Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.214.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Weky kaže...

Trenutno sam na nekoj ledenoj misij gdje se smrzavaš, nisam shvatio šta trebam tu uradit pa jel moze pomoć?

Caka ti je da se moraš "grijati" u kućama i čim uđeš u neku kuću, maknut će se onaj led i snijeg oko HUD-a. Samo prati one baklje ili šta već i probijaj se dolje. Samo pazi, jer negdje na pola puta do dolje će početi neprijatelji biti u kućama tako da ih moraš brzo ubiti i ući u kuću da se ne smrzneš.

Ajd' biž' kućć'! :D
16 godina
fish kaže...

Ljudi pomoć!! S obzirom da igricu igra moje dijete od 10 g, a ne dam mu da je na forumu, ne zna kako početi igrati.  Na samom početku igrice je zapeo, kako se upravlja, a da pogled nije stalno gore, miš nema kontrole, a ni niš drugo!!!

Help

Reći sinu da nema dobar kreker.

17 godina
fish kaže...

Ljudi pomoć!! S obzirom da igricu igra moje dijete od 10 g, a ne dam mu da je na forumu, ne zna kako početi igrati.  Na samom početku igrice je zapeo, kako se upravlja, a da pogled nije stalno gore, miš nema kontrole, a ni niš drugo!!!

Help

Zasto sin od 10 godina igra igru koja je za 16+ godina? I onda su igre krive jer su nasilne i "tjeraju" klince da rade gluposti...

15 godina
odjavljen
AlienWare1 kaže...
Weky kaže...

Trenutno sam na nekoj ledenoj misij gdje se smrzavaš, nisam shvatio šta trebam tu uradit pa jel moze pomoć?

Caka ti je da se moraš "grijati" u kućama i čim uđeš u neku kuću, maknut će se onaj led i snijeg oko HUD-a. Samo prati one baklje ili šta već i probijaj se dolje. Samo pazi, jer negdje na pola puta do dolje će početi neprijatelji biti u kućama tako da ih moraš brzo ubiti i ući u kuću da se ne smrzneš.

Presao, ipak hvala na savjetu. Sad sam na "tenkovskoj" misij. Koliko jos ima do kraja?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 13:06 (Weky).
17 godina
neaktivan
Weky kaže...
AlienWare1 kaže...
Weky kaže...

Presao, ipak hvala na savjetu. Sad sam na "tenkovskoj" misij. Koliko jos ima do kraja?

ima sveukupno 13 misija.

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

počela mi je igra ići na onu stvar

mislim da sam bar 30 puta pokušao preći onu misiju gdje trebaš srušiti helikoptere

prvo ne pogodim nijednog

nakon toga srušim jednog,drugog napola i onda me ubiju...

i tako nikako da pređem

pff

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gledaj oko sebe i pucaj na sve zivo i nezivo
hmda
16 godina
neaktivan

Jel bi meni išla na high be trzanja sa nvidia geforce 9800gt 512, 4 gb ram i dual core 2.8 ghz

0 0 hvala 0
16 godina
ari kaže...

Jel bi meni išla na high be trzanja sa nvidia geforce 9800gt 512, 4 gb ram i dual core 2.8 ghz

Meni na konfi iz "Moj PC"ide na nekih 30-40 FPS-a.

A kako ti imas dosta jaci procesor trebala bi ti ici na high bez trzanja.

Samo da pitam,o kojem se tocno procesoru radi?

Keep this topic alive!
16 godina
neaktivan

Intel... ak si na to mislio?

16 godina
ari kaže...

Core 2 Duo E7400?

Ako je tako,ici ce ti na high.

Keep this topic alive!
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
ari kaže...

Core 2 Duo E7400?

Ako je tako,ici ce ti na high.

Mislim da je Pentium Dual Core E6300Izlanuo se

16 godina
neaktivan
ari kaže...

Ja imam konfu u potpisu. na 1650x1080 rezi mi ide na 30-ak fpsa.

Ali sve je na high, ono nešto(ne mogu se sjeti kako se zov) mi je x8, a drugo x16.

Anti aliasing ili kako već.

15 godina
Weky kaže...

samo ideš naprijed po mapi i ulaziš u kuče da se ugriješ i rokaš ove koji te hoče ubit haha

stipica ja na svojem compu imam u prosjeku 40-50fpsa a dosta je lošiji od tvog sve na medium osim texture high samo sam smanjio aa i  hbo

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 14:47 (Joe Cooker).
16 godina
neaktivan

Jel vam se dogodilo da vas za vrijeme igranja mp-a izbaci na desktop ili samo zašteka i ne ide dalje ?jučer me samo izbacilo na desktop, a danas se smrznula igra..

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šef kaže...
DestructoCRO kaže...

Za one koji još nisu kupili original igru, OnlineKeyStore.com i G2Play.net su snizili cijene! I to dosta! :)
Ako nemate PayPal ili karticu za kupovinu preko interneta, možete igru naručiti preko enabave već za 209 kn: http://bit.ly/cWvE9e

1. Ja bih kupio igru, pa me zanima kod ove enabave, tamo dobijem samo key od igre?
  2. Razlika između Limited i Normal je ta da u Limited odmah u MP-u dobijem neke ''điđe-miđe''? Koje su to?
  3. Kratak sam s lovom trenutno, pa me zanima (ako će ta akcija biti kratkog vijeka) da li bi mi netko mogao recimo kupit sada taj key u enabave (ili već negdje) pa ja njemu kasnije dam novce u zamjenu za key? 
  4. Koja je razlika između OnlineKeyStore.com i G2Play.net?
  5. DestructoCRO, vidim tek sad da imaš avatar od eNabave (vjerojatno tamo radiš), pa da te odmah pitam, koliko dugo će trajat ova akcija? Hoće li biti još takvih ubuduće?

Nitko nezna?

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Šef kaže...

Šef kaže...
DestructoCRO kaže...

Za one koji još nisu kupili original igru, OnlineKeyStore.com i G2Play.net su snizili cijene! I to dosta! :)
Ako nemate PayPal ili karticu za kupovinu preko interneta, možete igru naručiti preko enabave već za 209 kn: http://bit.ly/cWvE9e

1. Ja bih kupio igru, pa me zanima kod ove enabave, tamo dobijem samo key od igre?
  2. Razlika između Limited i Normal je ta da u Limited odmah u MP-u dobijem neke ''điđe-miđe''? Koje su to?
  3. Kratak sam s lovom trenutno, pa me zanima (ako će ta akcija biti kratkog vijeka) da li bi mi netko mogao recimo kupit sada taj key u enabave (ili već negdje) pa ja njemu kasnije dam novce u zamjenu za key? 
  5. DestructoCRO, vidim tek sad da imaš avatar od eNabave (vjerojatno tamo radiš), pa da te odmah pitam, koliko dugo će trajat ova akcija? Hoće li biti još takvih ubuduće?

Nitko nezna?

1.Kod eNabave dobijes sam cd key od igre.

Keep this topic alive!
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Šef kaže...
DestructoCRO kaže...

Nitko nezna?

1.  Pa na eNabavi kolko sam vidio imas samo kupiti Limited/Standard edition (kutiju) i Download verziju (dobijes i org key naravno)

2. Da u Limited edition dobijes ''điđe-miđe'' na pocetku .. ali ako kupis Standard neces pogrijesit jer to otkljucas za nekoliko sati igranja ...

3. Pa ako nemas kreditnu karticu kupi preko eNabave .. ako imas uzmi s game.co.uk ili onlinekeystore ili g2play ...

4. Koja je razlika .. ne znam .. vjerovatno nikakva (mozda samo u cijeni) ;)

5. Nije to eNabava dala akciju .. nego su te trgovine snizile cijenu bc2 .. i odma je enabava spustila cijenu (logicno)

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 15:22 (rebelsy).
15 godina
neaktivan

1. Da, samo key dobiješ.

2. Neke beneficije koje dobiješ su:

- Pojačan oklop vozila
- Alternativna paljba vozila
- Senzor pokreta vozila
- Tracer Dart pištolj
- 2 klasična Battlefield 1943 oružja ( M1A1 Submachine Gun i M1911 Pistol )

Ali kao što je kolega Rebelsy dodatke otključaš kroz par sati igre.

3. Mislim da neće... Ako će im ponestati zaliha najmanje je problem naručiti još keyeva sa trgovine.

4. Vjerojatno samo u cijeni.

15 godina
neaktivan

omg .. pa nedobije samo key ako uzima s enabave... sta pricate vi ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 15:31 (rebelsy).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

omg .. pa nedobije samo key ako uzima s enabave... sta pricate vi ?

ako kupis preko game.co.uk onda dobijes i kutiju ak kupis preko ova 2 druga dobijes samo key sta je tu cudno?

Moja graficka je 100% pamuk!!
15 godina
neaktivan

ajd pogledaj post gore i sliku sto sam stavio .. on je pitao ''Ako kupujem od eNabave .. dobijem samo key ?!?''

i odgovor je NE ... ne dobije samo key ...ako izabere prvu opciju kod enabave...dobije kutiju a ako izabere preostale 3 verzije onda dobiva download verziju i key ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 15:37 (rebelsy).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

stipica ja na svojem compu imam u prosjeku 40-50fpsa a dosta je lošiji od tvog sve na medium osim texture high samo sam smanjio aa i  hbo

Imao sam ja 40 fpsa dok nisam aa i još nešto stavio na max.

Medium i high ipak nije isto, a i koju rezu ti imaš.

16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ajd pogledaj post gore i sliku sto sam stavio .. on je pitao ''Ako kupujem od eNabave .. dobijem samo key ?!?''

i odgovor je NE ... ne dobije samo key ...ako izabere prvu opciju kod enabave...dobije kutiju a ako izabere preostale 3 verzije onda dobiva download verziju i key ...

mislio sam preko game.co.uk preko eNabave

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
neaktivan

Skužio sam, eNabava ''kupuje'' umjesto mene key na internetu za neku malu proviziju. Kad se cijena na G2Play i sl. promijeni, promijeni se i ona na eNabavi. Zanima me koliko dugo bi mogla trajat akcija na OnlineKeystore ili G2Play?

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ja sam skinuo piratsku, igra je stvarno odlična, kupujem odmah pa se pridružujem vama na serveru =)

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ovo je jadno kaj su stavili da do 22 lvl dobivas stvari:S, i sad je bilo za 24 lvl 35000 bodova, a za 25 trebam 650000 lol!

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
null kaže...

ovo je jadno kaj su stavili da do 22 lvl dobivas stvari:S, i sad je bilo za 24 lvl 35000 bodova, a za 25 trebam 650000 lol!

Ja sad za 26lvl trebam 83000

17 godina
neaktivan
Ma bolje i tako nego da si za tjedan dana na najvišem levelu.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina

Jućer sam obrisao windovse i promjenio šifru na bc 2 i sad se uopće ne mogu logirat.

Jel neko zna u ćemu je problem?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice