U glavnom meniju gore lijevo imaš gumb Vietnam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U glavnom meniju gore lijevo imaš gumb Vietnam.
čini mi se da misli na spectat
Aha, moja greška.
Spectat kitovi su ti zasebne klase sa drukčijom kamuflažom.
E na to sam mislio.
Malo bih pogledao videoe o BFBC2. dali znate nekog lika sličnog whiteboyu samo da neigra Bo več BC2..ili takvo nešto "dobro"
Hvala :D
ajde ce neko igrat?? dodite na mumble ili mi javite na pp :)
Koji ti je nick na ingame da te dodam ja sam kalko1212.
Koji ti je nick na ingame da te dodam ja sam kalko1212.
ja sam Xhi[Z]orS sad cu te dodat ako ne dobijes dodaj mene, i dodaj me na xf: k4zii
:)
Ajde uđi u neki server.
Evo i mene, kupio igru taman se skida, moze netko nesto preporucit dok se igra skida ? :)
Npr bug ip od server i tako to
Evo i mene, kupio igru taman se skida, moze netko nesto preporucit dok se igra skida ? :)
Npr bug ip od server i tako to
nema ti ip-ova,i bug server je ugašen,preporučam ti Old Guys servere
NAPKON <3
a da nisam manga xD
A to je bilo kad sam a otišao
Ja sam to napravio na normalu na BUG serveru.
Sta je bug server bio normal?
Da.

One question, Na Vietnam i Bc2 vrijede isti leveli ili je za Vietnam moram posebno prelazit
Da.
Igrao sam na bugu i nije bio normal. Bio je neki polu hc.
Bio je normal s uključenim FF.
Igra li tko od vas sad? Bas mi se igra a nemam s kim.

Kad govorimo HC onda prvenstveno mislimo da imaš samo 60% zdravlja pa je lakše ubiti nekoga.
Ja recimo poslje BUGa večinom igram na normal serveru na kojem je jedina razlika u odnosu na HC uključeni HUD i 100% zdravlja. Znači nema trećeg lica u vozilima, killcama, 3D spottinga, FF je uključen...
opala
Evo domi jedan scor za tebe.
nebitno na hevy metalu sam imo 100/3 sam kaj nisam sliko :D i ovo se ne vrijedi jel imas gay wh sa trokuticima iznda glave -.-

nebitno na hevy metalu sam imo 100/3 sam kaj sam se onda probudio i skužio da sam čak i podsvjesno HC igrač, ilitiga...
opala
nebitno na hevy metalu sam imo 100/3 sam kaj nisam sliko :D i ovo se ne vrijedi jel imas gay wh sa trokuticima iznda glave -.-
Ma imao sam i ja 500-0 samo nisam slikao,jbg.
opala
Ma imao sam i ja 500-0 samo nisam slikao,jbg.
To je njubarski... Imao sam ja 959-0 al' mi se igrala crashala prije SS-a!! Hebeni DICE,šta češ...