A ti nemaš ni jedan moj hahahah
koi ti je nick u igrici? :)
pa provjerim :D
A ti nemaš ni jedan moj hahahah
koi ti je nick u igrici? :)
koi ti je nic u igrici? :)
DomBaaa
aj idi vidi...
Sad sam isao napravit Battlefield Heroes account s istim mailom ko u BC2 (da dobijem veteran status) i kaze mi da je in use vec (a nije 100% jer sam za bc2 radio novi mail) ... bas bi zelio zaigrati malo s m1 ...
Hoce li taj m1 ikad dobiti ovi koji nisu igrali Battlefield prije? (mislim Battlefield Heroes je free ali meni kaze da je in use mail adresa) ...
jel zna tko gdje mogu promjeniti svoj mail za BC2 ili je to nemoguce (na njihovoj stranici nisam nigdje vidjeo edit account) ?
:S
pa ovo je nevjerovatno .. napokon nadjem gdje mogu editat account i promjenim adresu i kaze da je in use (a prije 2 minute napravio) ... nemozes imat istu adresu na battlefield heroes i na bc2 i nikako se nemoze dobit veteran status .. koje gluposti ...
Ja sam koristio istu adresu na BF heroes i sve radi bez beda, dobio sam veteran status i otključao m1 pušku...
pa ovo je nevjerovatno .. napokon nadjem gdje mogu editat account i promjenim adresu i kaze da je in use (a prije 2 minute napravio) ... nemozes imat istu adresu na battlefield heroes i na bc2 i nikako se nemoze dobit veteran status .. koje gluposti ...
Pa očito se može nekako kad mnogo ljudi ima veteran status.
Usput, trebaš imati dve druge battlefield igre da bi imao rank1, nije ti dovoljan samo heroes.
Pa očito se može nekako kad mnogo ljudi ima veteran status.
Usput, trebaš imati dve druge battlefield igre da bi imao rank1, nije ti dovoljan samo heroes.
Dovoljan je samo heroes, važno je imati bilo koje dve BF igre za veteran status(status računa broj igara koje imaš minus 1)
evo restarto sam ruter i opet isto .. pise da je in use ...
na heroes imam adresu xxxe (primjer) a na bc2 imam xxx (primjer) i kad probaj na heroes promjenit na xxx kaze da je in use ili kad probam na bc2 promjenit na xxe kaze da je in use ... ne kontam :S
U pm, sinoć igramo onu džungla mapu (nemam pojma kako se zove, ona kad možeš bradleyjem proći rubom mape pa yebati defendere :D), nabijem 2,5k bodova, otključam mine i armor, server se kraša i meni 0 bodova. Za sve je danny kriv. :D
evo restarto sam ruter i opet isto .. pise da je in use ...
na heroes imam adresu xxxe (primjer) a na bc2 imam xxx (primjer) i kad probaj na heroes promjenit na xxx kaze da je in use ili kad probam na bc2 promjenit na xxe kaze da je in use ... ne kontam :S
Pa normalno da ne možeš promjeniti kad si očito kreirao već dva EA accounta.
Ne znam da li možeš linkati dva accounta, ali ako ne možeš najjednostavnije bi ti bilo da se na stranici od heroesa ulogiraš sa acountom od BC2.
Evo da se javim, igra je napokon stigla i radi odlicno :)
ingame nick je: Nehallem, trebam se priviknut na pucanje drukcije je od BF 2 :/
imam jedno pitanje, dosad sam samo igra na BUG-ovom serveru i dogada mi se da me izbaci nakon 1-2 runde uz poruku "connection to the server has been lost, check your network....."
jel to do mene ili do servera jer mi internet radi bez prekida.
Da m93-r ima za attachment aimbot,i dalje bi bilo najlosije oruzje u igri.
imam jedno pitanje, dosad sam samo igra na BUG-ovom serveru i dogada mi se da me izbaci nakon 1-2 runde uz poruku "connection to the server has been lost, check your network....."
jel to do mene ili do servera jer mi internet radi bez prekida.
Ja sam imao isti problem, rješenje je da isključiš UPnP na ruteru.
Da m93-r ima za attachment aimbot,i dalje bi bilo najlosije oruzje u igri.
Meni je jedno od bokjih oružja kolje možda brže od colt, ali je m93 samo na blizinu. Na blizinu owna xD
OK hvala isklucio sam ga, idem vidit jel problem rjesen :)
Tu si došo ko zadnji kreten i mene prvog pito prvi sam ti odgovorio, i onda si reko da odlazis i trebo si dobit suspenziju ali sam reko F1-IVI nemoj ga dirat, dobar je on, vidit ćeš i ti meni sad tako??? Evo sta mi je napisao i em alive nazalos nemogu kontaktirat nijednog moderatora (neznam zasto mislim nemogu poslat poruku).evo jedno pitanje za F1-IVO ovo sta si napravio nije oke jel ja nis nisam napravio ama bas nista ovo sta je on meni rekao i izdjelio treba dobit suspendiju ili karton jel nije oke ja sam ga stariji 12 godina cak i vise!...ima jos poruka ko fuck off! itd...I jos je F1-IVO dao mi bjeli karton zasto? zato jel sam mu isao pomoc kako dodat server u favorite? a molim te! i sad cu sigurno radi ovog dobit opet karton ili nesto...
Prdružujem vam se čim popravim sluške...
Ja i Ige sami u squadu jednu mapu on prvi ja drugi .. drugu mapu obrnuto ^^ ownamo ... najsmjesnije mi 4-5 protivnika oko nas .. ja ga namjerno ozivim (da vidim kako se snalazi) ... ak ocete u nas squad morate proci razne testove ...
:)
Rebel i ja najjači Elita
ah..baš mi ne leži taj conquest..
Jucer i danas sam trco ko muva bez glave sa medicom... Pravi necromancer...
Ali nije to fora posto sam ozivljavam ni ne stignem ubijat skoro
Moram se malo prebacit na snajp. To sto moj nick asocira na morona ne morate me zato izbjegavat...
Tu si došo ko zadnji kreten i mene prvog pito prvi sam ti odgovorio, i onda si reko da odlazis i trebo si dobit suspenziju ali sam reko F1-IVI nemoj ga dirat, dobar je on, vidit ćeš i ti meni sad tako??? Evo sta mi je napisao i em alive nazalos nemogu kontaktirat nijednog moderatora (neznam zasto mislim nemogu poslat poruku).evo jedno pitanje za F1-IVO ovo sta si napravio nije oke jel ja nis nisam napravio ama bas nista ovo sta je on meni rekao i izdjelio treba dobit suspendiju ili karton jel nije oke ja sam ga stariji 12 godina cak i vise!...ima jos poruka ko fuck off! itd...I jos je F1-IVO dao mi bjeli karton zasto? zato jel sam mu isao pomoc kako dodat server u favorite? a molim te! i sad cu sigurno radi ovog dobit opet karton ili nesto...
Dobit ćeš karton ako budeš prozivao. Bijelog si dobio jer postoji opcija za višestruko citiranje koju treba koristit umjesto pisanja posta za postom.
Idete mi već lagano na onu stvar! Filozofirate, međusobno se vrijeđate, započnete spam, svađu pa se međusobno tužakate ko babe!
Kad ja dam karton onda sam seronja. E od danas neću bit tako fin nego za svaku glupost karton. Pokušavam vas što manje kartonirat pa pobrišem spam bez upozorenja ali izgleda da taj pristup ne valja. Na pp me se više neće moći dobiti. Zašto? Zato što pojedinci nemaju ni osnovne kulture i kad mu se dodijeli najobičniji bijeli karton onda mi se spominje mater i uža rodbina!
Molim bez odgovaranja na ovu poruku i nastavite u mirnom tonu. Ako Vam smetam žalite se na pisma@bug.hr i tražit moju ostavku.
Hvala lijepo.
Ali ima manje helića nego u rushu Nije gušt samo bradley-e skidat, najbolje je gruvat pilote sa m95 ili ih gađat tracerom pa onda ih skinut sa CG-om, ili samo sa CG-om bez navođenja
Nikako ne mogu naći 'svoju igru' zadnja 2 dana.
Katastrofalno sam loš. :(
Sigurno zato jer sam budala opet instalirao MW2.
Pas mater i COD-u i svemu.
Hehe, ja sam isto u bananani ali ne zbog coda(iako sam igra malo mw2 pošto je ovaj vikend bio besplatan) Nego mene muči što mi miš riknuo pa sad koristim neki šrot od logitecha sa sa običnim LED senzorom, nemogu ni opisati kako jedva čekam da mi pošalju novi miš(dođe mi da sad odjurim u links i ubodem prvi piš sa laserom)
Dobit ćeš karton ako budeš prozivao. Bijelog si dobio jer postoji opcija za višestruko citiranje koju treba koristit umjesto pisanja posta za postom.
Idete mi već lagano na onu stvar! Filozofirate, međusobno se vrijeđate, započnete spam, svađu pa se međusobno tužakate ko babe!
Kad ja dam karton onda sam seronja. E od danas neću bit tako fin nego za svaku glupost karton. Pokušavam vas što manje kartonirat pa pobrišem spam bez upozorenja ali izgleda da taj pristup ne valja. Na pp me se više neće moći dobiti. Zašto? Zato što pojedinci nemaju ni osnovne kulture i kad mu se dodijeli najobičniji bijeli karton onda mi se spominje mater i uža rodbina!
Molim bez odgovaranja na ovu poruku i nastavite u mirnom tonu. Ako Vam smetam žalite se na pisma@bug.hr i tražit moju ostavku.
Hvala lijepo.
Ja neznam o čemu on priča jer su mi poruke zabranjene od samog jutra. Trenutno nemam niti jednu poruku u spremniku da to dokažem.
BTW: Evo popravio sam sluške, stižem!
Ja se jednostavno ne snalazim na nekim mapama, dok me neke idu bolje...moram se još ufurat u conquest, najmanje sam ga igrao..
Ja se jednostavno ne snalazim na nekim mapama, dok me neke idu bolje...moram se još ufurat u conquest, najmanje sam ga igrao..
A ja imam tek 5-6 sati sveukupno, sinoć 3 sata i jutros 2-3
Ma trebao si s tenkom ići malo iza pa onda naprijed.
Da uzeo si mi dva dogtaga, ali nema veze ja sam tebi uzeo još jučer bar mislim da jesam.
Evo u kakav je položaj došao! Neznam kako nisi mogao ići dalje s tenkom, jer ja sam išao malo iza i onda sam mogao naprijed.