Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.197.452
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
DadoZG kaže...

Attackeri su fejlali i ostvaili nam crnog jastrebića, long stori šort.. 

Sve zasluge idu našem odanom pilotu [HR]Piratu, thx buraz!

PS

Ovih dva pirtaova killa su pilot i kopilot helija :)

hahahahahahahaha ta runda je taman počela a ja ošo sa servera,nije mi se vise dalo igrat dns cjeli dan skoro pa igram

Danijel Crkvenac
15 godina
neaktivan

Mućka đubrad!

Perem zube i još čujem heli..

{#}

Potpis.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

maknite fakin hevi metal {#}

eerrmm, brijem da ne.

Ima mapa koje neki vole neki ne, to je razlog zbog kojega ne diramo ni jednu mapu.

Ja recimo obožavam mape s helijima..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
14 godina
neaktivan

ja volim sve mape kolko tolko osim jedne...havymetal e nju jedinu mrzim...od jedne zastave do druge nema šance da dođeš pješke a kakve sam srece vozilo mi uvjek neka budala pokupi pa moram tipa-tapa do akcije

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo sad mi poruka "Faild to connect", jeli vama isto?

Nemogu se logirat na EA servere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I meni isto, od pred pol sata..  'failed to connect to ea online'

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi neki dan sam kupio key i ja krenem instalirat igru sve super i onda ono kad ju trea pokrenut, pokrene se updejter.

Neznam valjda je patch velik, u sat vremena dosao mi do par posto, probao sam vec desetak puta downloadat ali nece, internet mi je ok, sve je sup, jel mogu negdje te patcheve drugdje skinut,pomocc plsssssss

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jućer mi je bio definitivno najgori dan na BUG serveru, hitbox 0 bodova, tleportacija igrača, sa desetak metara sa xm8 medic 52 metka i jedva ubijem tipa, sa snajperom nema teorije da nekog pogodim ... Očito da se nešto događa sa internetom zadnjih par dana, a k tome i ovaj naš server je najgori što se tiće igrivosti. Neznam za koliko je vremena Danny uplatio server ali ako se nešto ne promijeni mislim da ću izbjegavati server zbog lošeg hitboxa.

Da se razumijemo ne smeta meni ako ginem i admin me prebaci u zadnjih desetak sekundi u gubitnički tim ali ako ti nije dosta 30 metaka iz pp 2000 da na par metara nekog ubiješ a on pljune prema tebi i mrtav si, onda to nije server za mene. 

Jučer je bilo i teških vrijeđanja na privatnoj i nacionalnoj osnovi bez sankcija, a bilo je admina u igri, to je nedopustivo.

Kendo
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Jućer mi je bio definitivno najgori dan na BUG serveru, hitbox 0 bodova, tleportacija igrača, sa desetak metara sa xm8 medic 52 metka i jedva ubijem tipa, sa snajperom nema teorije da nekog pogodim ... Očito da se nešto događa sa internetom zadnjih par dana, a k tome i ovaj naš server je najgori što se tiće igrivosti. Neznam za koliko je vremena Danny uplatio server ali ako se nešto ne promijeni mislim da ću izbjegavati server zbog lošeg hitboxa.

Da se razumijemo ne smeta meni ako ginem i admin me prebaci u zadnjih desetak sekundi u gubitnički tim ali ako ti nije dosta 30 metaka iz pp 2000 da na par metara nekog ubiješ a on pljune prema tebi i mrtav si, onda to nije server za mene. 

Jučer je bilo i teških vrijeđanja na privatnoj i nacionalnoj osnovi bez sankcija, a bilo je admina u igri, to je nedopustivo.

Koju verziju igre imaš? Steam ili EADM? Kad imam problema sa hitboxom, a imam Steam verziju, odem na onu opciju "verify integrity of cache files", obično to pomogne. Osobno nisam primijetio probleme sa hitboxom sinoć kolko sam igrao.

Kako to misliš što se tiče igrivosti? Jedino što je drugačije ovdje je da su igrači bolji.

Koji te admin prebacio i kad? Je li bilo razlike u broju igrača?

Što se vrijeđanja i takvih gluposti tiče, osobno me nije pretjerano briga za to. Uostalom, ja 90% vremena ni ne obraćam pažnju što piše na chatu, čitam ali ne registriram. Niti planiram previše vremena gubiti na to. Kad sam online, tamo sam da igram, ne da radim.

Najbolja sankcija za debile u igri je ignoriranje.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
Bera kaže...

Ljudi neki dan sam kupio key i ja krenem instalirat igru sve super i onda ono kad ju trea pokrenut, pokrene se updejter.

Neznam valjda je patch velik, u sat vremena dosao mi do par posto, probao sam vec desetak puta downloadat ali nece, internet mi je ok, sve je sup, jel mogu negdje te patcheve drugdje skinut,pomocc plsssssss

Ako sam te dobro svatio, tebi je sve ured sa igrom samo ti update ide vrlo sporo. Evo ti onda link na zadnji patch u njemu ti su svi patchevi, težak je negdje oko 2GB.

Ovaj je patch mislim non steam verzija tako ako si kupija igru preko steama onda ti ne vrijedi.

16 godina
neaktivan

oko koje ure se pocinju skupljat ljudi na serveru?

jucer sam dosao rano al dans bi mogao malo kasnije... nisam odavno igra BC2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Bera kaže...

Ako sam te dobro svatio, tebi je sve ured sa igrom samo ti update ide vrlo sporo. Evo ti onda link na zadnji patch u njemu ti su svi patchevi, težak je negdje oko 2GB.

Ovaj je patch mislim non steam verzija tako ako si kupija igru preko steama onda ti ne vrijedi.

Sad kad skidam taj patch jel ga tream negdje kopirat ili kaj, kaj ak  zavrsi, jer frend isto zeli igrat ali nea flat, jer mu mogu nekak taj patch prebacit

15 godina

Imam steam i znam za tu verifikaciju, jednom mi je čak i mijenjao fajl od 250 mb pa to svako malo provjerim. Jučer tebe nije bilo kad su se psovale majke ali nema veze.

Možda samo iskonu ne paše konekcija sa serverom jer kad prijeđem na neki drugi hitbox je uredu.

Ovo sa prebacivanjem zanemari dogodilo se jednom iako je bio isti broj igrača, ali vjerojatno zbog venta se to dogodilo, samo da nije bilo prije samog kraja pa odoše bodići.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Jučer tebe nije bilo kad su se psovale majke ali nema veze.

Kaj, pa ja Dadi psujem majku, ženu itd. u živo svaki dan.

Doduše ja s njima fakat imam odnos pa je valjda ok. {#}

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kendo kaže...

Jučer tebe nije bilo kad su se psovale majke ali nema veze.

Kaj, pa ja Dadi psujem majku, ženu itd. u živo svaki dan.

Doduše ja s njima fakat imam odnos pa je valjda ok. {#}

vas dva imate odnose???????? omg..{#} lol{#} znao sam ja. bili ste mi odmah sumljivi....

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

Ja sam na Bnetu pa isto imam probleme sa hitboxom. Ali za razliku od tebe meni nije konstantno.

Većinu vremena je ok, ali svako tolko kao da mi se hitbox totalno ugasi, i to mi onda traje otprilike 3 partije.

Zaletim se tipu u prsa sa USAS-om, sasipam svih 6 slugova drito u njegova prsa i dobijem 0 hitova. M60 50 metaka u tipa, 1, eventualno 2 hita.

Dođe mi da si kosu počupam, ali pregrmim tih nekoliko partija pa se onda stanje popravi.

Nisam uspio skužiti zašto mi se to dešava, za sada mi djeluje kao potpuno random pojava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bera kaže...

Sad kad skidam taj patch jel ga tream negdje kopirat ili kaj, kaj ak  zavrsi, jer frend isto zeli igrat ali nea flat, jer mu mogu nekak taj patch prebacit

Kopiraj ga u direktorij di si instalira BC2 i samo pokreni, on će extraktirat te fileove u temp direktorij i instalirat patch.

A svom prijatelju isto kopiraj to u direktorij BC2 i isto samo pokreni.

PS. Preporučio bi ti da pokreneš taj patch kao administrator, znači drugom tipkom i onda run as administrator, pa na upit samo odgovori sa OK i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 10:15 (Vakaka).
15 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Bera kaže...

Kopiraj ga u direktorij di si instalira BC2 i samo pokreni, on će extraktirat te fileove u temp direktorij i instalirat patch.

A svom kopiraj to u direktorij BC2 i isto samo pokreni.

PS. Preporučio bi ti da pokreneš taj patch kao administrator, znači drugom tipkom i onda run as administrator, pa na upit samo odgovori sa OK i to je to.

Znači koliko sam shvatio taj launcher sto sam skinuo, skinem s njim patcheve u jedan direktorij i taj direktorij samo copy-paste u folder i radit ce??

17 godina
Bera kaže...

Znači koliko sam shvatio taj launcher sto sam skinuo, skinem s njim patcheve u jedan direktorij i taj direktorij samo copy-paste u folder i radit ce??

To što skineš zvat će ti se slično ovako "Patch_r10_6182.exe". (naravno bez navodnika). E onda to kopiraj u direktorij di si instalira BC2 i samo pokreni.

Onda taj gore navedeni file (Patch_r10_6182.exe) kopiraj svom prijatelju u direktorij di mu je instaliran BC2 i samo pokreni, to je sve.

15 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Bera kaže...

To što skineš zvat će ti se slično ovako "Patch_r10_6182.exe". (naravno bez navodnika). E onda to kopiraj u direktorij di si instalira BC2 i samo pokreni.

Onda taj gore navedeni file (Patch_r10_6182.exe) kopiraj svom prijatelju u direktorij di mu je instaliran BC2 i samo pokreni, to je sve.

E hvala najaci se, vec sam mislio da prodam key, ocekujte me ovog ili slijedeceg vikenda( ah ta skola){#}

16 godina
moderator
Kendo kaže...

Ma Domi Zagreb se svaku večer s nekim posvađa,pa si onda idu je8at mater.

I bilo je bar upozorenja,samo što su ta upozorenja vidjeli samo ti igrači koji su pretjerali s psovkama.

Gore od tih psovki je kad te tvoj lik na Heavy Metal mapi ide rokat iz tvoje baze i sjebe ti heli.

E tog je Dado s guštom kickal(neki naš pacijent(PartyBrejker)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 11:33 (pirat).
17 godina
pirat kaže...
Kendo kaže...

I bilo je bar upozorenja,samo što su ta upozorenja vidjeli samo ti igrači koji su pretjerali s psovkama.

Goe od tih psovki je kad te tvoj lik na Heavy Metal mapi ide rokat iz tvoje baze i sjebe ti heli.

E tog Dado s guštom kickal(neki naš pacijent(PartyBrejker)

Ma taj mali (Domi) je živi paininass...ali jučer sam se potrgo od smijeha...jedom od igrača iz BiH-a (mypasha ili onajovaj) je rekao da se gube u bosnu...a na to mu ovaj hladno i odgovori, pa da koji k.... hoće...da on i je u Bosni :))))

::: peace 0n earth :::
14 godina
protjeran
wiz4rd kaže...
pirat kaže...
Kendo kaže...

Goe od tih psovki je kad te tvoj lik na Heavy Metal mapi ide rokat iz tvoje baze i sjebe ti heli.

E tog Dado s guštom kickal(neki naš pacijent(PartyBrejker)

Ma taj mali (Domi) je živi paininass...ali jučer sam se potrgo od smijeha...jedom od igrača iz BiH-a (mypasha ili onajovaj) je rekao da se gube u bosnu...a na to mu ovaj hladno i odgovori, pa da koji k.... hoće...da on i je u Bosni :))))

hahahahahhahaha {#}

Kaj Dinamo?
17 godina
neaktivan
Domi Zagreb kaže...

hahahahahhahaha {#}

Izuzetno smiješno, u svakom slučaju ti ne bi bilo zgorega usvojiti malo osnovne kulture.

15 godina
protjeran

Jel moguce promjeniti nick u BFBC2 2 ??? i ako je recite mi kako jer ne zelim nista dirati da ne shebem dosadasnji score.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Domi Zagreb kaže...

hahahahahhahaha {#}

Izuzetno smiješno, u svakom slučaju ti ne bi bilo zgorega usvojiti malo osnovne kulture.

znam kaj cu nparavit sad kad dolazim na bug server unbindat cu si slovo za chat tak da nemrem pisat posto me brzo nazvciraju camperi i ovi likovi iz helica kaj ima nemres nikaj to mi je naj pametije{#}

Kaj Dinamo?
16 godina
neaktivan

Nek me neko nauci kako se pise u igri?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gauta kaže...

Nek me neko nauci kako se pise u igri?{#}

Imas team i all na J i K se chatuje nezz sad tacno koje slovo je za sta...al stisni obadva pa vidi ;))

Nego oce li meni iko reci jel moguce promjeniti nick u igri ?

16 godina
neaktivan
Nije moguće promijeniti nick u igri,mozeš samo napraviti novog vojnika.
14 godina
neaktivan

al onda moraš sve ispočetka s rankovima??

Danijel Crkvenac
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice