Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.183.463
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Co7 kaže...

Samo da javim da sam joj dao jos jednu sansu, i jos uvijek mi je losa.

Odlucio sam ju definitivno prodati.

Ako nekog zanima neka se javi na pm, prodajem ju za 230 kn (box, limited editon, dobije se i racun od Zelde, gdje se vidi da je placena 400kn, prija par dana)

na game.co.uk nova 220kn ... -.-'

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 11:44 (rebelsy).
15 godina
neaktivan

Nije ime vazno,nego roba i cijena Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 11:34 (Gamefreak225).
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

evo danas igram na bugovom serveru .. i nevjerujem sta se desava ... igramo rush .. port valdez ... ja iskocim iz padobrana uzmem tenk .. likovi iskacu ispred, iza mene .. ja idem s tenkom ravno i pogazim 2 lika ... ono lol -.-' i onda mi kaze lik da ja malo vise pazim .. :S

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

evo danas igram na bugovom serveru .. i nevjerujem sta se desava ... igramo rush .. port valdez ... ja iskocim iz padobrana uzmem tenk .. likovi iskacu ispred, iza mene .. ja idem s tenkom ravno i pogazim 2 lika ... ono lol -.-' i onda mi kaze lik da ja malo vise pazim .. :S

Bas sam bio na serveru kada se to desilo =)

15 godina
neaktivan

eplatii?????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo baš sam izašao maloprije sa Bugovog servera jer stalno vrti istu mapu Port Valdez...Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
1.Lovac kaže...

eplatii?????

prodaju serial key samo..

16 godina
moderator
kejbl kaže...

Evo baš sam izašao maloprije sa Bugovog servera jer stalno vrti istu mapu Port Valdez...Mršti se

Više ne vrti :)(trenutno je Arica Harbor)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 12:08 (pirat).
15 godina
neaktivan
Tracer kaže...
1.Lovac kaže...

eplatii?????

prodaju serial key samo..

Da,ali skinuo sam original igru preko EA download managera

15 godina
neaktivan

Dobro ja to još ne znam i ne znam mogu li nabavi ti igru no ako budem mogao čini mi se da je ovaj eplati najjefitiniji i najefikasniji o svih pa će mo vidjet

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a bude se igral danas conquest na serveru ili ne

vidim jos se igra rush a to je bio jucerasnji mod Neodlučan

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

admin valjda zaspao malo od jucerasnjeg fajta lol

eve-croatia.com

0 0 hvala 0
16 godina

evo poceo se i ja mucit malo u mp- pa me zanima koja je najbolja klasa za dizanje prvih par rankova ja igram ko engineer jer tak mi se cini najlakse.

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamefreak225 kaže...

Moram podijeliti ovaj izvor s vama,kupio sam Bad Company 2 na eplati.com za sitnis,key sam dobio za 5 minuta i vec sam dosao na 3 lvl =),nick na BC 2 Croatian 1992

Hvala na dojavi. Ovo mi je prvi glas za ovu stranicu, najvjerojatnije ću onda uzeti preko njih. Prvotno sam namjeravao preko enabava, al kad su na eplati jeftiniji za dvadesetak kuna i dobije je ista stvar kao i na enabava zašto ne?

Samo još nešto sitno trebam uštedjeti i kupujem :)

17 godina
lucky_look kaže...

evo poceo se i ja mucit malo u mp- pa me zanima koja je najbolja klasa za dizanje prvih par rankova ja igram ko engineer jer tak mi se cini najlakse.

mislim da je medic najbolja za početak, držiš se malo iza ekipe i oživljavaš ljude (50-80 bodova), bacaš medikitove, tu i tamo koji kill postigneš, bodovi lete

15 godina
neaktivan

hehe ... ja sam prvo otkljucao recona .. od vozila sam isto sve otkljucao ... sad otkljucavam assoulta ... pa cu enginera ... pa na kraju medica ...

:D

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
rebelsy kaže...

hehe ... ja sam prvo otkljucao recona .. od vozila sam isto sve otkljucao ... sad otkljucavam assoulta ... pa cu enginera ... pa na kraju medica ...

kaj ti uvjek sa istim igras? ja igram po potrebi tj na kojem sam dijelu mape negdje je potreban medic ako svi na kupu crkavaju,a negdje engineer 

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
rebelsy kaže...

kaj ti uvjek sa istim igras? ja igram po potrebi tj na kojem sam dijelu mape negdje je potreban medic ako svi na kupu crkavaju,a negdje engineer 

Bas tako,zavisi kakva je situacija u igri,ali snajper uvijek rijesi problem =) ,em mozes sapeti tenkove s C4 ili morter ili kako se vec zove,i na daljinu imas ogromnu prednost,pogotovo ako imas scope x12 =)

17 godina
neaktivan

Ja igram najviše medic i recon, ponekad assault, engineera skoro nikad...sve ovisno o mapi, tipu igre...

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa meni je cilj prvo sve otkljucati .. i onda cu tek kombinirati ovisno o situaciji ...

0 0 hvala 0
17 godina
rebelsy kaže...

pa meni je cilj prvo sve otkljucati .. i onda cu tek kombinirati ovisno o situaciji ...

Bas tako, otkljucam sve i onda ovisno od mjesta na mapi (igram samo rush) kombiniram razlicite klase. Cisto ludilo! Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan

Prvog aimbotera danas vidio otkad igram BC2 , lik se zove freshwood 
http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Freshwood
Ipak nije aimbot, wh+no reocil vjerojatna kombinacija

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 14:12 (Timon).

0 0 hvala 0
16 godina

Upravo sam reinstalirao BF BC2 nakon formatiranja, i sad mi ne želi naći servere! Oni koji su mi bili favorite su na listi sivi i ne može se na njih! Updeatao sam p buster ali nema razlike! Pa ako netko slučajno zna o čemu je riječ nek napiše! Hvala!                          

Nije važno riješeno!

I onda neš pil, vražju mater neš pil!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 15:17 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo da i ja podijelim svoje utiske

prvo,ja sam okorijeli igrać counter strike sourca i možda neki koji ga igraju me i znaju jer imam isti nick i tamo kao na forumu te sam sa velikom dozom skepse poceo igrat bc2

prosle godine sam dobio cod4 orginal te sam mu dao šansu ali nakon dva dana  konstantnog igranja sam odusto jer mi se totalno nije sviđo

tako da sam si prvo nabavio pirata bc2 te kada sam odigro sp koji je inace izrazito meni kratak i nakon citanja foruma i savijeta nekih drugih igraca kupio si orginal bc2(18$)

i već dva  dana se napucavam i ne mislim  prestat jer mi je igra full odlicna samo sam trenutno bot i treba mi vremena da se naviknem na sve to!

moram pohvatat malo sve zadatke i oružja kojima igrat,trenutno mi najviše leže inžinjerac i pomalo snipe ali ne znaći da ću ostalo batalit

e sada pun mi je k...ujac onih igra je sranje i onda kada treba obijasnit tišnjak ili neki nebulozni izgovori

i recimo Co7 ili već kak se zove,kao prvo i ja bi bio frustiran da sam dao za igru 400knPlač onom pederu u podhodniku(zelda) a sada vidim da rulja ga kupuje za 200-220kn dvd

a a druga neistina,to da igras na svom kompu sve high na 1980*1080 je teški karakušević,jer ja imam slićni konf osim sto imam i5 na 4ghz(ti e8600) i naravno ddr3 a imamo istu grafu i ja da bi mi bilo preko 60fps na rezi 1650*1080 ostavljam sve na high ali sam morao aa i af smanjit sa 8* na 4* i sada mi fps ne pada ispod 50,a tebi sve leti na 1980*1200Cool

citat Co7-"Igru igram na rezoluciji 1920 x 1200 , sve na high i leti. tako da nikako nema veze sa racunalom!"

inaće mi frend ima i7 920 na 4.2ghz i gtx260 215sp i morao je također smanjit aa i af da bi mogao glatko igrat

uglavnom igra za sada sve 5,trebam se malo naviknit a tada se ćuvajte

sorry na dugom post

Nevinašce

I'm too old for this shit
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 15:03 (dart_tom).
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja nisam nikad rekao da meni ide preko 60,80 ili 100 fps-a, istina je da mi je sve na high na 1920x1200. I sve ide glatko bez ikakvog trzanja (cak i onog najmanjeg). Na koliko fpsa se vrti, to ne znam jer nisam testirao, a 60 fpsa sam spomenio u drugom postu nevezano za ikakve rezultate (pa pretpostavljam da si od tamo to pokupio).

AA i AF nisam posebo povecavao(koliko je kad sve stavis na high, toliko je i meni), posto nema nekog pretjeranog razloga na ovako visokoj rezoluciji. 

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pusti igru 10-15 min i ucitat ce ti. Tak je i meni bilo
15 godina
neaktivan

Evo upravo mi je stigao key s enabava.net, igra se skida. Prošao sam SP i igra me oduševila, vrijeme je za malo MP-a :D vidimo se navecer momci!

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 16:02 (Plemeniti).

1 0 hvala 1
16 godina

Koliko je vama trebalo za prvih par rankova, meni se cini da mi previse vremena treba, i jel moze neko mozda nabacit neki tutorial kako brze dic rankove tj. sto treba radit sve jer ja sam ubijam i tu i tamo pokoji tenk unistim pa ono...

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
16 godina
Co7 kaže...

p.s.

Igru igram na rezoluciji 1920 x 1200 , sve na high i leti. tako da nikako nema veze sa racunalom!

ovo si ti napisao

ako leti onda mora ići debelo preko 50fps-ova u sek. jer sa povremenim eksplozijamaoni fps zna dosta pasti i sada ako ti imaš nekih 35-40 sto je sasvim dosta da ide  glatko i uleti ti jedan helikopter 1o vojnika i tenk koji eksplodira oni padaju ispod 25 sto se vidi kao trzanje tako da ako je tebi trzalo i bomba letila kao kroz vodu a ne zrak ipak je do tvoje konfe a ne igre

i jos stojim iza toga da na toj rezi ako je sve na high sa aa 8* i af 8* nema teorije da ne trza a ne da kako ti kažeš leti

a sada to sto se tebi igra ne sviđa to je sasvim drugi par papuća i svako ima svoje mišljenje,ja npr nisam cod4 mogao smislit i ako netko treba orginal dvd sa igrom jeftino prodam jer mi lijepo stoji kraj monitora i skuplja prasinu

I'm too old for this shit
16 godina
neaktivan

Evo bas sam probao, instalirao sam fraps, i sa aa 8 af 8, mi igra(u multy, neka mapa sa velikim jezerom) mi se krece od 51 do 44 fpsa, najnize sto mi je palo u boribi je bilo 38fps!

Sada prekini izmisljati toplu vodu, i kad sam ja probao igru, to nije bilo sa 100000000 vojnika, i 59382908 exsplozija. Nego je bilo kod neke zgrade, lik je snipo sa prozora, i ja sam bacio granatu koja je preletjela skoro cijelu zgradu!

Prestani se pravi pametan, ako ti nije jasno nesto pitaj, pa cu ti objasniti! Pretpostavka je majka svih zajeba(e da sam se slusao prije nabavke ove igrice(pretpostavio sam da je najnaj :)).

p.s. gdje si ti pronasao taj standard, da pise da leti= debelo preko 50 fps.

Kao sto je 1m = 100 cm

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 17:12 (Co7).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice