Ja nemam ništa protiv XII ekipe na serveru, uvijek sam za skupljanje dogtagova :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja nemam ništa protiv XII ekipe na serveru, uvijek sam za skupljanje dogtagova :D
Naravno, apsolutno ništa protiv XII na serveru.
Dapače, bilo bi mi krivo da ne dolaze.
Kvalitetna igra protivnika baza je za dobru zabavu.
A i guba je slušat moju ekipu na ventu kak se jedni smiju jer ih ownaju a drugi plaču da su GL noobovi ili čiteri. :)
XII kao protivnici = fun! :)
Naravno, apsolutno ništa protiv XII na serveru.
Dapače, bilo bi mi krivo da ne dolaze.
Kvalitetna igra protivnika baza je za dobru zabavu.
A i guba je slušat moju ekipu na ventu kak se jedni smiju jer ih ownaju a drugi plaču da su GL noobovi ili čiteri. :)
XII kao protivnici = fun! :)
nije problem niti ownat niti biti ownan, problem je u bundevama koji bolje igrače od sebe nazivaju cheaterima, sve ostalo je nebitno. Nismo jednom bili ownani ali isto tako nismo samo jednom ownali tako da je to normalna pojava ;)...dosta od mene za ovu temu, dok opet netko ne počne plakat...
ma.... stvarno bezveze optuzivanje... nije da su uvijek prvi i da uvijek pobjeduju.. kao sto je danny napisao gust je igrat s njima. pogotovo kad znas, tj pretpostavljas, da su na ventu ili necemu a ti sa svojim squadom nisi a opet ih ownas, ma kakav mastercard! e da nebi bilo zabune, i ja sam cmizdrio zbog njih i to suze krokodilske ali nisam se dao tako lako. pustili su oni koju suzu i zbog mene.
uglavnom, cheateri sigurno nisu... ali mislim da nije ni svix ni tomix, ako sam im ja par puta uzeo dog tag i bome i upucao malo vise puta, a ja nisam bas tako dobar, vise sam uporan i tvrdoglav, mislim da je onda sve jasno (po meni)..
sad cete jos danny-a nabit na kriz jer ako je itko "nedodirljiv" onda je to on (osim kad mu aimbot steka pa mora manualno)
nadalje, netko je napisao da ne mozes cut protivnka kako ti se sulja - e mozes! bar ja sa svojim g35 sluskama ne samo da ga cujem nego i znam i iz kojeg smjera ce me zaklat, jer u biti ipak je nekad previse buke pa ga cujes u zadnji tren i taman se okrenes da vidis noz u svom oku.. ali kad je malo mirnije tesko da ce i se netko prisuljat a da ga ne cujem.
e sad da pohvalim naxeema! kako je sinoc vozio heli, pa to je bilo nevjerovatno! nekih 15-ak minuta mi smo bili u zraku a da nas nitko nije skinuo, a pokusavali su. on je to sve onako laganini izbjegavao dok sam ja sijao smrt iz onog govna od miniguna - em je neprecizan em treba sasut podosta olova u tipa da napokona padne ali nema veze pobio sam ih negdje 12-13
ČIIIIIITEEEEEEEEEEEERRRR!
pun mi je k**** onih -12- cheater-a
Ma nisu oni cheateri, skoro uvjek kad se skupi glavan škvadra na ventu pada XII klan.
Ponekad mi djeluju jako očajni, npr. kad ih nekoliko rundi za redom pobjediom i onda im još Danny napiše XII ftw, nakon toga sam ih par puta vidio na krovu neke kuće kempaju četvero iz tog klana i dolje pljuju gl, ali samo gl, kao zadnji ološ. A i ne samo to mnogo puta imaju poteze očajnika hehehehe
Nego meni kao jednini cheateri izgledaju Tomix i Svix jer svaki njihov kill sa snipa je headshot, ja nisam njega vidio ni jednom fulati, a o šuljanju iza leđa da ne govorim svaki put se prije okrene i ubije me. Ili je čovjek stvarno tako dobar i ima slušalice ,te uši napete da me čuje ili ima cheat. Iako neznam tko su njih dvojica, dali su uopče s bug foruma jedino što znam je da su iz HRV i da su opako dobri ili cheateri.
btw, jedan slika koja prikazuje kako su dvojica razbacana poslje pikanja s leđa:
ajde da mi dogovorimo neki match protiv "glavne" škvadre sa venta pa da se izigramo, ovako na publicu je to bez veze... tu može svako biti dobar i loš
a što se cheatera tiče, meni samo žao što pored =XII= servera moji momci idu tuđem qrcu veselje pravit pa igraju na BUGovom serveru, i tamo se natežu sa izritiranom djecom kao sa ovim što optužuju....ako do sada niste čuli za =XII= onda ste ili balavci od nekih 15 godina ili ste sada prešli sa CoDovih turbo nastavaka.
ajd uživajte i odrastite već jednom.
sve ostale informacije www.clan-xii.com, tamo možemo nastaviti sa raspravom o svemu pa čak dogovoriti i poneki match
dobrodošli :)
Dečko vidio ono boldano i zeleno gore , malo sarkazma. Ono za očajnika sam se malo šalio.
Ali da vas ponekad pobjedimo je istina, dobro ne svaki put, ali moram priznati da mi je drago da imamo neku konkurenciju, mislim nekoga ko igra organizirano pa da mi malo isprobamo svoje vještine na serveru i da se malo žešče možemo prepucavat.
Ne niste cheateri ja sam to gore odmah naglasio, u početku su me Tihi i kerber žešče ownali pa su bili malo sumnjivi, ali kad sam se ja malo priviknuo shvatio sam da dečki znaju biti samo dobri po nekad.
nadalje, netko je napisao da ne mozes cut protivnka kako ti se sulja - e mozes! bar ja sa svojim g35 sluskama ne samo da ga cujem nego i znam i iz kojeg smjera ce me zaklat, jer u biti ipak je nekad previse buke pa ga cujes u zadnji tren i taman se okrenes da vidis noz u svom oku..
Definitivno se može čuti, ako su sluške dovoljno dobre i ako ti je okolina dovoljno tiha.
Ja isto čujem odakle, i koliko daleko je.
Dobar tip, obratite pažnju i na glasove ingame, često puta po automatskom govoru protivnika znam di je netko.
Tipa, ako ubiješ frajera i čuješ iz blizine da netko nešto viče, tamo ih je još. :)
Definitivno se može čuti, ako su sluške dovoljno dobre i ako ti je okolina dovoljno tiha.
Ja isto čujem odakle, i koliko daleko je.
Dobar tip, obratite pažnju i na glasove ingame, često puta po automatskom govoru protivnika znam di je netko.
Tipa, ako ubiješ frajera i čuješ iz blizine da netko nešto viče, tamo ih je još. :)
Da upravo ovo zadnje jako pomaže, čuješ da neko viće da su pogodili njegovog i odmah znaš gdje je, čak se čuje iz kojeg smjera.
Mnogo sam ih na taj način poubijao.
Da, ali kad DrNasty psuje po ventu, ne možeš čuti ni metke.
Sjećam se još dok smo igrali AA prije nekoliko godina pa je frend od cure dobio nove sluške, čini mi se od zalmana onaj 5.1 (jel taj bio) model..
Nakon par dana se žalio kako ga optužuju da je čiter, a kaže da su ga sluške preporodile i da je uz slušanje + ofc poznavanje mape ownao..
Može se čuti, posebno ako promašiš nožem (a dogodi se)..
Sjećam se još dok smo igrali AA prije nekoliko godina pa je frend od cure dobio nove sluške, čini mi se od zalmana onaj 5.1 (jel taj bio) model..
Nakon par dana se žalio kako ga optužuju da je čiter, a kaže da su ga sluške preporodile i da je uz slušanje + ofc poznavanje mape ownao..
e sad si me podsjetio... sinoc, cujem ja neko stenjanje, okrenem se kad netko me pokusava nozem... dobio je abakan u facu. mogu mislit kako je morao popi7dit
neznam ja necu igrat neko vrijeme dok ne srede to imam cesto frame dropove na bilo kojim postavkama.. noz je u qurcu i tako..
neznam ja necu igrat neko vrijeme dok ne srede to imam cesto frame dropove na bilo kojim postavkama.. noz je u qurcu i tako..
Meni jedan dan frame dropovi drugi ide dobro, ali i to na određenim mapama.
takoder, meni samo na white pass mislim, i to samo kad gledam kroz 4x scope u neki dim ili sto vec + uzasno nervira taj zbugan hitbox (ako je to to), gadjam tipa, krv lije, igra ne detektira. jucer sam u jednog morao isprazniti skoro cijeli spremnik, a svaki metak ga je pogodio i to s udaljenosti od 2-3 metra (u nekoj kuci)
e sad si me podsjetio... sinoc, cujem ja neko stenjanje, okrenem se kad netko me pokusava nozem... dobio je abakan u facu. mogu mislit kako je morao popi7dit
Nije abakan nego Nabakan
Meni je ovaj M14 super, otkad sam ga otključao samo s njim igram.
P.S. Tko je Penetralia13?
Frend jedan, stranac, zakaj?
tip iz cipra a zna i hrvatski jezik, pa rekao bi podosta.. dobar mi je njegov klan, kad igramo mi se cesto javi preko steama pa se malo smijemo- zanimljiv tip i odlican igrac
jok abakan!
Ma, čudno mi je bilo, chata na hrvatski, a želi da mu odgovorim na engleski...
takoder, meni samo na white pass mislim, i to samo kad gledam kroz 4x scope u neki dim ili sto vec + uzasno nervira taj zbugan hitbox (ako je to to), gadjam tipa, krv lije, igra ne detektira. jucer sam u jednog morao isprazniti skoro cijeli spremnik, a svaki metak ga je pogodio i to s udaljenosti od 2-3 metra (u nekoj kuci)
Ja cu poluditi zbog takvih stvari! Igram sa sacmom, i nema puno prilika za ispravak!
Kad nas igra 10 ili 15 onda nema frke, ali kada je server pun onda je to strasno, ne broji pogodke, ili broji ali ne dodjeljuje damage itd!
Jucer igramo ja i sknk, i dodje neki lik i pokusava ga zaklat, znaci stoji iza njega i kolje ga... Ja spucam sacmu njemu u ledja, i njemu nista a ubijem sknka! I onda sam morao ponovo da bih ga ubio! Isto jucer, skocim iza lika i probam za zaklati nozem, nista, probam ponovo i nista... uzmem sacmu i morao sam ga dva puta pogoditi sa 10 cm da bih ga ubio!!!
I tako xxx primjera! Da li je to do pinga, ili neceg 100tog... Ne znam ali me iritira strasno!
XII FTW :D
zanimljivo kak je netko tek 1 dan regan i već pljuje i k++++ se
ajde bumo danas vidli kak će ić -XII- kad tata uđe u formu
... i barba hrvoje kad popije 5-6 kavi pa dode nabrijan
http://www.battlefieldbadcompany2.com/downloads
dodan je i kit sa mapama
ako nekog zanima detaljan pregled mapa da može planirati akcije
@maxsinešto
regan 1 dan da, jer nisam imao potrebe dok "tate" kao ti nisu počele plakat po forumu
i gdje si vidio da ja pljujem po nekome ili se k***** ?
izgleda da "tata" mora još malo života proživjeti da shvati kad odrasli pričaju da djeca šute :P
previse ste se zanijeli zbog jedne igre... puno emocija ko da je pravi rat. bit ce danas zanimljivo na serveru, steta sto nema onu spectator opciju - ah, lijepo bi naredao pive, zamotao par cigareta i uzivao
previse ste se zanijeli zbog jedne igre... puno emocija ko da je pravi rat. bit ce danas zanimljivo na serveru, steta sto nema onu spectator opciju - ah, lijepo bi naredao pive, zamotao par cigareta i uzivao
Mozda da si zamotate i par fruli da se opustite. Ne se zivcirat, nije zdravo, a i lose ćeš igrat.
ovo ja motam....
ontopic - mene nitko ne zivcira (osim namjernih timkilera), nitko mi ne smeta. protiv svih i sa svima volim igrat. cak ne volim kad sam non-stop s nekim u istom timu.
ali da se ponovim, ovo optuzivanje za cheatanje je bezveze i neutemeljeno ali mi je fora i ovo prepucavanje, ima da server grune od emocija
THIS IS NOT A GAME THIS IS WAR!
THIS IS NOT A GAME THIS IS WAR!
Tako je, yebem im kolač