kad si instaliro igricu si trebo odabrat ili offline activation ili online
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Taj prvi [HR]pirat to nisam ja,moj nick je HR_pirat....
Hehe, da link vodi na [HR]pirat-ovu statistiku :)
FAIL za pirata xD
Pozdrav svima.Moze jedno pitanje?.ovako kako da dobijem skill level na bbc2 i ono k/d ratio sto je veci jel to bolje ili losije?
Koliko ima rankova?
Pozdrav svima.Moze jedno pitanje?.ovako kako da dobijem skill level na bbc2 i ono k/d ratio sto je veci jel to bolje ili losije?
za svaku radnju dobivaš experience, kad nekog ubiješ dobiješ 50, kad uništiš tenk 100 itd. skupljaš experience i napreduješ po levelima
k/d ratio ti označava broj ljudi koje si ubio podijeljeno s brojem puta koliko su tebe ubili, dakle da, što veći to bolje
Nisam stigao jucer napisati dojmove jer sam bio vani do kasno ali evo sad cu.
Igra me stvarno fascinirala.Ovo je najbolja pucacina koju sam dosad igrao.Jos nisam nista otkljucao osim motion mine za recon.Trenutno najvise igram medic.
za svaku radnju dobivaš experience, kad nekog ubiješ dobiješ 50, kad uništiš tenk 100 itd. skupljaš experience i napreduješ po levelima
k/d ratio ti označava broj ljudi koje si ubio podijeljeno s brojem puta koliko su tebe ubili, dakle da, što veći to bolje
Aha oke ali kako je meni taj skill level na 0 a imam ubijenih dosta i experience oko 150 tisuca.nekuzim
e ljudi koji pistolj vam je najbolji?
Koliko sam ja skužio, prednost ENG-ovih oružja je prigušivač. Neprijatelj skuži da ga netko gađa kad je već prekasno. Upari to sa 4x optičkim nišanom i imaš klasu koja je dobra za tamaniti pješadiju i vozila.
Također sam primjetio da su snajperisti obično gluhi i slijepi na ono što se događa oko njih. Jedanput smo ja i snajperist bili u zgradi, on naravno snajpa kroz prozor. Dođe neprijatelj, ispuškaramo se dobro i ja padnem. A snajperist i dalje mirno snajpa dok nije dobio nož u leđa
Druga situacija. Vidim neprijateljskog snajperistu iznad mene na stepenicama, pošto sam taman ispraznio šaržer uzmem pištolj i pucam na njega. On ni makac, a trebalo mi je pet metaka da ga dokrajčim.
e ljudi koji pistolj vam je najbolji?
1911 .45
BUUUURN
BTW, koji Q je skill rating i zašto sad, odjednom, imam taj rating 0, a bio je još jučer 165?
Da stvar bude bolja, jučer sam igrao odlično
Danas me prvi put kickalo sa servera, zbog team balanca, od svih stranaca koji igraju moraju oni forumaša kickat.
Pridružite se humanitarnoj akciji za sve igrače.
Svaki put kad ubijete snajperista, donirate jedan kill protiv kampa u svijetu.
Ma vraga, ubiješ jednoga, iza njega niknu dva još gora i za ne falit kraj njih 2-3 medica.
Ma vraga, ubiješ jednoga, iza njega niknu dva još gora i za ne falit kraj njih 2-3 medica.
Baš ste pokvareni . Da nema snajperske podrške, vi bi svi bili mrtvi. Barret .50 + clay FTW
Ja i nisam neki igrač za takve igre a pogotovo ne za bad company... jel mi neko moze rec sta da radim, jer ja neznam kak preživit... malo mi je i glupo jer ispada da u igri ni nema zaklona ja se sakrijem negdje a ono za minutu nego me razori zajedn s kućom, pa ako mozete (naravno to je za singleplayer)
Ja i nisam neki igrač za takve igre a pogotovo ne za bad company... jel mi neko moze rec sta da radim, jer ja neznam kak preživit... malo mi je i glupo jer ispada da u igri ni nema zaklona ja se sakrijem negdje a ono za minutu nego me razori zajedn s kućom, pa ako mozete (naravno to je za singleplayer)
Drži ste tima, ne izdvajaj se, sklanjaj se iza koliko-toliko čvrstih objekata, ne zadržavaj se previše na istom mjestu, kombiniraj oružje ( longa range-medium range-short range) i pobogu snizi težinu ako ti je ovo preteško .
Baš ste pokvareni . Da nema snajperske podrške, vi bi svi bili mrtvi. Barret .50 + clay FTW
još da clay postoji u ovoj igri
svasta...
svasta...
Nema claya u MPu? Još jedan razlog manje da kupim igru.
Battlefield baš "ne voli" kampere a kao, realniji je od CoDa. Pa upravo bi u BFu očekivao lika u ghillie odijelu na vrhu brda, okruženog clayevima dok nadzire neki ključan plant ili kako se to već zove kod vas (MCOM?). Cijeli serijal se reklamira kao realniji i bliži stvarnosti od CoDa (što je točno) a (skoro) svi igrači gledaju snajpere kao najveće zlo nakon lagga? Malo čudno
EDIT: skoro svi igrači
svasta...
Nema claya u MPu? Još jedan razlog manje da kupim igru.
Battlefield baš "ne voli" kampere a kao, realniji je od CoDa. Pa upravo bi u BFu očekivao lika u ghillie odijelu na vrhu brda, okruženog clayevima dok nadzire neki ključan plant ili kako se to već zove kod vas (MCOM?). Cijeli serijal se reklamira kao realniji i bliži stvarnosti od CoDa (što je točno) a svi igrači gledaju snajpere kao najveće zlo nakon lagga? Malo čudno
divno sad ce se ova tema uskoro pretvoriti u raspravu sta je kempanje a sta ne
i da nema kampera na veliko jer je sve unistivo a tu su i protivnicki sniperi
a to sto nema claymorea nije nikakva mana ovoj igri
imas recimo motion sensor koji 10 puta vise timu pomogne nego bilo kakva klejmorica
Uf, danas sam ja i kojih pola sata bio wookie Sad sam skužio zašto sam bio tako loš sniper- zbog prevelikog sensitivity-a. Kad sam snajpo sam spustio sa 0,62 na 0,48 i odmah sam osjetio razliku, odnosno mogao normalno ciljati sa 12x optikom i na nizao jedno 20-ak Marksman headshotova
Uglavnom, i nije loše biti wookie dokle god radi posao kako spada, odnosno da spota konstantno te da eliminira protivnički oklop i protivnike. Igrali smo africa harbour i napadali smo prve 2 točke. Tamo sam bar 3 tenka sa mortarom skinuo i dosta njih sam poskidao koji su pokušavali defusati plant. Naravno snajperi nevaljaju ako im treba 5 metaka da jednog skinu do tad on stigne do tebe i uzme ti dogtag
Ali ipak mi je veći gušt skinuti helića sa CG-om, neprocjenjiv osjećaj
Cijeli serijal se reklamira kao realniji i bliži stvarnosti od CoDa (što je točno) a svi igrači gledaju snajpere kao najveće zlo nakon lagga? Malo čudno
Uhm, ne.
Kao prvo mislim da kvalifikacija "svi igrači" zahtjeva bar nekoliko više od dvojice koja se žale par postova ranije.
Potencijalni problem sa snajperima nije u kempanju na protivničkoj strani, nego je problem ako je u tvojoj ekipi preko pola ljudi koji samo snajpaju a nitko neide za objektivima, to je manje više jedino što sam vidio da se ljude žale kod snajpera. A kada bih morao usporediti koliko puta mi se takvo nešto dogodilo i količinu QQa po raznim forumima morao bih ustvrditi da je nesrazmjer oveći. Ogromnu većinu partija koje sam dosada odigrao igra je tekla odlično.