Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.183.685
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Jack Sparrow kaže...

Sve pet kerber ali meni se vaš klan malo zamjerio kad me paško ubio namjerno da uđe u heli i onda kad sam mu rekao da će pobrati ban ako me još jednom namjerno teamkill za heli. On mi je odgovorio: "možeš mi popušiti k***c majmune".

Bio sam zaprepašten kako neko može biti tako bahat.

Ali sad vidim da ste u redu dečki.

btw, ko je pobjedio u paintballu?

Znas sta cu ti rec mrzim ali doslovno mrzim kada ja i kolega cekamo heli onda mi dodje djete sa klikerima i pocne se gurat kao on ce nesto.Samo da znas samo djeca prijete banom i zato se nemoj bunit sto sam ti nesto rekao vec budi sretan sto to nisi ucinio ono sto sam ti rekaoBelji se. Ja prvi ako vidim da dva igraca cekaju heli i jos iz istog klana  pustim ih da cekaju. Pa valjda svatko normalam predpostavlja da su ta dva igraca  mozda na ventu ili na ts-u...ali bilo pa proslo dobio sam ban na 24 sata i to sam prihvatio .Ali malo drugi put razmisli prije nego se guras da ti ga netko drugi ne gurne  ;)

No hard osjecaja al takav je dan bio ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 0:05 (Pasko_CRO).
16 godina
moderator
Pasko_CRO kaže...

Znas sta cu ti rec mrzim ali doslovno mrzim kada ja i kolega cekamo heli onda mi dodje djete sa klikerima i pocne se gurat kao on ce nesto.Samo da znas samo djeca prijete banom i zato se nemoj bunit sto sam ti nesto rekao vec budi sretan sto to nisi ucinio ono sto sam ti rekaoBelji se. Ja prvi ako vidim da dva igraca cekaju heli i jos iz istog klana  pustim ih da cekaju. Pa valjda svatko normalam predpostavlja da su ta dva igraca  mozda na ventu ili na ts-u...ali bilo pa proslo dobio sam ban na 24 sata i to sam prihvatio .Ali malo drugi put razmisli prije nego se guras da ti ga netko drugi ne gurne  ;)

Nisi dobio ni ban,ni kick.Bar ne taj put kad si ga skinuo u heliju,kad sam ja bio gore...

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 0:10 (pirat).
15 godina
neaktivan

Dobro bio je ban ali nema veze svoje sam odradio i gotovo.

Nevinašce

16 godina
moderator
Pasko_CRO kaže...

Nevinašce

Gle nisi dobio ni kick a pogotovo ne ban.

Znam jer sam ja bio jedini od admina gore i nisam te ni kickal ni banal.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
Pasko_CRO kaže...

Ne ja se nisam gurao za heli jer sam trčao pokraj, ustvari išao sam piratu na quad jer smo se na ventu dogovorili da mi idemo uzmemo njihov heli jer ste vi tamo čekali naš. I tako kako sam ja trčao prema piratovom quadu ja sam na trenutak zastao i gledao vas dvojicu iz klana što radite, stajao sam mirno i gledao kako skakučete po nečem tamo, a u to vrijem ti si me bez milosti ubio umjesto da si mi rekao da se maknem, iako vam ja nisam namjeravao uzeti heli. Dobro što je tu je sad je prošlo, ali drugi put ne moraš odmah ubiti čovjeka ako malo zastane blizu vas jer možda vas promatra što radite i onda mu još opsovati. I nije ljepo onakvo ponašanje koje si ti izrazio. Ne samo prema meni, nego i prema drugim igračima servera nebi bilo ljepo da se tako ponaša bilo tko, neide to sad samo tebe nego opčenito nije ljepo vrijeđati druge igrače. I ono što si rekao da je dječje prijetiti banom, prije bi rekao da je diječje nekoga tk-ati namjerno umjesto napisati mu.

EDIT: ne nisi dobio ban jer smo ja i pirat bili na ventu, napisao ti je samo upozorenje

Evo kako sam uhvatio pirata gdje se namjestio na prozor za paljidbu:

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 0:27 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan

Aj neka, eto jos sam i corav al sta ces bilo pa proslo over & auto.

16 godina
Pasko_CRO kaže...

Aj neka, eto jos sam i corav al sta ces bilo pa proslo over & auto.

Ma nisi corav nego ti pirat svijedok jer još mi je govorio odi ideš na quad, a ja sam rekao vidi ove likove šta rade i smijao se, kad ono ti me tk-aš.

I ono što si gore rekao da je dječje prijetiti banom(što inače dobije svaki namjerni teamkiller) nebi rekao, prije bi rekao da je diječje nekoga tk-ati namjerno umjesto da mu se napiše da se makne.

Al kao što kažeš to je bilo i prošlo je, ali zapamti drugi put češ ići na vojni sudBelji se

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Al kao što kažeš to je bilo i prošlo je, ali zapamti drugi put češ ići na vojni sudBelji se

obično je kazna za takvo ponašanje tri bursta abakanom u glavu

BC2: NoobsMcKenzie_HR
17 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Da božanstvo sunca Ra dođe na server i TK-a zbog vozila, ja ću ga banati na 24 sata ili više, ovisno o raspoloženju. Razlog TK-a je apsolutno nebitan. To vrijedi za sve klanove, političare, diplomate, svećenike, mesare, poljodjelce, učenike, vojnike, špijunčine - sve.

Ako vam se ne sviđa što je netko sjeo u heli koji čekate - tough luck - probajte biti brži. Očito ste stari pa vam "djeca" brže kliknu heli :)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 1:17 (naxeem).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

neznam baš, čuo sam da je Ra pro, i da owna

ja ga osobno nebi kickao

BC2: NoobsMcKenzie_HR
16 godina
neaktivan
Pasko_CRO kaže...
Jack Sparrow kaže...

Sve pet kerber ali meni se vaš klan malo zamjerio kad me paško ubio namjerno da uđe u heli i onda kad sam mu rekao da će pobrati ban ako me još jednom namjerno teamkill za heli. On mi je odgovorio: "možeš mi popušiti k***c majmune".

Bio sam zaprepašten kako neko može biti tako bahat.

Ali sad vidim da ste u redu dečki.

btw, ko je pobjedio u paintballu?

Opcenito nema nista protiv vas, i drago mi je igrati sa vama!
Ali nema nikakve isprike za takav TK!!!

Ti pa i nitko drugi nema prava (vise od nekog drugog, pa da imas 7 ventova i 63 ts ukljucenih) da zauzme helici ili da ubije nekog ko to pokusa!!! Ako netko ne "nosi" oznake klana to ne znaci da nije u dogovoru sa nekim ili da su manje organizirani... Nego samo da nisu u CLANU!

Po meni si ispao djubre zbog toga, i sto go da kazes nemozes to ispraviti! Moze ti se oprostiti, i zaboraviti ali ne mozes ponuditi nikakav izgovor!!!

Prestani se izvlaciti i ispricaj se za svoju pogresku! Pokazite taj "moralni kodeks ponasanja" kojim se dicite!

(opcenito stvarno nemam nista protiv vaseg klana, i stvarno postujem vase igrace! Ovo nije napad na vas klan, nego na ponasanje(odnosno postupak) vaseg(i naseg) suigraca  i  clana vaseg klana!)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 8:47 (Co7).
16 godina
neaktivan

Još nisam uletio na početak partije dok je više od 20ak igrača na serveru.. Bilo kojem..

Tak da je heli ili bilo koje vozilo na početku partije nemoguća misija za mene i za svakoga sa starijim kompom..

Da, čak i sa onih 30sec koje su navodno uveli stand-by na početku..

Ne samo vozila, nego i početno capanje u conquestu, a čak i uber rush na rushu..

Obično sam sretan ako netko iz mog squada otrči naprijed pa se spawnam na njemu..

Tak da sam donekle frustriran već sa time, ali sam se večinom pomirio da eventualno mogu dobiti kad se "lucky" spawnam nakon smrti..

I kaj bi sad trebao.. TK svakog koga vidim u 20m od vozila??

Opravdanja za TK nema i ne smije biti..

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 9:23 (NightShadow).
17 godina
moderator

Jao šta sam ja jučer uradio na jednom serveru (kad smo već kod TK-a).

Zovem mortar u džungla mapi, valjda sam uhvatio neku grančicu ispred, kad poče paljba po našima :D

Ubio sam ih nekoliko, baš me je bilo sramota :D

Sreća pa me nisu kickali, lijepo sam se ispričao :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ali imaš i slučajni TK, što se meni desilo par puta, idem oživit lika, a ispred mene istrči moj i bzZzZ stresem njega. Isto kad vozim tenka, bježim unazad s pogledom iz cijevi, kraj mene pada mortar i zgazim inženjera koji je popravljao tenka. Jbg, nesreće se događaju... TK radi vozila je bezveze.
Ali, sad se na serveru vrti skripta za kickanje u slučaju nekoliko TK-a, jelda?
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Zovem mortar u džungla mapi, valjda sam uhvatio neku grančicu ispred, kad poče paljba po našima :D

To mrzim kod mortara iako ga inače obožavam..

16 godina
neaktivan

Zasto mi se dobiveni bodovi ne pridodaju i kad umrem?

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To se nikom nije pridodavalo, a me je to pocelo raditi tek prije dva ili tri dana i to samo ponekad(ili mi se ucinilo :))!

16 godina
odjavljen

nemam blage veze, kad poginem vidim da bodovi idu ali dali se nadodaju u score nisam nikad provjeravao..

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prije nisu ni killovi ni bodovi, ali mi se cini da sada idu... primjer tenka i c4.

Odnosno da sada idu killovi i bodovi u trenutku smrti, a ako se poslije netko lijeci sa tvojim med packom to nisam siguran.

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

nemam blage veze, kad poginem vidim da bodovi idu ali dali se nadodaju u score nisam nikad provjeravao..

Ako si ih napravio prije smrti, tipa kill + bonusi onda su se već dodali, ali se tek ispisuju na ekranu kao objašnjenje..

Pri: kill + def kill + kill + def kill + double kill..

Ali ako si umro pa napravio bodove, kao npr. baciš granatu, umreš, granata ubije nekog onda ti se bodovi neće dodati..

Objašnjenje je da je tako igra napravljena..

Nisam ziher što je sa bodovima kao "assist" ili med kit.. Mislim da moraš biti živ, dakle neće ići dok čekaš ress, ali će se nastaviti kad se respawnaš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 11:58 (NightShadow).
15 godina

A sta je kad se ubijemo istovremeno, to mi se zna desit, pa prvo pise da je on mene ubio pa onde da sam i ja njega. U tom slucaju meni nikad nisu išli bodovi, a ubojstva ponekad. Znalo mi je biti npr. 2/3 (k/d) i 0 bodovi.

Spamam GL-om... :D
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

To si se išao ispuhat na drugi server da ne vičemo na tebe ak nas pobiješ s mortarima, žudio si za TK priznaj! Osmijeh

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
17 godina

Aj pitati cu jos jednom, mozda netko zna.

Udem normalno u igru, pocmem igrati i nakon nekih 10-15-20 min me izbaci na desktop, samo zastopa igra (zamrzna) i izbaci em ne desktop, nova instalacija win (original) i bfbc2, nemam nista drugo instalirano.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Daaa, otkrili ste me, pokušavao sam vas nagovoriti da TK kick isključite, ali niste se dali. A ja sam jednostavno morao ''pobiti plave'' :D

To me podsjetilo na jednu smiješnu situaciju, u bfu 1942 su osovinske sile uvijek bile crvene, a savezničke plave, bez obzira na kojoj strani igrao.

Frend je, vodeći se tom logikom, kad je izašao bf2, išao na jackpot, pa bacio bombu u sobu punu plavih. Naravno, nije mu niko rekao da su plavi sad njegovi. :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
16 godina
goodye kaže...

Aj pitati cu jos jednom, mozda netko zna.

Udem normalno u igru, pocmem igrati i nakon nekih 10-15-20 min me izbaci na desktop, samo zastopa igra (zamrzna) i izbaci em ne desktop, nova instalacija win (original) i bfbc2, nemam nista drugo instalirano.

To se nekad i meni događa,a nekad ne mogu ni ući u server izbacuje me na desktop.Tome je uzrok vjerovatno prekid veze.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
15 godina
neaktivan
Pasko_CRO kaže...

Nevinašce

Tk-at nekog zbog helića i još psovat i onda druge nazivat djecom (loooooooooooool) - odrasli se ne bi svađali oko helića i kulturno bi se trebali ponašat

edit: evo ja ću bit kulturan pa se ispričavam za onu moju izjavu da su =XII= cheateri, bio sam malo iziritiran nekim njihovim potezima (ownanjem) pa sam svojim brzopletim potezom i odgovoril, jbg nije mi ni prva ni zadnja greška

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 14:09 (maxsisac_cro).
15 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

A sta je kad se ubijemo istovremeno, to mi se zna desit, pa prvo pise da je on mene ubio pa onde da sam i ja njega. U tom slucaju meni nikad nisu išli bodovi, a ubojstva ponekad. Znalo mi je biti npr. 2/3 (k/d) i 0 bodovi.

- malo sam to proučavo

- kad se ubijete istovremeno - ako si prvo ti njega ubio pa on tebe onda dobiš bodove, a ako je on tebe prvo ubio onda bodova nema

- kilovi se uvijek broje ali bodovi ne, tak nekad na početku runde nekog ubijem i on mene, ali on je mene prije onda imam 1 kill, ali 0 bodova, što je paradoksalno

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina

Evo konačno sam i ja naručio igru.Key stiže uskoro.Smijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...

'Ello people. Malo sam van furke. Par pitanja prije nego napravim gresku i kupim BF. Zasto je izostavljen PRONE? I jel postoji nacin da se to ispravi? Ako moze koji dojam i usporedba sa AAO i MW2.... molim objektivan. Ne zanima me dal je grafika bolja, ima vozila i slicno. Zanima me igrivost samo MP dijela igre.

BUMP.

Moze tko odgovorit? Ili je mozda ovo topic ko ce jace i gluplje flejmat.

Kimi - the King of Spa. MW2 moto: 1 shot 2 kills :p
16 godina
neaktivan
Nema načina da se 'ispravi' nedostatak pronea. :'(
MW2 vs. BC2?
U BC2 možeš uništiti sve živo i realniji je
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice