Pa vidi lika, kaže da igra na WinXP, dakle samo DX9, otuda mu i silni FPS.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Heh majstore samo pitam da se nebi desilo da lutam po mapama sam :)

Jesi me nasmijao sa ovim, pa gtx560ti i hd6950 se u par postotaka razlikuju negdje jedna bolja negdje druga, i ti sad hoces rec da je hd6870 bolja od 560ti, pa gdje si ti bio kad sam kupovao grafu da mi ustedis love.
Rezolucija ne utjece na performanse? dovoljno si rekao.
Ma ne zanima mene koliko ti fps-a imas, ja sam samo rekao da si se malo zjb. kad si rekao da, kako ti kazes deres gtx560Ti sa hd6870.

Ma ne zanima mene koliko ti fps-a imas, ja sam samo rekao da si se malo zjb. kad si rekao da, kako ti kazes deres gtx560Ti sa hd6870.
dobro mozda sam pretjero gledo sam neke stare testove al nisam vidio da ova radi na dosta manjem taktu hd6870 vs gtx560ti a i dalje dere ovu gtx560ti:-) ne u svemu, pa sad neznam....
dobro mozda sam pretjero gledo sam neke stare testove al nisam vidio da ova radi na dosta manjem taktu hd6870 vs gtx560ti a i dalje dere ovu gtx560ti:-) ne u svemu, pa sad neznam....
Taj test sto si naveo i nije bas neko mjerilo, zato sto je testirano u single playeru.
U singleplayeru fps mi se vrti oko 30-50 kad sam na otvorenom,a kad sam u nekoj kuci ili slicno padne na 15-25.
E sada hoce li ovo biti dovoljno za multy?(igram na medium na najvecoj rezoluciji)
U singleplayeru fps mi se vrti oko 30-50 kad sam na otvorenom,a kad sam u nekoj kuci ili slicno padne na 15-25.
E sada hoce li ovo biti dovoljno za multy?(igram na medium na najvecoj rezoluciji)
ispuni si rubriku moj pc tako da vidimo koju mašinu imaš,po ovome neće biti ugodno baš.
pice addajte me DR MORCUS
med+skill heheh šalim se
ajd ak vas ima tak aktivnih javite se pa možemo se navećer skupit kod mene na ts-u i otić napravit reda na neki server
Nick u igri: bugi_138
Hajde napišite vi aktivni nickove, pa se dogovorimo i nađemo jednu večer.
in game: gamer-065
xfire:optimus122
ts ip: 176.9.206.151:1337
evo pa dodajte me i navećer sam obićno na ts-u pa svratite
leobugi jesi to ti? :)
mozda me znas sa minecrafta
Već neko vrijeme igram na serveru The Banana Republic jer mi odgovara ta mapa a runda traje i sat vremena (1000 života s obje strane) i danas naiđem na našeg člana EZY-E. Dobro me oprao 7-8 puta. Svaka mu čast na igri.
u bf3 nema razlike između njih
e to burke!:-) sad zamisli moju na testu koja radi na 1000/4800mhz pa pojede ove low budget interspar grafe al na stock frekvi!!hehe šala
leobugi jesi to ti? :)
mozda me znas sa minecrafta
Pa disi krokodilčino.. E jel server još radi? Dan-dva nakon što sam prvi put došo išao sam opet na server i od tad nisam mogo ući zbog white liste tako nešto.
ovako igra zahtijeva barem 3+ jezgreni cpu,bolji ti je ping i brže se loadaju mape a i 4 gb bi ti dobro došlo...jbg
ja sam imao e4600 OCan 3.2 i 4770 i nisam bio zadovoljan izvedbom igre.
ovako igra zahtijeva barem 3+ jezgreni cpu,bolji ti je ping i brže se loadaju mape a i 4 gb bi ti dobro došlo...jbg
ja sam imao e4600 OCan 3.2 i 4770 i nisam bio zadovoljan izvedbom igre.
Mislio sam da je za ping potreban brz internet ,nema druge nego uzeti sniper i campati na nekom brdu di mi je fraps dobar.
Nakon živciranja s bf3, jučer upalim bc2.
Igra je definitivno zabavnija od bf3.
A da ne pričam o stabilnosti sve se vrti ko podmazano.
U bf3 ak odigram dvije runde da me ne izbaci sa servera ja sretan čovjek.
Ping ti nazalost u BC2 najvise ovisi na kakvoj kanti igras...

gledajuči ovaj video iznad..jel imaš tako mali dpi na mišu ili imaš reflekse ko mrtva kokoš?
ja sam danas igrao nakon xy mjeseci i ugodno se iznenadio koliko lako ubijem nekog i koliko su mi se kretnje poboljšale od kada igram bf3, i kao što ceco kaže, stvarno je dobar odabir modova i mapa
Ping ti nazalost u BC2 najvise ovisi na kakvoj kanti igras...
Ne znam jel to meni upučeno meni ali ako je, bc2 sam igro od samih početaka i nije imao toliko problema ko bf3.
Imao je s detekcijom hita nekima se smrzavala ali rijetkima,dok u bf3 je to pravilo.
Bf3 je super ali !!!!!!
Kad si u akciji i krene te a ono puf desktop,pa doslovce poludim,pa toliko frke nije imao ni bf2