Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.201.429
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Šef kaže...
lollik91 kaže...
Šef kaže...

Dajte ljudi, dođite na server, HR_The_Butcher nemože sam protiv svih... Belji se

haha a najzesce mi je bilo kad je butcher poludio i iso valjda tk-at

i sam vidis onak u chatu

...Butcher: ma sta nemoj!?

: cijelo vrijeme sjede i snajpaju i ne micu se

: mamicu im njihovu nek si doma snajpaju

a ja loooom xD

Hahaha, znam, tad sam taman došao, Butcher tk-aoIzlanuo se

Cijelu partiju njega pokušavam ubit, ali nikako pa nikako, ubio me jedno 20-ak puta večeras (sinoć), ali sam mu uzeo Dogtag Bogataš

mislim da sam od svih "jacih" uzeo dogtag,ali danny i butcher su mi jos nedostizni Viče

npr. od ex Co7-a imam cak 7 dogtagova,rasta.barbie imam 3 ja mislim,pirat par komada,od sknka...itd,da ne nabrajam sadBogataš

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 0:15 (lollik91).
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Ko kaže da su danny i butcher nedostupni. Od Dannya imam 22, a butchera samo 5 dogtagova(dolje slika kao dokaz).

btw. još par slika:

Dokaz Dokaz
Trojica jednom bombom, samo treba pogodit rupu Trojica jednom bombom, samo treba pogodit rupu
M24 ftw M24 ftw
Squad u helijima ftw Squad u helijima ftw
Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 1:07 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hahahah, da malo su se ljutili dečki kaj smo u 2 helija LOL

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
17 godina
neaktivan
Svi ste vi je*eni čiteri!
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Svi ste vi je*eni čiteri!

A ti kao nisi!

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina

ja cu poludjet, vidim da necu palit igricu do novog uber patcha koji ce fixati, fixati i fixati, uglavnom pucam spajperom, krv iz njega curi , nema detekcije da sam ga pogodio, bacim c4, mene ubije, njemu nista a bio kraj mene, nema detekcije da sam pogodio, i naravno šećer na kraju pucam iz shotke nema detekcije, bacam sve u to 3 p****

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
null kaže...

ja cu poludjet, vidim da necu palit igricu do novog uber patcha koji ce fixati, fixati i fixati, uglavnom pucam spajperom, krv iz njega curi , nema detekcije da sam ga pogodio, bacim c4, mene ubije, njemu nista a bio kraj mene, nema detekcije da sam pogodio, i naravno šećer na kraju pucam iz shotke nema detekcije, bacam sve u to 3 p****

ja sam isto prestao igrati kad je dosao novi patch jer je stvarno blentavo,pucam sa 870 u njega nista i nista,krv ide njemu nista,noz takoder shit i sve samo laga i fps mi je manji

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Hahaha, znam, tad sam taman došao, Butcher tk-aoIzlanuo se

jel to team kill

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
protjeran

Da...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
protjeran

Kad vas vidim ovako sretne, kako igrate na svojim divnim racunarima, sa svojom divnom opremom, svoju prelijepu igricu. I kako se ne morate sakrivati od tate i mame, trpiti njihova deranja kad vide da igrate i trkacu igricu...

Sazalim se nad svojim zivotom.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 15 hvala 1
15 godina
neaktivan

dali itko od vas koristi steam i ima gmail

MOLIM VAS ČUO SAM DA JE TA KOMBINACIJA NAJ LOŠIJE ZAŠTIĆENA 

PA ME INTERESIRA.... PLEASE

tsimic
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 13:43 (tsimicx).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Kad vas vidim ovako sretne, kako igrate na svojim divnim racunarima, sa svojom divnom opremom, svoju prelijepu igricu. I kako se ne morate sakrivati od tate i mame, trpiti njihova deranja kad vide da igrate i trkacu igricu...

Tako je bilo i meni nekad. Samo se moreš strpiti proći će to vrijeme.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...

mami si davo TD u Lepoglavi Smijeh

joke, take it easy

potkradi se malo...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Zapravo, moramo... Pa ja sam sretan ako završim rundu, svako malo me zovu da nešto napravim. Usred partije kad me najbolje ide ja moram pričuvat sestru. Ni mojima se ne dopada da igram ''pucačine''.

Nismo ti mi krivi za to što ti nemožeš igrat

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

Mapa Port Valdez

Što jedan T90 napravi:   Smijeh

I rank na serveru mi se povećao, u petak sam bio 70 i neki, a sad 39Smijeh

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 17:37 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

aa ti si igrao sa sknkom,exC07 i samnom dns popodne :D

mi bili na ventu

i moram rec da je velka razlika,i jos veca zabava kad se dogovaras s skvadom nego ovak u "prazno"...bas guba Smijeh

16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

aa ti si igrao sa sknkom,exC07 i samnom dns popodne :D

mi bili na ventu

i moram rec da je velka razlika,i jos veca zabava kad se dogovaras s skvadom nego ovak u "prazno"...bas guba  Smijeh

Da, igrao bih i ja na ventu, ali nisam nikad sam, uvijek je netko oko mene, kaos i sl. pa...

I, nisam ja danas namjerno rušio heli, nego nitko neće naprijed ide plantat,Viče nitko neće vozi heli pa ja moram sam, a nisam baš neki pilot. Belji se

17 godina

Evo na što sam naišao dok sam igrao na BUG serveru.

Kasnije će ga leđa boljetiCool

o.O o.O
xD xD
Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
Moj PC  
10 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Evo na što sam naišao dok sam igrao na BUG serveru.

Kasnije će ga leđa boljetiCool

Uzivio se.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.
15 godina
neaktivan

pun mi je k**** onih -12- cheater-a

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc

0 3 hvala 0
16 godina
maxsisac_cro kaže...

Ma nisu oni cheateri, skoro uvjek kad se skupi glavan škvadra na ventu pada XII klan.

Ponekad mi djeluju jako očajni, npr. kad ih nekoliko rundi za redom pobjediom i onda im još Danny napiše XII ftw, nakon toga sam ih par puta vidio na krovu neke kuće kempaju četvero iz tog klana i dolje pljuju gl, ali samo gl, kao zadnji ološ. A i ne samo to mnogo puta imaju poteze očajnika hehehehe

Nego meni kao jednini cheateri izgledaju Tomix i Svix jer svaki njihov kill sa snipa je headshot, ja nisam njega vidio ni jednom fulati, a o šuljanju iza leđa da ne govorim svaki put se prije okrene i ubije me. Ili je čovjek stvarno tako dobar i ima slušalice ,te uši napete da me čuje ili ima cheat. Iako neznam tko su njih dvojica, dali su uopče s bug foruma jedino što znam je da su iz HRV i da su opako dobri ili cheateri.

btw, jedan slika koja prikazuje kako su dvojica razbacana poslje pikanja s leđa:

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 1:35 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan

Uza svu onu buku... čuti?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina

Jel dice ima u planu opet neki dlc? Tipa prerade mapa za neke modove?

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

ma da xii su cheateri a tek onaj snoopy pa muka mi je od njega

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 4:32 (Pislje).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
maxsisac_cro kaže...

Ma nisu oni cheateri, skoro uvjek kad se skupi glavan škvadra na ventu pada XII klan.

Ponekad mi djeluju jako očajni, npr. kad ih nekoliko rundi za redom pobjediom i onda im još Danny napiše XII ftw, nakon toga sam ih par puta vidio na krovu neke kuće kempaju četvero iz tog klana i dolje pljuju gl, ali samo gl, kao zadnji ološ. A i ne samo to mnogo puta imaju poteze očajnika hehehehe

Nego meni kao jednini cheateri izgledaju Tomix i Svix jer svaki njihov kill sa snipa je headshot, ja nisam njega vidio ni jednom fulati, a o šuljanju iza leđa da ne govorim svaki put se prije okrene i ubije me. Ili je čovjek stvarno tako dobar i ima slušalice ,te uši napete da me čuje ili ima cheat. Iako neznam tko su njih dvojica, dali su uopče s bug foruma jedino što znam je da su iz HRV i da su opako dobri ili cheateri.

btw, jedan slika koja prikazuje kako su dvojica razbacana poslje pikanja s leđa:

ajde da mi dogovorimo neki match protiv "glavne" škvadre sa venta pa da se izigramo, ovako na publicu je to bez veze... tu može svako biti dobar i loš

a što se cheatera tiče, meni samo žao što pored =XII= servera moji momci idu tuđem qrcu veselje pravit pa igraju na BUGovom serveru, i tamo se natežu sa izritiranom djecom kao sa ovim što optužuju....ako do sada niste čuli za =XII= onda ste ili balavci od nekih 15 godina ili ste sada prešli sa CoDovih turbo nastavaka.

ajd uživajte i odrastite već jednom.

sve ostale informacije www.clan-xii.com, tamo možemo nastaviti sa raspravom o svemu pa čak dogovoriti i poneki match

dobrodošli :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 8:31 (RipperCro).
17 godina
neaktivan
RipperCro kaže...

ajde da mi dogovorimo neki match protiv "glavne" škvadre sa venta pa da se izigramo,

Zar je neki drugi clan previše za vas pa se morate dokazivati protiv random škvadre?

Oprosti ali grupiranje članova jednog corpa u jedan tim na public serveru nije fer iz više razloga. Tvoji dečki sigurno imaju Vent i vjerojatno ste zajedno prošli neke taktike što vas odmah stavlja u bolju poziciju. Zatim, kad nema balansa među timovima tvoji dečki sigurno neće preći u tim sa manje igrača i automatski duže treba za opet uspostaviti balans. Ovo je ipak public server i trebalo bi nastojati igrati sa balansiranim timovima, meni nije zabavno kada nas suparnički tim uvjerljivo owna, ali nije niti kad mi ownamo jer u tome nema nekog izazova.

Nemam ništa protiv da tvoj clan igra s nama na publicu, ali probajte se malo izmješati pa će svima biti zabavnije. I nije samo tvoj clan u pitanju ali sada sre trenutno na tapetu jer su vas spominjali, a i ja sam jučer bio u fajtu gdje su petorica 12-stica igrali u jednom timu i mi nismo uspjeli osvojiti niti jednu zastavicu.

NHF

15 godina
neaktivan

" Zar je neki drugi clan previše za vas pa se morate dokazivati protiv random škvadre?"

Da je neki clan previše ne bi se prijavili na ESL open cup i na CB ladder.

slažem se u većini ma čak i sa svim što si napisao, ali ja i ne dolazim na BUG server, za mene je ESL gather sam vrh igranja BFBC 2 tako da me public dio apsolutno ne zanima, samo me smeta kada kličurija piše da su =XII= cheateri, a recimo da se nisu ni raspitali ili došli kod nas na site.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 8:49 (RipperCro).
17 godina
neaktivan

XII definitivno nisu cheateri.

Da jesu nebi Danny morao pisati XII ftw nakon što ih pobijedimo. :)

Što se meča tiče, ja sam za, sa svojom ekipom s venta bi se dalo dogovorit.
Pitanje je taj vaš GL Ripper, samo njega u zadnje vrijeme koristite, al ajde, nije da vam je pomagao previše. :)

jastreb kaže...
Tvoji dečki sigurno imaju Vent i vjerojatno ste zajedno prošli neke taktike što vas odmah stavlja u bolju poziciju.

Taktika 1-a:

Trk u  obližnju zgradu i rokaj s GL-om.

Taktika 1-b:

Trk u  obližnju zgradu i rokaj s GL-om.

Taktika 2-a:

Kada je Rush, buksanje sa GL-om, pa makar i izgubili.

;-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 9:05 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan

eto stvarno za GL nemam pojma, kad me vidiš na serveru pitaj me ;)

17 godina
neaktivan
:)

Ma nevažno, GL je okejac. Svakom svoje.
Šalim se ja malo.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice