haha bit će bolje tek sam početnik u battlefieldu ..... e kad bi kupio ovaj vietnam dal bi mogao igrat i vijetnam i bc2
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
haha bit će bolje tek sam početnik u battlefieldu ..... e kad bi kupio ovaj vietnam dal bi mogao igrat i vijetnam i bc2
Naravno da možeš igrat obije igre, iz menija mijenjaš između bc2 i vietnama..
ljudi imam jedan problem.... igram bad company 2 vietnam i nakon nekog vremena mi se zaledi.. probo sam poisključivat sve program koji mi netrebaju ali i dalje zajebava?? defregamentiro sam disk i dalje neće... znadete li možda u čemu je problem?
EDIT:
tak i zajebava na nekim igricama.. call of duty 4, fifa 2010, bulletstrom
itko?
ljudi imam jedan problem.... igram bad company 2 vietnam i nakon nekog vremena mi se zaledi.. probo sam poisključivat sve program koji mi netrebaju ali i dalje zajebava?? defregamentiro sam disk i dalje neće... znadete li možda u čemu je problem?
EDIT:
Temperature su ti normalne. A problem može biti puno stvari. Driveri i sl.
EDIT:
itko?
Zaledi se igra ili cijeli komp?
Imal neki server samo za Recone ??? Posto sam apsolutni proc u recon klasi :))
pa ono,odes u server search i upises recon only,ili tak nes pa vidis kaj ti bu izbacilo.
btw,treba mi manje od 200 tis. bodova do 50.lvl-a :D
polako ali sigurno
pa ono,odes u server search i upises recon only,ili tak nes pa vidis kaj ti bu izbacilo.
btw,treba mi manje od 200 tis. bodova do 50.lvl-a :D
polako ali sigurno
Meni jos manje od 200tis. do 46 lvl-a
Imam pitanje. Može li se kako forsati rezolucija ispod 1024*768 (konkretno 1024*600). Svaki puta kada promijenim rezoluciju u onom fajlu u My Documents, opet mi se vrati na 1024*768. Igram na laptopu pa bi ovo stvarno pomoglo. Itko?
Imam pitanje. Može li se kako forsati rezolucija ispod 1024*768 (konkretno 1024*600). Svaki puta kada promijenim rezoluciju u onom fajlu u My Documents, opet mi se vrati na 1024*768. Igram na laptopu pa bi ovo stvarno pomoglo. Itko?
jesi probao to izmjeniti u tom fajlu i napraviti da fajl bude read-only?
Zadnjih mjesec dana imam problema sa BC2 multiplayerom, ping mi je uvijek 500+ i strašno mi lag-a
neznam zašto, prije mi je ping bio uvijek oko 100-200, sa istim internetom, max-adsl flat rate brzina 2MB (ili čega već 2)
Kompjuter također isti, windows 7 32-bitni i prije i sad.
Šta bi mogao biti problem?
jesi probao to izmjeniti u tom fajlu i napraviti da fajl bude read-only?
Jesam, i ne radi. Igra samo na startu svaki put promijeni rezoluciju.(umjesto samo jedanput)
Evo jedne gluposti koja mi je zapela za oko, bilo mi dosadno pa....
..hmm..igra je odlična,grafika fenomenalna ali sam ja očito retardiran šta se tiče te igrice.. :/
..kupio sam je jer sam prošao piratski single player i ful mi je dobra,čitao sam o tome da je najbolji fps u 2010 godini..i nadao sam se dobrom multiplayeru ali eto ja sam pušiona..krenem desno-metak,krenem ljevo-metak,čučim iza zida-metak,letim-metak..pa u p.m. nemogu ostati živ 30 sekundi.. :(
..inače igram samo fps ili tps i mogu reć da sam prosječan igrač ali u bbc2 sam teški retardinjo...magnet za metke..
..dakle imam bbc2 + vietnam i želio bih se riješiti te igre,pa ako neko ima u planu kupiti tu igricu nek mi se javi..
.peace.
Vjezba, strpljenje i vjezba. Ako si prosjecan igrac u CODu ovdje si onda 0 :) ( ne mislim sad na tebe).
U igri dobijam od 50-70fps (kako kad) na 1280x1024,2xAA,High Settings DX10. Je li to normalan fps za moju konfu uzeci u obzir da ima frame dropova na 25-30 kad se desi neka velika explozija u blizini.
U igri dobijam od 50-70fps (kako kad) na 1280x1024,2xAA,High Settings DX10. Je li to normalan fps za moju konfu uzeci u obzir da ima frame dropova na 25-30 kad se desi neka velika explozija u blizini.
je,stavi na dx11
Znam, glupost, bilo mi dosadno pa sam bezveze napravio.
Aj dođite na server!
Super,sad mi radi grafička kako treba
Trebalo je vratiti procesor na stock frekvencije
Dali se moze igrat MP sa jogurt verzijom ali pravi key?:)
Dali se moze igrat MP sa jogurt verzijom ali pravi key?:)
Mozes.
Mozes
...ja mislim da da...jer sam ja svoju kupio preko EA store ali je bila ful spora brzina skidanja pa sam odustao od skidanja i upisao key (koji su mi oni poslali) na piratsku koju sam prije imao i sve radi.
Jucer je bilo odlicno na serveru. Nabrao sam se dogtagova.
Ja sam je skino preko TPB-a i creckiro jer je nisam mogo otvarat i sad nemogu igrat,kad pokusavam nac server dolazi mi Couldn't find any games Please try again.
Ima ko rjesenje?