Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.205.587
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Zato se meni HC ne sviđa, tamo sam tipa sa snajperom u stopalo pogodio(ne sjećam se jeli bila petaBelji se) i tip je instanto umro, uglavnom, brzo mi dosadi jer nema skilla, gdje god ga pogodim on umre. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 16:49 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Frle kaže...

1) INZINJER??? pa meni sve puske od inzinjera ima slabu pljucu. meni je 1.) assault 2.)sniper 3.) medic 4.) nizinjer. pozz

Stvarno ne želim nikom govorit šta da radi i šta da igra ali tebi i tebi sličnima stvarno treba dat do znanja da igrate Modern Warfare 2. Znam da nije na meni da ti tako šta govorim ali hebemu mater.

Kad budeš skužio da nije sve u jačini "primary" puške onda zaigraj bad company2. Kad budeš skužio bit tvoje uloge i sugrača  prozor do tebe onda upri u bc2.  Zbog takvih ja gubim  živce a i mnogi igrači koji od prije igraju bf.

Nisam igrao prije bf ali sam se potrudio poglledat videose koji jasno objašnjavaju šta treba raditi i kada,poslušsao sam savjete onih koji od prije igraju ovu igru i trudim se igrati tako. Kad pohvataš sve kako treba igra će ti biti 100% zabavnije ,bolja i nećeš kukati kako ovo ili ono nevalja.

17 godina
neaktivan

Ako netko ima "Connection to server lost" problema, izgleda da je riješenje isključivanje UPnP na ruteru.

Barem je meni pomoglo, dosad sam svaki dan barem jednom izletio tako, danas sam odigrao nekoliko rundi bez problema.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

Ako netko ima "Connection to server lost" problema, izgleda da je riješenje isključivanje UPnP na ruteru.

Barem je meni pomoglo, dosad sam svaki dan barem jednom izletio tako, danas sam odigrao nekoliko rundi bez problema.

moze neki tut ? ^^

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
dekstroza kaže...

moze neki tut ? ^^

Ovisi koji ruter imaš, na Thomsonovom Speedtouchu je ovako:

15 godina

Evo da se pohvalim da sam uspio Danny-u uzet dogtag :D

.) .)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tko je pasko cro ukra mi je ime

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja za sad imam 450 dog tags uzeto mi je oko 100 nazalost.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo zanima me jedna stvar, skinuo sam igru (torrent :/ hrmz) cisto da vidim hoce li laptop pokrenuti igricu.

Suprotno mojim ocekivanjima pokrenuo ju je, i to cak na Medium, uz po koji trzaj kod vecih eksplozija, igra leti.

Zanima me jeli razlika velika sta se tice performansa u MP-u nego u SP-u, jer si ozbiljno mislim nabavit ovu igru.

Specs mi je;

Pentium Dual-Core T4300 @ 2.1Ghz

ATI Mobility Radeon HD 4570

4 GB RAM-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Frle kaže...

Ja za sad imam 450 dog tags uzeto mi je oko 100 nazalost.

sto se moze vidjet koliko puta te je netko priklao? kako?

i solve my problems with the gun
15 godina
neaktivan

da ko igra na crackanim serveima?

dal ima ko da igra igricu (ne orginal) mp?

16 godina
Imbra12 kaže...

da ko igra na crackanim serveima?

dal ima ko da igra igricu (ne orginal) mp?

Ovdje postavi pitanje oni sigurno znaju. LINK

Samo otvoriš novi topic.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina

ufffff,slijedeci tjedan vam se pridruzujem u pohodu na BUG-ov server,nakon sta kupim cd key

17 godina
neaktivan
Zbilja sam iznenađen, nisam mislio da će ovoliko naših na kraju kupiti igru. Za svaku pohvalu. :)
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
Danny_HR kaže...
Zbilja sam iznenađen, nisam mislio da će ovoliko naših na kraju kupiti igru. Za svaku pohvalu. :)

čak sam ju i ja kupio Smijeh... to jest , na putu je iz engleske.Osmijeh

tko želi objaviti svoje gej opredjeljenje nek slobodno stisne thumbs down xD
16 godina
moderator

Nemojte više kupovati igru bit će previše Hrvata.Namigiva

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina

Ma što nas više to bolje. Smijeh

Uf kako sam se sada naživcirao na engieu, trčim za likom bar minutu i stiscem q da mi baci ammo a on samo svoje brije. Na kraju sam morao ubiti neprijatelja kako bih sam sebi bacio ammo. De ljudi ako već igrate assaulta bacajte ammo boxove, to je 10 bodova po resupplyu nekoga a i mnogi će vam biti zahvalni

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi moze pomoc.Ova sta cu rec nema nikakve veze oko BBC2 al nisam nigdije mogao naci temu i tome. Znaci ovako meni je komp crkno od groma i ja sam sad nekom tipu dao na popravak, on je meni rekao ovo ja cu ti popravit za 1600 kuna al bas sve, znaci izvadit ce sve iz kalupa (grafu,maticnu plocu itd.) i stavit nove stvari za 1600 kuna sad neznam sta on moze dobrog stavit za te pare (mislim na grafu i to ako uopce moze sta dobro nabavit za te pare).Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Frle kaže...
skank666 kaže...

meni ostao jos samo medic za otkljucat, kako sam se nazivcirao dok nisam dobio m60 uff. samo sam ginuo i tu i tamo bi nekog slucajno ubio ali sad.... m60 je definitivno prejaka pljuca, prejaka u smislu jer fakat treba 3 dobra metka da nekog ubijes a najjacem snajperu 2 metka. to mi malo gubi smisao, trebali su stavit onaj barett da ubija iz prve ali da ima npr jos manji ROF i handling karakteristike (da mu treba jos i duze da promijeni magazin). inace poredak meni najboljih klasa bi isao ovako 1) inzenjer 2) snajper 3) medic 4) assault

1) INZINJER??? pa meni sve puske od inzinjera ima slabu pljucu. meni je 1.) assault 2.)sniper 3.) medic 4.) nizinjer. pozz

U ovoj igri nema najbolje klase, kao niti najgore, sve su odlične i balansirane, svaka klasa je odlična ja npr. igram sa svime i u bilo kojem trenutnu mogu promjenit u neku drugu klasu i biti koristan s tom drugom klasom.
Glavo je ono s kojom klason u kojem vremenu igrati, Medic je najbolja klasa ako nas je puno na serveru i ako se igra RUSH dok branis pojedina mjesta, Sniper u svakoj moze biti koristan, Inzinjer gdje god su vozila, Assault za borbe na blizinu....
Sve je balansirano.

15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Frle kaže...

Ljudi moze pomoc.Ova sta cu rec nema nikakve veze oko BBC2 al nisam nigdije mogao naci temu i tome. Znaci ovako meni je komp crkno od groma i ja sam sad nekom tipu dao na popravak, on je meni rekao ovo ja cu ti popravit za 1600 kuna al bas sve, znaci izvadit ce sve iz kalupa (grafu,maticnu plocu itd.) i stavit nove stvari za 1600 kuna sad neznam sta on moze dobrog stavit za te pare (mislim na grafu i to ako uopce moze sta dobro nabavit za te pare).Hvala

Pa onda otvori novu temu pa će ti netko odgovoriti kako treba, ovako samo spamaš.

Nov sam na forumu, mislis da znam otvorit temu da bi napiso ovo ovdje ?. Mozes mi onda barem rec kako da napavim novu temu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Frle kaže...

Vjerojatno će te prevarit Cool

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
15 godina
neaktivan
Ige kaže...
Frle kaže...

Vjerojatno će te prevarit Cool

Ma nece sigurno dobar mi je frend.Samo da mi pomognu da vidim dal cu dobit dobar komp za tolko para.

15 godina
neaktivan

Ja imam gadan problem; ne znam da li se nekome stogod slicno desava. Naime, kada promjenim klasu, odnosno pokupim je na mapi, ostanem bez oruzja, dakle, nema ga na ekranu, mogu skrolati kroz njega, mjenja se nisan, ali nema pucanja ni noza. Svaka daljnja akcija, tipa task manager, izlazak iz igre, zavrsava hard resetom. Uzasno frustrirajuce, i naravno da ostanem bez svih bodova. Sad sam napravio reinstall, ako ne bude pomaka, account je na prodaju. Ideje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Flajko kaže...

Ja imam gadan problem; ne znam da li se nekome stogod slicno desava. Naime, kada promjenim klasu, odnosno pokupim je na mapi, ostanem bez oruzja, dakle, nema ga na ekranu, mogu skrolati kroz njega, mjenja se nisan, ali nema pucanja ni noza. Svaka daljnja akcija, tipa task manager, izlazak iz igre, zavrsava hard resetom. Uzasno frustrirajuce, i naravno da ostanem bez svih bodova. Sad sam napravio reinstall, ako ne bude pomaka, account je na prodaju. Ideje?

Isti problem samo ja pokupim oko 1000 bodova izadem iz igre i nema niceg kao da te bodove nikad nisam dobio eto i mene to frustrira.Al nakon par dana mi se popravilo i evo opet me hebe taj problem.

16 godina
neaktivan

...jedna od rijetkih igara koje vrijede novca,  vraća me u dane rata. Čini mi se da ću za par levela  morati ponovo doktoru..PTSP mi se vraća, danas su me tukli bacačima još mi zvoni u ušima..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

instalira san org igru i zanima me ako je crackiran da mogu igrat bez cd-a, oce bit problema s multyplayerom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne moraš ju crackirati da bi igrao bez medija.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan
sina_mejasi kaže...

instalira san org igru i zanima me ako je crackiran da mogu igrat bez cd-a, oce bit problema s multyplayerom

Samo izaberi online activation i možeš cepat bez cd-a

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
16 godina

evo igra naručenima, jedva čekam da zaigram, jer po dosadašnjem praćenju ove teme a i gledanju nekih trailera mislim da će Cod4/6 na mirovanje bar na neko vrijemeNamigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 21:18 (kostolomac).
15 godina
neaktivan

di je taj online activation

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice