Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 179.854
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield Hardline
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Meni isto dosta loša igra sad nakon malo igranja.

Troll detected. {#}

Ozbiljan sam.

Animacije su mi nekako loše, teksture likova loše, puške izgledaju kao iz crtića, destrukciju još nisam ni vidio, igra nema onaj BF feeling, možda radi modova ali sad sam probao BF4 i ogromna razlika. Igra mi na momente djelovala kao neki F2P.

Sad možda je to radi gamemodova ili bete, ali ne vjerujem da će neke stvari promjeniti tolko na bolje. Uglavnom ostaje za vidjeti.

15 godina
Battlefield Hardline

Ma ne znam šta pričate, meni je igra fantazija {#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
3 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

igrao po cijeli dan ajmo rec i igra je jednostavno bezveze,ovo nema smisla prodavati po ovolikoj cijeni

ovaj "battlefield" preskacem najvjerovatnije

BiH__Snowflake BF4
Moj PC  
8 1 hvala 2
13 godina
Battlefield Hardline

Malo prije je pao uninstall.

I got no time for that.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield Hardline
Ja zapravo jedva cekam cod adwance warfare jer tolko sam zelio nakon kad je izasao bf3 da novi battlefield bude nesto u buducnosti tipa remaster 2142 i na kraju smo dobili "hardline" -modani bf4. Pogledajte si novi cod single player gameplay sa e3-a igra izgleda stvarno next gen "svemirski":D. Jedva cekam neki multiplayer trailer da vidim oce li se isplatit prekocit ovaj battlefield i ove godine zaigrat malo svemirskog coda. Imam filing da ce igra bit epic.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 0:48 (kach).

2 10 hvala 0
14 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Priča o igri, a nije ju uopće igrao.

Battlelog: [XCT] Xtream_Pato
11 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

O sunce ti poljubim

Pa jesu ljudi normlani?!Jel oni znaju da ce najvjerojatnije biti public beta,i to toliko para za nedovrsenu igru haha

2 0 hvala 0
15 godina
patoHD kaže...
fila2208 kaže...

Priča o igri, a nije ju uopće igrao.

Tom covjeku vjerujem vise nego pola bug foruma koja je igrala tak da...shvacam da djeluje glupo, ali lik je iznio stavove na temelju dosad videnog.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
14 godina
naPerk777 kaže...

O sunce ti poljubim

Pa jesu ljudi normlani?!Jel oni znaju da ce najvjerojatnije biti public beta,i to toliko para za nedovrsenu igru haha

a ja budala tu stavio key a mogo ga na ebay stavit {#}

15 godina
Battlefield Hardline

Kontam da mi neće uopće poslati ključ, to je vjerovatno urota zato što sam premium bullshit. Ako netko ima viška neka mi pošalje, baš sam dobio želju isprobati :)

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Tom covjeku vjerujem vise nego pola bug foruma koja je igrala tak da...shvacam da djeluje glupo, ali lik je iznio stavove na temelju dosad videnog.

I ja mu vjerujem, al nije al opet ne drži vodu to da nije probao igru, a napravio video o njoj. I ja mu vjerujem i zahvalan sam i njemu i rayderu na sve što su me naučili, al nejde to tako. Ne branim Harlinde ili šta, al imao sam odlično iskustvo, pa iz prve ruke kažem da mi se nije desilo 70% stvari o kojima on priča u tom videu.

EDIT: dugo nisam ovak fulao {#}

Battlelog: [XCT] Xtream_Pato
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 12:17 (patoHD).
16 godina
moderator
patoHD kaže...

pa iz prve ruke kažem da mi se nije desilo 70% stvari o kojima on priča u tom videu.

Istina,ni meni se dosta toga što je ovaj nabrojao nije dogodilo.

سمندری ڈاکو
11 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Mene uzasno zivcira sto je igra sva neka usporena, treba mu sto godina da se zaletiti ili da promjeni na neko drugo oruzje. katastrofa.

1 0 hvala 0
14 godina

malo strpljenja, ja sam ga dobio jutros a prijavio sam se odmah nakon šta je beta krenula...

12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Ako dobijem key vjerojatno cu ga stavit na ebay, mozda pokupim nesto para od budala po internetu :D

1971- ∞

3 0 hvala 0
16 godina
naPerk777 kaže...

O sunce ti poljubim

Svi koji su upali u betu su dobili kod na email ali nigdje ne piše da se ukuca u Origin iz razloga što je to Origin sam povezao preko one prijave za betu.

Ako i probate upisati kod u Origin, on skuži da se radi o Hardlineu beti ali kaže da je kod iskorišten.

A sigurno ne može dobiti kod za full verziju ovako rano...a i da može, ništa mu ne koristi tako da je cijena retardirana ;)

Što se igre tiče, to je ništa više nego CoD-iziran "BF" pod krinkom Payday spike...nažalost, ali je tako.

Odigrao sam 3-4 runde i igra ima svoje momente ali samo kad je ping savršen, oko 40 jer kad je imalo veći, počinje padanje iza zida...a da ne spominjem one packet-loss kockice.

Iskreno mi je čudno kako se to uopće zove BF jer ako će biti ovakvi i slični modovi u full igri, to nema veze sa BFom kojeg svi znamo i (sad već manje-više) volimo...iako, to ostaje vidjeti.

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
Battlefield Hardline

ovo je teski spin off, ali dobro, ne radi DICE, nadam se tako da ce iduce godine biti onaj pravi Battlefield

a sto se tice igre, igra radi bez problema rekao bih, nema laga, nema crashanja, znaci sve ide kako treba, izlaskom pune verzije bi trebala doci i bolja grafika, vidjecemo

ali 70€ za preorder? sta oni misle ko su? ja za ovu dacu maksimalno 20 km, ni manje ni vise, naravno kad me sunce lupi u glavu tad cu uplatiti za igru, ovako ne dam im ni marke

inace, ovo je dlc koji se preskace, ljudi vide da mogu izmusti pare od njubova pa idu jos dalje tako da dlc prodaju po punoj cijeni jedne igre

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

5 0 hvala 0
16 godina
moderator
Indestructible kaže...

nadam se tako da ce iduce godine biti onaj pravi Battlefield

Ja se nadam da neće,jer druge godine na jesen dolazi Battlefront.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Nakon 8 sati igranja BFH-a mogu reći da nakon 4-5 sati igra jednostavno dojadi znam da je beta al opet zabavnije mi je bilo igrat bf4 betu neg ovo, igra mi je oke ali ne vrijedi 70 eura za koliko je misle prodavat i mislim da je to čisti DLC za bf 4, bar u beti prebrzo zaradiš novac i kad sve pokupuješ nemaš više šta kupovat a onaj perk gdje sam sebe možeš oživiti je previše OP ubiju te pričekaš 4-5 sekunde i pobiješ ih sve iza leđa jer 90 % ljudi ni ne pazi kasnije kad te ubiju, netcode je bolji al ništa posebno a onaj mode Heist prebrzo završi ako igraš s dobrim timom u 2-3 min si gotov pa sam češće duže čekao na load mape nego što sam igru igrao, animacije za hapšenje predugo traju lako te netko ubije a da nisi ništa napravio, al ajd bar nisu sva oružja OP osim m16 ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 14:28 (Iv4n0u5).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield Hardline

Netcode nije bolji.

U ovoj beti je netcode isti kao što je bio na početku BFa 4,tek u full igri(ili open beti) će netcode biti kao sad u BFu 4 (30hz)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield Hardline

{#}

Moj PC  
6 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

jučer gledam neki gameplay i drito to šta si spomenuo, gledam i nevjerujem ,tip padne mrtav i sam si da onu injekciji oživi se. WTF

BF RIP

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
4 1 hvala 1
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

BF RIP

LOL

سمندری ڈاکو
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jučer gledam neki gameplay i drito to šta si spomenuo, gledam i nevjerujem ,tip padne mrtav i sam si da onu injekciji oživi se. WTF

BF RIP

Jel je to fakat? Jer meni se jučer dogodilo da sam ubio lika, došao je drugi da ga digne, ubijem i njega, da bi se nakon 3-4 sek. prvi digao i krenuo rokat.

Al ovaj nije došao ni blizu da ga digne tako da sumnjam da je do toga.

ako fakat ima injekcija koja ga oživi, e onda su ga generalno zas*ali...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

BF RIP

Jel je to fakat? Jer meni se jučer dogodilo da sam ubio lika, došao je drugi da ga digne, ubijem i njega, da bi se nakon 3-4 sek. prvi digao i krenuo rokat.

Al ovaj nije došao ni blizu da ga digne tako da sumnjam da je do toga.

ako fakat ima injekcija koja ga oživi, e onda su ga generalno zas*ali...

ja isto jučer gledam i onak si mislim pa nema nikog pored njega niti ga je itko dignuo.

znači, ti ubiješ lika i lik mrtav sam sebi daje injekciju i diže se.{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Meni je ok za betu, samo mi se ne svidja sto to sve prodaju kao cijelu igru...

Da EA nije takva kompanija kakvu svi mrzimo stavili bi Hardline kao expansion pack (poput BFBC 2: Vietnam) i prodavali

ga za kojih 30$.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Da, postoji ta injekcija koju se nosi kao jedan od gadgeta. Ne može je se iskoristit kad se dobije headshot ili ako se umre od neke eksplozije, pada i slično. I može se iskoristit samo jednom (do sljedećeg spawna).

Meni se igra dosta sviđa, zabavna mi je i sasvim dobro radi. Nije da ću radit preorder, niti da ću je kupiti po punoj cijeni, ali mi je ova beta sad baš ok došla malo za promjenu.

Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
Marcuskac kaže...

Da EA nije takva kompanija kakvu svi mrzimo stavili bi Hardline kao expansion pack (poput BFBC 2: Vietnam) i prodavali

ga za kojih 30$.

Slažem se za vrijednost proizvoda i ja ču čekat dok ne padne ispod 30$.

Prošle godine je BF4 bio na crni petak 25$ (http://www.vg247.com/2013/11/21/amazon-black-friday-deals-include-fifa-14-madden-25-battlefield-4-more-for-25/)

Da li netko ima iskustva sa kupovinom na navedeni datum? To vrijedi samo za Amere ili..?

12 godina
neaktivan
C64 kaže...
Marcuskac kaže...

ga za kojih 30$.

Slažem se za vrijednost proizvoda i ja ču čekat dok ne padne ispod 30$.

Prošle godine je BF4 bio na crni petak 25$ (http://www.vg247.com/2013/11/21/amazon-black-friday-deals-include-fifa-14-madden-25-battlefield-4-more-for-25/)

Da li netko ima iskustva sa kupovinom na navedeni datum? To vrijedi samo za Amere ili..?

vrijedi za amere, al moze kupiti bilo tko tako dugo dok ima americku adresu u svojim podacima (ja imam neku random i mogao sam kupovat)

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
Battlefield Hardline
BF3, BF4: [G] Pamark

8 0 hvala 5
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice