Mislim da ovo još nitko nije linkao:
http://blogs.battlefield.com/2014/05/bf-hardline-coming-this-fall/
Prva poruka na prošloj strani :D
Što njima obično znači Fall? Tjedan dana prije novog COD-a? :)
Oni bi da je taj "fall" jesen (autumn) ali taj "fall" je pad u smislu propasti, podbačaja.
I da, ono što si postao je isti tekst ali nije s lokacije koj usam ja stavio, tehnički gledano to moje nije nitko prije stavio.
Oni bi da je taj "fall" jesen (autumn) ali taj "fall" je pad u smislu propasti, podbačaja.
I da, ono što si postao je isti tekst ali nije s lokacije koj usam ja stavio, tehnički gledano to moje nije nitko prije stavio.
LOL na oboje
I, jesi nabavio kakav dobar tablet? Znam da svi jedva čekaju nove informacije!
P.S. Kad izlazi COD? Samo nemoj reći da ga nema ove godine.
Ima ga,imaš temu na forumu...
Ima ga,imaš temu na forumu...
Onda imamo i datum izlaska Hardlinea ;)
Onda imamo i datum izlaska Hardlinea ;)
Pa COD obično izlazi u prvom tjednu 11tog mjeseca,tako da će ovo pred kraj 10tog.
Prilično dobra ideja i dosta obećava.
BOŽE, hvala ti na DICE-u i na BATTLEFIELD-u 4 ,fala ti kaj postojiš!
Evo ekipa na ovom linku pri dnu imate hrpu GIFova i kratkih videa iz igre. Izgleda brutalno.
Evo ekipa na ovom linku pri dnu imate hrpu GIFova i kratkih videa iz igre. Izgleda brutalno.
Imaš i cijeli video: http://vimeo.com/96688947
Kad je taj e3 na kojem mozemo ocekivati vise inf?
Kad je taj e3 na kojem mozemo ocekivati vise inf?
9.6 u 21h
Zar nije u 9 po nasem?
Dakle ... izjasnjavanje molim
4 | BF je to - preoderam premium |
---|---|
17 | ako beta zadovolji - naravno |
3 | meh - kako drugi tako i ja |
23 | a neces majci, nema sanse |
20 | b4stardo za predsjednika! |
Zar nije u 9 po nasem?
Da,u 21 je...krivo sam napisao.
Dakle ... izjasnjavanje molim
Ako beta zadovolji naravno-
haha samo vi dajte pare, zadovoljila je beta i u bf4 pa je igra ispala teže smeće, ali ajde sad su nakon pola godine od izlaska sjetili napraviti pravu closed betu(cte).
Hmm prvi ingame screenshot?
I da znam da je slika vrlo mala.
To izgleda vise kao originalni Doom nego novi battlefield.
Igra je postala drek za produkciju, reprodukciju i distribuciju DLC-ova fancekima.
Napravite bad company 3 vise. Ponestaje mi muha da pojedu ovo BF sranje.
Kaže neki fagget da je taj video koji je procurio star 6mj. i da dajsovci nadziru mp.LINK
Nije ni počelo, već se opravdavaju sa spikama da je to stari build, stari video itd.
kao i kad smo pogledali onaj 17minutni video SP-a bf4 pa se niš previše nije promjenilo, sem možda avatara vojnika koji su bili placeholderi iz bf3.
Ne kužim kako im nešto može samo tako iscuriti...pa to su stroge poslovne tajne, to baš ne curi svako malo.
Mislim da je namjerni leak da se digne malo hype pred E3 i skrene pažnja sa bf4 neko vrijeme.
Nije ni počelo, već se opravdavaju sa spikama da je to stari build, stari video itd.
kao i kad smo pogledali onaj 17minutni video SP-a bf4 pa se niš previše nije promjenilo, sem možda avatara vojnika koji su bili placeholderi iz bf3.
Ne kužim kako im nešto može samo tako iscuriti...pa to su stroge poslovne tajne, to baš ne curi svako malo.
Mislim da je namjerni leak da se digne malo hype pred E3 i skrene pažnja sa bf4 neko vrijeme.
Možda i je namjerni,al šta nebi onda bar neki s pravim imenom igre?
Možda i je namjerni,al šta nebi onda bar neki s pravim imenom igre?
Opće je poznato da svaka igra više manje ima codename, patchevi nekad imaju codename itd.
Možda je build stariji sve to stoji, ali nebih se iznenadio da je Omaha isto nekakav placeholder ili nešto...nema mi smisla to omaha, što bi to konkretno predstavljalo?
Iako je hardline isto čudno.
Sve u svemu, ko će znat svak svoju verziju priče sad priča...čekam taj E3, valjda bude opet igranje ko bf4 pa ćemo gledat controller peasante kako se muče.
Kaže neki fagget da je taj video koji je procurio star 6mj. i da dajsovci nadziru mp.LINK
Tocno to plus ljudi su (ne svi ali vecina) idioti nazalost nisu se naucili pameti jos do sad to je smijesno cisti ti je primjer BF4 , DICE im pokaze jednu zgradu koja se rusi gotov je bilo mokre gace i pimpach je bio u ruci i preoder je tu tako ce biti i sa ovim hype ko i uvijek onda kad izade rijeke suza na forumima svake godina ista prica.
Nisam neki zaludeni fan BF ko puno ljudi na ovom forumu ali si ga odigram tu i tamo , vrlo malo jer me iritiraju bugovi i ovaj jadan netcode itd. no medutim ovo mi smijesno izgleda ko neki wannabe CS plus modovi iz Payday-a jednostavno taj setting ne pase u Battlefield i ovaj gameplay koji smo vidjeli totalno smrdi na neki konzolaski run'n'gun garbage jedino sta ima veze sa Battlefildom je ime.
Mozda sam u krivu mozda ce biti super no osobno sumnjam u to , mislim da je sljedeci BF trebao biti BC3 no stanca se lova to je najbitnije svima njima tako da ce i bez sumnje jednog dana BC3 doci na red..
Leakani video je navodno star 6 mjeseci...
http://www.onlysp.com/footage-todays-battlefield-hardline-leak-6-months-old/
evo ja napravio preorder standardne verzije. ss kada dodem doma.
za mene je ovo doviljno sto sam vidio. cini se da ovaj studio ipak zna sta radi. jedva cekam 5vs5. a mozda i dobijem pristup alphi ako sam preordao?
mozda ovaj studio pokaze diceu kako treba raditi hitreg u jednom fpsu. i negdje sam procitao da ve se tome najvise poavetiti a tek onda kozmeticki zahvati. napokon iskren studio.
Dice je malo previse pustio korijenje u bf fransizu pa se vise ni netrude sve dok gazda nije rekao s top. red je da od ove gransize netko napravi igru vrjednu igranja. dobar potez je napravio ea.