Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.196.843
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Ljudi, da li vi imate bug u igri na scoreboardu? Izgleda da sam uvijek prvi na listi? Iznenađen

Šalu na stranu, scoreboard mi prikazuje "MP_KILLS_DEATHS" prepleteno sa sljedećom kućicom u kojoj pretpostavljam da piše "PING".

Da li i drugi imaju taj problem?
Priložio sam 1 screenshot problema, i jedan sa najvećim scoreom dosada. Cool

eNabava CEO; BC 2 Stats: http://bfbc2.elxx.net/sig/detail4/pc/DestructoCRO.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
DestructoCRO kaže...

Ljudi, da li vi imate bug u igri na scoreboardu? Izgleda da sam uvijek prvi na listi? Iznenađen

Šalu na stranu, scoreboard mi prikazuje "MP_KILLS_DEATHS" prepleteno sa sljedećom kućicom u kojoj pretpostavljam da piše "PING".

Da li i drugi imaju taj problem?
Priložio sam 1 screenshot problema, i jedan sa najvećim scoreom dosada. Cool

I meni je tako prenatrpano, nadam se da če i to popraviti. Bolje da su napisali samo K/D pa onda ping.

Inaće meni je najveći scor do sad 22000 i nešto, nisam slikao jer mi xf nije bio uključen.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
16 godina
neaktivan

Samo sam 100 kuna udaljen od ove igre, morat cu nekako zamolit baku...

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

e danas sam i ja bio koristan. da, da, i to za svoj team. evo malo slicica

ovo mi je najvise u jednoj rundi da sam nakupio ovih znacki ovo mi je najvise u jednoj rundi da sam nakupio ovih znacki
ouuuu jeaaa!! ouuuu jeaaa!!
i noz je radio.... i noz je radio....
i solve my problems with the gun
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Evo ja sutra kupujem igru jer ipak mislim da je 169 kn premalo za nesto ovako dobro...nadam se da bu sve ok i da cu vam se uskoro pridruziti :)

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

1 0 hvala 0
16 godina

Evo i ja da malo pokažem svoj score sa reconomCool Moram priznat da onaj svu-manja verrzija sa prigušivaćem je nešto prebrutalno(u kombinaciji sa magnum ammo i 4xOptic Sight) jednostavno rula na kratke i velike daljine, i dovoljno metaka da ćeš naći ammo box prije no ostaneš bez. Također sam počeo koristit motion mines, pa svima koji igraju recon poručujem: Bacajte te motion mines!!! Nemate pojma koliko pomogne u conquest kad točku koju idete napadat znate di se nalaze protivnici, i znajte svaki kolega koji ubije protivnika kojeg je mina spotala, dobijete 20 bodova, how kewl is that?Belji se Također koristite i tracer dart, pa tracajte sve tenkove i sl.

recon score recon score
u 5 killova skupio 20000 bodova...beat that :P u 5 killova skupio 20000 bodova...beat that :P
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kako dobiti golden star? koji je cilj?

ja bi bc2 :)

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
djdomi kaže...

Gold star dobiješ kad napraviš određen broj killova sa bilo kojim oružjem. Normalno, prvo brončana, srebrna, pa onda zlato dođeBogataš Da li netko zna kad dobijemo platinum star? Ja već sa nožem i heavy vehicles imam gold star x3 ali nigdje ne vidim taj platinum starNeodlučan

17 godina
protjeran
I Am Alive kaže...
djdomi kaže...

a ja bi 69 kuna...

a ja bi komp koji bi to mogao rolat s nekakvim normalnim FPS-om :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Jel mogu ja skinut normalno piratsku igricu i onda ukucat samo originalni kod kad ga kupim, da necekam do sutra kad vec dns mogu skinut?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
15 godina
lucky_look kaže...

Jel mogu ja skinut normalno piratsku igricu i onda ukucat samo originalni kod kad ga kupim, da necekam do sutra kad vec dns mogu skinut?

to sto skines na torentu je original igrice, al ti stavljas crack i onda postane pirat... inace možes to  uciniti, tako je moj frend napravio

BC2 nick: herro Ray
17 godina
neaktivan

sta se kurčite tolko s tim total scoreom?bas ste jazavci -.-  ..veci respect dobijete ako imate velik combat score(jer  to i je pravi score kad stisnete tab)Cool .

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stoja kaže...
djdomi kaže...

Gold star dobiješ kad napraviš određen broj killova sa bilo kojim oružjem. Normalno, prvo brončana, srebrna, pa onda zlato dođeBogataš Da li netko zna kad dobijemo platinum star? Ja već sa nožem i heavy vehicles imam gold star x3 ali nigdje ne vidim taj platinum starNeodlučan

gold star x 10 = platinum star

BE HAPPY xD : )
16 godina
Joe Cooker kaže...

gold star x 10 = platinum star

Uf, malo su pretjerali, to je još jako puno killova sa nožem i tenkovimaBelji se 

16 godina

Pogledajte leaderboard:

Vjerovatno neki citer jer ako obratite pozornost na K/D ratio, naspram drugoga a isto tako obratite pozornost na sqaud scor naspram drugoga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Vjerovatno neki citer jer ako obratite pozornost na K/D ratio, naspram drugoga a isto tako obratite pozornost na sqaud scor naspram drugoga.

Već, sam i ja došao do zaključka stranicu prije, samo onda je bilo prije update-a pa je točno pisao broj kill/death a ne samo ratio, pa sam izračunao do tog ratia je došao da postiže kill svakih 10 sekundi otprilike...očito HC+sniper+aimbot=60 sati uzlaud potrošenog vremena...

17 godina

Jel se vama čini da strojnice nakon ovo zakrpe nanose manje štete?

16 godina

Evo kako lik ima takav k/d ratio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 20:22 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
doctor_crash kaže...

Evo sad sam malo odigrao SP...I moram priznat da me je igra razočarala....Izbor oružja je puno,puno manji nego u MW2,tzv."ACOG" sight kopiran iz COD-a 4,neprecizno pucanje sa gl-om,itd..

Jednostavno igra mi nepaše..A grafika i razorna moć mi nije nešto posebno,2-3 sata i postaje dosadno....

MW2 mi je puuuuunoo bolji i owna BC2Cool,istina stvar ukusa,a o ukusima se ne raspravlja.

(Joooj šta ćte me natrpat TD-ovimaNevinašceSmijehali moro sam to napisat).

EDIT:Vi koji imate originale...Prosvjetlite me i recite što je to tolko dobro u MP-u?

Primjer:

Ja sam jos junfer i *rka* svaki dan vise puta, i sad svi vi koji niste junferi, objasnite meni kak je to s osobom suprotnog spola....Belji se

Na ovom forumu više nemožeš postavit pitanje a da te netko poput tebe ne*e*e s takvim odgovorima.

Punk's not dead!!!!
15 godina
doctor_crash kaže...
MorciTheCroat kaže...
doctor_crash kaže...

Evo sad sam malo odigrao SP...I moram priznat da me je igra razočarala....Izbor oružja je puno,puno manji nego u MW2,tzv."ACOG" sight kopiran iz COD-a 4,neprecizno pucanje sa gl-om,itd..

Jednostavno igra mi nepaše..A grafika i razorna moć mi nije nešto posebno,2-3 sata i postaje dosadno....

MW2 mi je puuuuunoo bolji i owna BC2Cool,istina stvar ukusa,a o ukusima se ne raspravlja.

EDIT:Vi koji imate originale...Prosvjetlite me i recite što je to tolko dobro u MP-u?

Primjer:

Ja sam jos junfer i *rka* svaki dan vise puta, i sad svi vi koji niste junferi, objasnite meni kak je to s osobom suprotnog spola....Belji se

Na ovom forumu više nemožeš postavit pitanje a da te netko poput tebe ne*e*e s takvim odgovorima.

Na ovakvo sarkastično pitanje kakvi bi ti odgovor htio dobro ti je odgovorio

17 godina

Evo EA je objavi da je u ožujku prodao 2.3 milijuna primjeraka BC 2 i stime postala najprodavannija igrica u ožujku

Više o tome možete pogledati ovdje

16 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...
doctor_crash kaže...
MorciTheCroat kaže...
doctor_crash kaže...

Primjer:

Na ovakvo sarkastično pitanje kakvi bi ti odgovor htio dobro ti je odgovorio

To nije nikakvo sarkastično pitanje.Ak oćeš prijevod,ok:Objasnite mi što je toliko dobro u MP-u?

Zbog tebe sam moro spamat bezvezeBelji se

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 21:41 (doctor_crash).
17 godina
doctor_crash kaže...

To nije nikakvo sarkastično pitanje.Ak oćeš prijevod,ok:Objasnite mi što je toliko dobro u MP-u?

Zbog tebe sam moro spamat bezvezeBelji se

pisao si u temi od 150 stranica u kojoj se uglavnom i pisalo o multiplayeru, i sad hoćeš da te netko PROSVIJETLI? wtf?

uzmi si par minuta vremena pa pročitaj nekoliko stranica ove teme, većina toga o igri je opisano, imaš i linkove na par recenzija, neznam po čemu si ti poseban pa netko sad treba odvojiti vremena da bi te uvjerio da ti se svidi igra (prosvjetli), kad je sve već rečeno u ovoj temi

edit: nema problema, nisam htio biti baš neprijateljski nastrojen, istina, tema jeste malo prevelika, ali stalno dolaze novi u temu i pitaju stvari koje su bile već par puta objašnjene pa je moj odgovor bio takav

edit 2: sorry modovi na neskraćivanju citata

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 22:26 (Sir Vidara the XVII).
16 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...
doctor_crash kaže...
Joe Cooker kaže...
doctor_crash kaže...
MorciTheCroat kaže...
doctor_crash kaže...

Evo sad sam malo odigrao SP..

pisao si u temi od 150 stranica u kojoj se uglavnom i pisalo o multiplayeru, i sad hoćeš da te netko PROSVIJETLI? wtf?uzmi si par minuta vremena pa pročitaj nekoliko stranica ove teme, većina toga o igri je opisano, imaš i linkove na par recenzija, neznam po čemu si ti poseban pa netko sad treba odvojiti vremena da bi te uvjerio da ti se svidi igra (prosvjetli), kad je sve već rečeno u ovoj temi

Moram priznat da si u pravu..A isto tako moram priznat da sam ljenCool.Al nisam ja nikome naredio da to radi.

I da se razumijemo,@Joe Cookeru sam objašnjavo da to nije bio nikakav sarkazam(prosvijetli).

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 22:05 (doctor_crash).
15 godina
BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to je 20 britanskih funti

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
D3ViL kaže...

Igrao nas forumas boxer kod mene malo. Svidja mu se igra ali ima par zamjerki tipa no sway s snipom, cekanje za respawn, nemogucnost skidanja puskom lijevog jajeta muve u skoku s krova kuce kao sto to radi u CoD2 i jos par sitnica.

Najbolja scena je bila kada je stao kraj kuce i ciljao prema neprijatelju kad se iza njega cuje savijanje metala i pucketanja. . ., nakon 1-2 sec prasina. ., smrt. ., srusili ljudi na njega kucu Smijeh

Izdajico! Cool

Sve je istina osim ovog boldanog, na to se nisam žalio.

Inače igrao sam u dva navrata, možda svega ukupno sat vremena, i igra je odlična. Jedino sam se iznenadio što se snajper ne "ljulja",  ko mutav pritišćem hold breath i ležanje. cccc Izlanuo se

Šta'š, CoD deformacije.

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan
Da, boxer to je i meni, držim shift, a nema nikakvog smisla.
Ajme, napalio sam se na igru, moram požurit sa sređivanjem svojih HW poteškoća...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
doctor_crash kaže...
Sir Vidara the XVII kaže...
doctor_crash kaže...
Joe Cooker kaže...
doctor_crash kaže...
MorciTheCroat kaže...
doctor_crash kaže...

Evo sad sam malo odigrao SP..

pisao si u temi od 150 stranica u kojoj se uglavnom i pisalo o multiplayeru, i sad hoćeš da te netko PROSVIJETLI? wtf?uzmi si par minuta vremena pa pročitaj nekoliko stranica ove teme, većina toga o igri je opisano, imaš i linkove na par recenzija, neznam po čemu si ti poseban pa netko sad treba odvojiti vremena da bi te uvjerio da ti se svidi igra (prosvjetli), kad je sve već rečeno u ovoj temi

Moram priznat da si u pravu..A isto tako moram priznat da sam ljenCool.Al nisam ja nikome naredio da to radi.

I da se razumijemo,@Joe Cookeru sam objašnjavo da to nije bio nikakav sarkazam(prosvijetli).

Ne trebaš ti meni ništa objašnjavat - prvo pljucaš po singl playeru pa nakon 150 strana teme pitaš da te prosvjetlimo i sad govoriš da nisi sarkastičan, slušaj ak si crn onda budi crn do kraja nemoj biti malo amo malo tamo i dosta o tome ne da mi se spamat s tobom btw nisam ja od jučer

16 godina

Daj ajde skratite citate.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 0:06 (Jack Sparrow).
Moj PC  
9 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice