Server je skroz solidan, pogotovo kad mi vecina servera lagga poslje peča...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
negdje kazu ovako : cura moze biti sa sela ali glavno da je auto/server iz njemacke
Meni je ping na novom serveru bio 13, najmanje ikada, i što se toga tiče, super.. ali za mene prenakrcan i više volim hardcore..
Također imao problema sa hitboxom, ali na nekom drugom serveru.. tipa propucao sa "pola metra" i ništa.. a koliko sam vidio, on mene nije odmah primjetio iako smo bili licem u lice.. čim me skužio, jedan hit i odoh u vječna lovišta..
Napravio sam preoder Vietnama na EA store ali nisam dobio nikakav conformation mail od EA store da je preoder napravljen.A sa pay pala mi je došo mail dxa je uplačeno.Inače ne šalju to?P?
Napravio sam preoder Vietnama na EA store ali nisam dobio nikakav conformation mail od EA store da je preoder napravljen.A sa pay pala mi je došo mail dxa je uplačeno.Inače ne šalju to?P?
Hoće, poslat će ti. Strpi se još malo. Prvo šalju potvrudu da si plaćao preko pay pala a onda i zahvalnicu od EA stora u kojoj ti je sve objašnjeno o igri i kako ces je skinuti...
Imam osjećaj kao da su svi supermeni, a ja da sam od papira. Lik me ružno pogleda i padnem mrtav.
Pa kad jesu\smo :P.
Ako zelis nekog busiti, moras naletiti kada lolik igra, on je kanta.
Hahaha, jucer je popio nekoliko meteka 4 puta za redom. Vec mi ga je bilo zao nakon trećeg i gledam da ne ubijem bas opet njega kad evo on.
mene su starci zahebavali svake 2 minute da napravim nesto,pomognem itd.tak da se nisam mogao koncentrirati kak spada
a bitno da se vi placete kad vam rasturim guzice.ponajvise Co7-ova cura
lol, jesi bar koristio zaštitu
Odite miceki, BF čeka.
sta su se neki bugovi pojavili s novim patchom?
neke fore sa snajperima, onda tip me skine sa sacmom sa jedne od one 2 zgrade pozadi u africa harbour (one betonske otvorene koje se ne mogu unistit) a ja bio u onoj prvoj kuci lijevo od di bude C zastava..
i napisem mu jos boze sta sacmom od tamo.. on kaze to ti je bug..
a zakaj meni nikad bugov server nije otvoren??? uvijek mi je siv
Moraš ujutro oči oprat, zar te nisu to učili
eto ja fino pitam a dobije glup odg :)
Vjerojatno moraš samo napraviti reset filtera u tražilici.
Dogodilo se i to. Bio sam co7-ov nemessis
mene su starci zahebavali svake 2 minute da napravim nesto,pomognem itd.tak da se nisam mogao koncentrirati kak spada
a bitno da se vi placete kad vam rasturim guzice.ponajvise Co7-ova cura
Lol, dobra fora... Prva od kad te znam :).
Večeras je bilo odlično!
Večeras je bilo odlično!
ma ti si CHITER!
ja doso na 5 minuta u igru i u tih 5 minuta uspio otkinut zlatne gace sknku 2 puta i penetrirat ga vrhom svojeg noza
Uhh mrguda, kupi si smisao za humor.
tko to ?
Mozes se ti nasaliti, ali u istom postu samo nize si mu mogao pomoci. Ovako tvoj post nije imao nikakvog smisla kao odgovor na necije pitanje.
Vjerojatno moraš samo napraviti reset filtera u tražilici.
hmmmm a kak to napravim :)
Odmah iznad JOIN , ljevo od SEARCH se nalazi gumb RESET, klikni na njega... eto da nebi bilo da nisam pomogao
Evo ga ovaj Mack, jel se na njega mislilo?
http://bfbcs.com/stats_pc/Mack_2006MJ
Po statsima je u granici normale
Makar mora se priznati napraviti score 49/25 protiv samih odličnih CRO igrača na drugoj strani je malko čudno.
ja ne mogu naci onog lika stardust kad ima ispred i iza nicka onaj znak od snajper scopea...
bas bih volio vidjeti njegove statistike...ako ko uspije pronaci stardust sa tim oznakama nek posta link da vidim...
Evo ga ovaj Mack, jel se na njega mislilo?
http://bfbcs.com/stats_pc/Mack_2006MJ
Po statsima je u granici normale
Makar mora se priznati napraviti score 49/25 protiv samih odličnih CRO igrača na drugoj strani je malko čudno.
Pa u granicama normale je zato sto je trul ko kruska, a koristi aimbot. Pogledaj samo koliko ima headshotova sa pojedinim oruzijem. Inace jako lose igra, i odjednom satire.
Recim da igra na granici lvl 5 - 10 i odjednom igra cetiri puta bolje nego TIHI_OS. Citer je 100%
Večeras je bilo odlično!
lollik91 kaže...
ma ti si CHITER!
ja doso na 5 minuta u igru i u tih 5 minuta uspio otkinut zlatne gace sknku 2 puta i penetrirat ga vrhom svojeg noza
on citer a ti kemper... od nikud se ovo govno pojavi i stavi mi ga medju guzove... i tako 2x. steta je samo sto se ekipa brzo razisla i mene je bacilo van oko 22:00h, koneksn to ea bla, bla
bar smo jos zainteresirani za stavljanje vlastitih intimnih djelova u tudje intimne djelove... to je bas lijepo
e nije to taj stardust ovaj ima prije i poslije imena onaj okrugli znak kao sniper scope...
sta su se neki bugovi pojavili s novim patchom?
neke fore sa snajperima, onda tip me skine sa sacmom sa jedne od one 2 zgrade pozadi u africa harbour (one betonske otvorene koje se ne mogu unistit) a ja bio u onoj prvoj kuci lijevo od di bude C zastava..
i napisem mu jos boze sta sacmom od tamo.. on kaze to ti je bug..
Nije bug (ili je?) nego ti sačma sa Extended Shotgun Magazine perkom dobije puuuno na preciznosti. Probaj igrati s tim koji put i sam se uvjeri, ja ti preporučam NS200, s tim skidam snajpere na drugom kraju mape.
Odmah iznad JOIN , ljevo od SEARCH se nalazi gumb RESET, klikni na njega... eto da nebi bilo da nisam pomogao
:) hvala peroko... :* ali ne funkcionira :(