Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.407
|
čitano: 532.890
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 6

Danas sam se prisjetio zasto sam prešao na plejku. Rekoh uzet ću si i na laptopu BF6 pa mogu malo i na poslu igrati kad nema posla 😁. I šta se desilo? Skoro cijeli dan prošao dok sam uspio pokrenuti igru da radi kako treba. Znaci dowload gotov i ide prvo pokretanje, sve ide sporo ajd uđem u menije idem na conquest i šta, nema uopće ikone matchmaking. Ništa prvi restart, dođem opet do matchmakinga i izbacuje error nešto online  dice error. Surfanje sta je,  pa kaze verifaj files  možda pomogne, i vidi vraga  zbilja neka 3 fajla ponovo dowloada. Ajd rekoh ok, drugi restart, iz 10 puta uspije matchmaking i uđem na server i trza sve ko ludo kraj mog imena znak za wifi i uskličnik, pa opet surfaj sto je. Kaze ručno upiši DNS, ajd upišem i vidi vraga uspijem upasti u server al eto prošlo pola dana. Kad sam instalirao na plejku, ušao u server i počeo igrati. I to je to. I am too old for this shit...😱🫣

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 6

e to su cari PC.

plejka te otupi dok PC nauci kako rijesavati probleme  

17 godina
lange kaže...

e to su cari PC.

plejka te otupi dok PC nauci kako rijesavati probleme  

Znam ja rješavati probleme samo sam u godinama kad ne želim više probleme (jer problemi znače gubitak dragocjenog vremena)😁. A i btw postao sam jednako dobar (ili loš kako se uzme) na kontroleru kao i na mišu plus tipkovnica😉. 

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
10 godina

ha da, a s druge strane, ja na pc skinuo i pokrenuo.kraj. 

16 godina
Battlefield 6

Imam skin za neki snajper preko nivida-e.

Redeem the Battlefield 6 Marksman SVK-8.6 DMR weapon skin now! -> 4XCM-JYCZ-TSXG-3Y76

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Crljo kaže...

4XCM-JYCZ-TSXG-3Y76

Hvala

EDIT: Popis in-game nickova za lakše druženje :D
Steam ID: najbrzi
Origin ID: najbrzi

LOL: Crobrother
Poruka je uređivana zadnji put danas u 16:54 (Najbrži).
7 godina
Battlefield 6

Udem u gejm i napravim odma sa vrata 6 killova, captuream 7 zastavica u 4 minute, sta god da napravim ide od ruke, reko sta je ovo ljudi... Drugi gejm opet isto, skacem im po glavama znaci neugodno mi vec, i onda pogledam levele kad ono ovi free week noobovi, a ja se ponadao kao konacno sam postao dobar

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice