Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.201.458
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC

kad si instaliro igricu si trebo odabrat ili offline activation ili online

15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

eto nama dojadilo napucavanje pa odlucili odrzati natjecanje u plivanju

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
kakve runde sad na bugovom serveru to nema nigdje. Svaka cast Dannyu za server :D
17 godina
neaktivan
Danny i njegovih 1000 dogtagova

Eto, došao je i taj dan.

1000 dogtagova je sjelo.

41 Piratov, al to sad nije bitno.

:)

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 1:42 (Danny_HR).

8 0 hvala 0
16 godina
moderator

Taj prvi [HR]pirat to nisam ja,moj nick je HR_pirat....

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šteta što tvoj potpis pokazuje drugačije. haha
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
Danny_HR kaže...

Hehe, da link vodi na [HR]pirat-ovu statistiku :)

17 godina
neaktivan

FAIL za pirata xD

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima.Moze jedno pitanje?.ovako kako da dobijem skill level na bbc2 i ono k/d ratio sto je veci jel to bolje ili losije?

///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 0
15 godina

Koliko ima rankova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Frle kaže...

Pozdrav svima.Moze jedno pitanje?.ovako kako da dobijem skill level na bbc2 i ono k/d ratio sto je veci jel to bolje ili losije?

za svaku radnju dobivaš experience, kad nekog ubiješ dobiješ 50, kad uništiš tenk 100 itd. skupljaš experience i napreduješ po levelima

k/d ratio ti označava broj ljudi koje si ubio podijeljeno s brojem puta koliko su tebe ubili, dakle da, što veći to bolje

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
16 godina
protjeran

Nisam stigao jucer napisati dojmove jer sam bio vani do kasno ali evo sad cu.

Igra me stvarno fascinirala.Ovo je najbolja pucacina koju sam dosad igrao.Jos nisam nista otkljucao osim motion mine za recon.Trenutno najvise igram medic.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ige kaže...
Frle kaže...

za svaku radnju dobivaš experience, kad nekog ubiješ dobiješ 50, kad uništiš tenk 100 itd. skupljaš experience i napreduješ po levelima

k/d ratio ti označava broj ljudi koje si ubio podijeljeno s brojem puta koliko su tebe ubili, dakle da, što veći to bolje

Aha oke ali kako je meni taj skill level na 0 a imam ubijenih dosta i experience oko 150 tisuca.nekuzim

///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan

e ljudi koji pistolj vam je najbolji?

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko sam ja skužio, prednost ENG-ovih oružja je prigušivač. Neprijatelj skuži da ga netko gađa kad je već prekasno. Upari to sa 4x optičkim nišanom i imaš klasu koja je dobra za tamaniti pješadiju i vozila.

Također sam primjetio da su snajperisti obično gluhi i slijepi na ono što se događa oko njih. Jedanput smo ja i snajperist bili u zgradi, on naravno snajpa kroz prozor. Dođe neprijatelj, ispuškaramo se dobro i ja padnem. A snajperist i dalje mirno snajpa dok nije dobio nož u leđa Smijeh

Druga situacija. Vidim neprijateljskog snajperistu iznad mene na stepenicama, pošto sam taman ispraznio šaržer uzmem pištolj i pucam na njega. On ni makac, a trebalo mi je pet metaka da ga dokrajčim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...

e ljudi koji pistolj vam je najbolji?

1911 .45

BC2 nick: herro Ray
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

BUUUURN Smijeh

16 godina
neaktivan

BTW, koji Q je skill rating i zašto sad, odjednom, imam taj rating 0, a bio je još jučer 165?

Da stvar bude bolja, jučer sam igrao odlično Nevinašce

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sjecamo se bete i snipera na brdu ?

e sad je obrnuto ^^

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Danas me prvi put kickalo sa servera, zbog team balanca, od svih stranaca koji igraju moraju oni forumaša kickat. Viče

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pridružite se humanitarnoj akciji za sve igrače.
Svaki put kad ubijete snajperista, donirate jedan kill protiv kampa u svijetu.Smijeh

16 godina
neaktivan
Timon kaže...

Svaki put kad ubijete snajperista, donirate jedan kill protiv kampa u svijetu.Smijeh

Ma vraga, ubiješ jednoga, iza njega niknu dva još gora i za ne falit kraj njih 2-3 medica.

16 godina
odjavljen
Timon kaže...

thuglife kaže...

Ma vraga, ubiješ jednoga, iza njega niknu dva još gora i za ne falit kraj njih 2-3 medica.

Baš ste pokvareni Smijeh. Da nema snajperske podrške, vi bi svi bili mrtvi. Barret .50 + clay FTW Belji se

Mi ne kempamo, mi čekamo :D Mi ne kempamo, mi čekamo :D
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

Ja i nisam neki igrač za takve igre a pogotovo ne za bad company...  jel mi neko moze rec sta da radim, jer ja neznam kak preživit... malo mi je i glupo jer ispada da u igri ni nema zaklona ja se sakrijem negdje a ono za minutu nego me razori zajedn s kućom,  pa ako mozete (naravno to je za singleplayer)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ari kaže...

Ja i nisam neki igrač za takve igre a pogotovo ne za bad company...  jel mi neko moze rec sta da radim, jer ja neznam kak preživit... malo mi je i glupo jer ispada da u igri ni nema zaklona ja se sakrijem negdje a ono za minutu nego me razori zajedn s kućom,  pa ako mozete (naravno to je za singleplayer)

Drži ste tima, ne izdvajaj se, sklanjaj se iza koliko-toliko čvrstih objekata, ne zadržavaj se previše na istom mjestu, kombiniraj oružje ( longa range-medium range-short range) i pobogu snizi težinu ako ti je ovo preteško Smijeh.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 17:41 (thuglife).
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Timon kaže...

thuglife kaže...

Baš ste pokvareni Smijeh. Da nema snajperske podrške, vi bi svi bili mrtvi. Barret .50 + clay FTW Belji se

još da clay postoji u ovoj igri

svasta...

16 godina
odjavljen
TopForumaš kaže...

svasta...

Nema claya u MPu? Još jedan razlog manje da kupim igru.

Battlefield baš "ne voli" kampere a kao, realniji je od CoDa. Pa upravo bi u BFu očekivao lika u ghillie odijelu na vrhu brda, okruženog clayevima dok nadzire neki ključan plant ili kako se to već zove kod vas (MCOM?). Cijeli serijal se reklamira kao realniji i bliži stvarnosti od CoDa (što je točno) a (skoro) svi igrači gledaju snajpere kao najveće zlo nakon lagga? Malo čudno Neodlučan

EDIT: skoro svi igrači Smijeh

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 18:21 (Sum_of_all_fears).
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
TopForumaš kaže...

svasta...

Nema claya u MPu? Još jedan razlog manje da kupim igru.

Battlefield baš "ne voli" kampere a kao, realniji je od CoDa. Pa upravo bi u BFu očekivao lika u ghillie odijelu na vrhu brda, okruženog clayevima dok nadzire neki ključan plant ili kako se to već zove kod vas (MCOM?). Cijeli serijal se reklamira kao realniji i bliži stvarnosti od CoDa (što je točno) a svi igrači gledaju snajpere kao najveće zlo nakon lagga? Malo čudno Neodlučan

divno sad ce se ova tema uskoro pretvoriti u raspravu sta je kempanje a sta ne

i da nema kampera na veliko jer je sve unistivo a tu su i protivnicki sniperi

a to sto nema claymorea nije nikakva mana ovoj igri

imas recimo motion sensor koji 10 puta vise timu pomogne nego bilo kakva klejmorica

16 godina

Uf, danas sam ja i kojih pola sata bio wookieSmijeh Sad sam skužio zašto sam bio tako loš sniper- zbog prevelikog sensitivity-a. Kad sam snajpo sam spustio sa 0,62 na 0,48 i odmah sam osjetio razliku, odnosno mogao normalno ciljati sa 12x optikom i na nizao jedno 20-ak Marksman headshotovaOsmijeh Uglavnom, i nije loše biti wookie dokle god radi posao kako spada, odnosno da spota konstantno te da eliminira protivnički oklop i protivnike. Igrali smo africa harbour i napadali smo prve 2 točke. Tamo sam bar 3 tenka sa mortarom skinuo i dosta njih sam poskidao koji su pokušavali defusati plant. Naravno snajperi nevaljaju ako im treba 5 metaka da jednog skinu do tad on stigne do tebe i uzme ti dogtagŠutim 

Ali ipak mi je veći gušt skinuti helića sa CG-om, neprocjenjiv osjećajCool

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Cijeli serijal se reklamira kao realniji i bliži stvarnosti od CoDa (što je točno) a svi igrači gledaju snajpere kao najveće zlo nakon lagga? Malo čudno Neodlučan

Uhm, ne.

Kao prvo mislim da kvalifikacija "svi igrači" zahtjeva bar nekoliko više od dvojice koja se žale par postova ranije.

Potencijalni problem sa snajperima nije u kempanju na protivničkoj strani, nego je problem ako je u tvojoj ekipi preko pola ljudi koji samo snajpaju a nitko neide za objektivima, to je manje više jedino što sam vidio da se ljude žale kod snajpera. A kada bih morao usporediti koliko puta mi se takvo nešto dogodilo i količinu QQa po raznim forumima morao bih ustvrditi da je nesrazmjer oveći. Ogromnu većinu partija koje sam dosada odigrao igra je tekla odlično.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice