Fila,
Troje dovoljni za top squad i to po bodovima odskočili nemalo. Ne moreš to dosegnit.
Jednog dana kad narastem, nadam se da ću sol ti moć donit. 
Fila,
Troje dovoljni za top squad i to po bodovima odskočili nemalo. Ne moreš to dosegnit.
Jednog dana kad narastem, nadam se da ću sol ti moć donit. 
Mape kao mirak valley u breakthough je nemoguce igrat kao defender.. svaki gejm udjed i oni imaj 5+ likova koji sjede na mortarima i to je to.. i izgleda da mortari imaju veci splash damage i ak padne jako blizu tebe odma te ubije (sto prije nije bilo tako). Ali da, sezona 1 je bila ok i solidna, ali hvala bf za 250sati, vidimo se.. nikad vise :)
ova igra je tako dead, a na forumu još više da nitko nije ni zainteresiran za leak treće nebitne sezone
golmud, fake bazar i još neka nova
m16, koji će okaljati uspomenu vjerojatno, rpk74m koji će ne znam kome biti dobar jer ima 20dmg, i neki sniper mislim.
otužno, al dobro, znaju šta rade, stiže sigurno još dobrog contenta kao skinova, a ludo se zabavljaju ljudi u red bull motocrossima.
noi geđet.
ranked u redsecu? 
Kada žele sjediti na dvije stolice, a to ne ide
Sa odlukama za dizajn mapa i balansom vozila pokušali su privuči što veći broj COD igrača
To je funkcioniralo kratko vrijeme
Na kraju gube i jedne i druge i sada imamo to što imamo
Kao i ovu sezonu, u trećoj sezoni ću koji tjedan igrati veliku mapu i onda opet poduža pauza
ova igra je tako dead, a na forumu još više da nitko nije ni zainteresiran za leak treće nebitne sezone
golmud, fake bazar i još neka nova
m16, koji će okaljati uspomenu vjerojatno, rpk74m koji će ne znam kome biti dobar jer ima 20dmg, i neki sniper mislim.
otužno, al dobro, znaju šta rade, stiže sigurno još dobrog contenta kao skinova, a ludo se zabavljaju ljudi u red bull motocrossima.
noi geđet.
ranked u redsecu? 
Nismo svi za piskaranje po forumu, mi neki igramo svaki dan i šutimo :)
Igrao sinoć u bf labsu golmud, taman je, velik naspram ovih mapa na koje smo navikli u bf6, ali nije prevelik da se ne da igrat pješke, po 2 pointa mogu držat 2 vesela squada, i kretat se između njih. Ima dovoljno covera, dovoljno brda.
Vlak je bio u chatu za ove nove bfaše wooow kad krene vozanje lijevo desno, nama starima je already seen.
Samo sinoć je leakala memorija ko luda, u chatu je bilo isto hebanja majki, sreća pa su runde bile kratke, pa taman izdrži rundu prije nego se skreša. Ram krene sa 11-12gb, do kraja runde je na 30, vram krene s 9-10, do kraja runde nafila svih 16. Ako uspiješ ostat na serveru, ne padne ništa, nego prefila ili ram ili vram najčešće pa se ctd-a igra.
Ostalih bugova ili glitcheva nisam vidio, igra/mapa radi ko i normalni bf.
9meni se zna "srusiti" igra nakon 20ak min igranja.izbaci me skroz van igre.
stavio nove drivere-ista stvar, vratio stare drivere i opet!
jesam jedini ili ?
Ja uzeo novi komp.. 9800X3D 9070XT 64gb rama i igra mi se rusi resetira se komp ,ili u zadnje vrijeme full freeze kompa moram ga resetirat rucno.. Nekad igram 5min nekad igram sat vremena nema pravila..Na proslom kompu nikakvih problema ..Imao 5800X i 6900XT
Ja uzeo novi komp.. 9800X3D 9070XT 64gb rama i igra mi se rusi resetira se komp ,ili u zadnje vrijeme full freeze kompa moram ga resetirat rucno.. Nekad igram 5min nekad igram sat vremena nema pravila..Na proslom kompu nikakvih problema ..Imao 5800X i 6900XT
U drugim igrama sve uredu?
Nismo svi za piskaranje po forumu, mi neki igramo svaki dan i šutimo :)
Igrao sinoć u bf labsu golmud, taman je, velik naspram ovih mapa na koje smo navikli u bf6, ali nije prevelik da se ne da igrat pješke, po 2 pointa mogu držat 2 vesela squada, i kretat se između njih. Ima dovoljno covera, dovoljno brda.
Vlak je bio u chatu za ove nove bfaše wooow kad krene vozanje lijevo desno, nama starima je already seen.
Samo sinoć je leakala memorija ko luda, u chatu je bilo isto hebanja majki, sreća pa su runde bile kratke, pa taman izdrži rundu prije nego se skreša. Ram krene sa 11-12gb, do kraja runde je na 30, vram krene s 9-10, do kraja runde nafila svih 16. Ako uspiješ ostat na serveru, ne padne ništa, nego prefila ili ram ili vram najčešće pa se ctd-a igra.
Ostalih bugova ili glitcheva nisam vidio, igra/mapa radi ko i normalni bf.
Slažem se, zato to radim dok sam na poslu primarno, jer nije mi zgodno tu palit, igrat, i psovat netocode kad mi kdr padne ispod 3 
neku večer sam te švasao u bradleyu na contaminated, ali ne ide, švas mi je sa alija, radi ali se grije.
Šteta da nismo jače išli, ušao si prema c, a to je smrtna kazna na contaminatedu.
Nova sezona novi problemi, pa peglanje krajem sezone, i tako u krug.
Meni sad radi igra top,ugođena je top, ali očekujem probleme kad sjedne novi peč.
ćemo vidimo, igram svaki 3-4 dan pa se sprdamo, paralelno sa ženom gledam gospodina savršenog i tu mi je negdje sa zanimljivošću koliko i partije u beef.

Klasika, drivere na svježe opet, a jesi u biosu šta čačkao proc?
jel imaš ikakav klok na gpu? Idi nju isto downclock, jako je osjetiljiva igra na nekim konfama, pa čak i na oc koji dolazi iz tvornice.
meni ja sve radilo super do prije cca 2 tjedna.
u drugim igrama sve ok. normalno radi.