- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
objasnite mi teoriju zakrivljenog metka u ovoj igri,hvala.
Pošto je BFBC2 igra u kojoj ima realne fizike za razliku od ostalih FPS-ova, ovdje "gravitacija" uzrokuje da metak gubi visinu što dalje putuje, tako da kad si recon i gađaš nekog jako daleko, moraš ga gađati iznad da bi ga pogodio. Isto tako moraš gađati i ispred njega ako trči.
Sad jasno?
znam sve o bullet dropu ali kad tip udaljen 10 metara puca po meni i ubije me dok sam u zaklonu tj čujem taj pucanj i ja sam već u zaklonu i onda sam sad panda.obavezno po 3 puta u partiji otegnem papke.40 lev sam i još pidzim na te stvari.
Friške, upravo odigrane... ima ih još, ali mi se ne da uploadati :(
predzadnja slika...konzola google trans fail hehe
objasnite mi teoriju zakrivljenog metka u ovoj igri,hvala.
Pa kaj nisi gledao film? Kad netko trči iza zaklona moraš malo prije nego pukneš naglo potegnuti nišan prema ljevo ili desno zavisi kako hoćeš zakriviti putanju metka. Jako jednostavno.
Mnogi okrivljuju hitbox lag za ovo, al ti ljudi nemaju pojma o čemu govore. To je čisti 1337 SKILLZ
Da, ovako.
To su ti svi na BUGu zajedno izvjezbali, zato onako ownaju.
Ova lijevo zakrivljena ti je putanja metka
pa nije valjda tak jako to
Da, ovako.
To su ti svi na BUGu zajedno izvjezbali, zato onako ownaju.
Ova lijevo zakrivljena ti je putanja metka
pa nije valjda tak jako to
Lol neki ljudi bas ne kuže zajebanciju
Ajde ekipa na server...
Izgineš zbog latencije. Ti si utrčao na svom kompu stigao iza zaklona, ali u biti nisi jer te što se serverove računice tiče metak pogodio prije nego si utrčao iza zaklona.
Izgineš zbog latencije. Ti si utrčao na svom kompu stigao iza zaklona, ali u biti nisi jer te što se serverove računice tiče metak pogodio prije nego si utrčao iza zaklona.
nabijem ja taj server.pretpostavljao sam na tako nešto slično.
Uf, što mi na živce ide onaj Sandman..... ide li njemu i jedan metak pravocrtno?
On ti ima homing metke.
Kad prdneš odma te locka i nahebo si.
dajte mi link na onu stranicu za karakteristike oruzja,neko je jedanput stavio.
Koliko meci opadaju u letu,gubitak damagea ovisno o distanci i to.
Hocel ko pucat veceras???
Ajmo na server!
Hajmo pi*ke na server
Mozes ti njega skinuti i sa kilometra i opet dobijes max 500 bodova. Ide bod po metru.
za vikend ću ja probat odigrat koju
Ajme kako me tenkovi na Vietnamu živciraju, tek šta uđem u heli rokne me smrad... treba ih nerfat malo majke mi...
Zadnjih par dana mi se događa da mine ne mogu uništit mecima,bila to puška ili pištolj.Samo bomba i raketa.Zna netko u čemu je problem?
Zadnjih par dana mi se događa da mine ne mogu uništit mecima,bila to puška ili pištolj.Samo bomba i raketa.Zna netko u čemu je problem?
Probaj G3. Jedino s njim nisam imao tih problema.
Kako se spremam na nadogradnju kompa nabasao sam na jedan zanimljiv review. Uglvanom riječ je o CPU Scalingu u Bad Company-u 2.
Izgleda da je pri većim rezolucijama ovisnost gpu-a o cpu sve manja.Uočite dualca i quada na 3.0GHz na 1920x1200, riječ je o 3-4 fps-a, ali normalno da će igra raditi glađe s 4 jezgre.
Kako se spremam na nadogradnju kompa nabasao sam na jedan zanimljiv review. Uglvanom riječ je o CPU Scalingu u Bad Company-u 2.
Izgleda da je pri većim rezolucijama ovisnost gpu-a o cpu sve manja.Uočite dualca i quada na 3.0GHz na 1920x1200, riječ je o 3-4 fps-a, ali normalno da će igra raditi glađe s 4 jezgre.
To ti je kolko ja znam normalno, neovisno o igri. Čim je veča rezolucija tim se manje CPU osjeti.
Ovaj Review ti je dosta star, preko godinu dana, a od tada je izašlo dosta patcheva za igru i drivera za grafičke kartice, vjerujem da su preformanse još bolje. I nebi se trebao bazirati na review samo jedne igre.
Šta nadograđuješ u kompu? U svakom slučaju, quad core daje bolje performanse, a igre će sve više i podržavati quad core.
Imam problema u BBC2
jučer sam stavio novu grafu Gigabyte HD6850 , obriso stare nvidia drivere, stavio nove Amd i uredno počmem igrat na full hd sve max te mi se par puta nakon 15tak minuta igranja komp jednostavno zaledi, crna slika, zujanje iz zvučnika te se nakon par sekundi resetira.
Šta bi to moglo bit, grafa sve ostalo super vrti, furmark i 3dmark 11 prolezi bez problema, temperature su 34°C-idle, 60-u igri, 69max=furmark pol sata. Procesor je iz potpisa, prije se s GTS250 nije rušio..
Imam problema u BBC2
jučer sam stavio novu grafu Gigabyte HD6850 , obriso stare nvidia drivere, stavio nove Amd i uredno počmem igrat na full hd sve max te mi se par puta nakon 15tak minuta igranja komp jednostavno zaledi, crna slika, zujanje iz zvučnika te se nakon par sekundi resetira.
Šta bi to moglo bit, grafa sve ostalo super vrti, furmark i 3dmark 11 prolezi bez problema, temperature su 34°C-idle, 60-u igri, 69max=furmark pol sata. Procesor je iz potpisa, prije se s GTS250 nije rušio..
Ja bi rekao da ti se procesor pregrijava,ipak je to malo veliki klok za njega a pogotovo ako nemas neko bijesniji hladnjak.
Imam problema u BBC2
Nije do hardvera, vrlo vjerojatno je do softvera.
Najčešći uzroci su:
1. Realtek zvučni driveri
2. TriXX
3. MSI afterburner
4. removeWAT