- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Imam winxp i kada pokrenem bfbc2 onda vidim blue screen of death i restarta mi se kompjuter
kad ti se pojavi blue screen, uslikaj i ovde postavi, moze biti do svacega, pa da vidimo u cemu je problem
Imam winxp i kada pokrenem bfbc2 onda vidim blue screen of death i restarta mi se kompjuter
Stari moj jedva ga ja pokrenem na svome compu a kamoli ces ga ti pokrenit na svom sa grafickom od 64 MB.
Stari moj jedva ga ja pokrenem na svome compu a kamoli ces ga ti pokrenit na svom sa grafickom od 64 MB.
stari ako nisi znao kupio sam novi komp sa grafom od 1gb geforce 9500gt
slika za detalje
sva sreća da je novi komp sa 9500gt..
Tko još kupuje komp sa 9500gt
sva sreća da je novi komp sa 9500gt..
Tko još kupuje komp sa 9500gt
pa njemu je novi!! a ak mu hoces pomoci daj mu svoj komp da igra ili ga pozovi kod sebe!! A ako neznas drugacije pomoci sta se uopce javljas takvim snobovskim odgovorima koji nemaju apsolutno veze s njegovim problemom... a prva mogucnost ti je da ti bfbc2 povuce struje za proc i grafu! koje napajanje imas, i dali je dovoljno?
stari ako nisi znao kupio sam novi komp sa grafom od 1gb geforce 9500gt
slika za detalje
A kako cu znat?
Hmm razlozi pojavljivanja blue ekrana mogu biti razni(neki virus,problem sa RAM-om,piratski windows itd.)
btw. i ja imam 9500gt
Na sedmici mi je radilo sve kako treba
Bump :)
Umrla tema otkako je bf3 izašo..
rjesio sam problem.usput dajte malo pricajte zar ste svi ovisnici o igrama?
Dečkovi ili curice u nedelju ćemo napraviti jedan party izabrati neki server i rokati malo za dobra stara vremena. Netko će ovdje napisati koji server točno. Rokat ćemo negdje u kasnim večernjim satima, negdje ok 21-22 sata.
Nadam se da ćete doći u što većem broju.
Dečkovi ili curice u nedelju ćemo napraviti jedan party izabrati neki server i rokati malo za dobra stara vremena. Netko će ovdje napisati koji server točno. Rokat ćemo negdje u kasnim večernjim satima, negdje ok 21-22 sata.
Nadam se da ćete doći u što većem broju.
Bilo bi dobro da krenemo oko 21:00. Šta se igra? CQ? Rush?
Svejedno glavno da se stari veterani skupe, a dobro su došle i friške njubare
Svejedno glavno da se stari veterani skupe, a dobro su došle i friške njubare
ja sam dosada igrao skoro svako većer..a što više novih njubara to više bodova
dosao bi i ja!!recite koji server,sta,gdje...ja sam "jopke"u igri!!
Ima jos servera na BC2 ili su svi na B3? Gdje je najjeftiniji key za kupiti, po mogućnosti da se plaća s uplatnicom.
Ima jos servera na BC2 ili su svi na B3? Gdje je najjeftiniji key za kupiti, po mogućnosti da se plaća s uplatnicom.
Ima dosta punih servera i bit će ih još godinama jer je igra predobra, meni najbolji MP.
Ovdje imaš BFBC2 za 75 kn, plaćaš općom uplatnicom. Igra je za Origin.
Ovdje ti je među najjeftinijim keyevima ako imaš karticu, 9 €. I na Originu je igra snižena na 10-tak €.
ako je hardcore da ne ulazim bezveze
ajmo se nac

Ima,bez brige i bit će.
dao sam šansu par puta bf3, ali ta "igra" je miljama daleko od BC2.. onaj metro se svodi na napucavanje oko B točke na 3 prilazne lokacije, katastrofa.. pa zapinjanje pri preskakanju prepreka i sl. nebuloze.. uludo utrošen novac..
ako tko želi na dobar BC2 server:
http://www.gametracker.com/server_info/95.141.41.133:19867/
talijanski, ekipa je odlična i stalna, admini su ok, rijetko kada koji cheater uleti i većinu vremena pun..