Ja nisam imao probleme s klikanjem na pločice na početnom ekranu.. možda je i to vezano uz Steam?
Meni je također menu zblesiran često nakon zakrpe ali imam hotfix: startam stalkera.
Ja nisam imao probleme s klikanjem na pločice na početnom ekranu.. možda je i to vezano uz Steam?
Meni je također menu zblesiran često nakon zakrpe ali imam hotfix: startam stalkera.
A zašto izbaciše sabotažu iz multiplayer-a?
Poanta priče je naspamat toliko modova pa stavljat micat kao dobit ljude za modove, onda ih maknuti.
Ne shvaćam što je teško složit prvo kvalitetan main menu koji radi,
a onda modove posložiti kako spada.
Limited modovi kao ovaj ice lock vrtit s vremena na vrijeme, neke mape ponuditi uz dodatne mehanike i izmjene kao ice lock je dašak svježine.
a standardne dobre modove ostavi.
BQ su ubili, RUSH je odavno ubijen. Conquest sustavno ubijaju, Operations je ubijen. Ostao je solidan ESCALATION no i to će sjebat siguran sam.
Šteta što ne rade mape za modove, a ne svaka mapa svi modovi.
Zašto ne mogu recimo neke malo izmjenit, produžit na neku stranu i složit dobar rush na njima. A conquest da bude opet neki drugi dio mape.
Tako imaš jednu bazu, ali maltene 3 mape za 3 moda koji rade i dobro teku.
Al budu složili tamo iza nove godine 12. kad se vrate na posao 
Ne znam jel mi se cini ili igra bolje radi sa novim AMD apdejtom. Cini mi se da imam izmedu 5 i 10 vise FPSa ovisno o situaciji. BTW izbacili su opet neki hotfix...
Meni suprotno, downgrade sam napravio. Budu mi dropovi sa 160 na 120 na nekim mapama.
Igra li netko mozda na Aula F99 tipkovnici? Stigla mi je jucer i od onda ne mogu tipkati u chat. Stisnem enter, otvori se overlay ali neda mi da tipkam...
poludit cu! grafa 9060xt.... ima neko riješenje, probao nema što nisam...
to meni zna pokazat 1 u 100 ulazaka na 5070 nvidi, i samo ponovno udem i radi normalno
Pronasao neki zanimljiv pokusaj rijesavanja tog problema, doslovno samo da promijenis svoji loadout enginnera i maknes p90 onu pusku kak se vec zove, to spominju ljudi na reeditu
poludit cu! grafa 9060xt.... ima neko riješenje, probao nema što nisam...
Crkne kad mi stigne Viber poruka na Viber desktop app.
Ako se sjetim ugasiti, onda se ne događa 
Pokušajte s gašenjem pozadinskih aplikacija koje vam ne trebaju u igri, možda pomogne.
M433 ako se ne varam
M433 ako se ne varam
je
Dobra je, ali nešto s tom puškom je čudno.
ILi je rof taman malo slabiji pa me dobiju, ili je dmg over range nešto niži, ugl. dobra je, ali mislim da je treba posložit još malo za precision.
Mene podsjeća na xm8 iz bc2, isti recoil, zvuk, i feel.
Dobra karabina, ali je treba malo posložit sa atačmentima.