Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.270.170
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

PAPUCARI!!!

Hebi te se, svega mi mislim se da odustanem od BUG servera, previse govnadi ima. Uzmu recon i nabiju se pozad i nece da migaju, nece da bace je8eni motion mine, pa kojevi to vam bodove donosi. Ljudi se boje poginuti, ne znam koji vam je, svaki put kad dodem bezveze se nazivciram jer netko nece da potrci samnom.

Ja maloprije jedan m-com granatiram sa smoke, i dode lik aktivira ga, i pogine, ovaj pored mene snajper u ruci i ne zna baciti motion mine da vidim kad je netko blizu onako na sljepo pucam. pa majke mi treba uzet noz i sve klat redom, prvo svoje pa protivike. ccc aj laku noc

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina

ili nedostatak assolta, ali to je bilo prije, nego se poceo masovno koristiti noobakan,ali opet nema ammo boxeva, jedna od najgorih situacija mi je kad ne igram injžinjerca( a njega igram u 90% slucejeva), dodje tenk, ovi moji ga unište nakon 2 prorushane linije rusha.

mene je jucer razocarao bug, na Laguni Alti, DOSLOVNI baserape na nas spawn, nisi se mogao pomaknuti, rakete, bombe, metci, likovi su bezveze pucali po spawnu , ono nekog ce ubit, tako je jadno bilo, u takvim slucajevima, molim admine da ODMAH restartaju mapu ili promijene po rotaciji, jer ljudi jednostavno izgube uzitak za igrom, jednostavno im se zgadi igrat, a i meni.

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Battlefield: Bad Company 2
null kaže...

mene je jucer razocarao bug, na Laguni Alti, DOSLOVNI baserape na nas spawn, nisi se mogao pomaknuti, rakete, bombe, metci, likovi su bezveze pucali po spawnu , ono nekog ce ubit, tako je jadno bilo, u takvim slucajevima, molim admine da ODMAH restartaju mapu ili promijene po rotaciji, jer ljudi jednostavno izgube uzitak za igrom, jednostavno im se zgadi igrat, a i meni.

A čuj,uzeli smo vam sve zastave i normalno je da smo išli na vašu bazu da vas uništimo do kraja.Osmijeh

Da ste vi nama uzeli sve zastave vi bi nas basereapali..

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina

to se jedino moze na alti i arici,baserape.

BC2 nick: herro Ray XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
null kaže...

A čuj,uzeli smo vam sve zastave i normalno je da smo išli na vašu bazu da vas uništimo do kraja.Osmijeh

Da ste vi nama uzeli sve zastave vi bi nas basereapali..

ehhh da...public...nemožeš očekivati neki team play, jer svi vijaju neke medalje ili platine i tome slično. Bilo je OK sinoć, je da smo bili malo prejaki na vrpi BUGovci i mi, ali kasnije smo se podjelili pa je bilo napeto, dogodila se ista stvar moji =XII= trče ko mutavi po mapi vijaju zastave i aktiviraju m-come dok ostali lade jaja, bar da probaju obraniti ono što zauzmemo, no kako sam rekao public je public ;)

ajd bar sam Pirata sinoć smarao...hehe...

16 godina
moderator
RipperCro kaže...

Istina da sam ti par puta naletio,ali naletio si i ti meniOsmijeh

Al danas mislim da nemaš šanse protiv mene,ma ni cijeli tvoj klan nema šanse protiv mene danasNamigiva...sam ću vas sve pobit ko ranaboCool

17 godina
neaktivan

Tko je od vas dežurni pilot? Cool

I Pirat, nije "ranabo", već Rambo, nije ti to neki indijanac Belji se

PSN: filip99 //
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
AlienWare1 kaže...

I Pirat, nije "ranabo", već Rambo, nije ti to neki indijanac 

Ne kužiš,al zato kuže ovi s venta tak da...

Rambo je za mene goli kur**Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 9:19 (pirat).
16 godina

Eh da onaj jučer baserape je bio žestok, ali tko vam je kriv što ne osvajate zastave. Pola iz vašeg tima se skempalo blizu spawna, a zastavice ko šiša, e pa eto vam na sad. Drugi put ćete znati valjda čemu služi osvajanje zastava.

Jučer na Isla Inocentes, kad smo branili bilo je sve uredu. Ali kad smo išli napadati ista priča, opet kamperi. Dok se nas oko 5-6 trudilo doći do mcoma, 4 ih je kempalo tamo na brdu i dva lika sam našao točno na našem spawnu tamo iza onih kućica. Ja neznam koga su oni mogli nekog pogoditi i koga su ciljali ako je tamo brdo i nemogu vidjeti preko brda. Katastrofa prvo sam ih jedno vrijeme gledao što rade i vidio sam da smo ponekad pogledaju kroz scope ali nisu pucali jer nikoga nije bio, a onda mi puko živac i teamkillao oba dvjicu.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
RipperCro kaže...

Al danas mislim da nemaš šanse protiv mene

Sigurno danas nemam šanse protiv tebe jer radim noćnu...ali sutra navečer je već drugačija pjesma :)

16 godina
null kaže...

ili nedostatak assolta, ali to je bilo prije, nego se poceo masovno koristiti noobakan,ali opet nema ammo boxeva, jedna od najgorih situacija mi je kad ne igram injžinjerca( a njega igram u 90% slucejeva), dodje tenk, ovi moji ga unište nakon 2 prorushane linije rusha.

Nemoj se ljutit ali to i je cilj igre, možda ne cilj ali nešto što bi svako htio postići, dignemo zastave i kaj, da čekamo na "A" ili negdje drugdje da nas pobijete?

Ne ljuti se na bug, tvoj "team" je zakazao, mi smo se skupa sletili na zastave digli ih i opće veselje na vašem spawnu, po meni sastavni dio igre.

Istina, više puta ja rejpam ali znam kak je to kad nemreš mrdnut iz baze. Po meni je to nagrada za timski rad. Nas je jučer bilo dva squada na ventu, normalno da se pazimo i da gazimo :P

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
16 godina
DadoZG kaže...
null kaže...

Nemoj se ljutit ali to i je cilj igre, možda ne cilj ali nešto što bi svako htio postići, dignemo zastave i kaj, da čekamo na "A" ili negdje drugdje da nas pobijete?

Ne ljuti se na bug, tvoj "team" je zakazao, mi smo se skupa sletili na zastave digli ih i opće veselje na vašem spawnu, po meni sastavni dio igre.

Istina, više puta ja rejpam ali znam kak je to kad nemreš mrdnut iz baze. Po meni je to nagrada za timski rad. Nas je jučer bilo dva squada na ventu, normalno da se pazimo i da gazimo :P

Ok ako je jedna ekipa nesposobna pa ju druge rejpa u bazi ali ako je borba ravnomjerna a pojedinci se šetaju pa suparničkoj bazo to je loše. Bano bi im ključ odma

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
15 godina
neaktivan

od tolkih rape-ova bit će vanbračne djece ko u priči

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
17 godina

Ma banajte te kampere,popeli su mi se na k......

Zasjednu negdje i mole boga da se neko pojavi ......uh,al bi ja to istuko.

Ma ko im dade adsl ..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Promatrač kaže...

Ma banajte te kampere,popeli su mi se na k......

Zasjednu negdje i mole boga da se neko pojavi ......uh,al bi ja to istuko.

Ma ko im dade adsl ..

nego je veci problem kaj nista nemogu pogodit -.-

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 12:46 (null).
17 godina
neaktivan
null kaže...

Baserape je sasvim normalna stvar. Tko vam je kriv kad ste loši pa su vas rejpali.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Eh da onaj jučer baserape je bio žestok, ali tko vam je kriv što ne osvajate zastave. Pola iz vašeg tima se skempalo blizu spawna, a zastavice ko šiša, e pa eto vam na sad. Drugi put ćete znati valjda čemu služi osvajanje zastava.

Jučer na Isla Inocentes, kad smo branili bilo je sve uredu. Ali kad smo išli napadati ista priča, opet kamperi. Dok se nas oko 5-6 trudilo doći do mcoma, 4 ih je kempalo tamo na brdu i dva lika sam našao točno na našem spawnu tamo iza onih kućica. Ja neznam koga su oni mogli nekog pogoditi i koga su ciljali ako je tamo brdo i nemogu vidjeti preko brda. Katastrofa prvo sam ih jedno vrijeme gledao što rade i vidio sam da smo ponekad pogledaju kroz scope ali nisu pucali jer nikoga nije bio, a onda mi puko živac i teamkillao oba dvjicu.

joooooj sinek pa to si mene teamkillo... vraga si ti promatrao nisam bio ni 1 min spawnan i taman da krenem na vrh brda ti me rokneš ko nekog psa lutalicu...pihhhhhhhhhh

15 godina
neaktivan

baš sam bio na HC serveru

više ni tamo snajp ne ubija sa jednim metkom

onda slobodno mogu ukinut HC, tk i tak većinom veterani igraju SC, kao i na BUG serveru

malo se poželim snajpa i onda zbog j***** klinčadije oni i na HC mjenjali balans

17 godina

Ajmo glavonje na server, molim njubine da ne ulaze :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bio sam već 2, bio je i sandman ali nikako da se još netko priključi

ajmo sad svi u boj

edit: neće mi više nać server, a u favoritsima je zasivljen

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 13:58 (maxsisac_cro).
15 godina
neaktivan

šta je base rape

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

šta je base rape

kad te u tvojoj bazi napadaju i ube te čim se spawnaš

nedaju vam da se mrdnete

16 godina
Pecha kaže...

joooooj sinek pa to si mene teamkillo... vraga si ti promatrao nisam bio ni 1 min spawnan i taman da krenem na vrh brda ti me rokneš ko nekog psa lutalicu...pihhhhhhhhhh

heheheh da znam tebe i još jednog sam, prvo nekoga lika iza kuće, a onda i tebe. Ali ti si isto stajao na mjestu i gledao kroz scope.

Jbg jednostavno sam poludi kad sam vidio da više od pola našeg tima snipa po brdu neki čak i na spawnu.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ok ako je jedna ekipa nesposobna pa ju druge rejpa u bazi ali ako je borba ravnomjerna a pojedinci se šetaju pa suparničkoj bazo to je loše. Bano bi im ključ odma

Ma zašto?!

Lol, pa suparnički tim si je sam kriv što pušta neprijatelje u svoju bazu.

Oni koji se šeću po suparničkoj bazi, ne koriste se ničim nedozvoljenim, nego čine ono što im igra i protivnički tim dopušta.

Kakvo bananje ključa, OMFG?! 

Nobody expects the Spanish Inquisition!
17 godina
calypso kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ma zašto?!

Oni koji se šeću po suparničkoj bazi, ne koriste se ničim nedozvoljenim, nego čine ono što im igra i protivnički tim dopušta.

Misli na one iz tima koji gubi. One kojima se neda pucati nego ginu samo da sto prije zavrsi.

A sto ne ulazite na server?

15 godina

Jel server radi, meni je oznacen sivo

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
agent_00klc kaže...

Jel server radi, meni je oznacen sivo

Radi,ima gore 5 igračica.

16 godina
calypso kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ma zašto?!

aha ti si taj njub koji može ubit neprijatelja jedino i samo čim se on spawna.

ukoliko se ti braniš nemaš ti šta tražit u bazi napadača

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
15 godina

HC- nedostaci- beskorisni defibilator- nema oznake iznad covjeka, em neznas gdje je umro, em ako nadjes nekog, neznas dal je tvoj ili protivnik

-||-            repair tool- neam one oznake kolko je ostecen tenk, tako da mozes po "suhom" brusit po njemu,  ili ako popravljas neznas do kolko si popravio, kad si do kraja popravio itd.GLUPOST

-||-            motion senzor- nema karte, isto jel si bacio ili ne, ali mozda nekog ima u krugu, pa dobiješ bodove

glupost kod mortara - nema trake

za ovo nsiam siguran- dal vidis kolko tvoj ima hp-a( ona traka).

to me uzasno zivcira, i zato ne volim HC.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bih uveo posebna pravila:

- nikada neprijatelju ne idite u bazu

- nikada neprijatelju ne prilazite s boka

- nikada neprijatelju ne prilazite s leđa

- ne koristite eksplozive

- koristite oružja samo kalibra 9mm ili manjeg