Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.214.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Jel mi može netko reći kakav je onaj kineski snajp iz SP-a naspram M95 i sličnih?

Hvala!

Ajd' biž' kućć'! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
WItcher kaže...
Danny_HR kaže...
naxeem kaže...

Fuj.. zar ne može pričati bez prenemaganja s glasom i 'doskočica'? :S

Frajer je debilana žešća. 

Umjesto da se potrudi odraditi dobre i kvalitetne recenzije on ih radi na razini 7-godišnjeg djeteta bez imalo profesionalizma pa čak ni smisla za humor.

Žalosno.

Slobodno ga zamjeni da vidimo kako to tebi ide.

Ti si primjer da su gejmeri  smrtno ozbiljni ljudi pa daj malo ljudima treba smijeh.

Ko se više smije  duže živi :) .

Humor je apsolutno pozitivan, pogledajte jednog Yahtzeea ili slične recenzente.

Ali Lauš osim što krajnje neprofesionalno radi posao, nije me nasmijao ni jednom jer mu je smisao za humo blago rečeno na razini osnovnoškolca.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina

Jel vama radi logiranje u BC 2-meni nonstop javlja unable to log in pls try another time Mršti se

Lauš uvijek radi dobre recenzije,ali te njegove pošalice mi više idu na onu stvar.Što je najgore te pošalice opće nemaju veze s igricom koju on recenzira

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 22:33 (Wolf88).
15 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Jel vama radi logiranje u BC 2-meni nonstop javlja unable to log in pls try another time Mršti se

Lauš uvijek radi dobre recenzije,ali te njegove pošalice mi više idu na onu stvar.Što je najgore te pošalice opće nemaju veze s igricom koju on recenzira

ona pošalica danas je jedna od glupljih kojih sam ikad vidio

stvarno nema nikakvog smisla

imalo bi smisla da reklamiraju tvornicu salama ili tekken

15 godina
neaktivan

ja se slazem sa vecinom stvari u laušovoj reci ali humor mu je stvarno katastrofa nad katastrofama

mislim zar se on nikad nije zapitao dali je on uopce duhovit?

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
a tko je lauš.
ZeKiDa Games presents
17 godina
neaktivan
Zekida kaže...
a tko je lauš.

KLIK

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
DestructoCRO kaže...

Za one koji još nisu kupili original igru, OnlineKeyStore.com i G2Play.net su snizili cijene! I to dosta! :)
Ako nemate PayPal ili karticu za kupovinu preko interneta, možete igru naručiti preko enabave već za 209 kn: http://bit.ly/cWvE9e

1. Ja bih kupio igru, pa me zanima kod ove enabave, tamo dobijem samo key od igre?
  2. Razlika između Limited i Normal je ta da u Limited odmah u MP-u dobijem neke ''điđe-miđe''? Koje su to?
  3. Kratak sam s lovom trenutno, pa me zanima (ako će ta akcija biti kratkog vijeka) da li bi mi netko mogao recimo kupit sada taj key u enabave (ili već negdje) pa ja njemu kasnije dam novce u zamjenu za key? 
  4. Koja je razlika između OnlineKeyStore.com i G2Play.net?
  5. DestructoCRO, vidim tek sad da imaš avatar od eNabave (vjerojatno tamo radiš), pa da te odmah pitam, koliko dugo će trajat ova akcija? Hoće li biti još takvih ubuduće?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

Neki lik je reko na EA forumu da je zbog dx9, ja sam također stavio na dx9 da imam vise fps-a i meni također tamno.Idem stavit na dx10 pa da potvrdim to.

EDIT:Na DX10 nije tamno na tim masinicama.Jedino sad graficka otkazuje,pa se moram oprostit od masinica xD.

Kako promijeniti dx 9,dx10...AA...samo imam opcije za rezoluciju i detalje ono max,mid...danas frend kupio pa mi dao da instaliram,da poigram single a on ce da igra multplayer

15 godina
neaktivan

zapeo sam na 9. misiji

ako itko igra singleplayer nek kaže koliko mu je vremena trebalo da ubije ona 2 helikoptera

što je najgore ne naprave save prije nego što helikopteri dođu,nego moraš prvo 2 minute klati sve pa tek onda heliće rokati

predug put pređeš a prelako te ubiju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ali igra vraski guli graficku. U npr. WoW-u temperatura VRM-a se vrti oko 65°C, u BC2 ode preko 90°C. Sreca da imam accelero twin turbo i da sam popikao po VRM-u pasivce, i sa jedne i sa druge strane kartice. A bome i napajanje se oznoji. Komp poceo rondati pa jos gledam koji vent to tako pili, CPU sve stima, temp oko 55°C, graficka oko 65°C (osim VRM-a), a kad ono napajanje navinulo vent.

No mislim da su malo pretjerali sa svom tom prasinom, maglom, snijegom i slicnim efektima. Vec me oci peku od skiljenja dok pokusavam nesto vidjeti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Bah, nije da sam očekivao išta drugo. Bacio sam ''maraton'' noćas s par frendova - nisam jedan od onih što stalno cvili da je netko cheater, ali su mi bile neke situacije u najmanju ruku čudne. Onda sam malo proguglao i eto. Tja.

jedino me tješi mogućnost kickanja, no problem je što killcam nije poput onog u npr CoD-u tako da je nemoguće vidjeti ako je netko cheater

ako netko misli da je video fake, proguglajte ''artificialaiming'' i bacite oko na ''ponudu''

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
patch123 kaže...

zapeo sam na 9. misiji

ako itko igra singleplayer nek kaže koliko mu je vremena trebalo da ubije ona 2 helikoptera

što je najgore ne naprave save prije nego što helikopteri dođu,nego moraš prvo 2 minute klati sve pa tek onda heliće rokati

DA,malo je gadna at misija,imaš sa strane ("bazuku") i ona dva raketobacača s kojima pratiš,a najgore je kaj trebaš 2 put pogoditi svaki helikopter.

17 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Bah, nije da sam očekivao išta drugo. Bacio sam ''maraton'' noćas s par frendova - nisam jedan od onih što stalno cvili da je netko cheater, ali su mi bile neke situacije u najmanju ruku čudne. Onda sam malo proguglao i eto. Tja.

jedino me tješi mogućnost kickanja, no problem je što killcam nije poput onog u npr CoD-u tako da je nemoguće vidjeti ako je netko cheater

ako netko misli da je video fake, proguglajte ''artificialaiming'' i bacite oko na ''ponudu''

ja sam igrao jednu partiju gdje je lik sigurno bio cheater (maddog*) u jednom trenutku je lik imao 59/7 K/D.mislim da jedino kako možeš sigurno skužit da vara.Vidjet pokrete lika na  Squad-Cam-u.Zasad ne znam da li može cheater dobit ban accounta ko na steamu ako ga prijaviš.nadam se da da.

15 godina
neaktivan
emerik kaže...
patch123 kaže...

zapeo sam na 9. misiji

DA,malo je gadna at misija,imaš sa strane ("bazuku") i ona dva raketobacača s kojima pratiš,a najgore je kaj trebaš 2 put pogoditi svaki helikopter.

uzmem ja to sranje i gađam,pogodim ih,srušim jednoga i onda me drugi obije

i opet moram prelaziti 3 minute da dođem do tog dijela

mogli su barem sejvat kad dođu helići a ne 5 min prije

17 godina
neaktivan

Jel zna netko zašto mi miš ne radi kako treba? Ide samo gore i desno ??

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Trenutno sam na nekoj ledenoj misij gdje se smrzavaš, nisam shvatio šta trebam tu uradit pa jel moze pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel tko kupio original u algoritma da mi kaže jel valja i jel se sve dobije (key i tako...)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa naravno da se dobije... lol. Pa govorimo o ORIGINAL igri.

15 godina
neaktivan

dobro jeste se zabavili Smijeh

kupis igru u algoritmu dobis kutiju s 1 dvd (ak se ne varam ispravite me)i na kutiji ili na nekakvom user manualu ti pise serial

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 11:19 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

kupis igru u algoritmu dobis kutiju s 2 dvd-a (ak se ne varam ispravite me)i na kutiji ili na nekakvom user manualu ti pise serial

pa jedan dvd kakvi dva

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
15 godina
neaktivan

Ljudi pomoć!! S obzirom da igricu igra moje dijete od 10 g, a ne dam mu da je na forumu, ne zna kako početi igrati.  Na samom početku igrice je zapeo, kako se upravlja, a da pogled nije stalno gore, miš nema kontrole, a ni niš drugo!!!

Help

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fish kaže...

Ljudi pomoć!! S obzirom da igricu igra moje dijete od 10 g, a ne dam mu da je na forumu, ne zna kako početi igrati.  Na samom početku igrice je zapeo, kako se upravlja, a da pogled nije stalno gore, miš nema kontrole, a ni niš drugo!!!

Help

Jel igra orginal ili skinuta?

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...

kupis igru u algoritmu dobis kutiju s 2 dvd-a (ak se ne varam ispravite me)i na kutiji ili na nekakvom user manualu ti pise serial

pa jedan dvd kakvi dva

je dobro ok al igra je veca od 4.7 gb pa sam pretpostavil da su mozda 2 al nema veze

15 godina

Hmm znači dobije se sve i moći će se igrat single i online :)

0 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

je dobro ok al igra je veca od 4.7 gb pa sam pretpostavil da su mozda 2 al nema veze

Pa stave dvoslojni DVDCool Koliko bi onda za GTAIV trebalo 4 DVD-aBelji se Uf kako je jućer bilo dobro na BUG serveru, čim sam otključao defbrilator za medica, u sat i pol igre sam oživio 150 ljudiNevinašce i uglavnom imao najveći score , i ako se ne varam smo većinu partija dobili,a K/D ratio mi je pao sa 1,3 na 0,8Belji se To vam dokazuje da ovdje nije bitan K/D ratio da bi ste bili uspješni(najgori mi je u jednoj partiji bio 2/15, beat that!

15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
TopForumaš kaže...

Pa stave dvoslojni DVDCool Koliko bi onda za GTAIV trebalo 4 DVD-aBelji se Uf kako je jućer bilo dobro na BUG serveru, čim sam otključao defbrilator za medica, u sat i pol igre sam oživio 150 ljudiNevinašce i uglavnom imao najveći score , i ako se ne varam smo većinu partija dobili,a K/D ratio mi je pao sa 1,3 na 0,8Belji se To vam dokazuje da ovdje nije bitan K/D ratio da bi ste bili uspješni(najgori mi je u jednoj partiji bio 2/15, beat that!

ili ti ga dual layer ma zaboravio sam uopce moje isprike

17 godina
neaktivan
Ige kaže...
fish kaže...

Help

Jel igra orginal ili skinuta?

a kaj misliš?

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina

jel zna itko di se moze dlc skinut? rekli su da ce one neke mape stavit besplatno za skinut

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

A baš! Ne zna se čiji je odgovor bezvezniji. Pitanje je malo smješno, al šta sad - ima nas svakavih koji neke stvari ne znaju ili se susreću po prvi puta! 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice