Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.181.763
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Ma HC je dobar, samo sto ima ljudi koji misle da je to samo Sniper party, ne jest da ima dosta servera na kojima samo nabijaju rcon klasu na HC-u
Ja sam Rcon klasu prvu otkljucao nisam bio ni 7-8 lvl, na HC-u svaka kalasa je odlicna, nemogu nijednu navest pojedinacno kad je svaka zakon, kad s puskom opalis par metaka i on lako padne.

Sa Sniperom na HCu je ljepo i rushati, i nije ih problem pogoditi dok trce.

Btw, sinoc oko 9 h na White Pass, sknk je toliko ginuo da su svi medici isli za njim Cool

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC

LOL, ubio me u pojam onaj tenkoyo ili kako vec s onim je8enim CG-om... bakicu mu pokopam! kako me nazivcirao frajer, svakio njegov kil je bio s CG a ja luuuud, cek jesi li ti ZORO?

edit : to je otislo toliko daleko da sam se veselio kad bi me netko zaklao ili pokosio s m60

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 14:13 (skank666).
16 godina
moderator
skank666 kaže...

LOL, ubio me u pojam onaj tenkoyo ili kako vec s onim je8enim CG-om... bakicu mu pokopam! kako me nazivcirao frajer, svakio njegov kil je bio s CG a ja luuuud, cek jesi li ti ZORO?

edit : to je otislo toliko daleko da sam se veselio kad bi me netko zaklao ili pokosio s m60

Taj tenkoyo od kad je kupio igru igra s tim je8enim CG-om.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
Danny_HR kaže...
Sorry al ne treba ti.
Gađaj bolje.

U prosjeku s jednim šaržerom ubijem 2 frajera. I onda reloadam a imam još metaka.

PKM treba 3 metka da ubije zdravog frajera sa magnum ammo. Npr.

5-6 metaka treba bilo koji smg. U tijelo naravno.

Da ja sam baš jučer sa AKS-74U sa jednim spremniku roknuo 3 komada i još mi ostalo nekoliko metaka u magazinu. Došao im s leđa i još je bila blizina i samo sam rokao.

A i nije mi prvi put da ih tako po 2 ili 3 sa jednim klipom, čak sam sa F2000 neki dan po tri znao ubiti.

Fora je u tome da treba pucat u kratkim brustovima ili još bolje po jedan metak i onda padaju sa po 5 metaka ovisi kako koja puška. Inače ako samo držite tipku i pucate, od recoila većina metaka ne pogodi metu nego se rasprši, pa vam se ćini da treba puno.

Ja uvijek na daljinu gađam po jedan metak ili kratke brustove, kako kad ovisi po potrebi, a na blizinu samo držim tipku i padaju ko zrele kruške.

EDIT:Evo sad izgleda ljepše, bez 5x spremnika.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 14:38 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Da ja sam baš jučer sa AKS-74U sa jednim spremniku roknuo 3 komada sa jednim spremnikom i još mi ostalo nekoliko metaka u spremniku. Došao im s leđa i još je bila blizina i samo sam rokao.

A i nije mi prvi put da ih tako po 2 ili 3 sa jednim spremnikom, čak sam sa F2000 neki dan po tri znao ubiti sa jednim spremnikom.

LOL

Kuky je*o te kolko ćeš puta reći spremnik.

hahahaahha

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina

Ajmo svi na server, da vas naučim igrat.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

Jesam, al kad se sjetim ja hodam gdje je C odjednom od nikud metak od CG ti umres(letio si 20 metara), ozivim te nije proslo 2 sec opet ista stvar, taman si stigao napisat lol dok te nije "opet" ubilo.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 14:32 (markoal).
16 godina
odjavljen

da mogao je bar mijenjat , spremnik, magazin, sarzer, klip, ne znam dalje

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ajde dajte da malo bacmo zajedno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
Jack Sparrow kaže...

Da ja sam baš jučer sa AKS-74U sa jednim spremniku roknuo 3 komada sa jednim spremnikom i još mi ostalo nekoliko metaka u spremniku. Došao im s leđa i još je bila blizina i samo sam rokao.

A i nije mi prvi put da ih tako po 2 ili 3 sa jednim spremnikom, čak sam sa F2000 neki dan po tri znao ubiti sa jednim spremnikom.

LOL

Kuky je*o te kolko ćeš puta reći spremnik.

hahahaahha

Spremnik loool

A jbg Fail se svakome desi.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 14:58 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Bacmo a? ;)  Bumo kasnije iza 5..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
15 godina

"Everybody is waiting for their patch in late May that should bring up some things we asked for and nobody knows what it will deliver."

zasto tako kasno :(

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

probao sam ja HC i lijepo je to sto s par metaka ubis lika, al nije lijepo kad te 13 njih snajpa a ostali trce s CG i spamaju, di god pogode padam...

mozda ima neki HC server di se igra normalno(slobodno ih navedite) al u kojima sam ja igrao je kaos...

rakanisshu kaže...

Sve u svemu zakljucak ove price jest, ako mislis da si opucao dovoljno metaka u nekoga  i da bi trebo biti mrtav, odi na HC server, jeftinije je nego potrgati tipkovnicu i mish!

s m416 imam nekih 1400 killova tak da otprilike znam koliko metaka mi treba da ubijem lika i s chuck norris oklopom, ispucam u njega 17 metaka s udaljenosti 2 metra u ledja, krenem reloadat jer bi svako crko  i on se okrene i par metaka ubije me, nisam stigo ni promjenit na pistolj...

al nije to toliko bitno jer da igra funkcionira kak treba ja bi potrcao tih 2 metra  zabio mu noz al posto je noz vrhunski moram pucat u lika a eto u ovom slucaju ni to nije radilo...sta da pocnem bacat bombe im pod noge i molit boga da se ne maknu par sekundi...

jucer sam najvise bio isfrustriran bas zbog toga sto na plejci nemaju takvih problema...bar ne u tolkoj mjeri ko i mi...

when you go swimming this summer, don't forget to bring a towel!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

eh taj probleamtični nož, da

sinoć na bugu osijetim netko me gurka sa strane, okrenem se tek ono Skank fejla sa nožem hehe,

reko ma evo ti nož i iz prvog pokušaja usred face ga pogodim hehe

klasični "you call that a knife...THIS is a knife" scenarij

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 15:19 (Sir Vidara the XVII).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

da, uf, ali ajde bar se vise ne zivciram toliko oko noza tako da nisam psovao... nisam te htjeo puskom jer ti je tamo i jedan kolega bio pa sam isao na "ninja approach" - samo da bi naye80- ali je izgledalo smijesno, ti ciris kroz scope od CG i tvoj kolega malo dalje isto, ja se prisuljao i udri prvi puta, drugi puta i onda ja gotov

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

sljem, mislim da prvi puta uvijek cujes onaj DOJNG zvuk, tj metak u sljem, sljedeci ga probija...

a smijesno je kod medica, kad njega strefisu tikvicu isto se cuje DOJNG a frajer nosi beretku ili siltericu. mozda su im te kape od zeljeza ili cega vec

I on ima metalni "grb" na prednjem djelu ;)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
DadoZG kaže...
perkoxcar kaže...

Bacmo a? ;)  Bumo kasnije iza 5..

A šta ću jadan kad sam brzoplet i tipkovnica Osmijehme ne služi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 16:03 (perkoxcar).
16 godina
buba_cro kaže...

mozda ima neki HC server di se igra normalno(slobodno ih navedite) al u kojima sam ja igrao je kaos...

Imaš hrvatski server zove se CBC ja tu igran više nego na bugovom

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
16 godina
neaktivan

Ja što više čitam, kako je to dobro BC2 sa ekipom sa foruma igrati, sve mi se više igra, imam original i sve, samo novi komp čekam iza 9. u ovom mjesecu, pa kupujem i raspali...

...see you in Hell guys!!!

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igram mi je ok..ali to malo sa pucanjem mi bas i ne odgovara previse.derem svabu sa pkt sa 5metara i trebam bar 20 metaka da bi papak pao..mislim da su tu trebali malo vise poraditi...a granata je isto prica za sebe.....sto se tice mapa ..one su ok.mozda mi je dzungla malo pretamna pa snajperistu ne vidim niti na 2 metra...ali ajde de.no 100 ljudi 100 cudi.samo da je vise nasih servera.....a ne da putujem po bespucima njemackih ili uk servera....haha.nisam neki super dobar igrac ali definitivno mislim da su nasi decki u samom vrhu....dobri smo.igrao bih ja i cesce ali posao,obitelj i punica mi oduzimaju previse energije i vremena za rokacinu.imal li negdje mjesto gdje bi mogao okupiti nasu ekipu pa da przimo ove strance....sam iz istre i ne mogu vam se pohvaliti sa velikim brojem igraca...pa bar da odem na neki forum pa upoznam deke koji bi igrali u timu....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad sam malo dogtagova XII-a kupio :D taman sam se lijepo zaigro, BSOD xD

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pozdrav svima

trebao bi pomoc

1 kupio sam kljuc

2 instalirao igru

3 logirao se

4 nisam odma isao na mail, nego sam trazio servere - nije mi ni nakon 5 min nasao ni jeda

5 izasao sam iz igre i opet se pokusao registrirati tj logirati al mi stalno govori da mi ne odgovara ili mail ili sifra (WTF)

6 nakon par pokusaja napisao mi je (gad) da je previse netocnih pokusaja bilo pri logiranju (valjda upisivanja sifre?)

7 nemam pojima sta da radim..............

na mailu mi kaze da sam se prijavio racun bla bla, jednostavno mi nije jasno sta se događa. ima li ko ideju sta mi je ciniti ???

molim vs da mi pomognete - ako Boga pozajete pomozite plizzzzzzzzzzzz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanec kaže...

pozdrav svima

trebao bi pomoc

1 kupio sam kljuc

2 instalirao igru

3 logirao se

4 nisam odma isao na mail, nego sam trazio servere - nije mi ni nakon 5 min nasao ni jeda

5 izasao sam iz igre i opet se pokusao registrirati tj logirati al mi stalno govori da mi ne odgovara ili mail ili sifra (WTF)

6 nakon par pokusaja napisao mi je (gad) da je previse netocnih pokusaja bilo pri logiranju (valjda upisivanja sifre?)

7 nemam pojima sta da radim..............

na mailu mi kaze da sam se prijavio racun bla bla, jednostavno mi nije jasno sta se događa. ima li ko ideju sta mi je ciniti ???

molim vs da mi pomognete - ako Boga pozajete pomozite plizzzzzzzzzzzz

Bok. 1.Jesi li upisao key koji si kupio kada si instaliravao igru i registrirao ga? prepostavljam da si ga registrirao jel vidim da si se uspijeo ulogirat.
        2.Dali si upadato igru?.
     Ako nije nešto od toga onda neznam.

16 godina
neaktivan

Zadnjih par partija je bilo preje8eno!!!

U timu sa XII i sknkom... Ah.....

Svaku smo bili best squad od cca 10 - 15 odigranih!

Pa evo malo i slikica! (ugl. decki svaka cast)

:)....  :)....
Super slozen tim! predobro za igru! Super slozen tim! predobro za igru!
VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina

jesam sve sam napravio, sad pisam mail njihovim likovima al moj engleski je ko i moj latinski ili pak hindu!!!

sta da radim joj

15 godina
Co7 kaže...

Zadnjih par partija je bilo preje8eno!!!

U timu sa XII i sknkom... Ah.....

Svaku smo bili best squad od cca 10 - 15 odigranih!

Pa evo malo i slikica! (ugl. decki svaka cast)

jadni modovi protiv vas 

:D

16 godina

jaooooooooooooo

uspio sam se logirat

al sad mi nece naci ni jedan server, samo mi trazi i trazi pa WTF?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ivanec kaže...

jaooooooooooooo

uspio sam se logirat

al sad mi nece naci ni jedan server, samo mi trazi i trazi pa WTF?

klikni cancel pa pricekaj minutu...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina

probat cu

al vec znam da nece i nece al fala ti

16 godina

nece samo trazi i trazi vrti i vrti , pa kak ???

je to moguce?

cito sam vse postove i tolko se veselio  a sad ovo ?

ajd neko pomozi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice