Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.196.898
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Danny_HR kaže...
Ige kaže...

Ja nemam ništa protiv XII ekipe na serveru, uvijek sam za skupljanje dogtagova :D

Naravno, apsolutno ništa protiv XII na serveru.

Dapače, bilo bi mi krivo da ne dolaze.

Kvalitetna igra protivnika baza je za dobru zabavu.

A i guba je slušat moju ekipu na ventu kak se jedni smiju jer ih ownaju a drugi plaču da su GL noobovi ili čiteri. :)

XII kao protivnici = fun! :)

Ma to ja psujem stalno za GL

i govorim kako bi bilo lijepo zabiti im to u anus (da budem pristojna)

ali eto :) prodje ta bjesnoća kad tad

pa se opet skuliram i cisto mi dodje zao ke sam htjela vidjeti to u njihovom anusu...

ali kad pogledam oni samo s tim igraju

samo i iskljucivo s tim i to nije lijepo :P

A i guba je slušat moju ekipu na ventu kak se jedni smiju jer ih ownaju a drugi plaču da su GL noobovi ili čiteri. :)

no dobro danny nemoj tu sad tajne sa venta...

da nebi ja isto hahaha

apsolutno

:P

I'm small person with big personality
16 godina
neaktivan

Kaj se osjeća napetost, pa kaj, nekad zgubimo od XII, fala Bogu samo nekad :D

Ma ja se zaebavam, gubica je kad su na serveru, zanimljivo je, malo nekad kad ih ne ide pretjeruju s gl-om al to je njihovo pravo.

Naše je pravo da budemo bolji... Belji se

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
15 godina
protjeran
Battlefield: Bad Company 2 za PC

'Ello people. Malo sam van furke. Par pitanja prije nego napravim gresku i kupim BF. Zasto je izostavljen PRONE? I jel postoji nacin da se to ispravi? Ako moze koji dojam i usporedba sa AAO i MW2.... molim objektivan. Ne zanima me dal je grafika bolja, ima vozila i slicno. Zanima me igrivost samo MP dijela igre.

Kimi - the King of Spa. MW2 moto: 1 shot 2 kills :p

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Kaj se osjeća napetost, pa kaj, nekad zgubimo od XII, fala Bogu samo nekad :D

Ma ja se zaebavam, gubica je kad su na serveru, zanimljivo je, malo nekad kad ih ne ide pretjeruju s gl-om al to je njihovo pravo.

Naše je pravo da budemo bolji... Belji se

Tako je

Mi i  jesmo bolji Cool lol

16 godina
neaktivan
Hr_The_Butcher je u XII klanu ili se samo sprda?
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Šef kaže...

On je u XIII klanuOsmijeh

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
17 godina
neaktivan
Taj ti je za jedan put bolji od XII.
A moj je pak za dva put bolji. XIV klan.

Ko nije čuo papak je.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Hahahahaahahah, da, on je u XIII klanu, LOLČINA

17 godina

Vidim da se tu priča o varanju...

Pa da samo napišeam što mi se jučer dogodilo na jednom serveru...

Bila je jedna ekipica sa istim prefiksom i ownali su nas ko malu djecu...

A sad par situacija...

1. Ispalim frajeru cg pod noge (pojavi se hit indikator), i cijeli spremnik metaka (još par iksića), i on mene ubije i piše mu da ima 100% healtha...

2. Nalazimo se u nekoj zgradi, lik sjedi u ćošku, ispalim mu cg u glavu, sebe ubijem, a on se veselo odšeta kao da se ništa nije dogodilo...

3. Više puta krenem pucat na lika prije nego on mene vidi, iskoči 56 iksića da sam ga pogodio, on se okrene, ubije mene i opet piše da ima 100% healtha...

Eto to su otprilike neke stvari koje se nisu događale samo meni nego i mom prijatelju....igrali smo zajedno....

Pa vi sad procijenite da li su varali...

Bit će!
16 godina

Neki su se previše uživili u ovu igru.

Važno je da bude jaka koljaža,a ko pobjedi nema veze,samo uživajte u rasturačini i ispušite se.Najbolje kad je velika gužva pa se ne zna ko koga yebe.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 15:17 (dery).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Neki se toliko užive u igru da se moraju ispuhat poslije partije, a ne na partiji
:D
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan

Zato ja igram ture od po sat vremena najviše, inače bi mi srce stradalo Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...
skank666 kaže...

nadalje, netko je napisao da ne mozes cut protivnka kako ti se sulja - e mozes! bar ja sa svojim g35 sluskama ne samo da ga cujem nego i znam i iz kojeg smjera ce me zaklat, jer u biti ipak je nekad previse buke pa ga cujes u zadnji tren i taman se okrenes da vidis noz u svom oku..

Definitivno se može čuti, ako su sluške dovoljno dobre i ako ti je okolina dovoljno tiha.

Ja isto čujem odakle, i koliko daleko je......... (a i njegovu visinu i tezinuCool).

Dobar tip, obratite pažnju i na glasove ingame, često puta po automatskom govoru protivnika znam di je netko.

Tipa, ako ubiješ frajera i čuješ iz blizine da netko nešto viče, tamo ih je još. :)

Da istina, sluske su vrlo korisne pogotovo ako vlasnik to zna iskoristiti(tvoja zadnja recenica).
Al te tvoje sluske dolaze sa noskill fixom.

A sto se tiče cheatera, u CoD serijalu je veoma malena razlika između "pametnog" cheatera i nekog dobrog igraca.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 15:30 (markoal).
15 godina
neaktivan

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/497557.page

eto raspalite po prijavama

15 godina
neaktivan
RipperCro kaže...

@maxsinešto

regan 1 dan da, jer nisam imao potrebe dok "tate" kao ti nisu počele plakat po forumu

i gdje si vidio da ja pljujem po nekome ili se k***** ?

izgleda da "tata" mora još malo života proživjeti da shvati kad odrasli pričaju da djeca šute :P

kad pricas klincdija i bundeve to je vrijeđanje majstore

ajde ostavi me na miru i još se idi regat u dječji klub

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
RipperCro kaže...

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/497557.page

eto raspalite po prijavama

Pa samo jedan lik je rekao da si cheateri, ostalih 15 je reklo da niste.

Daj smiri doživljaj.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina

Ala oko čega se ljudi žeste.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...
RipperCro kaže...

@maxsinešto

regan 1 dan da, jer nisam imao potrebe dok "tate" kao ti nisu počele plakat po forumu

izgleda da "tata" mora još malo života proživjeti da shvati kad odrasli pričaju da djeca šute :P

odbili me u dječjem klubu kažu premlad

a vrijeđao sam samo one koji su rekli da su momci cheateri, ako sam uvrijedio nekoga drugoga ispričavam se.

16 godina
neaktivan
Ripperu, nemoj se obazirati na sve što ljudi kažu, vaš klan je dobar (za ownanje :p) i ugodno je igrati s vama (ownati vas :p). Nemojte sad bježati sa servera i nemoj se obazirati na svaku glupost.
;-)
15 godina
neaktivan
RipperCro kaže...
maxsisac_cro kaže...
RipperCro kaže...

@maxsinešto

odbili me u dječjem klubu kažu premlad

a vrijeđao sam samo one koji su rekli da su momci cheateri, ako sam uvrijedio nekoga drugoga ispričavam se.

kako p+++ koje stalno igraju na okupu (5 u istom timu, face nema šta) jedan post može zabolit, to je čudo

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 16:06 (maxsisac_cro).
15 godina
neaktivan

mislil sam da je demokracija, da se može izreć mišljenje, makar možda je bilo krivo, al tu odma krene rat

još sam i krivo napiso - 12- umjesto -XII- al su se brzo uplašili majstori

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 15:55 (maxsisac_cro).
15 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

mislil sam da je demokracija, da se može izreć mišljenje, makar možda je bilo krivo, al tu odma krene rat

nitko se nije uplašio, samo je bila reakcija na gluposti... i btw. tag je =XII=

ajd sad stvarno mislim da se i previše tipkalo, ovi moji će i dalje dolaziti da ih ownate ili da vas ownaju ( meni svejedno, a i njima)

zdravi i debeli bili

15 godina
neaktivan
RipperCro kaže...
maxsisac_cro kaže...

ajd sad stvarno mislim da se i previše tipkalo, ovi moji će i dalje dolaziti da ih ownate ili da vas ownaju ( meni svejedno, a i njima)

zdravi i debeli bili

neka dolaze, treba bit ekipe na serveru (nigdje nisam ni napiso da ne trebaju dolazit)

ja sam samo jučer iskazo svoje emocije nakon j+++++ lošeg dana, jedan post mi je doneso finu popularnost (negativnu)

15 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...
RipperCro kaže...
maxsisac_cro kaže...

zdravi i debeli bili

neka dolaze, treba bit ekipe na serveru (nigdje nisam ni napiso da ne trebaju dolazit)

ja sam samo jučer iskazo svoje emocije nakon j+++++ lošeg dana, jedan post mi je doneso finu popularnost (negativnu)

na negativnu popularnost sam davno navikao :) nije ni ona tako loša, dobiješ samo više mesa u mlin, jer svi 'oće ubit onog što je bio "pametan" na forumu..hehe...samo k/d raste u pozitivno :)

15 godina
neaktivan

Pozz svima!

Drago mi je da se malo raspravlja o nama sto znaci da ipak ostavljamo traga u nekim virtualnim krugovima.

Sto se tice nase reputacije uvijek ce biti onih koji vole igrati sa nama i onih koji nas mrze, sto se tice samih clanova =XII=  moram vam napomenuti da bilo kakvo chitanje ne dolazi u obzir

jer takve clanove brzo uocimo i izbacujemo iz klana i ne samo to nedolicno ponasanje ne dolazi u obzir jer bilo koji od nas da napravi problem na serveru prenosi sliku cijelg klana.

Ukoliko ima nekakvih problema slobodno mene ili Rippera na PM pa cemo da rijesavamo po kratkom postupku ;). Cilj klana je dobra zabava i druzenje kako virtualno tako i u RL.

E sad sto se tice tubarenja ili GL ja to odobravam dokle god su takva pravila servera, vjerujte da se GL zabrani uvijek bi plakali da vas je ubio gustav , m60, mortar ili bilo

koje drugo n00b-ovsko oruzije. Ono sto moram naglasiti da BUG server volim bas zbog toga sto je dozvoljeno koristiti sva sredstva i oruzja koja su programeri napravili u ovoj igri.

Zato kapa dolje adminima. Igrali smo redom na serverima poznatih klanova i uvijek smo se korektno ponasali, naravno da se nekad napravi propust i da se nekoga slucajno TK zato oprost i ajmo dalje, isto tako i nas TK drugi pa se ne zalimo.

Naravno da se i XII moze pobijediti iako igra 5 ljudi iz klana na jednoj strani jos uvijek ostalih 11 igraca igraju u istom timu pa nista ne naprave. Ali ono sto XII radi je to da su uvijek pri vrhu u bodovnoj listi

i vjerujte koristit cemo sva raspoloziva sredstva ne bi li vas izuli iz cipela, ako nista drugo pruzit cemo barem jaki otpor.

Osobno sto se mene tice za mene je noz najjace oruzje a to vas je dosta osjetilo na serveru jer vase duse su sada u mom podzemlju. Salu na stranu uber XII snage ocekuju vasu pojavu na serveru i korektan teamplay zato

kalašnjikov/krilov/AN94 u ruke pa na server;) na jos jedno pwnanje

14 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e da zaboravih reci da se ekipa XII zna i iz RL a to znaci popijenih puno boca piva i pojedenih puno prasica zajedno.

Tek tada znas cijeniti svog suborca u borbi i kad padne, umires za njega da ga ozivis. Zato nemojte se ljutiti ako mi predjemo svi na jednu stranu i igramo zajedno.

Evo jedne fotke slikane sada za 1.svibanj gdje smo se okupili na jednom izletu gdje smo organizirali i paintball. Nije bilo GL ali je zato bilo puno headshotova a umjesto nozeva nosili smo markere.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 18:06 (Kerber_CRO).

17 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kerber_CRO kaže...

Zato nemojte se ljutiti ako mi predjemo svi na jednu stranu i igramo zajedno.

Evo jedne fotke slikane sada za 1.svibanj gdje smo se okupili na jednom izletu gdje smo organizirali i paintball. Nije bilo GL ali je zato bilo puno headshotova a umjesto nozeva nosili smo markere.

Za ovo da igrate na jednoj strani kaj se mene tiče to je super i poželjno..

Paintball, jeeno! Izlanuo se

15 godina
neaktivan
Kerber_CRO kaže...

e da zaboravih reci da se ekipa XII zna i iz RL a to znaci popijenih puno boca piva i pojedenih puno prasica zajedno.

Tek tada znas cijeniti svog suborca u borbi i kad padne, umires za njega da ga ozivis. Zato nemojte se ljutiti ako mi predjemo svi na jednu stranu i igramo zajedno.

HAHAHAHAHAHAH

slika FTW

zakon

lijepo izgledate

samo vam gl fali da da

16 godina

Sve pet kerber ali meni se vaš klan malo zamjerio kad me paško ubio namjerno da uđe u heli i onda kad sam mu rekao da će pobrati ban ako me još jednom namjerno teamkill za heli. On mi je odgovorio: "možeš mi popušiti k***c majmune".

Bio sam zaprepašten kako neko može biti tako bahat.

Ali sad vidim da ste u redu dečki.

btw, ko je pobjedio u paintballu?

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Sve pet kerber ali meni se vaš klan malo zamjerio kad me paško ubio namjerno da uđe u heli i onda kad sam mu rekao da će pobrati ban ako me još jednom namjerno teamkill za heli. On mi je odgovorio: "možeš mi popušiti k***c majmune".

Bio sam zaprepašten kako neko može biti tako bahat.

Ali sad vidim da ste u redu dečki.

btw, ko je pobjedio u paintballu?

Zeleni :)

ali sutra dan smo se svi probudili sa upalom "mišića" pa smo odlučili da nam se paitball team zove WheelChair Unit Osmijeh

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice