Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 182.186
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield Hardline
Twitter: @191x7
Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield Hardline
191x7 kaže...

Prva poruka na prošloj strani :D

Što njima obično znači Fall? Tjedan dana prije novog COD-a? :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield Hardline

Oni bi da je taj "fall" jesen (autumn) ali taj "fall" je pad u smislu propasti, podbačaja.

I da, ono što si postao je isti tekst ali nije s lokacije koj usam ja stavio, tehnički gledano to moje nije nitko prije stavio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 19:18 (191x7).
Moj PC  
2 5 hvala 1
13 godina
191x7 kaže...

Oni bi da je taj "fall" jesen (autumn) ali taj "fall" je pad u smislu propasti, podbačaja.

I da, ono što si postao je isti tekst ali nije s lokacije koj usam ja stavio, tehnički gledano to moje nije nitko prije stavio.

LOL na oboje {#}

I, jesi nabavio kakav dobar tablet? Znam da svi jedva čekaju nove informacije!

P.S. Kad izlazi COD? Samo nemoj reći da ga nema ove godine.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Ima ga,imaš temu na forumu...

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ima ga,imaš temu na forumu...

Onda imamo i datum izlaska Hardlinea ;)

16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Onda imamo i datum izlaska Hardlinea ;)

Pa COD obično izlazi u prvom tjednu 11tog mjeseca,tako da će ovo pred kraj 10tog.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Prilično dobra ideja i dosta obećava.

Moj PC  
4 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

BOŽE, hvala ti na DICE-u i na BATTLEFIELD-u 4 ,fala ti kaj postojiš! {#}

Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
Battlefield Hardline

Evo ekipa na ovom linku pri dnu imate hrpu GIFova i kratkih videa iz igre. Izgleda brutalno.

...and the world will become my playground...
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 20:15 (RaZeR GaMeR).
Moj PC  
2 1 hvala 3
17 godina
neaktivan
RaZeR GaMeR kaže...

Evo ekipa na ovom linku pri dnu imate hrpu GIFova i kratkih videa iz igre. Izgleda brutalno.

Imaš i cijeli video: http://vimeo.com/96688947

11 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Kad je taj e3 na kojem mozemo ocekivati vise inf?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
naPerk777 kaže...

Kad je taj e3 na kojem mozemo ocekivati vise inf?

9.6 u 21h

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 22:34 (pirat).
15 godina
Battlefield Hardline

Zar nije u 9 po nasem?

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Dakle ... izjasnjavanje molim

4 BF je to - preoderam premium
17 ako beta zadovolji - naravno
3 meh - kako drugi tako i ja
23 a neces majci, nema sanse
20 b4stardo za predsjednika!
battlelog: b4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield Hardline

Evo gameplay koji sam ja reuploado. Nemojte previše shareati, da ne bi ukinuli ;)

http://www.youtube.com/user/MsDome007 <---Battlefiled Series Videos

0 0 hvala 1
16 godina
moderator
hari85 kaže...

Zar nije u 9 po nasem?

Da,u 21 je...krivo sam napisao.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

Evo gameplay koji sam ja reuploado. Nemojte previše shareati, da ne bi ukinuli ;)

lol...vec su ti ga resili {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield Hardline
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Bastardo kaže...

Dakle ... izjasnjavanje molim

Ako beta zadovolji naravno-

haha samo vi dajte pare, zadovoljila je beta i u bf4 pa je igra ispala teže smeće, ali ajde sad su nakon pola godine od izlaska sjetili napraviti pravu closed betu(cte).{#}

BF3, BF4: [G] Pamark
11 godina
protjeran
Firefox72 kaže...

Hmm prvi ingame screenshot?

I da znam da je slika vrlo mala.

To izgleda vise kao originalni Doom nego novi battlefield.

Igra je postala drek za produkciju, reprodukciju i distribuciju DLC-ova fancekima.

Napravite bad company 3 vise. Ponestaje mi muha da pojedu ovo BF sranje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 22:49 (Awitin).
11 godina
protjeran
lazicki88 kaže...

BOŽE, hvala ti na DICE-u i na BATTLEFIELD-u 4 ,fala ti kaj postojiš! {#}

Evo ti cigla pa se kazni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 22:52 (Awitin).
16 godina
moderator
Battlefield Hardline

Kaže neki fagget da je taj video koji je procurio star 6mj. i da dajsovci nadziru mp.{#}LINK

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
pirat kaže...

Kaže neki fagget da je taj video koji je procurio star 6mj. i da dajsovci nadziru mp.{#}LINK

Nije ni počelo, već se opravdavaju sa spikama da je to stari build, stari video itd.

kao i kad smo pogledali onaj 17minutni video SP-a bf4 pa se niš previše nije promjenilo, sem možda avatara vojnika koji su bili placeholderi iz bf3.

Ne kužim kako im nešto može samo tako iscuriti...pa to su stroge poslovne tajne, to baš ne curi svako malo.

Mislim da je namjerni leak da se digne malo hype pred E3 i skrene pažnja sa bf4 neko vrijeme.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Nije ni počelo, već se opravdavaju sa spikama da je to stari build, stari video itd.

kao i kad smo pogledali onaj 17minutni video SP-a bf4 pa se niš previše nije promjenilo, sem možda avatara vojnika koji su bili placeholderi iz bf3.

Ne kužim kako im nešto može samo tako iscuriti...pa to su stroge poslovne tajne, to baš ne curi svako malo.

Mislim da je namjerni leak da se digne malo hype pred E3 i skrene pažnja sa bf4 neko vrijeme.

Možda i je namjerni,al šta nebi onda bar neki s pravim imenom igre?

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...

Možda i je namjerni,al šta nebi onda bar neki s pravim imenom igre?

Opće je poznato da svaka igra više manje ima codename, patchevi nekad imaju codename itd.

Možda je build stariji sve to stoji, ali nebih se iznenadio da je Omaha isto nekakav placeholder ili nešto...nema mi smisla to omaha, što bi to konkretno predstavljalo?

Iako je hardline isto čudno.

Sve u svemu, ko će znat svak svoju verziju priče sad priča...čekam taj E3, valjda bude opet igranje ko bf4 pa ćemo gledat controller peasante kako se muče.

{#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
14 godina
fila2208 kaže...
pirat kaže...

Tocno to plus ljudi su (ne svi ali vecina) idioti nazalost nisu se naucili pameti jos do sad to je smijesno cisti ti je primjer BF4 , DICE im pokaze jednu zgradu koja se rusi gotov je bilo mokre gace i pimpach je bio u ruci  i preoder je tu tako ce biti i sa ovim hype ko i uvijek onda kad izade rijeke suza na forumima svake godina ista prica.

Nisam neki zaludeni fan BF ko puno ljudi na ovom forumu ali si ga odigram tu i tamo , vrlo malo jer me iritiraju bugovi i ovaj jadan netcode itd. no medutim ovo mi smijesno izgleda ko neki wannabe CS plus modovi iz Payday-a jednostavno taj setting ne pase u Battlefield i ovaj gameplay koji smo vidjeli totalno smrdi na neki konzolaski run'n'gun garbage jedino sta ima veze sa Battlefildom je ime.

Mozda sam u krivu mozda ce biti super no osobno sumnjam u to , mislim da je sljedeci BF trebao biti BC3 no stanca se lova to je najbitnije svima njima tako da ce i bez sumnje jednog dana BC3 doci na red..

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 0:05 (dad0r).
17 godina
Battlefield Hardline
Moj PC  
0 6 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

evo ja napravio preorder standardne verzije. ss kada dodem doma.

za mene je ovo doviljno sto sam vidio. cini se da ovaj studio ipak zna sta radi. jedva cekam 5vs5. a mozda i dobijem pristup alphi ako sam preordao?

mozda ovaj studio pokaze diceu kako   treba  raditi  hitreg  u jednom  fpsu.  i  negdje  sam  procitao  da  ve  se  tome  najvise  poavetiti  a  tek  onda kozmeticki  zahvati.  napokon  iskren studio.

Dice je malo previse pustio korijenje u bf fransizu pa se vise ni netrude sve dok gazda nije rekao s  top.  red  je  da  od  ove  gransize  netko  napravi  igru  vrjednu  igranja.  dobar  potez  je  napravio  ea.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 8:39 (3.0 TDI).

5 14 hvala 0
13 godina
Battlefield Hardline
Ja ću još malo pričekati s preorderom, 39$ je na meksiku inače, ako se nekome žuri.
Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice