Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.208.304
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Ag008 kaže...

Imam osjećaj da mi je fps jako malen i ponekad mi slika i zastane par sekundi, s kojim programom bi mogao izmjeriti fps?

fraps ili xfire

BC2 nick: herro Ray
17 godina

U prosjeku 1mi je 3fps, zna ponekad biti i 7, zavisi gdje se nalazim, to je premalo?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina
Ag008 kaže...

U prosjeku 1mi je 3fps, zna ponekad biti i 7, zavisi gdje se nalazim, to je premalo?

Da puno premalo.. min ti treba biti nekih 25 za ugodno igranje..

probaj snizit rezoluciju detalje i tako dalje..

15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

sad s 9600gt i ovim duo procesorom imam oko 40fps ... zanima me sad kad stavim hd5870 .. koliko ce odprilike fps biti veci ? i jel vise ovisi o grafickoj ili o procesoru ?

bio bih sretan kad bih s dualcem ovim i hd5870 drzalo 80fps ... al jbg vidjet cemo :D

i znaci kad stavim hd5870 izbrisem sve stare nvidia drivere .. stavim najnovije atijeve .. jel moram skidati i dx11 ?

sorry za offtopic ..

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 10:44 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...
Ag008 kaže...

Da puno premalo.. min ti treba biti nekih 25 za ugodno igranje..

probaj snizit rezoluciju detalje i tako dalje..

Ups, moj bed, trebalo je pisati da mi je prosjek 13fps, a nekada mi ostane uključen fraps u izbornicima i onda je 120-130fps, to je neka greška?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina

Igra više ovisi o procesoru i ne moraš skidati DX11 ako imaš win7.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Ag008 kaže...
toxic kaže...
Ag008 kaže...

Ups, moj bed, trebalo je pisati da mi je prosjek 13fps, a nekada mi ostane uključen fraps u izbornicima i onda je 120-130fps, to je neka greška?

To u izbornicima je normalno, a 3 fpsa i 13, je velika razlika.

15 godina
neaktivan

imam win7 da ... hvala ti ...

sorry za offtopic jos jednom ...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo prošao sam i ja cijeli sp,igra je super.

igram ju na max postavkama,anti alansing 4,a anisotrophic filter na 4,pretezito imam od 35-45 fps

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 12:33 (Imbra12).
15 godina
protjeran
Imbra12 kaže...

evo prošao sam i ja cijeli sp,igra je super.

igram ju na max postavkama,anti alansing 8,a anisotrophic filter na 4,pretezito imam više od 40 fps

cuj ga.. daj pogle mu PC...

Jesi igro na 1. ili 2.?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
I Am Alive kaže...

Jesi igro na 1. ili 2.?

heh...baš sam gore to ja napisao kako me čudi da neki sa slabijim kompom igraju neke igre na max a ja nemogu :d a imam bolji komp.Uvijek mi je to bilo čudno.  On ima 4850 a igra krizu na max itd itd :D

16 godina
protjeran
PsychoticBaklava kaže...
Perkan777 kaže...

Evo ga da se pohvalim igra je proradila.Igram na max postavkama i presao sam prvu misiju.Moram reci da je igra nadmasila sva moja dosadasnja ocekivanja.

BTWV Na kojem sensitvityu je vama postavljen mis?

Cestitam :)

Stavi na koji ti odgovara, ja svoj namjestam nevezano uz igrine postavke. Btw mozes reci kako si rijesio problem, u slucaju da se opet nadje netko sa istim.

Pa nikako.Samo sam probao ponovno instalirati igru nakon kontaktiranja EA i onda je proradilo tako da sad imam viska key.Ali kad ga krenem aktivirat kaze da je vec u upotrebi(onaj treci sto sam dobio od kineza).

Odigro sam prvu misiju i sve me fasciniralo od razradjenosti okolisa pa do samih likova tekstura itd.Jbm sad bih igrao ali pomazem staroj pospremiti kucu pred Uskrs i cistim stari komp.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Najbolji knife kill koji sam vidio, u stilu ninđe lol

VIDEO

Ma nož je bugčina samo takva, gori nego u CoD-u Šutim

Iritantno je da te netko potegne nožem dok ga rešetaš strojnicom...još se zaleti.

Na kraju se svede na to da ekipa koja ne zna više što će samo pogleda prema tebi i zvekne nož u nadi da će igra odraditi ostalo

17 godina
eevek kaže...
Jack Sparrow kaže...

Najbolji knife kill koji sam vidio, u stilu ninđe lol

VIDEO

Ma nož je bugčina samo takva, gori nego u CoD-u Šutim

Iritantno je da te netko potegne nožem dok ga rešetaš strojnicom...još se zaleti.

Na kraju se svede na to da ekipa koja ne zna više što će samo pogleda prema tebi i zvekne nož u nadi da će igra odraditi ostalo

Al je zato odlično kad ti nekog ubijes.
Noz je takav kakav je, mozda leti za covjekom al to su stavili radi pinga.

16 godina

Ma da taj nož je stvarno čudna biljka... koliko puta mi se desi da sam 3 puta napao tipa nožem i nisam ga ubio a tip u međuvremenu reload-ao m60 i ubio me snjimŠutim Al zato sam par puta ubio nekog sa nožem da je samo mahnu sa njim kao kad nema protivnika(nije ga onak zabio u tipa) tako da sam ga vrlo brzo ubio i još brže bio imao oružje nazad u rukama. Ali mislim da su morali napraviti da meci utječu na igraće, odnosno, kao u stalkeru što je napravljeno. Ako trčiš i pogode te, zaustaviš se i nastaviš normalno kretati, pa moraš sam opet počet sprintat, a ako te stalno deru, nemožeš sprintati. Onda bi se te kamikaze što se zaliječu sa nožem lakše zaustavile(*cough* Danny *cough*)Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
markoal kaže...

Al je zato odlično kad ti nekog ubijes.
Noz je takav kakav je, mozda leti za covjekom al to su stavili radi pinga.

Ja nož koristim minimalno, a i to je u 90% slučajeva kada sam 2 cm od lika (čitaj "ubercool" snajpera sa stolicom i šatorom"

Nikad neću odobravati u igrama akcije koje igra sama poduzima, a nož je baš takav, iako ne uvijek. Dođi do lika i potegni nož, a ne da ti se igra sama zatrči i sve obavi umjesto tebe.

I kakve to veze ima sa pingom, pingovi su sasvim normalni u igri. Cod4 ima istu stvar. Protrči pored nekoga, iza leđa si mu već par koraka i potegni nož. Pretvoriš se u Flasha na sekundu i zakolješ jadnika :)

Trenutno se premišljam što me više iritira...nož ili fakin Grenade launcher :p

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Igra više ovisi o procesoru i ne moraš skidati DX11 ako imaš win7.

Ja mislim da to nije istina. Ja imam procesor koji zadovoljava uvjete bez problema al grafa ne al i dalje mogu igrat na low-u.I da jos nesto od mene postoji li kakva mogucnost da igru stavim na 800*400 xD.Znam da ispada smijesno al samo da malo viidm kako je to (govorim za multiplay).Pozz

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 11:57 (Frle).
16 godina

Igra koristi na win7 sve jezgre od I7 tako da jeko treoši procesor.

Treba x3 ili x4 za ugodno igranje.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ej, instalirao sam igru i sad ocu uc u nju i dode mi onaj dont send eror i nece uc u igru?

kako da to rjesimmmmmmm

Nokia 5800 XM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Danas konacno pocinjem igrati multi, moze preporuka s koji modom da pocnem igrat?

Inace sam dugogodisnji igrac coda,a ovdje me privuklo timsko igranje i malo veca doza realnosti.

Sto vi najvise preferirate?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Danas konacno pocinjem igrati multi, moze preporuka s koji modom da pocnem igrat?

Inace sam dugogodisnji igrac coda,a ovdje me privuklo timsko igranje i malo veca doza realnosti.

Sto vi najvise preferirate?

bug server ... conquest i rush ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 12:09 (rebelsy).
16 godina

Uzmi bilo koji mod, samo di je što više igraća, jer ćeš na malim serverima sa desetak igraća jako teško igrati plus uzmi u obzir da je prvih nekoliko levela sa bilo kojom klasom dosta teško odigrat jer em nemaš dobro oružje, nemaš dodatke da biš osjetio onaj teamplay o kojem si rekao(naprmijer sa medicom moraš otključati medkit box koji možeš bacati da ljiečiš kolege, sa inžinjerom moraš otključat repair tool) a da bi otključao moraš raditi killove jer drugih načina praktički nema. Ali kad se uhodaš i otključaš tih par stvari, onda počinje prava igraNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

e cemu sluzi onaj marksman smg training?

i jel zna netko kako mogu aktivirati cd key da nemoram svaki put stravljat disc unutra?

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 12:37 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi igro na 1. ili 2.?

kaj jesam igro 1. ili 2.

17 godina
neaktivan

Otključo sam sve osim eingeneera, i sad se mučim ko crnac njega otključat xD nikako da mi sjedna ta klasa kako treba

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

e igro sam ja sad sp, al imam malo fps, steka mi :SS

kako da si to malo poboljsam taj fps? pls pomozite

Nokia 5800 XM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DommY kaže...

smanji detalje, trebalo bi pomoc

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan
DommY kaže...

Ja sam presao SP =) smanji detalje i rezoluciju =)

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
16 godina

jesam sve je low, sta nemoze se nis vise ucinit?? ://

Nokia 5800 XM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DommY kaže...

jesam sve je low, sta nemoze se nis vise ucinit?? ://

kupit bolji komp!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice