Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.891
|
čitano: 941.743
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 6
dery kaže...

Fila,

Troje dovoljni za top squad i to po bodovima odskočili nemalo. Ne moreš to dosegnit.

Jednog dana kad narastem, nadam se da ću sol ti moć donit. 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
12 godina
Battlefield 6

Mape kao mirak valley u breakthough je nemoguce igrat kao defender.. svaki gejm udjed i oni imaj 5+ likova koji sjede na mortarima i to je to.. i izgleda da mortari imaju veci splash damage i ak padne jako blizu tebe odma te ubije (sto prije nije bilo tako). Ali da, sezona 1 je bila ok i solidna, ali hvala bf za 250sati, vidimo se.. nikad vise :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

ova igra je tako dead, a na forumu još više da nitko nije ni zainteresiran za leak treće nebitne sezone

golmud, fake bazar i još neka nova

m16, koji će okaljati uspomenu vjerojatno, rpk74m koji će ne znam kome biti dobar jer ima 20dmg, i neki sniper mislim.

otužno, al dobro, znaju šta rade, stiže sigurno još dobrog contenta kao skinova, a ludo se zabavljaju ljudi u red bull motocrossima.

noi geđet.

ranked u redsecu? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2026 7:36 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Kada žele sjediti na dvije stolice, a to ne ide
Sa odlukama za dizajn mapa i balansom vozila pokušali su privuči što veći broj COD igrača
To je funkcioniralo kratko vrijeme
Na kraju gube i jedne i druge i sada imamo to što imamo

Kao i ovu sezonu, u trećoj sezoni ću koji tjedan igrati veliku mapu i onda opet poduža pauza

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
fila2208 kaže...

ova igra je tako dead, a na forumu još više da nitko nije ni zainteresiran za leak treće nebitne sezone

golmud, fake bazar i još neka nova

m16, koji će okaljati uspomenu vjerojatno, rpk74m koji će ne znam kome biti dobar jer ima 20dmg, i neki sniper mislim.

otužno, al dobro, znaju šta rade, stiže sigurno još dobrog contenta kao skinova, a ludo se zabavljaju ljudi u red bull motocrossima.

noi geđet.

ranked u redsecu? 

Nismo svi za piskaranje po forumu, mi neki igramo svaki dan i šutimo :)

Igrao sinoć u bf labsu golmud, taman je, velik naspram ovih mapa na koje smo navikli u bf6, ali nije prevelik da se ne da igrat pješke, po 2 pointa mogu držat 2 vesela squada, i kretat se između njih. Ima dovoljno covera, dovoljno brda.

Vlak je bio u chatu za ove nove bfaše wooow kad krene vozanje lijevo desno, nama starima je already seen.

Samo sinoć je leakala memorija ko luda, u chatu je bilo isto hebanja majki, sreća pa su runde bile kratke, pa taman izdrži rundu prije nego se skreša. Ram krene sa 11-12gb, do kraja runde je na 30, vram krene s 9-10, do kraja runde nafila svih 16. Ako uspiješ ostat na serveru, ne padne ništa, nego prefila ili ram ili vram najčešće pa se ctd-a igra.

Ostalih bugova ili glitcheva nisam vidio, igra/mapa radi ko i normalni bf.

14 godina

9meni se zna "srusiti" igra nakon 20ak min igranja.izbaci me skroz van igre.

stavio nove drivere-ista stvar, vratio stare drivere i opet!

jesam jedini ili ?

10 godina

Ja uzeo novi komp.. 9800X3D 9070XT 64gb rama i igra mi se rusi resetira se komp ,ili u zadnje vrijeme full freeze kompa moram ga resetirat rucno.. Nekad igram 5min nekad igram sat vremena nema pravila..Na proslom kompu nikakvih problema ..Imao 5800X i 6900XT 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
4 godine
sseennoonn kaže...

Ja uzeo novi komp.. 9800X3D 9070XT 64gb rama i igra mi se rusi resetira se komp ,ili u zadnje vrijeme full freeze kompa moram ga resetirat rucno.. Nekad igram 5min nekad igram sat vremena nema pravila..Na proslom kompu nikakvih problema ..Imao 5800X i 6900XT 

U drugim igrama sve uredu?

https://www.youtube.com/@mega0nyt
15 godina
jopis kaže...

Nismo svi za piskaranje po forumu, mi neki igramo svaki dan i šutimo :)

Igrao sinoć u bf labsu golmud, taman je, velik naspram ovih mapa na koje smo navikli u bf6, ali nije prevelik da se ne da igrat pješke, po 2 pointa mogu držat 2 vesela squada, i kretat se između njih. Ima dovoljno covera, dovoljno brda.

Vlak je bio u chatu za ove nove bfaše wooow kad krene vozanje lijevo desno, nama starima je already seen.

Samo sinoć je leakala memorija ko luda, u chatu je bilo isto hebanja majki, sreća pa su runde bile kratke, pa taman izdrži rundu prije nego se skreša. Ram krene sa 11-12gb, do kraja runde je na 30, vram krene s 9-10, do kraja runde nafila svih 16. Ako uspiješ ostat na serveru, ne padne ništa, nego prefila ili ram ili vram najčešće pa se ctd-a igra.

Ostalih bugova ili glitcheva nisam vidio, igra/mapa radi ko i normalni bf.

Slažem se, zato to radim dok sam na poslu primarno, jer nije mi zgodno tu palit, igrat, i psovat netocode kad mi kdr padne ispod 3 

neku večer sam te švasao u bradleyu na contaminated, ali ne ide, švas mi je sa alija, radi ali se grije.

Šteta da nismo jače išli, ušao si prema c, a to je smrtna kazna na contaminatedu.

Nova sezona novi problemi, pa peglanje krajem sezone, i tako u krug.

Meni sad radi igra top,ugođena je top, ali očekujem probleme kad sjedne novi peč.

ćemo vidimo, igram svaki 3-4 dan pa se sprdamo, paralelno sa ženom gledam gospodina savršenog i tu mi je negdje sa zanimljivošću koliko i partije u beef.

sseennoonn kaže...

Klasika, drivere na svježe opet, a jesi u biosu šta čačkao proc?

jel imaš ikakav klok na gpu? Idi nju isto downclock, jako je osjetiljiva igra na nekim konfama, pa čak i na oc koji dolazi iz tvornice.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2026 12:39 (fila2208).
14 godina
sseennoonn kaže...

meni ja sve radilo super do prije cca 2 tjedna.

u drugim igrama sve ok. normalno radi.

10 godina
e9droid kaže...
sseennoonn kaže...

U drugim igrama sve uredu?

Pa u Apexu se desilo, ali tipa  u  tjedan dana u apexu jednom u bf  svaki  dan.  S tim da sam znao igrat apex po  2h i sve uredno radi...Dapace vj zbog  snage kompa  zakucan apex na 240fpsa komp laganini idla na temp ispod 55.

fila2208 kaže...

Klasika, drivere na svježe opet, a jesi u biosu šta čačkao proc?

jel imaš ikakav klok na gpu? Idi nju isto downclock, jako je osjetiljiva igra na nekim konfama, pa čak i na oc koji dolazi iz tvornice.

Nisam,osim malo po xmpu. Nista clockao nit overclockao sam. Sve stock..Downclockao nisam nista  zasad

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice