- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne trolam. Mislim na domacu ekipu. Ne usporedujem, ti si prvi payday stavio na ,,stol ''.
Kvalitetna igra u svakom slucaju.
Kuky,Dado,Danny i ja smo dosta dugo igrali payday - kad smo već kod naše ekipe.
Al igra brzo dosadi,imaš 2-3 načina kako da uđeš u banku da te ne skuže i tako u krug.
Payday s ovom igrom ima jako male veze.
@Fila nisam ja vec tip u postu prije mene ;)
Meni je prvi payday bio malo dosadan, dok dvojka daleko bolja igra. Iskreno sam se nadao da ce imati vise zajednickog sa Hardlineom osim tematike. Ja sa pola bivseg klana iz 53 i DPC skoro svaki dan odradimo 1-2h igre, a cesto se naleti na domace igrace. Igra za koju sam dobro potrosio 39 dolara. Ali ako cemo se spominjati payday-a po meni je trenutno bolja investicija od ovog Hardline-a, jer nudi upravo novu igru, dok je Hardline jos samo jedna MP pucacina. Iako bi mozda u ovoj igri mogao biti naglasak na SP djelu ako bude malo vise otvorenog tipa.
EDIT: Danas dosao update od 6 GB
@Fila nisam ja vec tip u postu prije mene ;)
Meni je prvi payday bio malo dosadan, dok dvojka daleko bolja igra. Iskreno sam se nadao da ce imati vise zajednickog sa Hardlineom osim tematike. Ja sa pola bivseg klana iz 53 i DPC skoro svaki dan odradimo 1-2h igre, a cesto se naleti na domace igrace. Igra za koju sam dobro potrosio 39 dolara. Ali ako cemo se spominjati payday-a po meni je trenutno bolja investicija od ovog Hardline-a, jer nudi upravo novu igru, dok je Hardline jos samo jedna MP pucacina. Iako bi mozda u ovoj igri mogao biti naglasak na SP djelu ako bude malo vise otvorenog tipa.
EDIT: Danas dosao update od 6 GB
Slažem se da Hardline nije ništa novo,samo još jedan fps...ali puno prije će vam dosaditi Payday nego Hardline.
Igram sad već par dana i nije to to(nije klasični bf) al je jako zabavan.
Rekli su da će do otvorene bete srediti animacije,oružja(da ne izgledaju plastično),30hz,maknuti da se možeš sam revajvati i još neke stvari.
Ako to sve bude radilo u otvorenoj beti možda i kupim igru.(ali u Meksiku il sl.)

Manje više kolko čitam i kaj sam vidio ima potencijala nekog igra,zavisi kak bu speglana u finishu a jedino ne vidim kakvu poveznicu ima hardline sa CS-om kako ovdje neki pišu,mozda mod ili....

jso nisam igrao betu,kako vidim igra je zabavna i ima dobar gameplay,nes slicno cs ili tako ,ionako nisa met igre igrao vecinom samo bf. ali bi je volio igrat i isprobat. nadam se da cu dobit poziv.
Mislim da ne budu micali self revive , jer ga guraju kao jedan od novi dodataka. I stvar je super jer kao te netko ubije sa HS, ili previse stete mrtav si i gotovo. Cak mi je zanimljivo ubijati ove koje vidim da se valjaju po podu.
Mislim da ne budu micali self revive , jer ga guraju kao jedan od novi dodataka. I stvar je super jer kao te netko ubije sa HS, ili previse stete mrtav si i gotovo. Cak mi je zanimljivo ubijati ove koje vidim da se valjaju po podu.
Samo kaj dok se self-reviva može se na nju (ne diskriminiram) spawnati i nekolicina protivnika, a ti misliš da si počistil sve!
jso nisam igrao betu,kako vidim igra je zabavna i ima dobar gameplay,nes slicno cs ili tako ,ionako nisa met igre igrao vecinom samo bf. ali bi je volio igrat i isprobat. nadam se da cu dobit poziv.
To nema veze sa ničim a kako možeš misliti i da ima veze sa njima ako nisi igrao.
Najviše veze po meni ima sa CoD-om jer tako i izgleda i radi..
Samo što EA očito ima prava na ime BF i Frostbite pa ga sad kači gdje god ima mogućnost.
Neki Battlefield: Need For Speed očekujem u najskorije vrijeme...
Ako će ovako izgledati fina(na)lno i ako će vam to biti savršeno, e onda je stvarno vrijeme sve poslat u onu stvar
A dobro, ali stvarno u ovoj Hardline igri ima momenata da je super zanimljivo igrat.
dlc ko dlc, donese novi game mod i na kratko vrijeme bude zabavan i to je to

Frankie dao mišljenje i odmah je rekao da njega ne pozivaju na BF evente kao što to rade s drugima lvlcap i sl.
Mislim da to potvrđuje da lik jedini ne izgleda podplačen da hvali igru jer on jedini stajao kod svojeg mišljenja o BF4 od samo počeka nije mjenjao kao neki.
Iako se ne slažem s njim kad je rekao da si isplati kupiti, barem ne prema viđenom u ovoj beti i ako bi se kupilo ne za 60€ kolko žele za to.
Iako se ne slažem s njim kad je rekao da si ispalti kupiti, barem nema prema viđenom u ovoj beti i ako bi se kupilo ne za 60€ kolko žele za to.
Koliko sam ti puta rekao da prvo što moraš napraviti kad se ustaneš je da popiješ lijek pa tek onda škrabati po forumu.
Iako se ne slažem s njim kad je rekao da si ispalti kupiti, barem nema prema viđenom u ovoj beti i ako bi se kupilo ne za 60€ kolko žele za to.
Koliko sam ti puta rekao da prvo što moraš napraviti kad se ustaneš je da popiješ lijek pa tek onda škrabati po forumu.
Ah kad pišem s mobitel desi se tako nešto.
Ah kad pišem s mobitel desi se tako nešto.
Podsjećaš me na Ljudinu malo :P
Podsjećaš me na Ljudinu malo :P
Ne prizivaj vraga. :P

Nitko normalan nece dati 60 eura za ovo naravno da ima idiota ko i na ovom forumu koji bi kupili i vrecu s pijeskom na kojoj pise BF zato i nije cudo da nam developeri uvaljuju okvakva govna , ovo ne vrijedi niti 15 eura za DLC ko free mod bi bio taman mozda za dan dva napucavanja i uinstall.
WTF?
Od prvog pokretanja imaš 48h da vratiš igru,ili 7 dana ako ne instaliraš igru.

WTF?
Dobijem proljev dok vidim cijenu.
WTF?
Dobijem proljev dok vidim cijenu.
To su Euri, a ne Dolari??
70 Eura, lol :)
Koje iznenađenje jbt.
Pa kad su nama tu bili dolari?
Cijena je paprena,ista kao i za BF4...naravno nitko lud neće kupiti igru na Originu(ako i netko misli to kupiti)
Ista takva cijena će biti za Battlefront,al isto ne vjerujem da ima toliko ludih da ga kupe na Originu...pa makar bio najbolja igra u svemiru.
Koje iznenađenje jbt.
Pa do sad sam samo gledamo Mehiko, tak da je ovo cudno :D
13 mb/s
Sam ja jedini kojem se skida 500 kb/s
13 mb/s
Sam ja jedini kojem se skida 500 kb/s
Nisi, ima nas još sirotinje :D