Pozdrav ljudi. Dobio sam cd key sa base hosta (onaj od 119 kn). Kad odem u EA DM da skinem igru ponudi mi dvije verzije igre:
BBC2 Digital Deluxe Edition i
BBC (TM) 2
Koju igru skinuti?
Hvala.
Pozdrav ljudi. Dobio sam cd key sa base hosta (onaj od 119 kn). Kad odem u EA DM da skinem igru ponudi mi dvije verzije igre:
BBC (TM) 2
Koju igru skinuti?
Hvala.
BBC (TM) 2
Koju igru skinuti?
Hvala.
Kaj mislis?
BBC (TM) 2
Koju igru skinuti?
Hvala.
Skini BBC2 Digital Deluxe Edition,mislim da je u tom deluxeu i Vietnam...
BBC (TM) 2
Koju igru skinuti?
Hvala.
Skini BBC2 Digital Deluxe Edition,mislim da je u tom deluxeu i Vietnam...
Meni piše Deluxe Edition pa nemam Vietnam...Možda je to samo kod mene? Jer bilo je puno problema pri instalaciji, ja sam skinuo igru sa EADM-a ali mi se instalacija stalno crashala pa sam instalirao pirata, i onda je sve proradilo...
Ako si skinuo deluxe edition onda dobiješ i Vietnam.
Ja nisam imao problema sa crahom ali nakon instalacije kad stavim na midium i na high graficke postavke,
grafika mi je sva čudna
Ako si skinuo deluxe edition onda dobiješ i Vietnam.
Ja nisam imao problema sa crahom ali nakon instalacije kad stavim na midium i na high graficke postavke,
grafika mi je sva čudna
Evo, sad gledam i piše Deluxe Edition i mogu igrati...Sad mi nije jasno uđem u Vietnam i traži me code i ja mu napišem onaj koji imam i on meni vrati da provjerim dali sam šta krivo napisao itd... vjerojatno nemam Deluxe Edition zbog this sr*nja s instalacijom.
Sta je previše,previše je.
Napokon se uspijem spojiti na server a onda isti tren izgubim EA konekciju.
Uništili su igu sa ovim problemima.Svako malo disconnect,onda jedno vrijeme radi savrseno pa opet...i tako stalno.
Da nije ovoliko dobra i zarazna,odavno bi je obrisao.
Jedno pitanje, koji je maksimalni marksman headshot? Jer ja sam prekjučer imao 50+10+500
Jedno pitanje, koji je maksimalni marksman headshot? Jer ja sam prekjučer imao 50+10+500
500 je max
A šta označavaju ti bodovi? Jedan bod je 2 metra udaljenosti ili kaj?
Mislim da ide bod po ¸metru
Mislim da ide bod po ¸metru
Ne vjerujem... ja sam ga drmnuo iz baze C kod vjetrenjače u Heavy metalu a on je bio kod baze B na onoj kosini iznad nje...
Ne bih baš rekao da je to samo 500m...
Neznam, nemogu dokazati da ide bod po metru, pričekajmo nekog drugog iskusnijeg... Iako stojim iza toga da ide 1 bod po metru
ide kura*c!
Ak jesu, onda je više...jer na HM mapi, prekjučer sam imao +139 marksman HS, a pucao sam s B brdašca, na brdo iza C zastave. To je praktički prek cijele mape.
Mozes ti njega skinuti i sa kilometra i opet dobijes max 500 bodova. Ide bod po metru.
Koliko će vas bit na serveru večeras?
Neznam kako se to računa, ali znam da ti do neke određene udaljenosti ne daje marksman bodove. To su headshotovi samo kad ga skineš iz veče udaljenosti. Neznam kolko mora biti udaljeni da bi dobio 1 marksman bod.
Neznam kako se to računa, ali znam da ti do neke određene udaljenosti ne daje marksman bodove. To su headshotovi samo kad ga skineš iz veče udaljenosti. Neznam kolko mora biti udaljeni da bi dobio 1 marksman bod.
100m
139 bodova znači 100+139=239m
Maximalno je za 600m, tj. 100+500.
Ajmo na server :)
Jave se na EA customer support i agentu opiši problem da ti ne radi vietnam i on ce ti rješit za minutu.
Joooj koji sam ja isto debil kad sam dobio key mogao sam i ja staviti deluxe edition pa se dobije vietnam free
Probao sam ja deluxe verziju skinuti ali ne moze, moras to posebno platiti. Na base hostu sam kupio key od 119 kn i to je samo standardna verzija koja u sebi sadrzi i vietnam
(oko 8.3 GB) ali moras posebni key za vietnam ukucati.
Mene zanima kako zadrzati game installer jer mi uopce nije skinio installer posebno nego je direktno skidao i instalirao igru. Nasao sam na webu da nova verzija ea dm uopce ne cuva installere nego se mora ponovno skinuti igra i instalirati ako zelis na drugom kompu ili reinstall.
objasnite mi teoriju zakrivljenog metka u ovoj igri,hvala.
objasnite mi teoriju zakrivljenog metka u ovoj igri,hvala.
Pošto je BFBC2 igra u kojoj ima realne fizike za razliku od ostalih FPS-ova, ovdje "gravitacija" uzrokuje da metak gubi visinu što dalje putuje, tako da kad si recon i gađaš nekog jako daleko, moraš ga gađati iznad da bi ga pogodio. Isto tako moraš gađati i ispred njega ako trči.
Sad jasno?
To je najljepše kad nekog dok je u trku skineš sa snipom. Prekrasno