Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.197.494
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

da istina vozio sam reli s quadom al nas je bilo 5 na serveru

sta da radim onda?

ak vi ocete helic voziti sam recite ja vam ga prepustim nije meni do toga ak ste ga tako jako zeljni

al nema veze vise glavno da je ekipa odlicna na serveru te da je mali ping i odlicna rotacija modova

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Blago vama, vi barem možete MP igrati.

Džaba mi super komp kad mi je internet za po ku**a.. Viče

Ajd' biž' kućć'! :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo jedne odlicne partije na mojoj omiljenoj mapi

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da se na hvališ samo ti, imam i ja dobrih partija.Smijeh

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

najbolje mape su mi atacama desert i panama canal

i evo jos jedan ss s panam canala (zadnje runde)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 17:32 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo dodajte me za prijatelja G4ceCRO pa da mozemo igrati zajedno :DD

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 17:39 (G4ce).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Stoja kaže...
maxsisac_cro kaže...

patch je vani za sve sa normalnom verzijom

za steam će ili večeras ili sutra

Jel ima negdje neki log što se sve dodaje sa ovim patchem? Ili je to ono što je pisalo pred stranicu-dve?

da. to je ono šta sam napiso prije stranicu,dvije,tri, kolko već

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 17:38 (maxsisac_cro).
16 godina
TopForumaš kaže...

Pa ovo na slici baš i nije panama canal.

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...

daj procitaj post jos jednom

rekao sam druga runda na panami canal zato se i vidi druga mapa tj. white pass

teamwork....

http://www.gametrailers.com/video/teamwork-gameplay-battlefield-bad/62641

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 19:02 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan

Ako netko igra Battlefield:Heroes i kupio je Bad company 2 dobio je 700 Battlefunds-a Na heroes accountu.
Sve što treba napravit je logirat se sa BC2 accountom na BH sajt.
http://www.battlefieldheroes.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pozz ljudi, u/s nedostatka vremena prodajem svoj primjerak BC2, ispod cijene naravno, ako kome treba neka mi se javi na pm!!

Potpis :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...

daj procitaj post jos jednom

rekao sam druga runda na panami canal zato se i vidi druga mapa tj. white pass

Ja neznam ko je tu lud? Pa nigdje u postu gdje sam te citirao nisi rekao druga runda.....

Pa gledaj gore što si ti napisao: "i evo jos jedan ss s panam canal(zadnje runde)"

Ako bilo ko ovo pročitao mislit će da je ovaj ss sa mape panama canal.

Ali ok malo si to sve smotao, pa je nastao nesporatzum.

15 godina
protjeran

Evo novi sam na ovom forumu pa želio bih nešto reći na ovu temu, nemojte me molim vas zaspati thumb downimaSmijeh...

Igrao sam betu i ona mi se jako svidjela, no pošto sam igrač CoDa nisam se baš najbolje snašao. Kada sam skinuo igricu sa trackera da vidim kakav je singleplayer oduševio sam se. Neznam, nisam čitao od početka temu, no, je li se popravio damage u igri? Ja se nadam da je, jel stvarno, ono je bila grozota da sa sniperom dva metka u prsa... Na daljinu i dva metka u glavu jedva su dovoljna Belji se... Je li igra optiziranija od bete? Imao sam lock na 20 FPSa Belji se... Eto, gledao sam kratke filmiće na youtubeu i čovjek koji je radio commentary/gameplay je rekao ako smo bili "pro" na CoD, nesmijemo očekivati da ćemo doći na BBC2 i "rulat" Belji se... Eto, toliko od mene... Da imam Bogataš rado bih si kupio igru, a za sada, štediona... pozZ

Bosh Da BesT!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 14:55 (I Am Alive).

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Evo novi sam na ovom forumu pa želio bih nešto reći na ovu temu, nemojte me molim vas zaspati thumb downimaSmijeh...

Igrao sam betu i ona mi se jako svidjela, no pošto sam igrač CoDa nisam se baš najbolje snašao. Kada sam skinuo igricu sa trackera da vidim kakav je singleplayer oduševio sam se. Neznam, nisam čitao od početka temu, no, je li se popravio damage u igri? Ja se nadam da je, jel stvarno, ono je bila grozota da sa sniperom dva metka u prsa... Na daljinu i dva metka u glavu jedva su dovoljna Belji se... Je li igra optiziranija od bete? Imao sam lock na 20 FPSa Belji se... Pogledao sam po forumu i korisnik DombaCoD ima isti kompjuter kao i ja, a on je mogao lockati 30 FPSa... Kladim se da smo ga obojica kupili u Konikomu (od tamo sam ja svoj kupio)... Eto, gledao sam kratke filmiće na youtubeu i čovjek koji je radio commentary/gameplay je rekao ako smo bili "pro" na CoD, nesmijemo očekivati da ćemo doći na BBC2 i "rulat" Belji se... Eto, toliko od mene... Da imam Bogataš rado bih si kupio igru, a za sada, štediona... pozZ

dobrodošao natrag DombaCoD, nadam se da te neće opet bannati

17 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...
I Am Alive kaže...
...

baš. otkud on zna tolko o thumbovima? Smijeh "nemojte me molim vas zaspati thumb downima"

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina

moze neki link od infa za patch kaj donosi

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
null kaže...

moze neki link od infa za patch kaj donosi

Možda vamo nešta

Bosh Da BesT!
16 godina
Sir Vidara the XVII kaže...
I Am Alive kaže...

Igrao sam betu i ona mi se jako svidjela, no pošto sam igrač CoDa nisam se baš najbolje snašao. Kada sam skinuo igricu sa trackera da vidim kakav je singleplayer oduševio sam se. Neznam, nisam čitao od početka temu, no, je li se popravio damage u igri? Ja se nadam da je, jel stvarno, ono je bila grozota da sa sniperom dva metka u prsa... Na daljinu i dva metka u glavu jedva su dovoljna Belji se... Je li igra optiziranija od bete? Imao sam lock na 20 FPSa Belji se... Pogledao sam po forumu i korisnik DombaCoD ima isti kompjuter kao i ja, a on je mogao lockati 30 FPSa... Kladim se da smo ga obojica kupili u Konikomu (od tamo sam ja svoj kupio)... Eto, gledao sam kratke filmiće na youtubeu i čovjek koji je radio commentary/gameplay je rekao ako smo bili "pro" na CoD, nesmijemo očekivati da ćemo doći na BBC2 i "rulat" Belji se... Eto, toliko od mene... Da imam Bogataš rado bih si kupio igru, a za sada, štediona... pozZ

Ma nece valjda,sad se naucio ponasati i gramaticki tocno pisati.

Samo neka tako nastavi.Osmijeh

Keep this topic alive!
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Ma nece valjda,sad se naucio ponasati i gramaticki tocno pisati.

Samo neka tako nastavi.Osmijeh

what has? Smijeh

kaj označava ikona struje pokraj mape?

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina
neaktivan

ovaj mi je pin najdrazi

i da kuky tj. jack sparow doslo je do nesporazuma al valjda kuzis da nakon 2 runde iste mape statistika ti pise od te druge runde na podlozi od nove mape na to sam ja mislio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo danas uzeo key i sad sam malo igro na bugovom serveru, loš sam, al naviknut ću se ja na sve to :D

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

mislim fakat ko te nebi skuzil.....

15 godina
neaktivan

prešao sam sp

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo sad sam igrao rush na jednom serveru ... mapa port valdez ... sniper .. ali ja nisam onakav sniper da kempam na jednom mjestu nego stalno se premjestam .. cak nekad i rusham sa snipom :D scor 45:11 (znam da ce neki pisati screenshot or didn't happen ... ali kad stisnem print screen i stisnem zaljepi u paintu ... ostani mi samo bijelo .. kao da nisam nista screenshootao) al nvm ..

kad mi je ponestalo metaka .. pokupio sam barret ... premocan snajper .. ubija iz prve .. jedva cekam da ga unlockam...

najvise volim na rushu kada neprijatelji osvoje bazu .. i onda ja ostanem .. a oni se lagano spawnaju .. i onda samo paf paf ...

edit: bug server opet full :(

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 23:44 (rebelsy).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

evo sad sam igrao rush na jednom serveru ... mapa port valdez ... sniper .. ali ja nisam onakav sniper da kempam na jednom mjestu nego stalno se premjestam .. cak nekad i rusham sa snipom :D scor 45:11 (znam da ce neki pisati screenshot or didn't happen ... ali kad stisnem print screen i stisnem zaljepi u paintu ... ostani mi samo bijelo .. kao da nisam nista screenshootao) al nvm ..

kad mi je ponestalo metaka .. pokupio sam barret ... premocan snajper .. ubija iz prve .. jedva cekam da ga unlockam...

najvise volim na rushu kada neprijatelji osvoje bazu .. i onda ja ostanem .. a oni se lagano spawnaju .. i onda samo paf paf ...

a znaš šta ja mrzim, kad me ube taman kad osvoje bazu pa me onda spawna u novoj bazi

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
16 godina
neaktivan

evo, ja sam bas DEINSTALIRAO igru jer mi je smece...ne znam kako vam ta igra moze biti dobra...meni je bzvz.

ponovno sam instalirao cod 2 ,ogu uzivat...

««««☻

0 23 hvala 0
16 godina
neaktivan
MaxyBoy kaže...

evo, ja sam bas DEINSTALIRAO igru jer mi je smece...ne znam kako vam ta igra moze biti dobra...meni je bzvz.

A daj, sta to pises. Igra je bas super.

moj xfire: cajkoteka ; CLAN: http://www.internet-zona.com/news.php
16 godina
neaktivan

Evo ja se mislim bližim kraju SP-a...MP ne igram.
Oduševljen sam igrom, nisam našao niti jednu zamjerku. Od savršene grafe, zvuka, gameplaya, priče...

Uživao sam u svakom pogledu, jedino me ona misija u Atacami iživcirala zbog onog pijeska, ništa nisam vidio.

Sve ostalo čista petica.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MaxyBoy kaže...

oš prodat onda igru, ima zainteresiranih, molim odgovor

ili imaš piratsku pa si onda jedan od 23541021 spammera koji su to isto već napisali

edit: sad maloprije pao 200ti dogtag, a u jednoj partiji 8 skupio (2 od HR_BOSS-a lol), u drugoj 9

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 18:18 (Sir Vidara the XVII).
17 godina
neaktivan

Ja sam kupio limited edition za 150 kn od razočaranog igrača super deal, i sad ne spavam.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice