Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.197.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
a1c2o3 kaže...
rebelsy kaže...

pa nevjerujem bas da ce bit servera hostanih u hrv.

Hoce !! *LN* ce uskoro imati jedan server u Hrv.

Ranked ??? Volio bi to ali cisto sumnjam Nevinašce

15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

I meni je jucer dosla isto:D

0 0 hvala 0
15 godina
Andi_zg kaže...
a1c2o3 kaže...
rebelsy kaže...

pa nevjerujem bas da ce bit servera hostanih u hrv.

Hoce !! *LN* ce uskoro imati jedan server u Hrv.

Ranked ??? Volio bi to ali cisto sumnjam Nevinašce

Ranked - HR

Cool

16 godina
neaktivan

Ljudi pomozite mi kada krenem singleplayer campaign igrati pojavljuje mi se bijela slika na početku.Kada prikaže da sam na brodu moram stisnuti Ctrl+Alt+Delete da mi se ne pojavi bijela slika.

0 0 hvala 0
16 godina

Evo ga napokon i meni došao BC2, evo sad instaliravam, i odmah krećem u akcijuCool

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Evo ga napokon i meni došao BC2, evo sad instaliravam, i odmah krećem u akcijuCool

Gdje si kupio?

16 godina

Preko crovortexa preordao, ispalo me nekih 20-ak kuna jeftinijeBogataš

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Aha, sad gledam LE verzija 400kn tamo! Šta ima u njoj pa je limited?

edit: skužih

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 11:29 (xilC).
16 godina

Bok ljudi, molim pomoć. 

Nisam čitao svih 127 stranica, tako da se ispričavam ako je već bilo sličnih pitanja. 

Skinuo sam khm khm verziju da isprobam može li moj komp (pogledajte konfiguraciju) to uopće pokretati. 

Do sad sam igrao CoD Mw2 bez ikakvih problema.

BFBC mi je dosta spor i imam osjećaj kao da kasni sa 'reakcijama'.

Moje je pitanje, mogu li još ikako smanjiti video/grafičke opcije (osim što sam stavio na low i najmanju rezoluciju) ili napraviti bilo što da mi igra normalno funkcionira?

Hvala. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@kupi si normalan komp prosječne jačine a ne igratu na knjizi za noteze (notebook)

16 godina

Pa nemogu vjerovat da me sad cijela igra i mene mora malo pod**bavatMršti se Sad sam igrao par minuta i stalno kod nekih većih eksplozija dobivam poptuno deformiranu sliku, totalno neigrivo...na bilo kojim postavkama se pojavljuje, Sadću probat druge drivere da vidim da nije do njihNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Pa nemogu vjerovat da me sad cijela igra i mene mora malo pod**bavatMršti se Sad sam igrao par minuta i stalno kod nekih većih eksplozija dobivam poptuno deformiranu sliku, totalno neigrivo...na bilo kojim postavkama se pojavljuje, Sadću probat druge drivere da vidim da nije do njihNeodlučan

Pod Moj PC ti stoji da ti je grafička overclockirana, probaj sniziti radni takt memorije grafičke kartice, a možeš i sniziti takt jezgre.

Javi kako je prošlo, pozdrav!

eNabava.net admin
16 godina

Nije do toga 100% ako je beta radila bez ikakvih problema, ali onda sam imao starije drivere...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

meni radi dobro, prvi put je trokirala sad leti...

na mojoj konfi je vrtim na high detaljima uz 2x filter bez problema

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prvo da napisem nekaj malo o igri, za sve one koji jos nisu sigurni da li bi ju kupili ili:

Po meni je igra mrak. Jucer sam igrao nekoliko sati i uopce nije bilo problema s trazenjem servera ili punkbusterom, sto ce biti za vikend ne znam ali za sada se cini da su sve sredili. Dojam koji igra stvarno ostavlja malo koga bez daha. Kad sam prvi put usao u igru zabio sam se u kut zgrade i bilo me strah uopce proviriti iza ugla od silnih eksplozija i rafala. Zvuk u ovoj igri je savrsen, dojam je kao da je to sve uzivo.

Vozila su super rijesena i popravili su "superiornost" vozila iz BF2. Ako uzmete borbeni helikopter tesko da cete imati score 20-0 kao sto je to bilo moguce u BF2 jer vas je dosta lako skinuti a i field of view u helikopteru i nije nesto. Najveci gust vecini ljudi je vjerojatno to kad dodjete do zgrade i zelite uci ne trebate traziti vrata nego jednostavno napravite vlasitit prolaz uz pomoc tube-a, C4 ili cega vec....

Grafika je odlicna i iako mnogima predstavlja problem zbog zahtjevnosti hardware-a ja nemam problema iako nemam neku jaku konfiguraciju.

BUG-ov server je super jer je ping odlican a server je stabilan. Jedino se nadam da ce se server uskoro prebaciti na HC jer malo je nerelano koliko metaka morate ispucati u nekog da bi ga ubili na normalnom serveru.

Sto se tice usporedbi s MW2 - po meni je BC2 za klasu bolji. Kao prvo BC2 nije radjen za konzolu nego za PC i to se osjeti u igri. BC2 ima puno vise opcija nego MW2... ako vam dosadi standardan nacin close quarters borbe onda uzmete sniper pa malo campate i saljete mortar strikeove.... pa ako to dosadi sjednete u helikopter pa sijete smrt iz visina.... pa ako vas skinu sjednete u tenka i cekate da se netko sakrije iza zida kuce tako da raznesete i njega i zid. Mene su odusevili oni gliseri s topom na pramcu, kako je to brzo a top odlicno roka... Ma sve je dobro, igra vam jednostavno daje toliko opcija da je nemoguce ne naci nesto za sebe ako vas FPS.ovi zanimaju. Budite sniper, budite support, budite u tenku, budite pilot, kaj god hocete, izbor je na svakom.

A za kraj samo jedan problem...

Dogadja mi se ponekad da igra krepa, totalno se ugasi i baci me u desktop. Jel se to jos kome desava? Sumnjam na graficku ali nisam siguran jer nemam nikakvih crta koje pokazuju da se grafulja pregrijava. Inace imam GTS 250.

I ako zelite slobodno me dodajte ingame: nick je Renda

5 0 hvala 0
16 godina

hmm jel ja to samo imam problem da nemogu uć server ili...

Steam: CRO Hellboy

0 0 hvala 0
16 godina

jedno glupo pitanje zbog kojeg sam odmah dinstalirao MW2 jest ima li lean left i lean right? Da li se grafika može usporedjivati sa Crysisom?

0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Nije do toga 100% ako je beta radila bez ikakvih problema, ali onda sam imao starije drivere...

Samo ti spusti takt i probaj, nema veze što ti je beta radila.

Ne košta te ništa da probaš malo sniziti takt grafe ili proca.

17 godina
neaktivan
bonzai kaže...

jedno glupo pitanje zbog kojeg sam odmah dinstalirao MW2 jest ima li lean left i lean right? Da li se grafika može usporedjivati sa Crysisom?

Nema leanove, grafika se ne može uspoređivati sa Crysis-om. Subjektivno - puno je bolja u BC-u

17 godina
neaktivan

Jel se može igrat online bez orginala?

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 270kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne i na to je odgovoreno bar 10 puta do sada.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
Stoja kaže...

To je najvjerojatnije do graficke, mislim da je kod tog modela(9800) to dosta čest problem, pucanje textura,  nvidija je dosta poznata s tim problemom, probaj ono sto su ti već naveli, smanjiti takt(ako neuspiju driveri).

15 godina
neaktivan

E danny jedno pitanje. Dali mozes ti stavit HC mode na server?

http://www.e-castig.com/index.php?r=uKBC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mogu, al rađe nebi. Više mi se dopada ovako kako je.

A i dobar dio ekipe koja je samnom došla na ideju za server preferira normal pa za sad tako i ostaje.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
neaktivan
markoal kaže...
Stoja kaže...

To je najvjerojatnije do graficke, mislim da je kod tog modela(9800) to dosta čest problem, pucanje textura,  nvidija je dosta poznata s tim problemom, probaj ono sto su ti već naveli, smanjiti takt(ako neuspiju driveri).

Ja sam imao takvih problema dok sam kupio komp i odnio sam ga na servis te su mi rekli da mi je prodana neispravna grafička kartica problem je bio isti da mi pucaju teksture te da je moraju promijeniti..

15 godina

Imam jedno pitanjce. možda je malo glupo al etoSmijeh. Svi ovu igru vjerovatno uzimaju i igraju samo zbog MP. E sad mene zanima kakav je single player u igri? Vrijedi li odigrat? Dali je bar blizu onoga u modern warfare 2?? Hvala unaprijed svima!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
I tako ostadoh bez xfx 8800 gtx xxx :) Crche juche dok sam igrao bf bc2 poslje 2 i pol godine ...

Barem je crkla "with honor", 25 / 3 KD :)

Nisam nikada imao problema s njom, dok nisam poceo igrati bc2. Prva dva dana je bilo sve ok, onda se comp poceo gasiti poslje par sati igre. Jucher, nema vise.
Sada chekam power color radeon 5850. 2 sedmice :(
Danas kada postajem pionir ...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

EA servers are currently down stopping login to a number of EA games. EA is investigating and will be back online as soon as possible.   

20 minutes ago   via TweetDeck

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma nemogu serveri izdržat toliku navalu jer kažu da je 400% povecan broj igraca ovih dana.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 15:49 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

jupi stigao postar Smijeh

ma srediti ce se to sa serverima, nadajmo se da su to samo djecje bolesti..

install u tijeku, vidimo se na bojistu Cool

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice