Nisam,dapace nisam ni iznerviran,nego razocaran kakvih zadrtih seljacina ima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A najtužnije od svega je da ne kužiš da vas namjerno zajeba**mo jer vi to malo preozbiljno shvačate. Ili bar u takvom tonu odgovarate.
EDIT:
Druga opcija je da ste ostali bez argumenata pa ste počeli i s laganim vrijeđanjem.
U tom slučaju: WE WIN! :čagica:
Ja sam svoje dokaze izložio u postu na stranici prije, gdje su tvoji dokazi?
Molio bih da budu argumentirani kao moji.
A najtužnije od svega je da ne kužiš da vas namjerno zajeba**mo jer vi to malo preozbiljno shvačate. Ili bar u takvom tonu odgovarate.
EDIT:
Druga opcija je da ste ostali bez argumenata pa ste počeli i s laganim vrijeđanjem.
Vrijedanje? Ne,samo odgovaram na njegovo pod.jebavanje ;)
Najtuznije je da ti glumis njegovog advokata ili si i ti bio na paradi u Zg/St-u pa ti je toliko drag?
Dapace,to me toliko dira da sam isao gledat Policijsku Akademiju 7 po n-ti put. Ako mislis da su meni igrice,internet i ovaj forum sve u zivotu kao tebi ili Dannyu, grdno se varas.
Rekao sam ti vec i necu ti ponavljati.
S tobom sam u ovoj temi zavrsio raspravu. Ti si svoje rekao.
drahic molim te napusti temu da me ne suspendiraju sa ovog foruma jer me polako tjeras da ti okarakteriziram tvoj lik i djelo na ovom forumu. nebitan si..
Ja te tjeram? J.ebeno...
Slobodno mozes poslat PM da ne spamamo temu ako te nesto smeta.
Povlačiš se jer su moji dokazi neoborivi, priznaj.
@K1so i drahic: Palite se na guranje ko stara stojka.
moram se malo ubaciti u raspravu...
da li je vama hardovcima ok da vas neki medic sa 20 metaka u sprayu pogodi jednim metkom u mali nozni prst a drugim u debelo dupe i sa tim vas ubije a da se nije potrudio ni naciljati vas u glavu?
hc mod unistava skill nekog igraca jer ga navikava da uopce ne nisani nego samo uperi pusku u pravcu siluete i pucaj...
i kad takvi igraci dodju na normal server onda se zale da treba 60 metaka da ubiju nekoga...
pa vama i treba jer ste od prosjecnih igraca postali teske njubare :)
Čak je jači od Brus Lija....moj tata je bolji od tfojeg tate....moja ćuna je veća od tvoje ćune....HC je bolji od SC....nego gospođo po kolko vam je paradajz?

Povlačiš se jer su moji dokazi neoborivi, priznaj.
Je,istina. U pravu si. Tocno tako.
Čak je živ, Brus je mrtav... Enough said
Može netko omoć imam BC2 i krenem na MP uđem u igru i kada pretisnem login (a spojen sam) onda mi piše conecting i neće se spojit da se ulogiram nego piše kao da nisam spojen na internet a jesam.
Počni ti slobodno malo više dolaziti na forum. Možda se jednog dana naučiš obraniti svoje stajalište bez da su ti glavni argumenti seljačina i gay.

Počni ti slobodno malo više dolaziti na forum. Možda se jednog dana naučiš obraniti svoje stajalište bez da su ti glavni argumenti seljačina i gay.
Ovak ko ja bar.
Može netko omoć imam BC2 i krenem na MP uđem u igru i kada pretisnem login (a spojen sam) onda mi piše conecting i neće se spojit da se ulogiram nego piše kao da nisam spojen na internet a jesam.
Evo isti problem,uredno igrao,DC-alo me i sad se ne mogu više uogirat.Dakle nije do tebe.
Vjerojatno rade redovno održavanje servera. Rade to jednom svaki tjedan u jutarnjim satima. Zaboravio sam točno koji dan, možda danas.

to vi, koji igrate na normal, sprayate, pravi HC igrači to ne rade jer od toga nema koristi. na cod-u to uspijeva, ali ne i ovdje.
E sad si ga nas**o koliko si dug i širok. Nakon ove izjave uopće sumnjam da igraš BC2.
ma naravno, nikad nisam ni igrao BBC zato i sudjelujem u ovoj temi.
a ti danny, ti si tolko dosadan i naporan da mi se više ni ne igra BBC, ni normal ni HC, ovaj mod za pi.kice. a sad ode jer nema smisla prepirat se s tobom kad tvrdiš stalno jednu te istu stvar, zapravo vrijeđaš, da je HC za pi.kice.
I šta tebe to uopće smeta?
Pa meni je tako svejedno koji tko mod više voli.
Ja derem rush na normal i sretan, tako me zaboli tko igra conquest ili hardcore (onaj mod za pi.ćkice,jel? )
Nije to sada da si ti sam na serveru, a ostali deru na modu za muškarčine hehe! Bogu hvala servera ima, ljudi još više i deri!
Ovak ko ja bar.
Ti si se bar držao teme
A tvoje dokaze ne bi pobio ni Johnnie Cochran i njegova The Chewbacca Defense
Jbt, kupim igru, i da je probam, baš danas, ono nemože MP xD...valjda će sutra vratit servere...
Jbt, kupim igru, i da je probam, baš danas, ono nemože MP xD...valjda će sutra vratit servere...
Najnormalnije sam igrao danas.
Prije 10 minuta sam presto
jesu update-o igru
nisam ništa uradio, sada udjoh u igru, i odjednom može xD
EDIT:
Vrijedanje? Ne,samo odgovaram na njegovo pod.jebavanje ;)
Najtuznije je da ti glumis njegovog advokata ili si i ti bio na paradi u Zg/St-u pa ti je toliko drag?
Dapace,to me toliko dira da sam isao gledat Policijsku Akademiju 7 po n-ti put. Ako mislis da su meni igrice,internet i ovaj forum sve u zivotu kao tebi ili Dannyu, grdno se varas.
Osjetljiv si ko ova pahulja
Pozdrav! Imam jedno pitanje...imali tko iskustva s [ http://www.sophoslab.hr/index.asp?igre-pc/71/pc-igra-battlefield-bad-company-2/8033 ]
Online naruđbom Bfbc2 s ove stranice, ili bilo koju drugu igru, dali ste kupovali...piše da je besplatna dostava putem cityEx-a i da je porez uračunat...mislim prilika je izvanredna pa....sve tu valja??
Pozdrav! Imam jedno pitanje...imali tko iskustva s [ http://www.sophoslab.hr/index.asp?igre-pc/71/pc-igra-battlefield-bad-company-2/8033 ]
Online naruđbom Bfbc2 s ove stranice, ili bilo koju drugu igru, dali ste kupovali...piše da je besplatna dostava putem cityEx-a i da je porez uračunat...mislim prilika je izvanredna pa....sve tu valja??
jedan moj prijatelj je sa te stranice naručio GTA 4 i stigo mu za 4 dana slobodno naruči
sta mislite da li ce igra radit ok na mobilnom netu. world of tanks i warhammer online rade dobro,jak signal full hsdpa ili full umts nekad