Ma HC je dobar, samo sto ima ljudi koji misle da je to samo Sniper party, ne jest da ima dosta servera na kojima samo nabijaju rcon klasu na HC-u
Ja sam Rcon klasu prvu otkljucao nisam bio ni 7-8 lvl, na HC-u svaka kalasa je odlicna, nemogu nijednu navest pojedinacno kad je svaka zakon, kad s puskom opalis par metaka i on lako padne.
Sa Sniperom na HCu je ljepo i rushati, i nije ih problem pogoditi dok trce.
Btw, sinoc oko 9 h na White Pass, sknk je toliko ginuo da su svi medici isli za njim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOL, ubio me u pojam onaj tenkoyo ili kako vec s onim je8enim CG-om... bakicu mu pokopam! kako me nazivcirao frajer, svakio njegov kil je bio s CG a ja luuuud, cek jesi li ti ZORO?
edit : to je otislo toliko daleko da sam se veselio kad bi me netko zaklao ili pokosio s m60
LOL, ubio me u pojam onaj tenkoyo ili kako vec s onim je8enim CG-om... bakicu mu pokopam! kako me nazivcirao frajer, svakio njegov kil je bio s CG a ja luuuud, cek jesi li ti ZORO?
edit : to je otislo toliko daleko da sam se veselio kad bi me netko zaklao ili pokosio s m60
Taj tenkoyo od kad je kupio igru igra s tim je8enim CG-om.
Gađaj bolje.
U prosjeku s jednim šaržerom ubijem 2 frajera. I onda reloadam a imam još metaka.
PKM treba 3 metka da ubije zdravog frajera sa magnum ammo. Npr.
5-6 metaka treba bilo koji smg. U tijelo naravno.
Da ja sam baš jučer sa AKS-74U sa jednim spremniku roknuo 3 komada i još mi ostalo nekoliko metaka u magazinu. Došao im s leđa i još je bila blizina i samo sam rokao.
A i nije mi prvi put da ih tako po 2 ili 3 sa jednim klipom, čak sam sa F2000 neki dan po tri znao ubiti.
Fora je u tome da treba pucat u kratkim brustovima ili još bolje po jedan metak i onda padaju sa po 5 metaka ovisi kako koja puška. Inače ako samo držite tipku i pucate, od recoila većina metaka ne pogodi metu nego se rasprši, pa vam se ćini da treba puno.
Ja uvijek na daljinu gađam po jedan metak ili kratke brustove, kako kad ovisi po potrebi, a na blizinu samo držim tipku i padaju ko zrele kruške.
EDIT:Evo sad izgleda ljepše, bez 5x spremnika.
Da ja sam baš jučer sa AKS-74U sa jednim spremniku roknuo 3 komada sa jednim spremnikom i još mi ostalo nekoliko metaka u spremniku. Došao im s leđa i još je bila blizina i samo sam rokao.
A i nije mi prvi put da ih tako po 2 ili 3 sa jednim spremnikom, čak sam sa F2000 neki dan po tri znao ubiti sa jednim spremnikom.
LOL
Kuky je*o te kolko ćeš puta reći spremnik.
hahahaahha
Ajmo svi na server, da vas naučim igrat.
Jesam, al kad se sjetim ja hodam gdje je C odjednom od nikud metak od CG ti umres(letio si 20 metara), ozivim te nije proslo 2 sec opet ista stvar, taman si stigao napisat lol dok te nije "opet" ubilo.
da mogao je bar mijenjat , spremnik, magazin, sarzer, klip, ne znam dalje
Ajde dajte da malo bacmo zajedno.
Da ja sam baš jučer sa AKS-74U sa jednim spremniku roknuo 3 komada sa jednim spremnikom i još mi ostalo nekoliko metaka u spremniku. Došao im s leđa i još je bila blizina i samo sam rokao.
A i nije mi prvi put da ih tako po 2 ili 3 sa jednim spremnikom, čak sam sa F2000 neki dan po tri znao ubiti sa jednim spremnikom.
LOL
Kuky je*o te kolko ćeš puta reći spremnik.
hahahaahha
Spremnik loool
A jbg Fail se svakome desi.
Bacmo a? ;) Bumo kasnije iza 5..
"Everybody is waiting for their patch in late May that should bring up some things we asked for and nobody knows what it will deliver."
zasto tako kasno :(
probao sam ja HC i lijepo je to sto s par metaka ubis lika, al nije lijepo kad te 13 njih snajpa a ostali trce s CG i spamaju, di god pogode padam...
mozda ima neki HC server di se igra normalno(slobodno ih navedite) al u kojima sam ja igrao je kaos...
Sve u svemu zakljucak ove price jest, ako mislis da si opucao dovoljno metaka u nekoga i da bi trebo biti mrtav, odi na HC server, jeftinije je nego potrgati tipkovnicu i mish!
s m416 imam nekih 1400 killova tak da otprilike znam koliko metaka mi treba da ubijem lika i s chuck norris oklopom, ispucam u njega 17 metaka s udaljenosti 2 metra u ledja, krenem reloadat jer bi svako crko i on se okrene i par metaka ubije me, nisam stigo ni promjenit na pistolj...
al nije to toliko bitno jer da igra funkcionira kak treba ja bi potrcao tih 2 metra zabio mu noz al posto je noz vrhunski moram pucat u lika a eto u ovom slucaju ni to nije radilo...sta da pocnem bacat bombe im pod noge i molit boga da se ne maknu par sekundi...
jucer sam najvise bio isfrustriran bas zbog toga sto na plejci nemaju takvih problema...bar ne u tolkoj mjeri ko i mi...
eh taj probleamtični nož, da
sinoć na bugu osijetim netko me gurka sa strane, okrenem se tek ono Skank fejla sa nožem hehe,
reko ma evo ti nož i iz prvog pokušaja usred face ga pogodim hehe
klasični "you call that a knife...THIS is a knife" scenarij
da, uf, ali ajde bar se vise ne zivciram toliko oko noza tako da nisam psovao... nisam te htjeo puskom jer ti je tamo i jedan kolega bio pa sam isao na "ninja approach" - samo da bi naye80- ali je izgledalo smijesno, ti ciris kroz scope od CG i tvoj kolega malo dalje isto, ja se prisuljao i udri prvi puta, drugi puta i onda ja gotov
sljem, mislim da prvi puta uvijek cujes onaj DOJNG zvuk, tj metak u sljem, sljedeci ga probija...
a smijesno je kod medica, kad njega strefisu tikvicu isto se cuje DOJNG a frajer nosi beretku ili siltericu. mozda su im te kape od zeljeza ili cega vec
I on ima metalni "grb" na prednjem djelu ;)
Bacmo a? ;) Bumo kasnije iza 5..
A šta ću jadan kad sam brzoplet i tipkovnica me ne služi.
mozda ima neki HC server di se igra normalno(slobodno ih navedite) al u kojima sam ja igrao je kaos...
Imaš hrvatski server zove se CBC ja tu igran više nego na bugovom
Ja što više čitam, kako je to dobro BC2 sa ekipom sa foruma igrati, sve mi se više igra, imam original i sve, samo novi komp čekam iza 9. u ovom mjesecu, pa kupujem i raspali...
...see you in Hell guys!!!
igram mi je ok..ali to malo sa pucanjem mi bas i ne odgovara previse.derem svabu sa pkt sa 5metara i trebam bar 20 metaka da bi papak pao..mislim da su tu trebali malo vise poraditi...a granata je isto prica za sebe.....sto se tice mapa ..one su ok.mozda mi je dzungla malo pretamna pa snajperistu ne vidim niti na 2 metra...ali ajde de.no 100 ljudi 100 cudi.samo da je vise nasih servera.....a ne da putujem po bespucima njemackih ili uk servera....haha.nisam neki super dobar igrac ali definitivno mislim da su nasi decki u samom vrhu....dobri smo.igrao bih ja i cesce ali posao,obitelj i punica mi oduzimaju previse energije i vremena za rokacinu.imal li negdje mjesto gdje bi mogao okupiti nasu ekipu pa da przimo ove strance....sam iz istre i ne mogu vam se pohvaliti sa velikim brojem igraca...pa bar da odem na neki forum pa upoznam deke koji bi igrali u timu....
Sad sam malo dogtagova XII-a kupio :D taman sam se lijepo zaigro, BSOD xD
pozdrav svima
trebao bi pomoc
1 kupio sam kljuc
2 instalirao igru
3 logirao se
4 nisam odma isao na mail, nego sam trazio servere - nije mi ni nakon 5 min nasao ni jeda
5 izasao sam iz igre i opet se pokusao registrirati tj logirati al mi stalno govori da mi ne odgovara ili mail ili sifra (WTF)
6 nakon par pokusaja napisao mi je (gad) da je previse netocnih pokusaja bilo pri logiranju (valjda upisivanja sifre?)
7 nemam pojima sta da radim..............
na mailu mi kaze da sam se prijavio racun bla bla, jednostavno mi nije jasno sta se događa. ima li ko ideju sta mi je ciniti ???
molim vs da mi pomognete - ako Boga pozajete pomozite plizzzzzzzzzzzz
pozdrav svima
trebao bi pomoc
1 kupio sam kljuc
2 instalirao igru
3 logirao se
4 nisam odma isao na mail, nego sam trazio servere - nije mi ni nakon 5 min nasao ni jeda
5 izasao sam iz igre i opet se pokusao registrirati tj logirati al mi stalno govori da mi ne odgovara ili mail ili sifra (WTF)
6 nakon par pokusaja napisao mi je (gad) da je previse netocnih pokusaja bilo pri logiranju (valjda upisivanja sifre?)
7 nemam pojima sta da radim..............
na mailu mi kaze da sam se prijavio racun bla bla, jednostavno mi nije jasno sta se događa. ima li ko ideju sta mi je ciniti ???
molim vs da mi pomognete - ako Boga pozajete pomozite plizzzzzzzzzzzz
Bok. 1.Jesi li upisao key koji si kupio kada si instaliravao igru i registrirao ga? prepostavljam da si ga registrirao jel vidim da si se uspijeo ulogirat.
2.Dali si upadato igru?.
Ako nije nešto od toga onda neznam.
jesam sve sam napravio, sad pisam mail njihovim likovima al moj engleski je ko i moj latinski ili pak hindu!!!
sta da radim joj
Zadnjih par partija je bilo preje8eno!!!
U timu sa XII i sknkom... Ah.....
Svaku smo bili best squad od cca 10 - 15 odigranih!
Pa evo malo i slikica! (ugl. decki svaka cast)
jadni modovi protiv vas
:D
jaooooooooooooo
uspio sam se logirat
al sad mi nece naci ni jedan server, samo mi trazi i trazi pa WTF?
jaooooooooooooo
uspio sam se logirat
al sad mi nece naci ni jedan server, samo mi trazi i trazi pa WTF?
klikni cancel pa pricekaj minutu...
probat cu
al vec znam da nece i nece al fala ti
nece samo trazi i trazi vrti i vrti , pa kak ???
je to moguce?
cito sam vse postove i tolko se veselio a sad ovo ?
ajd neko pomozi