Znam da ne bi smio pitati ali umirem od znatizelje.Jesu li izasli crackani (piratski) serveri?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@ kejbl dodao sam te .
jel vama radi voice chat u igri ? meni ne radi :S
Danas krenuo igrati, igra je super, ide glatko na max postavkama.. A tek zvuk-milina! Pojačao bass do kraja na 5.1 sustavu i kad kreneš pucati sa strojnicom na Hummeru zabole te uši kao da zapravo pucaš.. Moćno!
evo prešo i po drugi put sp i po zadnji
uglavnom prvi puta mi je bilo puuno bolje
posebno jer nije igra mi trzala(sada sam lijepo imao stuttering,ogromni framerate dropovi kod dima,prašine i snjezne oluja)radi prokletog patcha
al mp mi skoro pa savršeno radi tak da je sve ok uglavnom
i onaj graficki bug u cileu je popravljen ak nist drugo
Je moguće usred SP-a promijeniti težinu?
mislim da opet login ne radi
Ni meni loging ne radi.
Se može promijeniti težina?
moze netko objasniti sto je FOV i cemu to koristi i koliko je najbolje staviti?
Neradi ni meni...!!!!!!!!!!!!!!!!
Field of view, dakle naštimavanje koliko ti pogled seže.
Gdje se to mijenja i na što to utječe (da li utječe na performanse)?
Field of view, dakle naštimavanje koliko ti pogled seže.
Gdje se to mijenja i na što to utječe (da li utječe na performanse)?
Da utjece,proc i vram grafe ti jako tu radi jer ucitava dalje mapu.a i nesto rama malo radi oko toga ali uglavnom radi mema grafe radi iscrtavanja objekata i ostalog.
evo kako promijenit fov. koristite fov kalkulator http://rjdown.co.uk/projects/bfbc2/fovcalculator.php
stavite u fov rezoluciju svog ekrana u kalkulator ^^^(link gore) i on će vam izračunati dobar fov za igru.
otvorite C:\Users\userime\Documents\BFBC2\settings.ini u notepadu i zadnja linija piše FOV tamo stavite broj ,sejvate i gotovo:)
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/920963-fov-comparison-screens.html
Znam da ne bi smio pitati ali umirem od znatizelje.Jesu li izasli crackani (piratski) serveri?
Mene to isto zanima. :) Zelim prvo probat,a ne dat pare pa onda past u bed kao sa mw2.
Je li to crackani server ili ??
evo sad ono prokleto smece od pb me kicka van
uvijek neki init failure i baci me nakon 10sec
se vama to događa?
se vama to događa?
I meni isto.. nekad pokrenem ponovno BF,, a nekad instaliran na novo PB,, i to jedino pomogne
navodno je bio neki update prek noci i mnogi serveri nisu updateani sa pb
pitao sam ljude na tih 15 sec kolko mogu biti na serveru rekli su i da njih isto baca
se vama to događa?
I meni isto.. nekad pokrenem ponovno BF,, a nekad instaliran na novo PB,, i to jedino pomogne
Mene danas isto izbacuje punkbuster..
ah nema anti cheaterskog softwarea do VAC-a
steta sto koriste pb jako je los oduvijek je bio uvijek ce i biti barem za mene
nista sad moram cekat da opet mogu igrat a uopce neznam sta moram cekat lol
neki pb update ili da se serveri updateju s pb nemam pojma
Evo jedna dobra vijest , BBC2 na PC-u vodi po broju igrača na serverima u odnosu na konzole ( zasebno gledajući - obje konzole zajedno i dalje imaju više igrača )- lijepa promjena u odnosu na MW2.
http://games.gamepressure.com/news.asp?ID=124090
Evo jedna dobra vijest , BBC2 na PC-u vodi po broju igrača na serverima u odnosu na konzole ( zasebno gledajući - obje konzole zajedno i dalje imaju više igrača )- lijepa promjena u odnosu na MW2.
Da, za razliku od MW2 koji je na PCu imao dovoljno malo igrača da nisu htjeli staviti dedicated, a po prodaji je bio prvi, ali za konzole.
Je li to crackani server ili ??
Pa naravno da je originalni.
Ovdje teško da će biti onih servera.
Nemam nikakvih problema sto se tice toga, ali bas nikakvih. Samo mi nekada malo dugo trazi server, ili dugo radi update statusa . .
Igra je jako jako dobra, malo smeta kolicina metaka koju trebas ubacit u protivnika da legne, ali sve ostalo to kompenzira . .
10/10 je nesto savrseno, na sto do sada nisam naisao . . pa mi je ova igra 8,8/10 :D, evo za ostale, MW2 = 7,5/10, CoD2=9/10
Nemam nikakvih problema sto se tice toga, ali bas nikakvih. Samo mi nekada malo dugo trazi server, ili dugo radi update statusa . .
Igra je jako jako dobra, malo smeta kolicina metaka koju trebas ubacit u protivnika da legne, ali sve ostalo to kompenzira . .
10/10 je nesto savrseno, na sto do sada nisam naisao . . pa mi je ova igra 8,8/10 :D, evo za ostale, MW2 = 7,5/10, CoD2=9/10
Pa meni je sad baš dobar damage, na beti je bio premali.
I moraš gledati na to da na većoj udaljenosti metki gube na jačini i zato ponekad više treba.
ma tooo
pc pwna konzole
ovo je preporod :D
zato i imamo toliko problema jer jako puno igraca igra bc2 na pc-u
Vožnja tenkom je nevjerojatno dobra! Ma koji CoD...ovo rastura...
DICE(BC2,MoH,BF3) ce zgaziti CoD totalno, no za modern warfare još ostaje nade ako bivši bossovi pobjede Activision na sudu(inače Call Of Duty 8:Modern Warfare 3:Among Talibans:Makarov Raider itd.)