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

koja cijena? klasika 50dolara/eurića? jel se može odmah kupit?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 20:13 (M4X).
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Nema više ni 5 DLC-a, nego 4. Baš me zanima koju će cijenu nalijepiti.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
Battlefield Hardline

Čuo sam da je Dama već napravio dupli pre-order:

• Competitive Play – Support for competitive play through Battlefield Hardline Premium-access only tournaments and ladders.

To je navodno Premium feature!

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Čuo sam da je Dama već napravio dupli pre-order:

• Competitive Play – Support for competitive play through Battlefield Hardline Premium-access only tournaments and ladders.

To je navodno Premium feature!

Možeš se ti zezat koliko hoćeš ali taj ladder im je super ideja.

13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Ljudi vi stvarno kupujete ovu igru? Jedna od najlosijih igrica koje sam isprobao u zadnjih 5 god. ne mogu zamisliti da ce netko platiti vise od 20kn za ovo.

Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
6 2 hvala 0
12 godina
xR4Z3R kaže...

Ljudi vi stvarno kupujete ovu igru? Jedna od najlosijih igrica koje sam isprobao u zadnjih 5 god. ne mogu zamisliti da ce netko platiti vise od 20kn za ovo.

Ako bude odlična kampanja i ako me neki od modova ili multiplayer mapa oduševi, uzet ću na nekom sniženju.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan

Da li će se bez premiuma moći igrati dlc-ovi ili su oni samo za premium igrače? bf4 sam uzeo odmah sa premiumom pa ne znam

12 godina
brico2 kaže...

Da li će se bez premiuma moći igrati dlc-ovi ili su oni samo za premium igrače? bf4 sam uzeo odmah sa premiumom pa ne znam

Neće.

PSN - DeniZg80
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice