Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.205.438
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
DJECHACHIC kaže...
AlienWare1 kaže...
DJECHACHIC kaže...

Kolika je cjena?Ako se nevaram mislim je 27 eura po mjesecu.

Kako misliš cijena mjesečno?Pa kupiš igru i ćeraš je do vijeka vijekova.. Pa nije ti to Warcraft i šta ti ja znam.. Neodlučan

Ma ne..Mislim kolko ce kostat iznajmljivanje servera.

Aha.. Smijeh

Ispričavam se, nisam pratio prijašnje postove..

17 godina

Imam jedan problem sa grafikom,slika mi se stapa sa okolinom bez obzira na koje ja postavke stavim.Neznam jer mi je to zbog bete,ati drivera ili mi grafulje nevaljaju

Mogu odigrati 5 dana a da nemam problema,a može mi se pojaviti nakon 5 minuta igranja BC 2

16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Možda je to do drivera jer ipak imaš crossfire pa g amožda to muči. Jesi možda probao samo sa jednom grafom igrat pa vidit kako vrti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

E Frend pita malo je zakasnio na faceu mu nestalo a ja vec nekom prije uzeo, pa ako netko ima visak key ako moze da mi posalje na privatnu poruku.

Btw, danas sam igrao koju partiju s Stojom, neznam jeli on primjetio da smo na istom serveru,.
Sto se tice fpsa, primjetio sam kad gledas score da se poprilicno smanji.

Without signature
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 12:01 (markoal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
steta sto nema nikakvih novih trailera
mislim da ce jos samo jedan biti tj. realese trailer
Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

može iko objasnit kako dobit beta key?

Chuck Norris je poreza nož!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...
AlienWare1 kaže...
DJECHACHIC kaže...

Kolika je cjena?Ako se nevaram mislim je 27 eura po mjesecu.

Kako misliš cijena mjesečno?Pa kupiš igru i ćeraš je do vijeka vijekova.. Pa nije ti to Warcraft i šta ti ja znam.. Neodlučan

Ma ne..Mislim kolko ce kostat iznajmljivanje servera.

a prvo su govorili da nema profita od iznajmljivanja servera, govna pohlepna kapitalistička koja gledaju samo svoju korist!

Chuck Norris je poreza nož!
17 godina
dr. zlo kaže...

a prvo su govorili da nema profita od iznajmljivanja servera, govna pohlepna kapitalistička koja gledaju samo svoju korist!

Efektivna borba protiv piratstva nevidim u cemu je problem.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
markoal kaže...

Btw, danas sam igrao koju partiju s Stojom, neznam jeli on primjetio da smo na istom serveru,.

Heh, skužio sam , samo nisam znao tko je točno sa foruma, jer imaš drukčiji nick pa se onda zbunim xD, Al ako se ne varam to je bila dobra partijaSmijeh koja si klasa bio da si toliko bodova nabio? 

16 godina
protjeran

uff danas sam imo dobru partiju sa likom sam bio u istom tenku od pocetka do kraja igre nijednom nisam van izasao 

bio je dobar partner a i par dobrih ljudi koji mi popravljali tenk skupio sam 3000 bodova a lik gore na tenku 3700 svi ostali ispod 1000 lol nista im nismo ostavili

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

uff danas sam imo dobru partiju sa likom sam bio u istom tenku od pocetka do kraja igre nijednom nisam van izasao 

bio je dobar partner a i par dobrih ljudi koji mi popravljali tenk skupio sam 3000 bodova a lik gore na tenku 3700 svi ostali ispod 1000 lol nista im nismo ostavili

ti to na ps3 igraš, ne?

btw, i ja sam isto tako jednom bio od početka do kraja runde u tenku dva su nas inžinjeri popravljali + medic koji ih je lječio kad su nekoga ubili i dobili smo dosta lako.

16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

ti to na ps3 igraš, ne?

btw, i ja sam isto tako jednom bio od početka do kraja runde u tenku dva su nas inžinjeri popravljali + medic koji ih je lječio kad su nekoga ubili i dobili smo dosta lako.

da jer na kompu maximalno mogu natjerat na 23fpsa a ti mi je jako premalo

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
15 godina
neaktivan

Jel se moze igra igrati s xbox joystic-om???

xRALEx-BFBC2
16 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Jel se moze igra igrati s xbox joystic-om???

naravno... igrat bc2 na kompu sa gamepadom ti je cista uzivancija... ;)

15 godina
neaktivan

Sutra cu si ubost jednogSmijeh

xRALEx-BFBC2
17 godina
Stoja kaže...
markoal kaže...

Heh, skužio sam , samo nisam znao tko je točno sa foruma, jer imaš drukčiji nick pa se onda zbunim xD, Al ako se ne varam to je bila dobra partijaSmijeh koja si klasa bio da si toliko bodova nabio? 

Mislim Medic, al sa svakom mogu lako bit među prvim samo treba bit u dobroj ekipi i treba znat iskoristit....

Without signature
16 godina

koliko kosta xbox kontroler za PC ? Moze li se koristiti bilo koji kontroler ? Iako ne vidim bas razlog zasto bi igrao na jojstic, mislim da je teze igrati FPS na jojstic nego sam misem..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
steve90 kaže...

koliko kosta xbox kontroler za PC ? Moze li se koristiti bilo koji kontroler ? Iako ne vidim bas razlog zasto bi igrao na jojstic, mislim da je teze igrati FPS na jojstic nego sam misem..

pa ono traševi od gamepada (ne joystick, to je za avione, i comodore 64 :)  ), su oko 100 kuna, bolji su oko 200, a kvalitetni su i preko 300, a ovi za 200 su manje više nepoderivi... osim ako nemaš živaca pa gamepad nađe put prema zidu i tako ... :)

16 godina
neaktivan

mozete li mi reci di mogu nabavit key za beta verziju.hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam orginal xbox controler koji radi i na PC i kako sad igrati s tim?samo zastekam i pod controls slozim ili?

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ranko091 kaže...

pa ono traševi od gamepada (ne joystick, to je za avione, i comodore 64 :)  ), su oko 100 kuna, bolji su oko 200, a kvalitetni su i preko 300, a ovi za 200 su manje više nepoderivi... osim ako nemaš živaca pa gamepad nađe put prema zidu i tako ... :)

Ma i mislio sam na gamepad, samo eto sta ja znam pisem joystick.. I pitao sam za xbox kontroler a ne neke druge gamepade.. Ali ok, nema veze.. Namigiva

15 godina
neaktivan
steve90 kaže...

S kontrolerom od xbox sam igra punooo igrica i odlicno je,iza imas tipku koj ti je ko pravi okidac i pune je lakse igrat,ali opet tipkovnica i mis imaju svojih cariSmijeh

xRALEx-BFBC2
16 godina
neaktivan

a kako da ja igram battlefield sa xbox kontrolerom na kompu?

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo ga ukopcas...Zato jer sam gledo sad pod settings imas kontrole za joystic mozes pojacavati  ili smanjivat osjetljivosti i jos nesto.

xRALEx-BFBC2
16 godina

Xbox jojstick

149 kn ADM Zicni (onaj logitech cool (nekaj haldenje)

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Xbox jojstick

149 kn ADM Zicni (onaj logitech cool (nekaj haldenje)

chillstream mislim

15 godina
neaktivan

Ja uzimam ovakav

xRALEx-BFBC2
16 godina
neaktivan

MA ja sam uzeo original preko stima onaj Battlefield Bad Company 2 Limited Edition. Dobijes neke Multiplayer iteme koje uz obicni ne dobijes.

Za sad igram betu i igra se cini solidno, igram na Sapphire radeon hd 5670 ludilo je vuce mi stvarno dobro na najjacu rezoluciju. Preporucujem da svi probaju betu dokle mogu jer igra je stvarno dobra(ako imas dobru graficku itd, uostalom neces je dozivit dobro) pa da se zna. BATTLE RULLS ako me ko hoce dodat na battle ovo je moje ime UniQeDejavu

. Hvala

Sala

0 0 hvala 0
16 godina
salafredo kaže...

MA ja sam uzeo original preko stima onaj Battlefield Bad Company 2 Limited Edition. Dobijes neke Multiplayer iteme koje uz obicni ne dobijes.

Krivo si shvatio. Sve što dobiješ u limited edition, imaju i ostali, samo što oni trebaju otključati te stvari, dok ih ti odmah dobiješ. Al opet sve to otključaš za cirka 5-6 sati igreNamigiva

15 godina
neaktivan

meni je ipak najdraze igrat s misom i tipkovnicom nemogu si zamislit da igram fps s gamepadom jedva da igram igre tipa ac ili prototype al pucacine nemogu btw ak mislite na pc-u igrat s gamedom bc2 prek neta mislim da imate jako male sanse da zatucete nekog jer je mis ipak misNamigiva

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice