Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.206.995
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
ivanec kaže...

Do sad sam igrao samo prvu  misiju, odigrao sam do sad milijardu igara, ovo sam prekinuo nakon 5 min.

Ima li sta novo? nema!

Igrivost? katastrofa (ko prije 10 god.) hodas po rovovima i pucas u Japance ?? Nema ni ljevo ni desno samo ravno ??!! hebeno

Grafika me se nije dojmila.

Totalno linearno i viđeno 100-tine puta.

Naravno ponavljam igrao sam 5-10 min. Nek se niko ne ljuti al ovo je moja procjena, mozda su me i godine pregazile (28), al misilm da je svakako cod razina vise od ovog.

Nek se niko ne ljuti i govori da sam bedast jer se o ukusima ne raspravlja, nadam se da ce Mp biti dobar i da ce moci zaigrati i mi plitkog đepa tj. hrvatski radnik seljak :).

a kome tata moze kupit, blago njemu"""!!!:)

Ak si igro 5-10 min nemoj niti komentirati ništa bolje šuti i odigraj još par misija...

15 godina
neaktivan
Pislje kaže...

MA DA JE NAJGORI NA SVJETU JA BF VOLIMVOLIMVOLIM

voli ga malim slovima a ne caps lockom ;)

Ima li tko prodati 2gb ram 800mhz ddr2 ? pm me !
16 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

igram je vec 2 dana,nebitno od kudje =P,igra je fenomenalna =) kakav osjecaj kad granatom krov razneses, umjetna inteligencija nije "glupa" stvarno znaju sto im je radit,radnja je pomalo suha jer smo vecinom slicne price vec prosli al u svakom slucaju igri treba dat šansu [rekao bi lauš =)]...jedva cekam Multiplay da vidimo kako ce to ic ,mislim da ce pravi ljubitelji ovog žanra uvidjeti kvalitetu ove igrice iako pomalo vuce na Modern Warfare,igra je daleko bogatija nego MW...sad je na redu cekati Servere =P

Im But the blade in the Crowd
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 16:55 (Ner0).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

daj ajde molim te pa to sam stavio da ti docaram da je ta ljubav velika pa sta ti smetaju velika slova

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

iz buga

Kao i Modern Warfare 2, samo s dedicated serverima. I vozilima. I uništivim okolišem i plamtećim zgradama. Bad Company 2 traži više timskog rada, a nudi manje krumpira, pa mu u koncu predviđamo daleko manju popularnost - ovdje je potrebno i malo misliti, a čemu to, kad se drugdje može samo pucati?

xD

Pa neznam baš BC2 je već tjednima najprodavanija igra na net-u, a još nije izašla...

17 godina
rebelsy kaže...

iz buga

Kao i Modern Warfare 2, samo s dedicated serverima. I vozilima. I uništivim okolišem i plamtećim zgradama. Bad Company 2 traži više timskog rada, a nudi manje krumpira, pa mu u koncu predviđamo daleko manju popularnost - ovdje je potrebno i malo misliti, a čemu to, kad se drugdje može samo pucati?

xD

Ja cu je sigurno igrati jer volim misliti Namigiva

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
16 godina
rebelsy kaže...
Pislje kaže...

MA DA JE NAJGORI NA SVJETU JA BF VOLIMVOLIMVOLIM

voli ga malim slovima a ne caps lockom ;)

Potpisujem i lijevom i desnom rukom........   Cool

16 godina
moderator
kejbl kaže...
rebelsy kaže...

iz buga

xD

Pa neznam baš BC2 je već tjednima najprodavanija igra na net-u, a još nije izašla...

Ne kužiš,najprodavanija je sad,jer su svi več kupili mw2(ili manje kupuju Alien vs Predator ili neku drugu igru).

Ali prodat če se u manje primjeraka na kraju nego mw2(ali to nije bitno).

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
kejbl kaže...
rebelsy kaže...

iz buga

xD

Ne kužiš,najprodavanija je sad,jer su svi več kupili mw2(ili manje kupuju Alien vs Predator ili neku drugu igru).

Ali prodat če se u manje primjeraka na kraju nego mw2(ali to nije bitno).

Normalno da nije bitno samo kažem činjenicu, ali tko zna koju će popularnost steči BC2 to možemo samo nagađati hoće li biti više ili manje nego MW2..

17 godina
neaktivan
Vrlo je bitno naglasiti da mi, ljubitelji Battlefield serijala, ne trebamo i ne želimo CoD igrače. Molimo da ne kupujete BC2 i ne dolazite na servere, te nastavite igrati CoD. Već sam primijetio tužnu činjenicu da jedan veliki broj CoD igrača igra BC2 (betu) i da su strašno bijesni što nigdje u statsima nema broja ubojstava. Takvi idioti najčešće stoje na vrhu one stijene sa snajperom cijelu partiju, čak i kada svi odu naprijed, a onda izađu s mišlju da su svi napustili server.
Battlefield ne treba takve.

Zahvaljujem na razumijevanju.
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
18 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Vrlo je bitno naglasiti da mi, ljubitelji Battlefield serijala, ne trebamo i ne želimo CoD igrače. Molimo da ne kupujete BC2 i ne dolazite na servere, te nastavite igrati CoD. Već sam primijetio tužnu činjenicu da jedan veliki broj CoD igrača igra BC2 (betu) i da su strašno bijesni što nigdje u statsima nema broja ubojstava. Takvi idioti najčešće stoje na vrhu one stijene sa snajperom cijelu partiju, čak i kada svi odu naprijed, a onda izađu s mišlju da su svi napustili server.

Ja sam oduvijek CoD igrac, al sam otvoren novim iskustvima i stilovima igranja, pa valjda nece sve generalizirat pod BF ljubitelji vs CoD Igraci . . LOL

Nisam do sada igrao battlefield, cisto zato sto mi se nije svidjao, bio mi je glup, ali bad company 2 mi je prekrasan i jedva cekam multilpayer. A nemam nista protiv teamplaya . .

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja sam cod igrac :) I nisam takav. Lol. Bez vrjedanja molim. Smijeh

Evo odigro sam single na normal,pa cu na hard. I sve ukupno moje misljenje je da je igra u globalu odlicna. Ima par nekih sitnica,ali sve u svemu

vrlo igriva. Najvise me zanima multi. Mozda zamjerka ide na dizajn oruzja,mislim pogotovo na teksture. Previse izgledaju nekako mlako,plasticno...

Ne znam kak da opisem,ocekivo sam bolji izgled oruzja. te mozda kretnje. Animacija likova mi je odlicna,ali nekako nije fluidno okretanje. Pogotovo u trcanju.

Ali sve ostalo je odlicno. Ne znam jel sam jedini,ali u nekim djelovima me nekako podsjeca na ghost recon. U svakom slucaju za svakog ljubitelja napucavanja,pogotovo

za one koji i vole malo timski rad. Ima i takvih u codu :)

http://tridizajn.com/blog
16 godina

A čuj, to si ti, al ne vjerujem da su svi cod igraći takvi, nekima cod više paše  i ako im je dobar, nemaju razloga trošit lovu bezveze za bad company 2 i poslije samo pljuvat po igri jer su bezveze bacili lovu. Mene cod kao multiplayer nikad nije zanimao(pa ga nisam ni kupio ni igrao), ali nisam ni druge pokušavao uvjerit da to nije za njih, već samo davao svoja mišljenja zašto on nije za mene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OK, igrajte, ali vrlo je bitno da ponavljate 1000 puta dnevno:
- nisam tu zbog frag counta
...
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trebaju sravnit onaj Wookie hill na port valdezu.I posadit mamutovce,bit ce tim snajperčićima prirodnije.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
naxeem kaže...

E da znaš baš ću kupiti BC2! Čak ću i napustiti MW2 (ako mi BC2 bude zabavniji), tako da se svima zamjerim - i onima koji misle da se CoD igra cijeli život i onima koji misle da je BC2 samo njihova prćija! Belji seBelji seBelji se

17 godina
neaktivan
rulF kaže...

Ja sam oduvijek CoD igrac, al sam otvoren novim iskustvima i stilovima igranja, pa valjda nece sve generalizirat pod BF ljubitelji vs CoD Igraci . . LOL

Nisam do sada igrao battlefield, cisto zato sto mi se nije svidjao, bio mi je glup, ali bad company 2 mi je prekrasan i jedva cekam multilpayer. A nemam nista protiv teamplaya . .

da, imho čisto generaliziranje od fanboya koji se smatraju višim bićima što igraju bf igre a ne neke druge

od glupih igrača je nemoguće pobjeći u bilo kojoj igri (probaj samo igrat neki battelfield sa 64 igrača na serveru, pogotovo BF2142, kaos živi), a o prijašnjim battlefeildima i glitch-userima da ne govorim, nekad je teško stvarno naći dobru partiju sa pravom timskom igrom i dobar server

a ovu rečenicu o "tužnoj činjenici da jedan veliki broj CoD igrača igra BC2 (betu)" je teško zaobići, neznam stvarno zašto sam na ovom forumu, na kojemu tako nešto jedan moderator napiše

17 godina
neaktivan
Miro kaže...
naxeem kaže...

E da znaš baš ću kupiti BC2! Čak ću i napustiti MW2 (ako mi BC2 bude zabavniji), tako da se svima zamjerim - i onima koji misle da se CoD igra cijeli život i onima koji misle da je BC2 samo njihova prćija! Belji seBelji seBelji se

Ali onda kad igrašPush, daj pliz, ne stoj na brdu sa snajperom - kada svi "odjednom nestanu" to je znak da je napad gurnut naprijed na mapi!

I vrlo je bitno da sve što radiš ima svrhu za rješavanje cilja misije. Cool

Ups, nisam ni vidio da je to Miro :) - No dobro, važi svejedno! :)

@Sir Vidara the XVII

Imaš zanimljivo ime.

Inače, to što sam moderator, ne znači da ne smijem mrziti CoD igrače u Battlefield igri (iako i sam igram MW2). Zaboravio sam ti reći da sam dalmatinac, da mislim da je Queen bila bolja grupa od Beatlesa i da glasam protiv HDZ-a. Nadam se da će ti to pomoći u odluci želiš li biti na ovom forumu ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 19:05 (naxeem).
16 godina
protjeran

haha onda su kakti konzolasi casual gameri i da su low i neznam kakvih je sve gluposti bilo pisano po onoj temi Konzole vs PC 

na ps3 demo nema ni jednog snipera na onoj noob planini 
zna se koji sniper gore kod onog cjevovoda sakrit  i mozda koji dolje u grmu al nikad nisu 2 il vise skupa i uopce nema problema sa tim

ak je stvarno tak ko na onom stripicu onda neznam kaj bi reko

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo upravo prodao COD MW2 pa uzimam Bad Company 2!Smijeh

Respect my authority!
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
rulF kaže...
naxeem kaže...

Mislim da nije bitno tko je što igrao. Osobno, probao sam sve COD-ove a MW i MW2 u multiplayer-u i odlični su. Kušao sam i BF2 i njegove derivate. Svatko bira svoj način igre i "RUSH" način u BFBC2 je možda najsličniji MW2 multiplay-u, ali imam osjećaj da su mape u MW2 ipak pre male. Nije sve za svakoga. Ovim putem pozdravljam sve borce iz Battlefield i COD serijala.

17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

ak je stvarno tak ko na onom stripicu onda neznam kaj bi reko

Jest Smijeh

17 godina
moderator

Bio je još jedan u ekipi, ali je uteko kad je vidio da sam izvadio fotić :D Na noob planini vjerovatno nije bilo mjesta, pa su morali s desne strane stajati :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

5 0 hvala 1
16 godina
naxeem kaže...

Ali onda kad igrašPush, daj pliz, ne stoj na brdu sa snajperom - kada svi "odjednom nestanu" to je znak da je napad gurnut naprijed na mapi!

I vrlo je bitno da sve što radiš ima svrhu za rješavanje cilja misije. Cool

Ups, nisam ni vidio da je to Miro :) - No dobro, važi svejedno! :)

@Sir Vidara the XVII

Imaš zanimljivo ime.

Inače, to što sam moderator, ne znači da ne smijem mrziti CoD igrače u Battlefield igri (iako i sam igram MW2). Zaboravio sam ti reći da sam dalmatinac, da mislim da je Queen bila bolja grupa od Beatlesa i da glasam protiv HDZ-a. Nadam se da će ti to pomoći u odluci želiš li biti na ovom forumu ili ne.

I naxeemov potpis ti o tome govori.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

@Sir Vidara the XVII

mislim da je Queen bila bolja grupa od Beatlesa

e ovo je stvarno previše, zbogom bug forume  :P

17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
rebelsy kaže...

na ebayu 140kn preorder .. dobis kutiju, key, manual (sve) ... dostava za hr besplatna ... ;)

može link?

bump

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina

Evo ovako naxeem piše što misli, ne kalkulira i ne pravi se važan što je moderator, jedan od najiskrenijih ljudi na forumu sa svim manama i vrlinama,ali je isto malo pretjero sa bc 2 i  cod tipizacijom.

Ja sam stari cod igrač, ali momentalno mi je koncept bfbc2 kvalitetniji i njega budem igrao dok ne dođe nešto što mi više odgovara.

eto toliko : )

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
AA-d00d kaže...
rebelsy kaže...

na ebayu 140kn preorder .. dobis kutiju, key, manual (sve) ... dostava za hr besplatna ... ;)

može link?

bump

kikolo rikolo mi je dao link na pp za taj preorder na ebayu (140kn + dostava free u hr) ... sigurno je 100% jer lik ima 99.5% onaj feedback i prodao je vec dosta ... pitaj njega neka ti da link jer sam ja izbrisao poruku ;)

evo ja sam nasao ovo:

http://cgi.ebay.com/Battlefield-Bad-Company-2-New-PC-Game-English-PREORDER_W0QQitemZ180473654546QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Games?hash=item2a05116d12#ht_2796wt_939 26$

http://cgi.ebay.com/Battlefield-Bad-Company-2-II-Brand-New-Sealed-PC-Game_W0QQitemZ160405426204QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Games?hash=item2558e8901c#ht_1398wt_939 26.50$

http://cgi.ebay.com/Battlefield-Bad-Company-2-II-PC-Game-New-Pre-Order_W0QQitemZ250587039061QQcmdZViewItemQQptZAU_PC_Video_Games_Games?hash=item3a5826c555#ht_1295wt_939 AU$19.85

http://cgi.ebay.com/Battlefield-Bad-Company-2-New-PC-Game-English-PREORDER_W0QQitemZ200443392167QQcmdZViewItemQQptZAU_PC_Video_Games_Games?hash=item2eab5b70a7#ht_1917wt_939 21$

kupujete na svoju odgovornost ...

Ima li tko prodati 2gb ram 800mhz ddr2 ? pm me !
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 20:29 (rebelsy).
17 godina
neaktivan

Jel se pod "stari cod igrac" racuna igranje od cod1, cod4 ili nesto dugo ? Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Gluposti,

jedino je bitno što sam ja već skinuo BFBC2 i čekam prokleti petak da aktiviram kopijuIzlanuo se

ili ču možda već započeti u utorak igrati, možda nam se EA smiluje i dopusti nama

(budalama koji su preordali preko ea stora) da počnemo mlatiti već sutra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice